Vitali Menshikov Jokereihin

  • 30 656
  • 189

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaa että tällainen pakki. Jos on yhtä kova kuin Lauridsen, mutta liikkuu paremmin niin kelpaa. Muuten olisin mielummin ottanut Lauridsenin takaisin (koska tietty Jokerit pystyy irroittamaan pelaajan kuin pelaajan alemmista sarjoista kun vaan pyytää).

Onko jo kaverin lempinimeä tiedusteltu Joensuulta?
 
En muista joukkueen johdon luvanneen lähes NHL-tason vahvistusta, mutta ainakin minä tulkitsin ”saatiin merkittävä korvaus Mikko Lehtosesta” tarkoittavan, että joukkueeseen ollaan etsimässä vahvistusta.

Hyvin tiedossa, että huippupelaajien markkinat ovat tällä hetkellä kuivat. Kai päätyökseen pelaajahankinnoista vastaavalta henkilöltä on kuitenkin lupa vaatia työnsä tekemistä asianmukaisesti?

Ylempään: en itse osaa tulkita samoin.

Alempaan: tietenkin, luonnollisesti.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin tarkoitin lähinnä sitä, että onko joukkueen johdon suulla kerrottu, että rahaa joukkueen vahvistamiseen on reilustikin mm. Lehtosen siirron myötä? Tähän tällä palstalla usein törmää, mutta taitaa olla ihan jokaisen omaa päätelmään tahi puhdasta toiveajattelua.
Eikös se "merkittävä taloudellinen korvaus" tuota tarkoita? Joka KurriVuorisen suulla ulos kerrottiin.
 
Annetaan Menskan näyttää mikä on miehiään. Pikkuisen kuitenkin ennakkoon mietityttää nuo vähäiset pelimäärät viime kausina ja ettei edes Admiralin tasoinen joukkue nähnyt enää käyttöä tälle kaudelle.

Puheet urheilullisesti parhaasta ratkaisusta ei vielä tällä täyty, mutta odotellaan mitä hyökkäykseen tulee - jos tulee.

No varmaan samanlaisia kavereita löytyy ja siellä saattoi olla ”kiekollisesti lahjakkaampia” samassa jengissä. Osuu Jokerien tarpeeseen hyvin, kun täällä toivotaan, että osaa puolustaa laadukkaasti ja purkaa kiekon, kun tulee paikka.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Ylempään: en itse osaa tulkita samoin.

Alempaan: tietenkin, luonnollisesti.
Jos tarkkoja ollaan, niin eikö herra Vuorinen jossakin haastattelussa Lehtosen SKA:han siirron aikoihin kertonut, että joukkueeseen hankitaan vahvistusta, jos markkinoiden kuivuudesta huolimatta sellainen löydetään?

Vuorinen ei luonnollisesti luvannut mitään, koska hän ei ole tyhmä.

Yksi rivikannattajan etuoikeuksista on onneksi haaveilla paremmasta ja rakennella tuulentupia. Ei tarvitse kantaa vastuuta.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Sitten voi tulla vielä pelaaja sisään jos Vitali tuli 2-suunnan lapulla Halmeen "tilalle".
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kaverin ig-tilin perusteella on sen verran matkustellut, että luulisi englannin taipuvan.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Sitten voi tulla vielä pelaaja sisään jos Vitali tuli 2-suunnan lapulla Halmeen "tilalle".
Toivottavasti saadaan vielä todellinen vahvistus, joko puolustukseen tai maalivahtiosastolle.

Tarkistin nopeasti venäläisten somea. Suurin osa kirjoittajista näyttää ihmettelevän tätä Jokereiden pelaajahankintaa. Osa kommentoijista laukoo suoraan, että Menshikov kuuluisi tällä hetkellä VHL-sarjaan. Osa veikkaa rotaatiopelaajaksi Jokereissa - niin minäkin.
 

yökkömies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bundesliga
Voihan Vitalis! No, ihan mielenkiintoista nähdä kaverin otteita kentällä. Toivottavasti tosiaan on lihaosaston miehiä. Sellaista on kaivattu Lauridsenin jälkeen.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Tehopisteitä ei synny, mutta piste-ennätys silti parempi kuin esimerkiksi Sklenickalla
Niin, tuosta yhden kauden suonenvedosta on aikaa se kuusi vuotta. Tuoreempien kausien vertailu lienee nykyhetken kannalta hedelmällisempää.
 

yökkömies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bundesliga
Onko muuten kenelläkään tietoa tuosta tämän kauden vähäisestä pelimäärästä? Eli onko ollut klesana kuinka pahasti? Itse asiassa jo toinen repaleinen kausi menossa putkeen.
 
Menshikov on tehnyt 18 pistettä Sibirissä aikoinaan ja ollut silloin joukkueensa ykköspakki. Kertoo paljon. Sitten esim. Avangardin kausilla ollut umpi kolmosparin pakki, kun kärkipakit on tehnyt 20-30pst.

Eli siis juuri prototyyppi pelaajasta, jonka vahvuudet ovat puolustusalueella, mutta osaa varmasti sen kiekon pistää liikkeelle, kun tarve tulee.

Täytyy katsoa tän kaverin pelit tältä kaudella tai ainakin vaihdot, niin saa vähän osviittaa.
 

Subrosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katsotaan, miten miehen käy. Itse en olisi lähtökohtaisesti eniten huolissani noista tilastoista - saati sitten täällä puhuttavista plussista ja miinuksista. Tärkeintä on, että venäläisvahvistusta hankkkiessa on varmistuttu kielitaidosta sekä kyvystä seurata länsimaalaista joukkueenjohto- ja työtapaa.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika julmaan tahtiin tikkaa kaverin nyrkit tarvittaessa. Hyvä olla yksi tämänkin alan kaveri joukkueessa, kunhan ei jääkiekkoilullisesti ole rasite. Meillä on jo omasta takaa yksi valtameripoiju Nova Scotiasta, toivottavasti tässä ei ole Venäjän versiota vastaavasta.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
"Menšikov on Jokereiden kautta aikojen viides venäläispelaaja ja ensimmäinen KHL-aikakaudella."

Joo, aika kauan on siitä, kun juna toi sen ensimmäisen, Nikolai Makarovin, Pappa Ruotsalaisen Jokereihin. Oli aika näppärä pakki kunnes loukkaantui. Pikkuveljensä Sergein ura oli toki paljon näyttävämpi.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoinen hankinta. Ei kyllä itselläni ole mitään muistikuvaa millaisesta pelaajasta on kyse, mutta ilmeisesti osaa tehdä vastustajien olosta meidän maalilla epämukavaa ja poliisinakin pystyy toimimaan. Jos vaan liike riittää ja avaussyöttö lähtee nopeasti, niin hyvä lisä pakistoon. Isompi ja ilkeämpi versio Kivistöstä.
 

Hilavitkutin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sieltä olisi saatu jatkoa highlight-pätkään jos olisi sattunut jo tänään pelaamaan. Kohtuullisen mieleenpainuva debyytti jos kaveri olisi ensimmäisessä pelissään suoraan aloituksesta pistänyt painiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös