Vincent Marleau HIFK:hon

  • 69 456
  • 472

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Alkaisko tääkin opetella suomen kieltä niinku Martin niin alkaa mancrushin valinta olla vaikeata.
 
Sisääntuloja on monenlaisia, Vinnien kohdalla se on ollut erittäin onnistunut. Katsotaan nyt kuitenkin se 10 matsia, mille tasolle miehen taso lopulta tulee asettumaan. Tulee mieleen viime kaudelta viikingin sisääntulo. Silloin se 10 matsia osoitti, että kyse on huomattavasti ensivaikutelmaa paremmasta jääkiekkoilujasta. Toivottavasti nyt ei ole käänteinen käyrä Vinnien kohdalla.

Vaikka on sanomattakin selvää, että Marleau ei tule tykittämään kahta maalia ottelua kohti, on jo nyt selvää, että maalintekijän mieli tällä miehellä on. Laukaus lähtee napakasti ja sitä ei säästellä. Ylivoimalla vapaana tyhjän maalin edustalla seisonut Koivistoinen varmaan allekirjoittaa tämän.

Yhden ottelun otannalla tässä miehessä on paljon mistä tykätä.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Ottakaa perkele oppia tän jätkän sisääntulosta. Miestä seinälle ja kiekkoa häkkiin. Noin tehdään himadebyytti Nordiksella!

Brändin näkönen kanukki ja kohta ollaan vuodessa 2024. Ei paha Tobbari, ei paha.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Ihan kohtuullisen oloinen pelimies.

Ja samalla pieni vinkki, älä koskettele kasvojasi sillä samalla kädellä, jolla juuri kättelit vastustajan pelaajat.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Peliasennosta tuli suuresti mieleen Palli Olola. Siihen yhtäläisyydet sitten loppuivatkin, sillä Marleau oli todella nälkäinen alusta alkaen. Heti ensimmäisessä tilanteessa vaasalainen katolleen. Erinomaisen laukauksen lisäksi omaa hyvä vainun löytää itsensä maalipaikoille. Mykistävän hyvä debyytti, kun ottaa huomioon tämän olleen Marleaun ensimmäinen peli suuressa kaukalossa.

Tämäniltaisen perusteella optio alkaa tuntua todella hyvältä.
 

Jazzhands

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuli seurattua miestä isolla linssillä tänään. Oli ymmärrettävästi vähän hakemista ja varsinkin ekassa erässä seuraili pelin vierestä. Mutta sitten pärähti. Alkoi putki liikkumaan ja laukaus lähtee ihanan suoraviivaisesti, hanakasti ja vihaisesti. On tullut tuhat kertaa kirottua suoraviivaisuuden puutteesta pelin aikana, mutta ei kertaakaan tämän herran kohdalla. Mahtava debyytti, toivotaan että flow jatkuu eikä miestä jatkossakaan nähdä pelkissä kulmamöyryissä.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mulla oli yksi toive tälle hankinalle ja se oli, että osaisi vetää Lehterän syötöstä raightin pelaaja kun on. No se näköjään saatiin, mutta orastavasti näyttää siltä, että saatiin myös nopea luistelija ja kampailuissa vahva pelaaja, jonka laukaukset menee kohti maalia.
Tätä laukaisu-uhkaa Lehterän syötöstä ei voi liikaa korosta, koska kaikki valmentajat ja viime kaudella av:ta pelanneet tietää tämän syötön ja JOS siis jos, nyt on pelaaja, joka selkeesti osaa siitä ampua, niin Luken paluun jälkeen meitä vastaan ei av halua Lehterän läpisyöttöä muodon läpi eikä syöttöä viivaan ja tässä alkaa sitten loppua ne ukot kesken. Tänäänkin kolmannessa Rask oli yv:n keskellä varma, että se läpisyöttö tulee ja ei ollut valmis, kun pelattiin päädyn kautta. Ennustan, että jatkossa se kuvion keskimies saa hyviä vetopaikkoja, kun muita linjoja on pakko peittää.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Vinnien Yv pelaamisesta myös sellainen huomio, että haki itseään vapaaksi, eikä vain seisonut paikallaan. Vahvistus.
Sitä seisovaa ylivoimaahan on täälläkin loputtomiin ihmetelty. Kun miehet liikkuu ja kiekko liikkuu, niin silloin sitä tulostakin yleensä tulee huomattavasti suuremmalla todennäköisyydella. Ihan perusasioita.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Pakko digata suoraviivaisuutta. Kaveria ei paljon möyriminen kiinnostanut vaan nopeasti nokka kohti maalia tai laukaisupaikalle.
Ei hätää kyllä Ville korjaa tämän vähintään viikossa. Loppiaisen jälkeen menee vain möyryämään kulmaan.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Hieno alku Vinnieltä. Uskon, että tämä jannu on selkeä vahvistus. Oli hienoa katsella hemmon peliä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös