Via Dolorosa – Titaanien kärsimysten tie

  • 5 822
  • 20

The Rock

Jäsen
Ajattelin tässä yön myöhäisinä tunteita vitutuksen kourissa kamppaillessani avata tällaisenkin ketjun tänne titaaniosioon. Ketjun tarkoituksena on oman pahan olon purkaminen milloin mistäkin Titaaneihin liittyvästä aiheesta, jottei niitä tarvitse suoltaa esim. vaikkapa kausiketjuun.

Eli sana on vapaa arvon punanuttutoverit!

ps. Tähän viestiketjuun kun kirjoittelee, voi samalla fiilistellä Tommi Läntisen levyttämää ketjun nimikkobiisiä - Via Dolorosa.

---

Itse aloitan sillä, että tällä hetkellä vituttaa jälleen aivan helvetisti. Kauteen lähdettäessä toiveet olivat jälleen kerran todella korkealla enkä millään uskonut, että viime kaudella ottelusta toiseen jatkunut taaperrus olisi enää tämän Mestis-kauden 2008-2009 murheena.

Mutta paskanmarjat, sama tappiosta toiseen marssiminen jatkuu ja harjoituspeleissä esitetyt tuloksekkaat otteet kaukalossa ovat enää muisto vain. Tottahan toki oli tiedossa, että alkumatsit (eritoten KooKoo ja Sport) eivät ole helppoja, mutta kahta rökäletappiota ja siihen päälle vielä tappiota Kiekko-Vantaalle en kyllä odottanut.

Toki tätä voi osittain selittää sillä, että Titaanit ei ole päässyt kotikaukalossa pelaamaan saati treenaamaan vaan harjoituksia on jouduttu vetämään alimittaisessa harjoitushallin kaukalossa ja tämä on aivan varmasti vaikuttanut pelisuorituksiin sarjassa.

Se sen sijaan ihmetyttää, että miten se harjoituspeleissä hiottu pelisuunnitelma on hävinnyt kuin pieru saharaan tosipelien alkaessa? Kauniit omalta alueelta maltillisesti rakennetut hyökkäykset syöttöketjuineen ovat puuttuneet titaanipelaajien otteista ja myöskin maalinteko on ollut yhtä tervanjuontia. Enää ei edes selkeistä tekopaikoista pistetä sisään vaan roiskitaan joko päin veskari tai ohi/yli maalin.

Tuo nykyinen joukkue ei todellakaan ole niin huono miltä se nyt saavutettujen tulosten perusteella näyttää. Potentiaalia on aivan perkeleesti ja Elmo päävalmentajana on saanut helvetisti rotia Titaanien tekemiseen. Jossain kuitenkin mättää ja pahasti. En millään haluaisi uskoa, että edelleenkin ne Blomberg Kiekko-Vantaa-matsin pressissä mietiskelemät viime kauden haamut tähän olisivat syynä, mutta voihan pelaajien (siis viime kaudella mukana olleiden) alitajunnoissa muutaman takaiskun jälkeen alkaa jyskyttämään ajatus: "taasko tää menee näin?"

Plaah... jopas oli vuodatusta, mutta tällä hetkellä vituttaa aivan saatanasti.
 
Viimeksi muokattu:
Ei Titaaneilla huonompi joukkue ole ainakaan kuin viime vuonna, mutta jotenkin homma ei ole lähtenyt urilleen. Toki tämä voi johtua siitä, että hommat Kotkassa ovat olleet hieman "vaiheessa."

Toivotaan nyt, että siellä saadaan itseä niskasta kiinni, koska derbyt ovat olleet mukavaa katseltavaa ja Kotkan halli on kiva ottaa haltuun.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa, niin maan perkeleesti. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta pisteitä en edes toivonut, mutta eilen olisi pitäny jo saada kotiintuomisia. Varmasti tappiot syövät joukkuettakin, ja ajatukset palaavat viime kauteen. Sopivasti tämä hallisekoilukin tuli kauden alkuun vaikeuttamaan urakkaa. Kipeästi tarvitaan sitä avausvoittoa, ja usko sen saavuttamiseen pikaisella aikataululla on kuitenkin vahva. Eilenkin raporttien perusteella Titaanit oli ollut hallitsevampi joukkue. Kyllä tämä tästä?
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Eipä tuo Titaaneiden otteluohjelma paljon tulevallekkaan lupaa, kun vieraissa joudutte pelailemaan. Eilinen K-Vantaa peli oli noista etukäteen arvioiden "helpoin".
Seuraava teoriassa odottettavissa oleva piste onkin varmaan D-Teamiä vastaan 11.10. Mutta jos jotain positiivista hakee niin puolet porukoista on vielä nollilla sarjataulukossa.. =)
 

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
Jaaha, pitäiskö vanhankin avautua.
Jälkiviisasta tai ei, siis ihan sama, jo harjoituspeleissä näkyi liikaa puolivaloilla pelaamista joka jätti harkkapeleistä vähän epävarmuuden tuntua sarjan alkuun. Paketin piti olla ns.koossa ja iskussa aina pelaajia ja valmentajaa myöten.
Pelot ovat toteuttunneet sarjan alussa. Huom. en ole nähnyt yhtään sarjapeliä Livenä. Paikalla olleiden tiedonrippeistä ja SJK:tilastoista muodostuneen kuvan mukaa ongelmia riittää.
-Joukkue ei ole onnistunut pelaamaan yhtä erää enempää/per ottelu voittavasti.
-Maalintekotilanteita on ollut enemmän kuin viime kauden aluksi mutta vanha synti "jos ei saa paikoista sisään, kaveri kyllä rokottaa" vaivaa.
-Ylivoima tökkii pahasti, ei auta silloin edes alivoima maalit.
-"Elmo" peluuttaa sitkeästi ajattelemaansa ykkösnyrkkiä runsaasti vaikka tehot on lähinnä olleet miinus puolisia.

Eli mikä mättää? Onhan Mestis taso nousut tälle kaudelle mutta ei tälläisiä repaletappiota mikään joukkue kestä.
Onko syytä epäillä valmennusta? -Tietty jääräpäisyys on hyvästä mutta Blomberg ei minusta ollut ihan oikea valinta keväällä. Onko valmentaja sopeuttanut pelitavan kontra käytettävissä olevan materiaalin oikein?
Onko syytä epäillä pelaajia? - Suomalaisilla palloilujoukkueilla on paha tapa äänestää jaloillaan. Jos valkku on Mxxxxu, ollaan vain pelaavinaan kunnes saadaan joku ns.kiva tyyppi peliä johtamaan. Titaanien repaleinen talous tuskin auttaa sitoutumista.
Onko syytä epäillä seuranjohtoa? - seuran johdolla on soinut ns."kusinen blues" viime keväästä alkaen. Talousepäilyt/huhut/vahingonilo ovat ikäviä tuttavia kun yrittää kerätä sponssori eukkoja. Lähtökohtaan nähden Hokku joukkoineen on luovinut aikamoisen sinilevän läpi. Hermoja varmasti kiristää kotihallin käyttökelvottomuus, tappioputki, rahojen riittävyys ja mitä seuraavaksi kysymys?

Vastauksia ei ole antaa...mutta vain allekirjoittanneen toiveita/epäilyksiä.
-Katsooko johto tappioputkea yhtä kauan kuin Veikan tuherrusta. Toivottavasti ei. Valmentaja toiveet olisi parivaljakossa Iltola/Oksanen allekirjoittaneella. Jos nämä kaksi saisi yhteen olisi priljantti tiimi. Analysoiva ja voimakkaasti hetkijohtava valmentaja. Todennäköisesti palkataan joku kriisijohtaja "Rauhanen".
-Pukuhuoneen ovet tulevat käymään taajaan.
-Titaanit EI karsi tänä vuonna pysymisestä mestiksessä. Vaihdetaan valmentaja (mielellään paikkakuntalaiseen), aletaan peluuttaa tehomiehiä (Pehu,Valli,Siira) enemmän ja kotihallissa ei saa kehdata hävitä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
The Rock kirjoitti:
Kauteen lähdettäessä toiveet olivat jälleen kerran todella korkealla enkä millään uskonut, että viime kaudella ottelusta toiseen jatkunut taaperrus olisi enää tämän Mestis-kauden 2008-2009 murheena.

Ensiksi pyydän anteeksi vierasiin pöytiin huutelemisen, mutta nyt on kyllä pakko kysyä, että mistä syystä toiveesi olivat korkealla? Mikä niin olennainen seikka tuossa joukkueessa tapahtui viime kauteen verrattuna? Toki tuosta viime kauden kurimuksesta ei voi juurikaan olla muuta suuntaa, kuin ylöspäin, mutta riittävätkö rahkeet tälläkään kertaa mihinkään muuhun, kun sarjan peräpäähän?

Valmentaja Blombergilla on aika vaisut näytöt kahdelta viime kaudelta: Ensimmäinen kausi meni vielä yläkanttiin, kun HeKi nousi ennakkokaavailuista huolimatta pudotuspeleihin, mutta viime kausi meninkin sitten jo surkeasti. Plussana hänen "pelikirjassa" on kuitenkin se, että nyt Titaanit yrittää ainakin oikeasti pelata, eikä vain roiskia, mutta kysymys kuuluukin: pystyykö tuolla rosterilla pelaamaan?
 

The Rock

Jäsen
Ensiksi pyydän anteeksi vierasiin pöytiin huutelemisen, mutta nyt on kyllä pakko kysyä, että mistä syystä toiveesi olivat korkealla? Mikä niin olennainen seikka tuossa joukkueessa tapahtui viime kauteen verrattuna? Toki tuosta viime kauden kurimuksesta ei voi juurikaan olla muuta suuntaa, kuin ylöspäin, mutta riittävätkö rahkeet tälläkään kertaa mihinkään muuhun, kun sarjan peräpäähän?

Saat anteeksi ja sitten vastaus. Kyllähän sitä aina kannattaja odottaa ja toivoo joukkueelleen parempaa huomista, etenkin kun viime kausi meni Kotkassa aivan vihkoon. Ehkä se on sitten sitä ns. "sokeaa lapsenuskoa", kun yksinkertaisesti luottaa siihen, että nyt kulkee. Perustin odotukseni harjoitusotteluissa näkemiini hyviin asioihin ja etenkin siihen pelitapaan minkä valmennus oli ajanut sisään. Enää ei roiskittu vaan pyrittiin rauhassa syöttelemällä tulemaan aina vastustajan alueelle asti ja ajamaan rohkeasti tekopaikoille.

Tämän lisäksi viime kaudella pahiten pettänyt osa-alue = puolustus pistettiin kevään-kesän-syksyn aikana lähes täysin uuteen uskoon ja nyt kilojen sekä senttien sijaan oli hankittu liikkuvuutta sekä ripaus enemmän käsiä. Puolustuksen parannus oli jo itsestään omiaan nostamaan fiilistä alkavan kauden alla. Myös hyökkäykseen hankittiin ratkaisupaikoille aiemmin Mestiksessä jo monen kauden ajalta kykyjään näyttäneitä kavereita johtaviin rooleihin (Tikkanen, Lindfors yms.), eikä mitään yhden kauden ihmeitä tyyliin (Essen) eli omasta mielestäni myös hyökkäys on ulkomaalaispelaajien lähdöstä huolimatta aiempaa vahvempi sekä tasapainoisempi.

Nyt tätä taktiikkaa ei ole sarjapeleissä näkynyt, mutta toisaalta vastassa on (pl. Kiekko-Vantaa) ollut kaksi sarjan mestarisuosikkia eli ei ole realististakaan ollut odotella Titaanien pystyvän kiekonhallintaan selkeästi taitavampia ja rutinoitunempia jengejä vastaan. Nyt vain on taas menty siihen, että yhdellä jos toisella alkaa pää mennä jumiin kun onnistumisia ei tule millään ilveellä. Tämä taas johtaa siihen, että vastuuta siirrellään kaverilta toiselle ja tekopaikoissa hätäillään kerta toisensa jälkeen.

Edelleenkään en odota Titaanien olevan sarjan kärkijengejä, mutta nämä omantasoiset joukkueet (Kiekko-Vantaa, SaPKo, D Team) pitäisi pystyä kaatamaan mikäli tahdotaan tasapäin kamppailla edes suorasta säilymisestä. Venymistä pitää sen sijaan tulla reilusti jos pudotuspeleihin kyetään kurottamaan.

Valmentaja Blombergilla on aika vaisut näytöt kahdelta viime kaudelta: Ensimmäinen kausi meni vielä yläkanttiin, kun HeKi nousi ennakkokaavailuista huolimatta pudotuspeleihin, mutta viime kausi meninkin sitten jo surkeasti. Plussana hänen "pelikirjassa" on kuitenkin se, että nyt Titaanit yrittää ainakin oikeasti pelata, eikä vain roiskia, mutta kysymys kuuluukin: pystyykö tuolla rosterilla pelaamaan?

Makuasioita sanoisi koira kun pallejansa nuoli. En millään muotoa näkisi Blombergin ensimmäistä HeKi-kautta vaisuksi näytöksi saati tuurilla saavutetuksi, sillä mies luotsasi joukkueensa vastoin lähes kaikkia ennakko-odotuksia pudotuspeleihin, joten eikö tämä ennemminkin ole helvetin hyvä saavutus? Viime kausi meni sitten vihkoon ilmeisen suurelta osin, mutta en siinäkään kaikkea lähtisi valmennuksen niskaan kaatamaan. Kyllähän siellä osa näistä kärkipelaajista (Kiiskinen etunenässä) petti aika pahasti ja he eivät kyenneet jäällä joukkojaan johtamaan.

Tuo materiaalin riittävyys onkin sitten se kysymys, mihin pitkän sarjakauden aikana saadaan vastauksia. Eihän se Titaanien rosteri mikään nimillä pilattu sikermä ole, mutta jos ja kun koko joukkue sisäistää säntillisesti valmentajan haluaman pelitavan sekä uskaltaa toteuttaa sitä mahdollisista epäonnistumisista huolimatta, niin uskon ihan oikeasti siihen, että taitoa pystytään korvaamaan paljon pelkällä tahdolla ja taistelulla.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
The Rock kirjoitti:
Saat anteeksi ja sitten vastaus. Kyllähän sitä aina kannattaja odottaa ja toivoo joukkueelleen parempaa huomista, etenkin kun viime kausi meni Kotkassa aivan vihkoon. Ehkä se on sitten sitä ns. "sokeaa lapsenuskoa", kun yksinkertaisesti luottaa siihen, että nyt kulkee. Perustin odotukseni harjoitusotteluissa näkemiini hyviin asioihin ja etenkin siihen pelitapaan minkä valmennus oli ajanut sisään. Enää ei roiskittu vaan pyrittiin rauhassa syöttelemällä tulemaan aina vastustajan alueelle asti ja ajamaan rohkeasti tekopaikoille.

Okei, hyväksytään tämä selitys täysin kyllä. Tämän viestini tarkoitus ei todellakaan ollut haastaa riitaa, vaan halusin kuulla sinun näkemyksesi tästä asiasta. Onhan se aina niin, että oman suosikin näkee väkisinkin erilaisessa valossa, kuin muiden seuran kannattajat, pakko se on myöntää. Sinällään nuo sinun esittämät asiat ovat myös täysin hyvä peruste odottaa enemmän tältä kaudelta.

Mutta mitä tuohon Blombergiin tulee, niin itsekin sanoin jo tuossa viestissäni, että Blombergin eka kausi oli hyvä. Toinen oli huomattavasti heikompi, katsoi sitä sitten millä mittarilla tahansa. Sitä tosin vähän epäilen, että onko Blombergin tyylinen koutsi sitten oikeanlainen Titaaneille? En tiedä, mutta minulla on vähän sellainen kuva jäänyt, että Blomberg ei ehkä ole tuollaiseen tavallaa "kriisijoukkueeseen" sopiva herättäjä.

No, aika ja kausi näyttää. Sen verran pitää kuitenkin sanoa, että Kotkassa on sentään oikea valmentaja, toisin kuin esimerkiksi täällä Savonlinnassa. Varmasti tuossa parissa Blomberg vie "sori" Kokkosta aika 6-0.
 

The Rock

Jäsen
Maalintekemisen sietämätön vaikeus osa ääretön

Jostain pitäisi Titaaneille löytää maalintekoon otteluista toiseen kykeneviä hyökkääjiä vähintään yksi kappale. Ykkösketjussa näitä oletettiin ennakkoon olevan kaksinkin kappalein, mutta tällä hetkellä parivaljakko Lindfors-Tikkanen yllä taitaa leijua aika vahva kipsi-pilvi, sillä mistään ei tunnuta saavan kiekkoa verkkoon.

Sitten kun alemmistakaan ketjuista ei löydy kunnolla taustatukea päättyvät ottelut vääjäämättä Titaanien tappioiksi hyvästä puolustus- ja maalivahtipelistä huolimatta. Paikkoihin kyllä päässään siinä missä vastustajakin, mutta mistä löytyisi se taikanappi mitä vääntämällä hukatut tekopaikat alkaisivat kääntymään maaleiksi? Oi siinäpä vasta kysymys ja toivottavasti siihen löydetään pikapikaa vastaus, sillä muuten himoittu pudotuspelipaikka alkaa karata aivan liian kauas.

Toinen valituksen kohde koskee jälleen mitä enenevissä määrin kasvavaa loukkaantumislistaa, mikä ei tunnu millään pienenevän. Vaikka jätkiä toipuukin takaisin pelikuntoon, niin tottahan toki sinne tippuu kokoajan lisää porukkaa tilalle. Viimeisimpänä pirteän alkukauden pelannut Jesse Pehu.

Korpeaa taas aika lahjakkaasti voi hevonvitunperse sentään...
 

The Rock

Jäsen
Johan siitä jo reilu kuukausi vierähtikin, kun tähän ketjuun sai kirjoitella. Noh.. nyt on taas asiaa, mutta sen painavuudesta en sitten sanokkaan yhtään mitään. Joka tapauksessa vituttaa taas kuin pientä oravaa Titaanien peliä seuratessa.

Punanuttujen murheenkryynit tällä hetkellä ovat varsin helposti lueteltavissa.

--

Virheet omissa

Puolustajat liikuttavat kiekkoa liian hitaasti, jonka seurauksena hyökkääjät ehtivät jo liian ylös ja syöttäminen vaikeutuu huomattavasti. Tämän ansiosta kovaa ja aktiivisesti karvaavat vastustajat saavat titaanipakit tekemään hätäisiä ratkaisuja, jotka johtavat kiekonriistoihin ja maalitilanteisiin.

Jäähymäärät otteluissa

Titaanit ottaa aivan liian paljon rangaistuksia ottelua kohden ja tämä näkyy karulla tavalla tilastoissa pisteiden vähyytenä ja päästettyjen maalien kasvamisena.

--

Tästä päästäänkin kätevästi...

--

Surkea alivoimapeli

Punanutut ovat tällä haavaa Mestiksen selkeästi surkein joukkue alivoimalla. Vastustajat iskevät kiekon reppuun, joka kolmannella ylivoimallaan ja se on hälyyttävän pieni lukema. Jotain tarttis tehrä, mutta mitä? Siihen toivottavasti löytävät vastauksen kotkalaisten valmennusduo Blomberg-Remes.

Aloitukset

Titaanit häviää järjestään enemmän aloituksia otteluissa, kuin mitä se koukkii itselleen. Tästä seuraa se, että punanutut joutuvat käyttämään suuren määrän energiaa kiekon takaisin hankkimiseen ja tämä on aina pois mahdollisesta maalinteosta vaihtoa kohden. Pitäisiköhän aloituksiakin alkaa treenata kylmästi harjoituksissa vai millä tämä epäkohta saadaan käännettyä voitoksi?

--

Tjooh, olipahan taas purkaus. Jolleivät otteet ala paranemaan, niin lisää vuodatusta on varmasti tähän ketjuun luvassa muiltakin kuin allekirjoittaneelta.
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Eilen kerkesin mennä kehumaan taas titaanien otteita ensimmäisen erän jälkeen siihen ne sitten jäivätkin.Tasaisuus on jossain ihan kateissa peli menee ajoittain mallikkaasti ja sitten seuraavalla hetkellä mallikkaasti päin v****.

Näyttää tuo ohjelma vielä ennen vuodenvaihdetta melkosen hankalalta kovia joukkueita tulee vastaan ja on saatava ihan erilainen meininki jäälle jos meinataan vielä pleijjari paikasta haaveilla.Muuten kyllä muut joukkueet karkaavat.

Vahvistuksia melkee kaivattaisiin sekä hyökkäykseen,että pakistoon.
 

The Rock

Jäsen
Kotivoitot tuntuvat kiertävän tällä hetkellä Titaaneita, kuin kissa kuumaa puuroa. Kotona ei edelleenkään löydy tarvittavaa nöyryyttä puolustuspelaamiseen ja tuntuu siltä, että kaikki haluavat vain hyökätä sekä viihdyttää kotiyleisöä toinen toistaan kauniimmilla suorituksilla.

Itselleni on ainakin aivan sama millä tyylillä kotona jatkossa pelataan, kunhan niitä voittoja alkaa putoilla punanuttujen tilille. Mennään sitten vaikka täydellistä trap-kiekkoa ja pyritään iskemään vastaan, mutta jollain konstilla stoppi pitää saada jatkuville kotona tapahtuville tappioille.

Myös loukkaantumiset olisi mukava saada loppumaan, mutta eipä tässä hirveästi ole vara loppupeleissä valittaa, kun katsoo KooKoon loukkaantumistilannetta kuluvalla kaudella. Ei sielläkään hirveän häävisti mene.
 

The Rock

Jäsen
Kotitappioputki on venynyt jo kuuden ottelun mittaiseksi. Vielä ennen joulutaukoa on kaksi mahdollisuutta sen katkaisuun, kun pahin kiistakumppani HeKi ja Suomen U20-maajoukkue tulevat kylään. Jos näidenkään taistojen jälkeen putki ei ole poikki, voidaan kotkalaisleirissä puhua jo kriisistä kotiotteluiden suhteen.

Ehkäpä Titaanien pitäisi tästä lähtien alkaa ajamaan pienimuotoinen lenkki ennen jokaista kotiottelussa linja-autolla, sillä vierasottelut ovat suhteessa sujuneet paljon paremmin kuin kotiottelut. Eli olisiko taikasana tähän kipsiin yksinkertaisesti se, että matkustaminen avaa pelaajien hanat ja lujittaa taistelutahtoa?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Johan tässä tulee itsellekin skitsofreeninen olo, kun kirjoittaa peräjälkeen molempiin ketjuihin... Kehottaisin kuitenkin huomioimaan pelitavalliset erot koti- ja vierassaldoja ihmetellessä. Blomberg linjasi julkisesti kauden teemaksi kiekollisen ja rohkean pelin, ja sitä Titaanit on kai varsin rajallisella materiaalillaan kotihallissa yrittänytkin toteuttaa. Vieraissa taas ketään ei kiinnosta tyylipisteet, joten siellä jaloista tarkoitusperistä voidaan tarvittaessa vähän luistaakin, ja lyödä kiekkoa vaikka päätyyn.
 

The Rock

Jäsen
Kehottaisin kuitenkin huomioimaan pelitavalliset erot koti- ja vierassaldoja ihmetellessä. Blomberg linjasi julkisesti kauden teemaksi kiekollisen ja rohkean pelin, ja sitä Titaanit on kai varsin rajallisella materiaalillaan kotihallissa yrittänytkin toteuttaa. Vieraissa taas ketään ei kiinnosta tyylipisteet, joten siellä jaloista tarkoitusperistä voidaan tarvittaessa vähän luistaakin, ja lyödä kiekkoa vaikka päätyyn.

Tässä tilanteessa on minulle ainakin se ja sama minkälaista kurapaskaa sitä kotona pelattaisiin jos voittoja irtoaisi tasaiseen tahtiin. Tottahan toki sitä kuka tahansa haluaisi pelata viihdyttävää ja kaunista jääkiekkoa, mutta omat rajat pitäisi rehdisti myöntää ja pelata niiden mukaan oli sitten kyseessä koti- taikka vierasmatsi.
 

Apazzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TITAANIT
Tässä tilanteessa on minulle ainakin se ja sama minkälaista kurapaskaa sitä kotona pelattaisiin jos voittoja irtoaisi tasaiseen tahtiin. Tottahan toki sitä kuka tahansa haluaisi pelata viihdyttävää ja kaunista jääkiekkoa, mutta omat rajat pitäisi rehdisti myöntää ja pelata niiden mukaan oli sitten kyseessä koti- taikka vierasmatsi.

Juuri näin, ylimääräiset kiemurat romukoppaan ja suoraviivaisesti kohti maalia, laukauksia (laadukkaita), miehiä maalille irtokiekkoihin ja kiekot reppuun, nimi lehteen ja pisteet kotiin.
Tiedetään tiedetään, helppohan se täällä on huudella ja neuvoa. Pakko myöntää, niin on.
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Kuka kääntää kurssin ?

-uusi valmentaja?
-uudet todelliset VAHVISTUKSET?
-apuja tulossa sairastuvalta?

Jotaa on tapahduttava jossain ei samalla kaavalla voida enään "taistella" pelistä toiseen ottamalla kunnolla turpaan.

Koska on viimeksi nähty hyvä ja tasainen Titaanit jäällä?

Alkukaudesta otettiin pisteitä Tillasen loistavilla otteilla.Näyttäis,ettei Kaitsunkaan "taika" ollut ikuinen.

Itse alkaisin kannattamaan taas soittoa Iltolan suuntaan.
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
2 peliä ja maalit 3-18!

On taas surullista seurata titskujen otteita viime aikoina. Selkäsaunoja on toki tullut ennenkin, mutta nyt tulee niin että tukka pöllyää. Viimeinen kotiottelu oli luokattomin esitys mitä olen koskaan titskuilta "uudessa" hallissa nähnyt ja tuskin eilen turkkusessa oltiin paljonkaan parempia. Mestiskarsinnat tulevat tällä menolla taas eteen keväällä, nyt sitten jo neljännen kerran peräkkäin!
 

The Rock

Jäsen
Naurattaa niin, että hampaat narskuu...

Tappioputki: 10 ottelua
Kotitappioputki: 10 ottelua

...ja jostain pitäisi vielä repiä huumoria tässä tilanteessa.
 

NAPAKYMPPI

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Titaanit
Kuka kertois sen?

Kuka kääntää kurssin ?

-uusi valmentaja?
-uudet todelliset VAHVISTUKSET?
-apuja tulossa sairastuvalta?

Sairastupa varmaan tyhjenee tai vaihtuu, mutta onko pitkään poteneet iskussa ja jos ovat niin milloin?
Tuskin tämän hetkinen tilanne on valmentajista kiinni, lähtisin kyllä tuijottamaan Titskujen puolustus päätä sen verran helposti se ohitetaan tai sanoisinko työnnetään syrjään.
Vahvistuksia tarvitaan pari kovan luokan pakkia ja ehkä yksi maalinteossa onnistuva hyökkääjä, MUTTA löytyykö kovia pelaajia vapailta markkinoilta ja jos löytyy niin MISTÄ rahat millä he tulisivat?
Näyttää siltä että yritetään pitää joukot terveinä ja aletaan keskittyä karsinta sarjaa, ainakin näillä eväillä!
Tsemppiä kuitenkin Titskuille ja toivottavasti ne harvat fanit jaksavat edelleen kannustaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös