Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana HC Hetu, 12.10.2011 klo 16.11.

 1. Turnipsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tuo koko Kukkonen-Friman tilannehan lähti muuten siitä että Friman koitti vaihteeksi hakea kovaa (perse)taklausta, josta avautui Kärpille hyvä maalintekopaikka.

  Friman on hyökkääjänä 4-ketjussa loistava, mutta puolustajaksi en ko. kaveria kyllä uskaltaisi laittaa. Ottaa useasti riskejä noiden taklauksien kanssa, joissa pelaa itsensä pihalle.
   
 2. Johtava analyytikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, änäri
  Lainaus:
  Huhhuh... Oletkohan sinä katsonut edes samaa peliä kuin minä? Kyllähän fakta on, että Kärpät vei eilen tuota ensimmäistä erää aika selvästi eikä siellä todellakaan ollut aihetta useammille Kärppä-jäähyille ja samalla kaikki TPS:n jäähyt olivat täysin ansaittuja. Vaikka Turussa ei tiedetä mitä on kurinalainen peli, niin se ei tarkoita etteikö Oulussa voitaisi tietää. Ja mitä tulee korkeisiin mailoihin, niin esimerkiksi eilen vihelletyt korkeat mailat oli kaikki aivan selkeitä tapauksia, eikä niistä tarvitse sen enempää parkua. Tuomarit näkivät kaikki korkeat mailat aika hyvin, hyvästä kulmasta ja etäisyydeltä.
   
 3. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Lainaus:
  Katteleppa peli nauhalta uudestaan. Tepsi vei ekaa erää kunnes jäähysuma alkoi.
   
 4. Hantta#23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Hemmetin lapsellistahan tälläinen väittely täällä on puolin ja toisin mutta pakko on kuitenkin itsekkin nyt syyllistyä siihen. Tälle johtavalle analyytikolle voisi sanoa ihan samaa eli mitä peliä hän on katsonut.
  Perjantaina Oulussa ottelu oli tasaista vääntöä jossa kyllä Tepsi hienokseltaan hallitsi ottelua tasakentällisin. Eilisessä Turun ottelussa tasakentällisin pelatessa ottelu oli aivan ympäripyöreätä eli ei mielestäni kumpikaan pystynyt mihinkään täydelliseen hallintaan.
  Jokainen jääkiekosta vähänkään ymmärtävä ja varsinkin jos sitä on itse pelannut niin tietää kuinka aidosti sitä elää tunteilla noissa otteluissa.
  On toki helppo syytellä tuomareita hävityn ottelun jälkeen mutta sitä tapahtui myöskin jo perjantaina vaikka Tepsi voitti. Pitäisi pystyä keskittymään vain omaan suoritukseensa mutta jos tietynlaisia esteitä tulee liikaa matkalle niin ne eivät voi olla näkymättä.
  Marjamäki on jo kuuluisa tästä miten yrittää vaikuttaa tuomioihin mediaan kautta ja otteluiden aikana käymällä joka ainoasta hipaisusta keskustelua tuomareiden kanssa. Nämä nyky tuomarit eivät uskalla lopettaa tota hänen kitinäänsä koska kyseessä on tuleva maajoukkuemme päävalmentaja.
  Nämä tuomarit ovat viheltäneet kyllä ihan aiheestakin Tepsille jäähyjä mutta iso osa on tullut naurettavista asioista kun samaan aikaan Kärpät pelaa jatkuvasti pientä sikaa ja pilli ei soi lainkaan. Kaikkein räikeimmät saatetaan heille viheltää.
  Eilen Kärpät onnistuivat toki hienosti pitämään homman kasassa mutta jokainen ymmärtää että jos asetelma on kauden tärkeimmissä otteluissa tuo edeltä mainitsemani juttu niin jossain vaiheessa se vaan ampuu yli.
  Uskon että jos tilanne olisi ollut toisinpäin näissä kahdessa ottelussa niin yhtälailla siellä olisi Kärppävalmennus tulistunut ja pelaajat Kukkosen, Pentikäisen, Keräsen ja Sailion johdolla menettäneet hermonsa.
  Mielenkiintoista nähdä jatkaako Marjamäki maajoukkue valmentajana tuolla samalla linjalla. Toki mediaan kautta ei pysty niinpaljon vaikuttamaan.
  Uskon ja toivomus myöskin on että sarja ei ole vielä taputeltu ja käsikirjoitusta lyöty lukkoon. Toki jos Virtanen ja Pikkarainen saavat kähinöistä kakkua niin siinä tapauksessa saattaa olla että Oulun ottelua Tepsin voi olla vaikea voittaa tällä kertaa. Mutta seuraavassa kotiottelussa tullaan varmasti näkemään aivan erilainen Palloseura kuin mitä nyt eilen.
  Mielestäni Kärpillä yv on ainoastaan huippuluokkaa mutta jos jäähymääriä saadaan pienemmäksi niin Tepsillä on edelleen ihan hyvät mahdollisuudet mennä jatkoon tästä otteluparista.
   
 5. Sempervigilans Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  tuo on kyllä forumin ironisin käyttäjänimi suhteessa viestien sisältöön
   
 6. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Olisin niin halunnut nähdä, että TPS olisi eilen saanut avausmaalin ekan 10 minuutin aikana. Jotenkin sellainen kutina, ettei lopputulos olisi ollut sellainen kuin oli, jos näin olisi käynyt. Turhaa jossittelua, tiedetään, mutta todella pienestä nämä pelit ovat kiinni. Veikkaan, että maali olisi sytyttänyt yleisön ja joukkueen.
   
 7. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Kunnarin mukaan Pikkaraiselle 2 peliä, Moisiolle 4 ja Selinille 1. Moision ymmärtää, mutta Pikkaraiselle 2 tuosta nyhväyksestä on kyllä farssi. Jännä nähdä mitkä on perustelut.
   
 8. Peacemaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Pikkaraiselle 1 olisi oikein, Moision 4 ok ja Selinille tarvisi antaa ollenkaan bannia. Ja se Virtasen tilanne myös ok koska eihän Monni lyönyt kertaakaan.
  Onko tämä jo varmaa tietoa?
   
 9. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
 10. T. Blade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Galatasaray
  Moision bannin ymmärrän, ihan oikeutettu. Pikkarainen sen sijaan ei olisi tuosta teostaan pelikieltoa ansainnut. Nyt taitaa nimi painaa aika paljon. Runkosarjassa tuskin olisi tullut mitään, hyvä kun olisi lentänyt edes pihalle? Eihän se edes ehtinyt lyömään.

  Selinille yksi matsi. Okei. En osaa sanoa, mistä Selin on edes ulos lentänyt, joten paha sanoa pelikiellostakaan mitään.
   
 11. PuukäsiPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Aika kovat tuomiot kyllä, sillä sinänsähän siellä ei mitään todellisia törkeyksiä tapahtunut. Ymmärrän toki että halutaan antaa selkeä signaali ettei tuollaisia sirkushuveja haluta enää nähdä. Innolla jään minäkin odottamaan perusteluja.
   
 12. Axroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, S.Koivu
  Mistä tämä Selinin banaani tulee? Pikkaraiselle 2 peliä on myös kohtuu kova tuomio. Helvetti sentään tätä touhua. [Paljon voimasanoja tähän]
   
 13. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Josko siellä olisi todisteita käskytyksestä, sillä Kunnarin mukaan TPS olisi saanut myös 5000 euron sakot.
   
 14. Sakoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tässä keskustelussa on hyvä muistaa, että TPS aiheutti itse kaikki tilanteet omalla typeryydellään hakemalla yksipuolisia nyrkkimatseja. Enemmän ärsyttää, että pitkästä aikaa on mahdollisuus menestykseen ja sitten kustaan homma tällaisiin järjettömyyksiin ja annetaan ylipäätään mahdollisuus pelikielloille tilanteissa joissa oltiin itse alotteellisia eikä kyse ollut vahingoista.

  Ensi pelissä sitten viilipytyt Pikkarainen & Stouni hoitaa joukkueen tunteiden viilentelyn, mitähän siitäkin tulee.
   
 15. sunnuntai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Newcastle united
  Idiotismista kärsii, hirvee yllätys.
   
 16. ceeceeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulainen jääkiekko
 17. Rosvosektori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
  Jos tuosta jollekin olisi halunnut bannia antaa, niin J Pikkaraiselle, kun pressissä otti kantaa julkisesti tuohon valmentajien oikeuteen käydä keskustelua tuomarien kanssa. Nyt tämä Atun tuomio antaa vain lisää bensaa siihen liekkiin, että pääkoutseja ei kohdella tasavertaisesti.

  Moisiolle tuosta saman verran kakkua, kuin mitä Tuppurainen sai päättäessään Tukosen kauden. Ok.
   
 18. P.Sihvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
  Otin jo eilen sunnuntaina kantaa tuohon TPS:n suhmurointiin Kärppiä vastaan. Ja kakkuahan sieltä tuli niin pelaajille kuin Selinille.

