Ville Hostikka TPS:ään

  • 34 229
  • 109

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse olin melkoisen optimistinen (joku käyttäisi muuten varmasti sanaa yltiöoptimistinen) Hostikan saapuessa, mutta eihän tuo lopulta ole vakuuttanut kunnolla vielä. Eilen toki hyvä suoritus ja voitto alle, tästä on hyvä lähteä kaatamaan Blegiä huomenna.

Vähän vituttaa se että Hostikka oli track recordiltaan ihan kelpo kirittäjä Attelle viime kaudella. Ei toisaalta ollut koskaan profiloitunut vakioykköseksi missään ennen TPS-siirtoaan, mutta numeronsa olivat hyvää katseltavaa ja olipahan mies noteerattu KHL:ssäkin ja päässyt sinne näyttämään taitojaan. Tänne kun siirtyi niin suoritustaso alkoi myötäillä muun jengin vastaavia lähestulkoon samoin tein. Tälläkin kaudella on ollut melkoisen epävarma, ja tuo jengi tarvitsisi nimenomaan rauhallista, luotettavaa tukipilaria tuonne tolppien väliin. Kontrasti Atteen on ollut suuri, ja olin odotusteni suhteen melkoisen hakoteillä tuossa n. 10 kk sitten.

Toivotaan että eilisen voiton myötä otteensa alkavat vähitellen vakiintua hyviksi, oli eilen ehdottomasti yksi voiton suurimpia arkkitehtejä ja torjui varmasti ainakin neljä huippuhyvää paikkaa.

Fingers crossed.
 

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Pelitaidoiltaan Hostikka on ihan Liigan keskitasoa, mutta viikko sitten pelattu Saipa-peli osoitti millainen pelle hän muuten on. Ville filmasi niin törkeästi, että itseäni hävetti hänen puolestaan. Miksi tuollaisesta ei rangaista? Vähintään 5 peliä penalttia pitäisi antaa tuollaisesta pelleilystä.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se ois sit seitsemän ottelua jäljellä Villen toivottavasti viimeistä sopimuskautta TPS:ssä. Vieläkään ei ole Hostikka TPS:lle 3 pistettä torjunut ja tässä samalla kun jännitetään, että saadaanko yhtään 3 pisteen vierasvoittoa, onkin samalla kiva jännittää, saako meidän toinen maalivahti torjuttua ollenkaan yli vuoden mittaisella käynnillään kunnon voittoa...
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän Hostikan tänne saapuessa lupa oli odottaa paljon parempaa. Vyöllä oli koviakin liigoja ja potentiaali oli ainakin jossain vaiheessa liigatasolle varteenotettava. Aivan katastrofihan miehen TPS-ura on ollut omalla tavallaan. Ei voi kuin toivoa parempaa jatkoa miehelle muissa kuvioissa, TPS:ssä ei ainakaan saletisti natsannut tällä kertaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös