Onks Lehtonen kokoonpanossa kahdessa seuraavassa pelissä?Pyydän anteeksi arviotani, että menisimme kahdessa matsissa jatkoon. Kolmehan siihen tarvitaan.
Onks Lehtonen kokoonpanossa kahdessa seuraavassa pelissä?Pyydän anteeksi arviotani, että menisimme kahdessa matsissa jatkoon. Kolmehan siihen tarvitaan.
Kaikkea muuta kuin selvä tämä sarja. Kärpät on tietysti ja itseoikeutetusti suosikki, mutta Kärpät sai vastaansa vittumaisen joukkueen. Kärpillä on ollut eniten ongelmia tälläKIN kaudella juuri Bluesin tapaisia jengejä vastaan.
Hyvä molari ja parempi puolustus (ainakin lauantaille). Siinä on iso mahdollisuus espoolaisille. Karalahti ja Varakas menisivät helposti Kärppien ykköspakiksi molemmat, varsinkin kun Lehtonen ei pelaa.
Käsissä ja maalintekokisassa Blues häviää, mutta puolustuksessa, liikkeessä ja molarissa edge Espoossa. Laskisin nopeat todennäköisyydet 60-40 tälle sarjalle Kärpille.
Itse toivon tähän sarjaan tunnetta. Voi roiskua yli, tulla jopa pari loukkaantumista, mutta pääasia että mennään tosissaan.
Mikään ihme Bluesin jatkoon meno ei ole. Kaikkea muuta.
Onks Lehtonen kokoonpanossa kahdessa seuraavassa pelissä?
Toivotaan, että on kunnossa. Hienoahan se olisi aina nähdä parhaat pelaajat mukana kauden huipennuksessa.Lelulla on ylävartalovamma. Otaksuttiin, että hän olisi ollut valmis kehiin jo tänään, mutta eipä ollut. Huomisesta ei mitään hajua hänen suhteen.Valitettavasti pelkään pahinta.
Toivotaan, että on kunnossa. Hienoahan se olisi aina nähdä parhaat pelaajat mukana kauden huipennuksessa.
Tuo viimeinen viestini oli ihan vilpitön, eikä mitään kettuilua. Parastahan se olisi kaikille, jos tärkeissä peleissä olisi parhaat kehissä, vaikka aika idealista ajattelua onkin. Sitä tarkoitin.Niin, tuskimpa tuo huominen peli on meille jo kymmeniä vuosia jääkiekkoa seuranneille kauden huipennus.
Mielestäni pleijarit on kauden huipennus kokonaisuudessaan.
Listaan tässä säälipleijareiden hyvät ja huonot puolet:Säälit eivät. Onhan se älytöntä pelata 60 peliä ja sitten kaikki voi olla ohi kahdessa päivässä. Liiga on nykyään niin tasainen, että 6 on liian vähän joukkueita pudotuspeleihin, mutta kahdeksan sinne pitäisi päästä ja pelata rehelliset puolivälierät ilman, että runkosarjan 7. ja 8. joutuvat jännittämään pääsevätkö edes mukaan. Jos ei ole runkosarjassa 8 parhaan joukossa niin ei ansaitse edes sääliä.
Säälit eivät. Onhan se älytöntä pelata 60 peliä ja sitten kaikki voi olla ohi kahdessa päivässä. Liiga on nykyään niin tasainen, että 6 on liian vähän joukkueita pudotuspeleihin, mutta kahdeksan sinne pitäisi päästä ja pelata rehelliset puolivälierät ilman, että runkosarjan 7. ja 8. joutuvat jännittämään pääsevätkö edes mukaan. Jos ei ole runkosarjassa 8 parhaan joukossa niin ei ansaitse edes sääliä.
- Jonkin verran vähentää säälipleijareiden voittajien mahdollisuutta yllättää kärkijengit, kun takana on jo kovia pelejä (toisaalta voidaan miettiä, että siirtyminen puolivälieriin on vaivatonta)
Itse olen sitä mieltä, että sitä mieltä runkosarjan ykkönen ja kakkonen ovat tavallaan ansainneetkin jotain etua koko kauden suorituksestaan. Kuten varmasti huomaat noista plussista ja miinuksista, niin kaksi ovat toistensa vastakohtia. Siitä valitsemaan mieleisensä ;) Tuossa Tshekin systeemissä arvelluttaa se, että taukoa tulee liikaakin niille joukkueille, jotka eivät säälipleijareissa pelaa, joten pelirytmin löytämiseen saatta mennä liikaa aikaa.Vähentääkö? Tsekissä ja Saksassa pelataan myös kymmenen joukkueen pleijarit. Tsekissä säälipleijarijoukkueita on edennyt semifinaaleihin montakin kertaa. Saksassa säälipleijarijoukkue on päässyt kerran peräti finaaliin asti.
Oleellista on, ettei säälipleijareissa pelaavien ohjelmaa vedetä liian tiukaksi. Suomessa kolme säälipleijarimatsia pelaava saa kaksi välipäivää ja kahdessa matsissa ratkaiseva saa peräti neljä välipäivää. Tältä osin ohjelma on paljon inhimillisempi kuin säälipleijarisysteemin alkuvuosina, jolloin välipäiviä oli pahimmillaan vain yksi.
Tsekissä säälipleijarit suoraan kolmessa matsissa katkaiseva saa peräti viikon aikaa valmistautua neljännesfinaaleihin. Viidennenkin säälipleijarimatsin jälkeen on vielä kolme välipäivää.
Itse olen sitä mieltä, että sitä mieltä runkosarjan ykkönen ja kakkonen ovat tavallaan ansainneetkin jotain etua koko kauden suorituksestaan.
Tuossa Tshekin systeemissä arvelluttaa se, että taukoa tulee liikaakin niille joukkueille, jotka eivät säälipleijareissa pelaa, joten pelirytmin löytämiseen saatta mennä liikaa aikaa.
Minusta kymmenen joukkuen pleijarit on ihan hyvä systeemi. Runkosarjassa on enemmän panosta, kun on tavallaan kaksi playoffviivaa eli kuudes sija ja kymmenes sija, joista taistella.
Runkosarjan loppuvaiheessa näin. Kysymys on vaan siitä, annetaanko joukkueille tavallaan lupa treenata varastoon kevättä varten, kun kuitenkin yli 2/3 jatkaa kauttaan pleijareissa. Yksittäisen runkosarjaottelun panos kasvaisi hirveästi, kun ei olisikaan varaa ottaa ihan hirveästi turpaan syksyllä. Samalla nousisi pelin taso.Minusta kymmenen joukkuen pleijarit on ihan hyvä systeemi. Runkosarjassa on enemmän panosta, kun on tavallaan kaksi playoffviivaa eli kuudes sija ja kymmenes sija, joista taistella.
Voihan sitä itselleen syöttää valheita tarvittaessa...Ehkä hienointa tässä Espoo - Tsekki -kapinassa oli Bluesin ensimmäisen ottelun ratkaisijat: Miettinen, Kähkönen ja Lajunen, jotka ovat kaikki siis oman espoolaisen juniorimyllyn tuotoksia! Tässähän kiteytyy asetelma tsekkiläiset palkkasoturit vastaan avainlipulla varustettu supisuomalainen Espoo.