Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Veljekset Sallinen – Tomi & Jere

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana The Nikkari, 26.01.2010 klo 21.42.

Tags:
 1. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
 2. Voranen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, T. Sallinen, Darryl Sutter
  Ensi kaudelle kapteenistoon voisi kyllä tehdä muutoksen että Tomi saa C:n rintaansa ja Ladalle A. Kyllä tällä kaudella tuntui, että Sallinen on se joukkueen todellinen johtaja, varsinkin kun Lada oli niin paljon poissa, eikä Ladan peliotteet olleet kovin kummoisia. Tomilta kyllä loistava kausi ja hienoa, että saatiin hänelle jatkosopimus. Loppukaudesta Ramun lähdön jälkeen vastuu kyllä kasvoi ehkä liian suureksi. Varsinkin Saarinen peluutti Tomia ihan käsittämättömiä määriä. Esimerkiksi 5.3 pelatussa Kärpät-Blues -ottelussa peliajaksi tuli 28.56. Toivottavasti ensi kaudella on taas kunnon ykkössentteri ja Tomi pystyy pelaamaan omassa roolissaan paljon pelaavana, hyvänä kahdensuunnan kakkossentterinä. Tuohon rooliin olisi melko täydellinen pelaaja.
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2013 klo 15.22
 3. BLEGI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
  Sape tänään tehot 1+3 ja koko Liigan pudotuspelien pistepörssin kärkeen. Sallisen dominointia on ilo katsella. Oikeita ratkaisuja jatkuvasti ja ei ole väärin sanoa, että meiltä löytyy Liigan paras puolustava hyökkääjä tällä hetkellä.
   
 4. Blondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Sama. Ilo katsella miehen peliä tällä hetkellä. Varsinkin pelirohkeus kiekon kanssa on mielestäni huikealla tasolla. Jo eilen Baronalla katselin kun parin minuutin Lukkopyörityksen jälkeen saadessa kiekon omassa päässä ei nepannut paniikissa sitä keskialueelle ja painunut vaihtoon, vaan otti kiekon haltuun, kääntyi ja rauhoitti pelin. Itseluottamuksen kasvu näkyy mielestäni myös hyvinä suorituksina hyökkäyspäässä, otetaan esimerkkinä vaikkapa esityö Pöystin AV-maaliin tänään.
   
 5. Jääkuutio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues ja Bruins
  Mahtavaa peliä tosiaan - vaikka jätettäisiin hyökkäystehot huomioimatta.
   
 6. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Toivottavasti Sape ei ole nimeään mihinkään sopimuspaperiin vielä laittanut, koska kyllä mies nyt pelaa omaa hintalappuaan aika hyvin ylöspäin. Mikäpä jengi haluaisi tällaista pelaajaa joka tekee aina jäällä oikeita asioita.
   
 7. jani#31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Poissa.
  Lainaus:
  On sillä Sapella kuule enskauden pelipaikka tiedossa jo tähän aikaan kaudesta, ja mä vaan pahaa pelkään että se ei ikävä kyllä ole Blues...
   
 8. trap Jäsen

  Tomi Sallisella on Bluesin kanssa sopimus, joten en pitäisi niin varmana, että sopimus muualle olisi jo valmiina. Ja turha ollakaan, kun näillä näytöillä saa hyvän sopimuksen myöhemminkin keväällä. Fantastinen pelaaja, jonka merkitys avautuu valtaosalle varmasti vasta siinä vaiheessa, kun Sallinen ei enää Bluesissa pelaa.
   
 9. jani#31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Poissa.
  Lainaus:
  Tottakai, mutta ulkomaanpykälä...
   
 10. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  No lienee täysin selvää ettei se ole Blues. Oletin että se tuli jo tuosta mun edellisestä viestistä selville.
   
 11. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Jyrki Aho jutteli kauden alussa, että odottaa nimenomaan Sapelta tasonnostoa ja liidausta. Silloin tuo kuulosti vähän hassulta, kun hän on aina pelannut hyvin. Nyt alkaa kuitenkin ymmärtämään, että Jykä näki Sallisella olevan vielä paljon enemmän potentiaalia. Hyvä niin!
   
 12. SalskeaKane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KUOLEMA
  Tän kauden jengi ottaa niin paljon päähän, valmentajaa myöten, että piti käydä juutuubista katsomassa Karitsan ihmetekoja. Kävin myös katsastamassa miten ruotsin puolella kulkee:

  Leksands IF, 6 matsia, 6 tappiota, 0 pistettä ja 6 pisteen ero toiseksi viimeiseen, maaleja 6, päästettyjä 25, maaliero -19

  Sape: 3+2 (puolet maaleista!) +/- 0 (kaikki muut miinuksilla).

  Ihan menee hukkaan Sapen eteneminen tuolla. :(

  Jumalan poika PITÄÄ käydä hakemassa heti kotiin! (samalla mukaan vaikka V-M Savinainen.. ja Kähy?)
   
 13. Superböle Jäsen

  Lainaus:
  Nyt äkkiä myydään Kantola Venäjälle ja käytetään joka sentti Sapen monivuotiseen sopimukseen!
   
 14. Robert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitos ja näkemiin
  Tomi Sallinen tänään blues PreGamessä (linkki youtubeen):

  "Kyl mä aina katon vähintään maalikoosteen. Jos mä pystyn näkemään sen suorana niin tottakai mä yritän kattoo. Tää on nyt toka peli tänään kun mitä mä paikanpäällä näen."

  Sape näyttäisi olevan espoolainen ihan henkeen ja vereen. Pakko sitä on arvostaa!

  Peli on ilmeisesti kulkenut myös ruotsissa. Tehot tällä hetkellä 18+12=30 ja pistepörssin 17. sija vaikka leksand on tehnyt vähiten maaleja koko sarjassa.
   
 15. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Sape on Leksandin kantavia voimia ja on selvästi saanut kannattajia myös lammikon toisella puolella. Tuskin on tulossa meille takaisin ihan pian, sen verran hyvin on pelannut.. Mutta ehkä vielä joskus ennen eläkepäiviä *hymiö*
   
 16. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Onko "Jumalan lahja Espoolle" -video poistettu Youtubesta? Kovin harmi jos näin on, koska en itse ainakaan sitä enää sieltä löydä. Kyseessä on (oli) ehdottomasti yksi lempivideoistani kyseisessä palvelussa, ja olen silloin tällöin palannut ihailemaan ehkä parhaiten ikinä espoolaisjunnujen esiinmarssia edustusjoukkueeseen kuvastaneen pelaajan otteita ja hänen tarinaansa. Näin oli tarkoitus nytkin tehdä, mutta näin ne muistot kauniisiin aikoihin taitavat yksi kerrallaan kaikota, eikä Sapella todella ole enää joukkuetta, jota palata kipparoimaan rakastamalleen synnyinseudulle.

  Menipä tunteelliseksi, mutta tarpeellisen videomateriaalin vähentyessä pitänee itse toisinaan muistella hienoja hetkiä ja palata menneisiin.
   
 17. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Kyllä karitsa sieltä löytyy https://youtu.be/smbCkvfn5u4
   
 18. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Lainaus:
  Ah, kiitos. Taitaa olla eri nimellä kuin aikaisemmin niin en enää löytänyt.