  Request Rejected
   
 19. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Lainaus:

  Juuri näin! Suomessa paskotaan monesti uskomattomasti housuun jos kentällä on vähänkin tunnetta tai asetelmien hakua pienellä hieromisella. Mielestäni isoja kieltoja pitäisi antaa mailalla hakkaamisesta ja selkään taklauksista jne. Ne ovat oikeasti vaarallisia, mutta niistä selviää 1-4 ottelun istumisella. Yleisellä tasolla ongelmia tulee myös siitä, että rutinoituneiden ammattilaisten (Eloranta, Tallinder yms) ei välttämättä edes kannata hakea taklauksia Liigassa, koska joukkueissa on liikaa junnuja ja amatöörejä (Mestis, Puolan liiga jne). Tämä näkyy esim. siinä että pelaajat eivät osaa suojella itseään laitojen lähellä, aivan kuin taklaukset olisivat heille uusi asia tässä lajissa. Silloin syntyy aivan turhaan rumaa jälkeä.  Pikkaraisen tilanteessa kymppi olisi ollut ihan paikallaan, mutta ulosajo on jo aika rankka tuomio. Jos tuosta annetaan vielä pelikieltoa (varsinkin playoffeissa), niin kyllähän tässä yritetään ajaa sarjaa kohti virkamieskiekkoa jossa neppaillaan kivasti, mutta peli ei ole hirveän viihdyttävää koska taitoa ei ole ykköstähtien takana läheskään samaa määrää kuin SHL/KHL, jolloin taitokiekkokin on kaunista!
   
 20. Saske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks
  Näin tapetaan mielenkiintoinen playoff-sarja, kun toinen joukkue istuu kakkua. Pahoin pelkään, että huomenna ei enää nähdä paljon playoffeista tuttua käsirysyä ja pystypainia uusien rangaistuksien pelossa.
   
 21. Aatos Jäsen

  Mun mielestä tuo Tps:n sekoilu osittain lähinnä noloa. Vaikea sanoa mitä siellä on huudeltu joten en ota kantaa tuomioihin. Paitsi Jonnen touhuun, maalivahdin päälle ei vaan yksinkertaiseti käydä. Änärissä kaveri olisi teilattu lopullisesti. Noin ei tehdä!
   
 22. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Edelleenkin noista se vähiten tyhmä teko oli Jonnelta. Olisko pitänyt katsoa sivusta kun Rajaniemi on Moision kimpussa? Siinä kohtaa, kun lähdet maalivahtina seikkailemaan tuohon tahtiin niin kannat myös vastuun.
   
 23. Sphinx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Pikkaraiselle ei vaan voi antaa yhden ottelun pelikieltoa, koska Pikkaraisella on jo kurinpitohistoriaa tältä kaudelta ja Lügan linjan mukaisesti seuraaviin pelikieltoihin ilmeisesti lisätään aina niin monta ottelua lisäpenalttia kuin on noita erillisiä pelikieltoja aiemmin kauden aikana hankittuna. Eli Pikkaraisen kohdalla jos pelikieltoihin lähdetään, on kakun pituus minimissään kaksi ottelua.

  Lainaus:
  Jos nyt noita 90-luvun finaaleja aletaan muistelemaan niin kyllähän TPS käänsi legendaarisen -95 finaalisarjan nimenomaan tappelemalla ja Saku Koivu oli silloin itse pelaajana mukana. No ok, eihän se tappelu välttämättä ollut se käänteentekevä juttu, mutta sitähän sillä haettiin.
   
 24. Aatos Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän mä yhden tönäämisen ymmärrän: "painu v**tuun sitä" Mutta sen jatkaminen oli typerää, niin ei vain tehdä. Ylellä kuuntelin kommentaattorien juttelua, ja olivat samaa mieltä. Toki saa olla eri mieltä ja varmaan jotkut muut pelaajat ovatkin.

  Tuosta tuota voi tarkastella, kenties olet sitä kelaillutkin: TPS:n pelaajat täysin hiilenä: kolme suihkukomennusta ja valmentaja ulos – Kukkonen pysyy coolina | Ruutu
   
 25. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  No ei tuossa Virtanen - Rajamäki tilanteessa nyt kuitenkaan mitään tapahtunut kuin tuo pari tönimistä ja todennäköisesti siinäkin Jonne vaan haki sitä, että kolmantena miehenä ei mennä tilanteisiin ja ajatuksena lienee sitten opettaa Rajamäelle, että niin ei vain tehdä. Korostan vielä, että tilanteessahan ei ollut mitään muuta kuin Jonnen kaksi-kolme tönäisyä ja sitten verbaalisesti antoi vielä lopullisen viestin Rajamäelle.

  Vaikka Jonnesta oltaisiin mitä mieltä tahansa niin kyllähän hän on kuitenkin esimerkiksi Moisioon verrattuna siinä mielessä fiksu pelaaja, että ei riko koodistoa eikä lähde väkisin hakkaamaan Rajamäkeä, kuten joku olisi voinut vaikka tehdä. Sen sijaan muutama "ystävällinen" muistutus tönäisyn muodossa on suhteellisen vaaratonta*, mutta kuitenkin samalla viesti menee perille.

  * Ja juu, koskaan ei ole olemassa täysin vaaratonta tönäisyä tai lyöntiä, mutta ymmärtänet kuitenkin pointtini.