Kaikkiookoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ns. instigator-sakko tappelun aloittajalle. Lisäksi tuomari kiinnittää erityistä huomiota siihen, käyttikö kuski jalkojaan ikään kuin pumppuna.
Kiinnittäisin Nupen syyttömyyttä puoltavaan seikkaan huomiota, Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen henkilöt ovat osallistuneet pelitapahtumiin täysin tilanteen ja kentän ulkopuolelta ns. kolmantena osapuolena, tämä on vastoin hokikoodia ja vanhan liiton Nhl-vahtihan ei tuollaista raukkamaisuutta purematta niele.
 

Kaikkiookoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onko nyt ihan sopiva paikka jauhaa tollaista paskaa? Hienoa jos jotkut saa väännettyä huumoria siitä kun joku on ilmeisesti saanut nokkaan oikein kunnolla. Ottakaa pää nyt pois perseistänne.
No se tuota tapausta laimenna tai kovenna, vääntääkö tuosta pientä huumoria vai mökötetäänkö Pasin kanssa yhdessä.
Herkästi voisi kuvitella, että jos joku olisi saanut nokkaansa oikein kunnolla tai vakavampaa vammaa saanut, niin alkaisivat tutkimaan törkeänä muotona.
Tässä tapauksessa ainakin luultavasti kuskilla ollut etukäteen tietoa kuljetettavan henkilön känniurpoiluista, äkkipikaisuudesta ja väkivaltaisuudesta.
Minä jättäisin moisen vatipään kyyditsemättä.
Tuomitsen oikeasti väkivallan käytön melkein kaikissa tapauksissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy