Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Vierumäki A – kausi 2011–2012

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana jsavolai, 15.08.2011 klo 19.48.

 1. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Vierumäki A:n uuden kauden juttuja alettiinkin jo puida vanhassa kausiketjussa mutta luodaanpa uusi.

  Zerotta vanhaan threadiin jo postasikin uuden ringin joten pistetäänpä se myös tähän:
  Lainaus:
  Pelatut matsit toistaiseksi:

  VKI A - NA Selects 9-2
  VKI A - Jukurit 3-3
   
 2. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Onko kenelläkään tietoa valmennuksesta. Eikös Jesse Welling lähtenyt johonkin liigajoukkueeseen apuvalmentajaksi?
   
 3. Nurmos_888 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Blackhawks, Ducks
  Lainaus:
  Welling siirtyi JYPin organisaatioon. Muistelisin, että miehestä tehtiin joukkueenjohtaja. Korjatkaa jos muistan väärin.
   
 4. Hangref Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, JYP, Peliitat
  Lainaus:
  Kuulema viime kaudella Jokipojista lähtöpassit saanut Jukka Varmanen toimisi joukkueen uutena päävalmentajana. Apuvalmentajista ei tietoa, luultavasti Vierumäen opiskelijoita/opiskelija?

  Paljon on 1992 syntyneitä pelaajia, kuinkahan moni on armeijassa tällä hetkellä?
   
 5. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Nyt on ehkä Varmaselle sopivampi paikka lähteä valmentajanuraa rakentamaan kuin mitä viime vuonna oli. Jukka on näkemyksellinen valmentaja ja tulee hyvin toimeen pelaajien kanssa. Eiköhän hänestä kuultane vielä muuallakin.
   
 6. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Jukkahan on Vierumäellä koordinoimassa jääkiekkotoimintoja joten siinä mielessä tuo VKI A:n valmennuspuoli lienee ihan ok hommaa, mutta ainut homma se ei ole Jukan toimenkuvassa käsittääkseni.

  Eiköhän VKI A:n mukana ole myös sitten tuon valmentajakoulutuksen puolen porukkaakin?
   
 7. Zerotta Jäsen

  Listalta unohtui Tomi Stylman! Intissä on nyt 8 äijää.

  Valmennuksesta vastaa päävalmentaja Varmanen, apunaan Jukka Aho ja maalivahtivalmentaja jonka nimeä en tiedä.
   
 8. Zerotta Jäsen

  Viikonlopun aikana Vieru A kohtasi KJT:n kahdesti.
  Lauantaina vieraissa peli päättyi Vierun voittoon lukemin 3-2. Maaleista vastasivat Juuri, Hjelt ja Stylman.
  Tänään KJT kaatui 7-2. Maalinteiköijän kunnostautuivat Hatanpää(2), Uuttu(2), Kammonen, Stylman ja Ruponen
   
  Viimeksi muokattu: 22.08.2011 klo 06.33
 9. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Juniorit aloittivat kauden mallikkaasti nappaamalla Kotkasta Titaaneilta täyden pistepotin luvuin 1-7. Varakapteeni Joona Rönkkö saalisti vaatimattomat 4+3 tehot ja Juha Haimakainen torjui maalilla 26 kertaa. Seuraavat ottelut VKI pelaa kotona ensi viikonloppuna, kun lauantaina kohdataan KJT ja sunnuntaina EHC Team.
   
 10. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Tuloksia II-divarin karsinnoista:

  VKI-KJT 6-3 (Hjelt 2+0, Santero 0+2, Rämö 32/35)
  VKI-EHC Team 2-3 (Peltonen 1+0, Lind 1+0, Haimakainen 23/26)
  Kurra-VKI 4-10 (Peltonen 2+2, Hjelt 1+3, Rämö 27/31)
   
 11. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Nostellaanpas tätä kettinkiä hieman ylemmäs. Vierumäen juniorirevohka siis selvitti tiensä varsinaiseen A-nuorten II-divariin. Kolmen ottelun jälkeen opistolaiset ovat puhtaalla pelillä lohkon kärkipaikalla. Tänään Vierumäellä kaatui Klaukkalan Kurra selvihköin 10-4 numeroin. Itse ilmestyin otteluun vasta ensimmäisellä erätauolla. Vauhtia ja taklauksia oli kuin villissä lännessä konsanaan. Hieman paremmalla maltilla ja ilman lopun löysäilyä taululla olisi voinut olla vielä rumemmatkin lukemat. Ottelun kohokohta oli Kurran ämpyilijä Heimo Pailan (vai oliko se Niki Kaila) törmääminen päätylaidassa tuomariin. Oli poika hetken aikaa pahemman kerran sekaisin. Ensimmäisenä lensi maila kädestä, sitten muutama piruetti ympyrää. Pelaajan hoippuminen näytti ikään kuin hölmistyneeltä nyrkkeilijältä juuri ennen kanveesiin putoamistaan.

  Joukkueessa on muutama ihan näppärän oloinen kaveri, joita voisi testata jossain ihan kunnon sarjassakin. Jos vain poikain rahkeet riittäisivät, niin voisi ottaa kesällä mukaan Pelittojen reeneihin, vaikka pujottelukepeiksi, jos taidot eivät enempään riitä, mutta kunhan olisivat ringissä mukana. Toivon mukaan Vierumäen joukkue pystyisi kipuamaan A-nuorten I-divariin. Sieltä matka Mestikseen olisi hitusen nykyistä tietä lyhyempi. Oman kylän junioreita olisi mukava nähdä edus-Peliittojen riveissä papaksi käyvien Nurmisen ja Saittakarin lisäksi.
   
 12. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Karvasta Akatemia-kalkkia maistellessa voisi suunnata katseen tulevaan. Ketkä heinolalaisista junioreista ovat lähimpänä nousua Mestis-ympyröihin mukaan nyt tai lähivuosina? Tähän laskettakoon myös mahdolliset Lahdessa pelaavat heinolalaislähtöiset kiekkoilijat. Itse olen selvillä lähinnä vain joten kuten Vierumäen porukasta, joten valaiskoon joku viisaampi tämän hetkistä tilannetta.
   
 13. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Täytyy Vierumäen ketjuakin välillä nostella, sen verran lennokkaasti pojilla on mennyt tällä kaudella A-junnujen II-divarissa. 13 pelatun ottelun jälkeen joukkue porskuttaa selvässä sarjajohdossa voitettuaan yhtä vaille kaikki pelit.

  Pistepörssin johdossa on Heinolan oma poika, Jesse Peltonen, 13 ottelussa tehot 17+17=34. Peltonenhan oli lähellä päästä Pelicansin A-junioreihin pelaamaan kesästä/alkusyksystä, mutta intti sotki tuolloin suunnitelmat. Myös Severi Konttinen ja Ville Hjelt mahtuvat oman lohkonsa pistepörssissä top-10. Konttinen 12 ottelua, 6+12=18. Hjelt 10 ottelua, 7+10=17.

  Maalivahdeista eniten on huhkinut Peliittojen sopimuspelaaja Lauri Rämö. 8 pelattua ottelua 92,5% ja väliin mahtuu yksi nollapeli. Myös Juha Haimakaisella hyvät prosentit, 4 ottelua 90,2%.

  Tätä menoa joukkue pääsee karsimaan paikasta ensi kauden A-junnujen I-divariin!
   
 14. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  I-divari paikka olisi todella hyvä saada ja mahdollisesti jopa pärjätä siinä ykkösessä. Mutta Pelicansin A-junnut imevät kyllä sen verran tehokkaasti pelurit että pysyminen I-divarissa voi olla kova homma.
   
 15. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Melkoista fantasiaa tuo 1-divaripaikka.
   
 16. Zerotta Jäsen

  Lainaus:
  Viime kauden joukkueesta Pelicansin A-junnuihin siirtyi tasan yksi pelaaja, Valtteri Kääriä, eli mistään "tehokkaasta pelaajien imemisestä" ei voida puhua.

  Lainaus:
  En nyt pitäisi minään hirveän suurena ihmeenä jos Vierulla pelattaisi ensi kaudella I-dirreä. Joukkue on todella hyvässä valmennuksessa ja pelaajistossa on todella vähän vaihtuvuutta. Joukkue pysyy lähes samana jo kolmatta vuotta.
   
 17. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Lähinnä tällä imulla tarkoitan sitä että vaikka jos nyt pelaajat saattavat kehittyä niin että paikka aukeaisi vaikka A:n SM-Liigassa niin harva sen kortin katsomatta jättää. Mutta tosiaan olisi hyvä jos pystyttäisiin 1-divariin nousemaan ja vakiinnuttamaan paikka siellä. Hankalaa se varmasti voi olla mutta tavoitteita pitää olla :)
   
 18. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  No niin. Tupsahtihan sieltä vihdoin yksi Vierumäen sankari Peliittojen kokoonpanoon. Tehot 9+9 14 ottelussa takonut Tomi Stylman ottaa haltuunsa neloskentän keskustan. Hyvä, että pitkästä aikaa päästään kokeilemaan uutta omaa juniorilupausta. Toivottavasti Stylmanista ja mahdollisesti muistakin Vierumäen junioreista saataisiin ponkautettua Mestis-tason pelureita. Lahjakkaita pelaajia ryhmästä kyllä löytyy, mutta A-nuorten II-divisioona ei ole paras sarja palvelemaan nuorten kehitystä. Matka Mestis-pelaajaksi on pitkä ja mäkinen, kuin Shellinmäen polkisi ylöspäin polkupyörällä ilman kumeja.
   
 19. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  No eipä se ole tie ruusuinen ole, mutta kieltämättä olisi kiva jos nyt VKI A:n taso saataisiin vakiinnutettua esimerkiksi A:n I-divariin tai edes semmoiseksi että sinne pääsystä pystytään jatkossakin kamppailemaan hyvin. Ja eihän Stylman huonosti esiintynyt, päin vastoin :)
   
 20. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Hellurei ja hellät tunteet, Vierumäki A nimittäin varmisti viime viikonloppuna pääsynsä ensi kauden A:n I-divisioonan karsintoihin varmistamalla voiton omasta lohkostaan. Vielä on tosin kaksi peliä tätä kautta jäljellä, mutta Vierumäen sarjasijoitukseen ne eivät tule vaikuttamaan. Onnea Vierumäen jätkille lohkovoitosta! A:n I-divarissa on huomattavasti kovempi taso kuin II-divarissa, pelaahan esim. naapuripitäjän pojat Kouvolasta samaista sarjaa, kuten myös Jokipojat ja TuTo. Toivotaan pojille sarjanousua ensi syksyksi!
   
 21. oipat Jäsen

  Lainaus:
  Jokipo lähti SM-liigaan K-Vantaan aukkoa täyttämään.