Vitsiä pukkaa – part II

  • 3 847 617
  • 11 315
Mikä yhdistää joulua ja itärajan raja-asemille kerääntyneitä turvapaikan hakijoita?
Pukki Vaalimaan vartijana.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Mitä eroa on meteorologilla ja gynekologilla?

Meteorologi katsoo ylös ja sanoo: ”voi vittu mikä taivas.”
Gynekologi katsoo alas ja sanoo: ”voi taivas mikä vittu.”
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Vanha eläkeläisrouva on myöhässä kirkosta. Hänen kiirehtiessä istumaan takariville kirkossa, pappi kysyy seurakunnalta kysymyksen: ”Jokainen joka on kuluneen viikon aikana tehnyt aviorikoksen, nouskoon seisomaan.”

Rouva ei kuullut kysymystä hyvin takariviltä, mutta kysyy vieressä olevalta pojalta mitä pappi sanoi. Poika viekas ilme kasvoillaan sanoi eläkeläisrouvalle: ”Pappi kysyi, että kaikki jotka haluavat yskänpastillin, nousevat seisomaan.”

Eläkeläisrouva nousee seisomaan ja papin kasvoille tulee kauhunsekainen ilme: ”Sinun iässäsi? Sinun pitäisi hävetä!”
Eläkeläisrouva toteaa papin kauhisteluun: ”Vaikka minulla ei ole hampaita, ei tarkoita sitä, ettenkö haluaisi imeskellä jotain silloin tällöin!”
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
What is Connor McDavid and Leon Draisaitl's favorite toe?

Tic-tac-toe
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Mies osti uuden kiväärin ja meni metsälle
Metsässä hän huomasi ruskeakarhun jonka hän ampui. Pian hän tuntee taputuksen olkapäällään. Hänen takanaan seisoo jääkarhu. Jääkarhu sanoo miehelle: ”Tuo ruskeakarhu oli ystäväni. Nyt näen, että meillä on kaksi vaihtoehtoa. Joko raatelen sinut kuoliaaksi tai annat minun nussia sinua.”

Mies mietti hetken ja koska arvosti elämäänsä, antoi karhun nussia häntä.Mies vaappui toimenpiteen jälkeen pois metsästä.

Kului vuosi ja mies palasi metsään kiväärinsä kanssa. Hän näki jääkarhun ja ampui sen kuoliaaksi.

Pian hän tuntee taputuksen olkapäällään. Miehen takana seisoo harmaakarhu. Harmaakarhu sanoo miehelle: ”Tuo jääkarhu oli ystäväni. Meillä on kaksi vaihtoehtoa. Joko raatelen sinut kuoliaaksi tai annat minun nussia sinua.”

Mies jälleen mietti arvostavansa elämäänsä, ja antoi karhun nussia häntä.Mies vaappui toimenpiteen jälkeen pois metsästä.

Kului jälleen yksi vuosi ja mies oli palannut kiväärinsä kanssa metsään. Mies näki harmaakarhun ja ampui sen kuoliaaksi.

Pian hän tuntee taputuksen olkapäällään. Miehen takana seisoo Kodiakin karhu. Kodiakin karhu sanoo miehelle: ”Ollaanko rehellisiä, mutta et taida tulla tänne metsästämisen takia?”
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Näin kerran muutaman teinipojan pelaamassa venäläistä rulettia metsän reunassa.
Juoksin äkkiä lähemmäs ja huusin ”Ettekö te tiedä, että tuo on helvetin vaarallista!?”,
mutta tiedättehän te teinit, se meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos..
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
On kuulemma ihan normaalia, että penis jäykistyy, kun tehdään urologista tutkimusta. Silti se tuntui kyllä aika vaivaannuttavalta katsella sitä lääkärin pullottavaa etumusta, kun se kopeloi mun pallejani.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Kaverini loukkasi jalkansa ja menin katsomaan häntä kotiin. Kävelin sisään ja mitä näinkään: hänellä oli kaksi uskomattoman kaunista siskoa! Ja he olivat kaksoset! En ole aiemmin nähnyt heitä ja he kuulemma opiskelivat toisella paikkakunnalla ja olivat käymässä nyt kotona.

No, menin kaverini huoneeseen ja kysyin: ”Miten menee?”
Kaverini vastasi: ”Ihan OK. Tekisitkö palveluksen? Hakisitko villasukkani alakerrasta? Jalkani jäätyvät.”
Menin alakertaan jossa kaksoset olivat vierekkäin sohvalla katsomassa televisiota.
Huomasin sohvalla kaverini villasukat.

Sanoin kaksosille: ”Veljenne lähetti minut alakertaan harrastamaan seksiä kanssanne.”
”Hah!” sanoi siskokset yhteen ääneen, ”todista se!” he jatkoivat.
Huusin yläkertaan kaverilleni: ”Hei kamu, tarkoititko että kummatkin samaan aikaan?”
Kaverini huusi takaisin: ”Totta kai, mitäs järkeä yhtä on vetää kerrallaan?”
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Mitä yhteistä on Leijonien parin vuoden takaisella olympiajoukkueella ja Danny D:llä?

Molemmat voi leveillä kullillaan
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Jääkiekkofani, aito punapäinen ryssä-Olga päätti tatuoida reisiinsä mielestään maailman parhaimpien pelaajien kuvat. Vasempaan reiteen laitettiin Aleksandr O:n kuva ja oikeaan Wayne G. Seuraavassa Skoda-cupissa Olga päätti tutkia tuliko kuvista näköisiä. Kadulla tuli venäläinen kiekkofani vastaan ja tyttö nosti hameen ylös ja sanoi: "Saat ilmaiseksi jos kerrot ketä kuvissa on." Igor mietti pitkään, mutta tunnisti ainostaan Aleksandr O:n kuvan.

Kanadalaisen fanin tavatessaan tyttö nosti taas hameensa ja lupasi piparia ilmaiseksi mikäli mies tunnistaisi kuvat. 99 oli tuttu vaan eipä Ovetskinin (0+0=0) naama. Piirakka jäi taas saamatta. Olga päätti yrittää vielä kerran. Seuraava vastaantulija oli suomalainen. Taas tuttu kysymys. Suomalainen mietti pitkään ja hartaasti kunnes sanoi: "Noista kahdesta en ole ihan varma, mutta Läntisen Tommihan se on tuossa keskellä!"
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Mauri täytti kunnioitettavat 110 vuotta ja häntä haastateltiin lehteen. Toimittaja sanoi: "Kerropas Mauri, nyt kun täytit 110 vuotta, että mikä on salaisuutesi?”
Mauri tokaisi: ”Otin kerran rahasta suihin mieheltä.”
Toimittaja katsoi pitkään Mauria ja kysyi: ”Niin, siis mikä on pitkän iän salaisuutesi?”
Mauri vastasi: ”Ai. Syön paljon kasviksia.”
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Oltiin talvisodassa. Ryhmä lumipukuisia suomalaissotilaita oli metsikössä lähellä aukeaa. Sen toisella puolella näkyi olevan ryssän korsu. Savupiippu vain törötti pienen kummun laella. Ryhmänjohtaja Turunen kysyi miehiltä, löytyisikö vapaaehtoista ryömimään aukean poikki ja pudottamaan savupiippuun käsikranaatin. Kaikki olivat hiljaa. Turunen tiesi, että tehtävä oli vaarallinen. Eteläpohjalainen Hautala kiemurteli vaivaantuneena. Turunen kysyi Hautalalta: "Etkö sie menisi?" Kun kerran kysyttiin, oli Hautalan pakko vastata: "Notta kyllä kai mää sitte meen!."

Hautala lähti ryömimään syvässä lumessa. Muu ryhmä jännitti metsässä kun Hautala ryömi hitaasti, käyttäen taitavasti hyväkseen aukean muutamia kiviä ja tuulenkaatoja, niin ettei vihollinen helposti nähnyt lumeen pikkuhiljaa kehittyvää uraa. Lopulta metsässä olevat miehet näkivät, miten Hautala kömpi korsun päälle ja otti taskustaan kranaatin, aikoen pudottaa sen ryssien niskaan. Hautala kurkisti pikaisesti savupiippuun, laittoi kranaatin takaisin taskuunsa, tuli alas korsun päältä ja käveli sen ovelle, aukean toisella puolella seuraavien suomalaisten hämmästykseksi.

Hautala koputti, ovi avattiin ja Hautala syöksyi sisään. Aukean toiselle puolelle asti kantautui tappelun ääniä, huutoa, kolinaa ja muutamia pistoolin laukauksia. Sitten Hautala ryntäsi vauhdilla ulos, kiiveten salamana takaisin korsun päälle, otti kranaatin taskustaan, veti sokan irti ja pudotti räjähteen savupiippuun. Sitten Hautala lähti rynnimään takaisin aukean poikki, kunnes korsusta kuului räjähdys ja kranaatti teki tehtävänsä.

Hautala käveli vähän rauhallisemmin omien luo, ja nämä rupesivat onnittelemaan ja kehumaan häntä. ryhmänjohtaja Turunen sanoi: "Hautala saa tästä kyllä ylennyksen ja lomaa. Mutta miksi ihmeessä te menitte sinne korsuun sisälle?"
Hautala vastasi: "Notta mä vaan kävin aukaasemas pellin."
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Pari vanhaa tässä pelien välissä:

Mikä on lailallinen ja mulisee?
Tiikeli

Mikä ei surise eikä mahdu perseeseen?
Venäläinen perseen suristin

- Mä oon varmaan saanu jostakin naishormooneja.
- Miten niin?
- Nokun kotia tullessa ajoin auton tuohon autotallin seinään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös