Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 899 489
  • 13 896

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Ööh, mistä näiden pelaajien pitäisi jäädä pelaamaan? Ensimmäistä vierasvoittoa voidaan hakea loppukausi omilla junnuillakin.

Jos haluaisin katsella A-junioreiden pelejä, niin kävisin varmaan sitten niitä katselemassa.

Totuus kuitenkin on, että vain kourallinen(koko ikäluokasta) vuodessa pärjää joten kuten liigassa ja muutama jopa hyvin.
Suurimmalla osalla ei ole mitään käyttöä miesten joukossa, vaan parempi olisi koittaa tulla Mestiksen kautta.

TPS:n Östermalmin jutut kyllä nostattaa verenpainetta, sillä joukkue ei kuulemma heikkene Paren lähdöstä.
Mitä nyt joukkueen valmentaja jostain syystä peluutti sitä niin paljon vaan kun käytännössä kaveri jaksoi pelata. Piti parempia sitten varmaankin penkillä ihan varoiksi vain.

Ja samaan syssyyn Paren sanomisina se, että ei ollut pyytänyt siirtoa yhtään mihinkään. Ja vaikka olisi halunnutkin lähteä, niin ei se ainakaan kentällä näkynyt.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
TPSn filosofiassa nämä "kertaluontoiset" erät eivät aiheuta mitään jatkotoimia seuran taholta. Rahat taseeseen ja "pelaajabudjettia kasvatetaan pikku hiljaa". Tällaisen ajattelun vallitessa puheet siitä, että rahat ainakin käärittiin on tavallisen peruskannattajan kannalta ihan yksi vitun lysti. Kannattajat kartuttavat kausikorttien ostoillaan seuran oman pääoman määrää saamatta sitä mistä ovat maksaneet. Eikä rahoja palauteta seuraavankaan kauden rosterissa.

Jep, kommenttini siis oli tarkoitus tihkua sarkasmia. Valitettavasti jotkut hölmöt tuohonkin uskovat ja näiden ~3900 uskollisen rahoilla sirkus sitten pyörii puolivaloilla.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
TPS:n Östermalmin jutut kyllä nostattaa verenpainetta, sillä joukkue ei kuulemma heikkene Paren lähdöstä.

Österlund on viimeksi twiitannut jostain Mercurius-karnevaaleista. Joku voisi twiitata tuolle sählärille nyt, että totta vieköön olette nyt aikamoiset karnevaalit aikaansaaneet, minä en jaksa.

Tatti otsassa on ihan järjetön. Onneksi armeija menee ensi kauden kanssa sillä tavoin sopivasti päällekkäin, että minulla on hyvä syy jättää ostamatta 129 euron edestä vitutusta ja myötähäpeää. Ei tässä enää tiedä edes, että mitä tästä sanoisi. Mikään ei enää yllätä. Joka helkkarin hyvin mennyt päivä saadaan pilalle viimeistään organisaation toimesta. Ei oikein jaksaisi. Mutta tietäähän sen, että ei tässä kauaa mene niin saadaan seuraavan kerran ihmetellä. Nämä viikottaiset hulabaloot eivät tule enää edes yllätyksenä - sitä jotenkin osaa odottaa, että jotain tapahtuu. Jos ei tapahdu, niin herää epäilys siitä, että millainen jättifarssi siellä nyt oikein on kytemässä taustalla ja odottamassa päivänvaloa.

Innolla odotamme tulevaisuutta. Tragikomediasarja saanee jatkoa ennemmin tai myöhemmin.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Yksi vielä

Tosin enemmänkin harmittaa, että yhtäkään peliä ei kerinnyt tulla (5-10 pelistä puhumattakaan) ns. ykköskokoonpanolla, jotta olisi nähnyt mihin niistä oikeasti on.
Vaikka Jurcinankin jälkeen on edelleen vielä pakkivajaus päällä, kun ei se Ristolainenkaan taida tulla tällä kaudella enää. Vai kumpaa nyt paikattiin R.R:ää vai Seikolaa?
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Vittu mä en oo näin kovin nauranu pitkään aikaan, kuin tänään! :D Tämä siis kuuluu vitutusketjuun, koska nauran tälle fiaskolle, jota TPS tarjoilee tällä kaudella! Oikea kunnon vanhanajan värisuora on muodostettu näistä toilailuista;
On Vahalahtea ja Numppaa, "hyvin koottua joukkuetta", jne paskaa ja vielä vittu tämä! No en mä kyllä odottanutkaan, että Paré täällä jatkaa, mutta että sopimuksen purku kokonaan! Kulisseissa on varmasti käyty kovaa riitaa.

Jumalauta mä lähetän kohta postissa sen kuuluisan tunkin Ruissaloon!!!

Nyt voidaan varmaan viimeistään todeta, että kausi oli tässä. Koska Sexton lähtee? Jätkällä on varmaan metrinen käyrä otassa tän sekamelskan keskellä.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen todella tyrmistynyt kun äsken luin tosta Parén siirrosta. Rahaa säästyy, ja tappioita kuitataan tällä siirrolla, mutta kannattajien päälle lorotellaan nyt oikein kunnolla keltaista nestettä, enkä nyt puhu hunajasta.

Tepsiä ei taida pelastaa enää mikään muu kuin päättävän elimen vaihtaminen uuteen. Tällä nykymenolla fanit kaikkoaa, ja TUTO nousee rinnalle ja ohi.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Vieläkö joku meinaa vapaaehtoisesti mennä nakkikattilaan rahojaan tuhlaamaan? Täyttä paskaa koko touhu!

Ajattelin mä mennä sinne istuskelemaan, kun on toi kausari kukkarossa, en mä sieltä mitään osta, kun en ole muutenkaan noilla hinnoilla paljoakaan ostellut sieltä mitään.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
En muuten ihmettelis vaikka joku fanaattinen TPS-fani kohta vetäis ittensä kaulakiikkuun. Syksyn pimeys, ehkä omat ongelmat, ja sitten vielä Paren lähtö. Suomessa en muista tällasta tapahtuneen, mutta nykyään kaikki tuntuu olevan mahdollista mikä liittyy Tepsiin.
 
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
Hyvin te vedätte HC TPS! MC Nikke Ö:n vahvat näytöt myynnin johtamisesta ovat nyt kullanarvoisia.

Ehkä eniten vituttaa Suikkasen puolesta. Vaikutti valonpilkahdukselta risukasaan, kun saatiin viimeisin TPS:n peräsimessä onnistunut valmentaja palaamaan muutaman vuoden painajaisen jälkeen takaisin. Etenkin jos rahaa on talossa, olisi voinut yrittää rakentaa hänelle kilpailukykyisen joukkueen. Eihän noiden spedejen (enkä tarkoita nyt joukkuetta) kanssa pärjäisi valmentajana edes Jeesus H. Kristus.

Sextonia ei varmasti hirveästi kiinnosta jatkaa neppailua Palloseurassa, kun tavoitteet kuitenkin vielä ovat korkeammalla ja tämä seura kyntää syvällä. Eikä jää viimeiseksi lähtijäksi. Kaitsullakin jossain vaiheessa tulee säkki täyteen, jos eivät hallituksen valopäät keksi antaa kenkää ennen. Ja luonnollisesti ilman minkäänlaista korvaajaa näköpiirissä. Nordeasta sitten vain joku kloppi tilalle.

Kun TPS hakee ensi kaudeksi joukkuetta ja mahdollisesti valmentajia, tulijoita on varmasti kuin Idolsin koelauluissa.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Yksikään järkevä valmentaja tai pelaaja ei TPS:ään kyllä enää hevin tule. Eikä kannatakaan tulla, sillä mitään ei TPS:ssä tule saavuttamaan oman uran kannata positiivista.

Tästä saa organisaatio syyttää kyllä ihan itseään, että ovat aivan omatoimisesti pystyneet sössimään TPS:n nimeen täydelliseen lokaan.
 

Birchman

Jäsen
Paljon on tullut seurattua mediassa TPS:n taaperrusta ja johdon reagointia vallitsevaan tilanteeseen.

Tulee todella vahvasti mieleen tilanteet työmaailmasta, jossa karille suuntaavan laivan kurssia ei suostuta korjaamaan. Ongelmat kuitataan joko siirtämällä fokus muiden toimintaan tai vastaavasti kompensoimalla hyviä asioita. Tässä ei sinänsä ole mitään väärää, mutta samalla pitäisi kuitenkin selvittää olemassa olevat ongelmat.

Turussa tautina on vahva sisäänpäin katsominen. Kunhan oma tilanne on turvattu, saatetaan muiden (tässä tapauksessa kannattajien) huolet kuitata surutta em. tavalla. Tällä hetkellä organisaation ongelmat, lähtien tiedotusvälineissä esiintyneistä ristiriidoista, alkavat olla niin merkittäviä, että jotain on pakko tapahtua.

