Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Viime hetken siirrot helmikuussa 2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana redpecka, 10.02.2019 klo 16.28.

 1. redpecka Jäsen

 2. Finlandi_36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kyllä on juuri tuolloin 15.2 . Ja tästä Tepsin tilanteesta sen verran että etsitään puolustavaa kärkisentteriä tai oikeaan laitaan kovan laukauksen omaavaa rightin kaveria.
   
 3. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:

  Voisin lyödä pääni pantiksi, että Kerho etsii pakkia eikä hyökkääjää. En tiedä mistä telia on saanut tietonsa vai onko nuo jotain mutuilua.
   
 4. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Joo, ei tuo mitenkään vakuuttavalta listaukselta vaikuta. JYPkin sanoi valmentajavaihdoksen aikaan "joukkue on valmis, katotaan mihin tällä riittää". Saahan sinne toki kai soitella... Tai voi Telialla olla sisäpiiritietoakin. Ja jos minä olisin JYPin saappaissa, alkaisin itse aktiivisesti soitella tyhjentäjäjoukkueille ja ottaisin mitalin pois kuljeksimasta.

  Saapa nähdä minkälaisiin muuveihin SaiPa tässä vielä ryhtyy. Pelataanko kivat säälipleijarit vai haetaanko tosissaan jotain sellaista, joka indikoisi että tosissaan perkele ollaan.
   
 5. Vode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Onko näistä jotain mahdollista lähdettä vai kuuluko nämä samoihin mutuiluihin kuin aika monet muutkin heittosi? Nuo vaihtoehdot ovat skaalana niin laajoja, että tärkeintä tuntuisi olevan saada vain joku sisään ja jos ei muuta niin ainakin seuraolut.
   
 6. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kun Telia noista mutuili, niin mainitsi HPK:lla vain hyökkäyksen loukkaantumiset ja leveyden, mutta ei maininnut puolustajia edes sivulauseessa. Esimerkiksi TPS:n kohdalla mainitsivat erikseen puolustajatilanteenkin, mutta että hyökkääjää haetaan. Tuntui siltä, ettei Telia tajua HPK:llakin olevan puolustajia. Saati, että ymmärtäisivät kokoonpanoa ja pelejä katsellessa, että pakkitarve on isosti suurempi kuin hyökkääjän. Toki tiedä onko HPK:kaan samoilla linjoilla kanssani.
   
 7. redpecka Jäsen

  Noin 12 tuntia aikaa tehdä siirtoja. Useita on pitkin viikkoa tapahtunut, vieläkö jollain jengillä on joku luvattu palanen hakematta? SaiPa sanoi hakevansa hyökkääjää ja puolustajaa - Vainikainen ja Seppälä tulikin jo sisään, mutta @mirasane kiusoittelee vielä:

  Lainaus:
  Parisen vuotta sitten SaiPan Brock Trotter siirtyi Kärppiin aivan viime minuuteilla. Saadaanko esimerkiksi Strömwallin siirtoa seurata tänään samoin?

  Hyvää perjantaita, rasvatkaa F5.
   
  tjj67 tykkää tästä.
 8. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Siirtoaika alkaa loppua ja Tapparan foorumin kipinävahtiketjussa lähestyy 4000 viestin raja. Siellä mahtaa olla pettyneitä jos tämä oli tässä.
   
 9. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Eniten viestejä sinnekin taisi tulla tästä "Ruohomaan mailat Ilveksen kopilla" -kuvasta.
   
  Peltsi #18 ja Euro71 tykkäävät tästä.
 10. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  Uskoisin kyllä valtaosan olevan huomattavasti pettyneempiä, mikäli tämän kauden joukkuetta vahvistettaisiin ensi kauden kustannuksella. Laajuutta Tapparalla on joka pelipaikalle riittävästi, enkä usko että valtaosa pitää kovan profiilin KHL-nimen hankkimista realistisena, vaikka sellaisesta Tapparan palstalla moni haaveileekin.
   
 11. Päätykiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
  Eihän Tapparalle ole mitään pakottavaa syytä hankkia ketään hankkimisen ilosta. Toki varmasti jos todellinen vahvistus löytyy, niin se on sitten eriasia.

  Kyllä tässä varmasti vielä muutamia siirtoja nähdään. Saa nähdä minkälaisia vahvistuksia vielä näin siirtorajan lopulla Liigaan saapuu. Onhan tuossa muutamis isoja kaloja jo tullutkin. Muutaman tunnin päästä ollaan viisaampia.
   
 12. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  7h aikaa. Jääkö tänä vuonna tuhnuksi vai tuleeko vielä siirtoja, jopa ihan pelimiehiä? Saas nähdä. Hiljaista on huhuissa.
   
 13. Finlandi_36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Näillä näkymin TPS on löynyt ovet lukkoon ja näillä mennään. Ainakin näin uskon koska ei ole vielä huhuakaan kenestäkään ollut.
   
 14. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Lainaus:
  Esimerkiksi edes lähelle 92 torjuntaprosprosenttiin pääsevä, ehjänä pysyvä maalivahti kävisi. Samoin jopa varsin yksiulotteinen hyökkäyspään maalineduspelaaja tai puhdas snaipperi tulisi tarpeeseen. Mutta ketään tuskin tulee, ja jotain jussimakkosia olisi tosiaan ihan turha hankkia.

  Harmi homma, kun edelliskeväinä on naarattu kovia vahvistuksia siirtorajalla.
   
  Päätykiekko tykkää tästä.
 15. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPan osioon on kiirinyt kuulopuheita Savilahti-Naganderista, Frank Banhamista ja Matti Hanasta. Nyt tietty sit joku rahajengi hakee ne nenän edestä itelleen ku tänne tulin huutelee..
   
  ahal, Ferris, Sergei Fedorov ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 16. Päätykiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
  @Virveliä kainaloon varmasti näinkin. Svobodahan jo tuli tuomaan laajuutta maalivahtiosastolle, mutta ei ole saanut Liigassa vastuuta. Mistä lie sitten johtuu. Nikke taas ei ole juuri vastuuta saanut.

  Ainahan yksi pelimies varmasti hyökkäykseen mahtuu, mutta se myös tietää aina jonkun muun roolin pienentymistä. Zaborsky ei ilmeisesti kuitenkaan ole loppu kautta sivussa? Onhan siinäkin jo yksi lisä Tapparan hyökkäykseen. Toki ilmeisesti loukkaantumisen jälkeen otteet eivät vakuuttaneet, mutta ei tainnut ihan kunnossa olla vielä palatessaan.
   
 17. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Olisikohan Mark Lee pelikunnossa? Tai ei sillä varmaan ole väliä, kun hän onnistui viimeksikin kusettamaan itselleen sopimukseen SaiPaan, vaikka oli loukkaantuneena sopimuksen tekohetkellä.
   
 18. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  On pelannut tällä kaudella Romaniassa (!) 11 matsia tehoin 0+7 (-7) ja oli tuossa välissä mm. yhden kauden kokonaan pelaamatta. Eihän tuollaisilla seteillä voi kukaan Liigaan kävellä vuonna 2019. Eiku.
   
  Ikuinen try out ja Päätykiekko tykkäävät tästä.
 19. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Ei niin, pitää olla vähintään neljä kautta pelaamatta, että voi tulla takaisin Liigaan.
   
  Kynämestari, Ikävänkantaja & Euro71 tykkäävät tästä.
 20. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Ei liity ainoastaan Liigaan, mutta on tämä kyllä ihanaa aikaa jääkiekko-fanille. Siis, kun siirtorajat (paitsi KHL) lähestyvät. Eihän tässä voi edes saunassa käydä tarkastamatta välillä onko jotain siirtoa tullut. Vaikuttaa vaan jäävän kovin köyhäksi tämä nyt.
   
  tunsbe, Useful Idiot & tjj67 tykkäävät tästä.
 21. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Onhan tässä vielä reilusti aikaa. Ihme, jos ei vaikka Malte Strömwall siirry johonkin rahaseuraan.
   
  Finlandi_36 tykkää tästä.
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ei se jouda nyt lähtemään kun pitää tehdä maaleja Pelsuja vastaan. Toki hyvä näyttöpaikka kyttääville seuroille, että maaleja tulee edelleen
   
 23. redpecka Jäsen

  Malte S. on antanut ihan hyvät näytöt tänäänkin. Eiköhän tuo huomenna Kouvolassa pelaa toivottavasti vierailijan paidassa. Kunhan nyt säilyisi ehjänä tuolta aina pahasta pelikaanin pesästä.
   
 24. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  10min pelin jälkeen tiedotetaan että Malte siirtyy
   
 25. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Mihin se siirtyy, Tapparaan vai?