Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vepu Surenkinin haastattelu

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Bulldog, 08.11.2007 klo 15.57.

 1. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Luettuani Vepun haastattelun pohdiskelin kuinka paljon asioista olen hänen
  kanssaan samaa mieltä. Tässä tilanteessa olisin jopa valmis antamaan miehelle mahdollisuuden valmentaa loppu kauden IFK:ta, ei voi ainakaan huonommin mennä kuin nyky tilanne. Palkkakin olisi varmaan edullinen.
  Mies on aikalailla "Dr Jekyl & Mr Hyde" profiilitaan ja jakaa monien mielipiteet, mutta sydämmessä sykkii ainakin pedon muotoinen sydän.
   
 2. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Mikä ettei, tosin kuinka hyvä se on ykköskoutsina? Ja jos se sais ton jengin liitoon ja vaikka mitaleille, suostuisko esim. Toivolan kakkoseksi ens kaudella? No, nää nyt on toiveunia, ei Pena varmaan edes tiedä kuka Surenkin on.
   
 3. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Hyvä Surenkinin haastattelu, kiitokset Jukka Välimaalle.

  Surenkinina en lähtisi ainakaan Baxterin kakkoseksi, vaikka kysyttäisiin, enkä vielä ykkösvalmentajaksi. Siihen tehtävään Surenkin ehtii oltuaan muutaman vuoden sellaisen HIFK:n ykkösvalmentajan kakkosena, joka peluuttaa HIFKiä brändilätkän nykyaikaisella versiolla.
   
 4. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Ilmiselvästi Vepulla olisi ollut enemmänkin kommentoitavaa, mutta luonnollisesti oman tulevan ammatinharjoittamisen kannalta oli varmaan ihan fiksua vähän himmailla, vaikka otsikko antoi muuta ymmärtääkin.