Urheiluseuraa ei voi johtaa kuten yritystä, joka pyrkii maksimoimaan voiton. Toki taloudellinen puolikin on tärkeää ja varmasti esim. Paren myynnillä pystytään kuittamaan tämän kauden satsauksia ja varmistamaan going concern myös jatkossa. Silti urheilullinen menestys lopulta kaikkein tärkein, muut tärkeät asiat tulevat sen takana.

Ihmettelen suuresti ex-tj Hietarinnan ulostamista. Rationaalisesti ajatellen, ei tälle ollut mitään syytä. Taitaa valitettavasti olla niin, että tiettyjen vahvojen tahojen mielipiteet ja egot painavat paljon enemmän, mitä turkulaisille rakkaan seuran tilanne.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Kyllähän tämä tulee vaikuttamaan pelaajien tulemiseen tänne. Kuka haluaa joukkueeseen, josta sut myydään jonnekkin siperiaan ennen joulua?
 

hokihoki

Jäsen
Voisi kuvitella, että johtoportaasta edes Ketosen Jaskalle olisi jonkinlaista businessälyä syntynyt perheensä liiketoimia hoitaessa, noin niinkun edes puoli vahingossa. Mutta ei....saatanna idiootit onnistuvat vain huonontamaan Tepsin ennestään paskaa mainetta. Voi olla nimittäin täysin varman, että esim. Paré ei suosittele yhdellekään tutulleen tänne tulemista.. kohta saadaan maksaa extraa niistä ulkkareista, kuten nyt jo kotimaisista maksetaan.. tai no eipä Vuori tänne mitään laadukkaita äijiä löydä, kuin Hattusen avusutuksella.

Ei tässä enää edes voimasanat riitä, tekisi mieli käydä vääntämääs kunnon jööti jokaisen johtokunnan jäsenen ulko-ovelle. Fucking retards!
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
10 kautta olen kausarin ostanut, nyt jää tämän kauden jälkeen väliin, pitkin kynsin ostin edes tämän kauden kortin, kotona olisi ollut pienen pojan hoitoakin, mutta kun mikään ei ole muuttunut, suunta pysynyt samana, menty vaan jyrkempää alas. Senttiäkään en tuohon puljuun anna ennenkuin koko vitun sirkus on vaihtaneet perseensä helvetin kauas johdosta ja päätöksiä tekevistä elimistä! Mua vituttaa ja säälittää!

-stouni-
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voisi kuvitella, että johtoportaasta edes Ketosen Jaskalle olisi jonkinlaista businessälyä syntynyt perheensä liiketoimia hoitaessa, noin niinkun edes puoli vahingossa.!


Hah, sivusta kuulleena ei se sen sujuvammin suju tuollakaan. Käsittämättömiä päätöksiä ja aivan saatana urpoja tempauksia joista ei ole kuin haittaa koko lehtitalolle.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täytyy kyllä sanoa, että nyt alkaa vituttamaan turkulaisten ja TPS-fanipokien vitunmoinen typeryys. TPS-johto tekee ainoan oikean teon ja pelastaa sen minkä tämän kauden osalta oli vielä pelastettavissa, niin täällä on päällä kauden suurin ulina. Ilmeisesti porukalla realiteetit täysin hukassa.
 

12961

Jäsen
Täytyy kyllä sanoa, että nyt alkaa vituttamaan turkulaisten ja TPS-fanipokien vitunmoinen typeryys. TPS-johto tekee ainoan oikean teon ja pelastaa sen minkä tämän kauden osalta oli vielä pelastettavissa, niin täällä on päällä kauden suurin ulina. Ilmeisesti porukalla realiteetit täysin hukassa.

Kylmästi numeroita katsomalla tässä pienenee loppukauden pelaajakulut sieltä isommasta päästä, lisäksi saadaan jonkinmoinen korvaus siitä, että Paré nyt ylipäätään saa lähteä Magnitogorskiin. Kauppa se on joka kannattaa, tulevasta tilinpäätöksestä voidaan vielä lukea viimeiseltä riviltä + -merkkisiä lukemia kyntämisestä huolimatta.

Näillä pistesaldoilla ja tämän hetken otteilla ei ole mitään asiaa sääleihin ja tällä kaudella ei pelata karsintoja. Nyt saadaan kassaan täytettä ja toivottavasti omia junnuja kokoonpanoon. En mäkään tätä tässä tilanteessa tyhmäksi ratkaisuksi sanoisi. Käytetään vähän Jokereiden KHL-lähdön aiheuttamaa poikkeustilannetta hyväksi.

Imagovaikutuksista en osaa sanoa enkä niitä arvioida.
 
Viimeksi muokattu:

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täytyy kyllä sanoa, että nyt alkaa vituttamaan turkulaisten ja TPS-fanipokien vitunmoinen typeryys. TPS-johto tekee ainoan oikean teon ja pelastaa sen minkä tämän kauden osalta oli vielä pelastettavissa, niin täällä on päällä kauden suurin ulina. Ilmeisesti porukalla realiteetit täysin hukassa.

Mielestäsi kaikki tuo valehtelu johdon toimesta on OK?
 

Tyrannos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rohkeat maljannostajat
Hah, sivusta kuulleena ei se sen sujuvammin suju tuollakaan. Käsittämättömiä päätöksiä ja aivan saatana urpoja tempauksia joista ei ole kuin haittaa koko lehtitalolle.

En ota tähän kantaa mutta hankala on olla näkemättä tiettyä yhteyttä. Kokoonsa ja historiaansa nähden käsittämättömän kunnianhimoton lehtitalo ja entinen suurseura, joka tavoittelee tyytyväisenä karsintojen välttämistä.

Omistuspohjaa ja sen kitkojahan nämä vaiheet ja henkilövalinnat heijastavat. Erityiskiitokset osakeannista Sepolle! Kipper, tule ja ota homma kontrolliin.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsiinkö on nykyisin vaikea saada hankittua pelaajia? Ville Vahalahti, Petteri Nummelin ja Francis Paré, siinä ihan vain esimerkinomaisesti kolme pelaajaa, jotka olisivat halunneet tälläkin hetkellä pelata Tepsissä, mutta jotka on onnistuttu sössimään muualle tai muiluttamaan Siperiaan. Olihan Paré-keissi toki siinä mielessä oivallinen veto, että pelaajasta kertyi loppujen lopuksi rahallisesti paljon enemmän tuloja kuin menoja ja siinä sivussa Paré teki kasan pisteitäkin, jotka eivät tosin auttaneet urheilulliseseen menestykseen. Vituttaa kuitenkin, että kaikki hyvät pelaajat, jotka haluaisivat pelata Tepsissä onnistutaan karkottamaan kauas seurasta. Varmaan siellä seurajohto ajattelee, että Arse kyllä hoitaa meille ensi kaudeksi samantasoisen jampan Amerikoista tilalle, joten rahat kannatti ottaa, mutta kyllähän Paré oli tuontasoiseksi pelaajaksi todella poikkeuksellinen löytö siinä suhteessa, että olisi halunnut sitoutua joukkueeseen pidemmäksi ajaksi. Sen lisäksi, että oli vielä aivan helvetin mukava jätkä ja hieno mies. Vituttaa, kun koutsiksi on ensin hankittu tarunhohtoinen Suikkanen ja joukkuetta olisi voinut alkaa kasata sellaisten TPS-legendojen kuin Vahalahti ja Nummelin ympärille ja Parésta olisi voitu saada uusi TPS-legenda niin aina, kun olisi mahdollisuus rakentaa Tepsiin edes parin vuoden tähtäimellä jotain tällaista legendaarista, hyvää ja positiivista niin johto katkaisee siivet siltä kehityskululta heti alkuunsa. Sen sijaan saamme varmaan kohta kuulla Virtalan, Vittasmäen, Laakson, Tuomaisen ja Palmrothin jatkosopimuksista.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Täytyy kyllä sanoa, että nyt alkaa vituttamaan turkulaisten ja TPS-fanipokien vitunmoinen typeryys. TPS-johto tekee ainoan oikean teon ja pelastaa sen minkä tämän kauden osalta oli vielä pelastettavissa, niin täällä on päällä kauden suurin ulina. Ilmeisesti porukalla realiteetit täysin hukassa.

Eli sinun mielestä on ok myydä paras (yksi parhaista) pelaaja 2 1/2 kk sarjan käynnistymisen jälkeen, kun sarja on puolessa välissä.
Vaikka seura ei todellakaan ole enää missään akuutissa rahapulassa.

Uskottavuutta tuo johdonmukainen toiminta ja taistelu kentällä loppuun saakka, puhumattakaan siitä miten tällainen toiminta kusee kausikorttilaisten nilkoille kuluvan kauden osalta. Ja haittaa tulevien kausien myyntejä.

Pelaajien myynti on ok jos pelaaja haluaa lähteä (väkisin ei kannata pitää) ja kun mahdollisuudet jatkoon ovat menneet. Puolessa välissä sarjaa ei kertakaikkiaan voi tuollaista tehdä, luovutetaan vielä kaiken taaperruksen lisäksi. Eihän se "luvattu" Ristolaisen tai Seikolan korvaajakaan ehtinyt tulla, kun hyökkääjien myynti jo alkoi.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
TPS-johto tekee ainoan oikean teon ja pelastaa sen minkä tämän kauden osalta oli vielä pelastettavissa, niin täällä on päällä kauden suurin ulina.

Näio. Helposti löydetään Paren korvaaja ensi kaudella.
 
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
Täytyy kyllä sanoa, että nyt alkaa vituttamaan turkulaisten ja TPS-fanipokien vitunmoinen typeryys. TPS-johto tekee ainoan oikean teon ja pelastaa sen minkä tämän kauden osalta oli vielä pelastettavissa, niin täällä on päällä kauden suurin ulina. Ilmeisesti porukalla realiteetit täysin hukassa.

Tuskinpa täällä kukaan on käärmeissään pelkästään Frankin myymisestä. "Muuten on kaikki hienosti, mutta Parén myyminen vituttaa." Kannattajat voisivat tällaisen myynnin ymmärtää, jos konkurssin uhka olisi välitön, mutta kun näin ei ainakaan virallisen totuuden mukaan ole. Toki palkkakuluissa säästetään pitkä penni ja Magnitogorsk maksaa sopimuksen purkamisesta myös korvauksen, mutta päätös ei voi olla vaikuttamatta tämän ja tulevien kausien tulovirtoihin. Tietysti kannattajien mielestä positiivinen taloudellinen tulos tältä kaudelta on hieno juttu, koska se mahdollistaa pelien jatkumisen tulevaisuudessa, mutta harvemmin taloudellista tulosta juhlitaan kauppatorilla. Sinänsä on sama paljonko kassassa on rahaa, jos ensi kauden tuote ei enää kiinnosta kuluttajia.

Ketä innostaa maksaa otsa hiessä hankkimiaan tai firmansa rahoja seuralle, joka luovuttaa sarjan puolivälissä? Etenkin, kun vastineeksi saa lähinnä pahaa mieltä ja häpeää... Tulevaisuuden tulovirtojen lisäksi kustaan nyt vahvasti myös tulevien rekrytointimahdollisuuksien päälle. Ei liene helppoa rekrytoida seuraavaa toimaria (eikä lopputuloksesta päätellen se ollut helppoa viimeksikään), kun kaikki tietävät, että rooli on täysin joojoo-mies ja puolen vuoden kuluttua sinulle nauravat aidanseipäätkin. Muihin tehtäviin ihan sama kuvio. Jos et sattumalta ole ykkösketjun pistelinko, joka myydään KHL:ään, tekee vuoden tai parin visiitti Tepsiin ihmeitä palkkakuitin loppusummalle.

Kuten sanottua; tulijoita on varmasti jonoksi asti kaikkiin tehtäviin. Ei liene kellekään vaikea kuvitella, että Palloseura saa nyt lyhytaikaisesta hyödystä huomattavaa pitkäaikaista haittaa. Niin monella alkaa mitta olla täysi.

Edit: Hidas näpyttelijä. Näköjään kanssakärsijöillä samansuuntaisia ajatuksia.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS-johto tekee ainoan oikean teon ja pelastaa sen minkä tämän kauden osalta oli vielä pelastettavissa, niin täällä on päällä kauden suurin ulina.
Näio. Helposti löydetään Paren korvaaja ensi kaudella.

Kuten ylläkin, ymmärtäisin tämän siirron jos kyseessä olisi pelaaja, joka selkeästi ei ole täällä jatkamassa tulevaisuudessa.

Pare kuitenkin ilmaisi halunsa sitoutua Tepsiin pidemmäksi aikaa, joka on suorastaan käsittämättömän hienoa tuon tason pelaajalta. Kyse ei ole tästä kaudesta, vaan tulevasta/tulevista. Koska meillä on viimeeksi ollut jengissä noin dominoiva pelaaja? Koska on seuraavan kerran, puhumattakaan siitä että haluaisi täällä pelata pidempään kuin yhden onnistuneen kauden? Kuinka paljon enemmän Tepsin vetovoiman rippeet edes ulkomaalaisten pelaajien silmissä karisevat ja miten paljon paskapuhetta hyväksytään TPS-johdolta? Osaako Ramchester vastata näihin kysymyksiin, kun kaikki muut täällä ovat kerran niin vitun typeriä?

Loppukauden vuokran tms. olisin voinut sulattaa, tätä ja paskanpuhumista en.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös