Veikkausliigakausi ja muut suomalaiset jalkapallosarjat 2023

  • 184 627
  • 2 162

Kuka voittaa Veikkausliigan kaudella 2023?

  • HJK

    Ääniä: 66 38,4%
  • KuPS

    Ääniä: 30 17,4%
  • FC Honka

    Ääniä: 8 4,7%
  • FC Haka

    Ääniä: 3 1,7%
  • FC Inter

    Ääniä: 4 2,3%
  • SJK

    Ääniä: 5 2,9%
  • AC Oulu

    Ääniä: 22 12,8%
  • Ilves

    Ääniä: 4 2,3%
  • IFK Mariehamn

    Ääniä: 2 1,2%
  • VPS

    Ääniä: 14 8,1%
  • FC Lahti

    Ääniä: 6 3,5%
  • KTP

    Ääniä: 8 4,7%

  • Äänestäjiä
    172

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Muutama aika merkittävä peli viikonloppuna, joten laitetaan nyt pieni kierrosennakko. Kauden viimeinen.

AC Oulu-FC Haka

FC Hakan kausi päättyy tähän otteluun. AC Oulun pelit jatkuvat keskiviikkona SJK:n vieraana europeliturnauksessa. AC Oulun osalta haastajasarja oli melkoista pakkopullaa. Tarvittavat pisteet tuli kotiin ja samalla seitsemäs paikka varmistui hyvissä ajoin. Hankala tilanne kun peleissä ei juuri panosta ole ollut. Keskiviikkona on ja tästä olisi hyvä saada sellainen hyvä kenraali. Mahdollisesti kauden viimeinen kotipeli, joten voitolla olisi hyvä lopettaa kausi ja jättää edes jonkunlainen positiivinen fiilis vaikean loppukauden jälkeen. Haastajasarjassa AC Oulu on voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi ottelua. Voi olla, että avainpelaajat eivät välttämättä pelaa ollenkaan. Pelillä kun suurempaa merkitystä ei ole ja turhaa ottaa riskiä ennen keskiviikkoa. Kierrätystä ja nuorille vastuuta.

FC Hakalla on alla kaksi voittoa. KTP Ja Lahti kaatuivat kotiotteluissa. Saarella tuli tappio ja Ilveksen vieraana tasuri. Haka ei siis hävinnyt koko kautena kertaakaan kotikentällään Veikkausliigassa. Aivan käsittämätön tilasto : neljä voittoa ja kymmenen tasapeliä. Tämä on samalla Teemu Tainion jäähyväisottelu Hakan peräsimessä. Tainio on tehnyt hyvää työtä ja varsinkin edellinen kausi oli loistava. Voittoon olisi kiva päättää tämä taival. Sen kummempaa panosta ei ottelussa ole, mutta voitolla ainakin Pirkanmaan kilpakumppani Ilves pysyisi takana. Elias Mastokangas ollut erinomaisessa vireessä loppukauden ja iskenyt jo kuusi maalia.

FC Lahti-Ilves

Lahti onnistui lopulta säilyttämään sarjapaikan suhteellisen kivuttomasti. Ainoa panos ottelussa on kumpi pysyy edellä sarjataulukossa. Voitolla Lahti ohittaisi Ilveksen ja jos AC Oulu voittaa Hakan, niin pari pykälää voisi vielä nousta. Haastajasarjassa Lahti kukisti Oulun ja KTP:n kotipeleissä. Hakalle tuli tappio ja edellisessä ottelussa saarella Lahti jäi tasuriin vaikka pelasi toisen jakson kahden miehen ylivoimalla. Onneksi ei tullut pahempia loukkeja Mariehamnin sikailessa oikein urakalla. Nuori maalivahti Osku Maukonen selvisi ilman vaurioita tappotaklauksesta. Toni Lindberg jatkaa päävalmentaja myös ensi kaudella. Näin tuli palkinto kohtalaisesta loppukaudesta ja pelillinen ilme parani myös selkeästi.

Ilveksen loppukausi on sujunut erinomaisesti ja ne pahimmat pelot eivät toteutuneet. Haastajasarjassa Kolme voittoa ja tasuri. Samalla sarjapaikka ensi kaudelle saatiin kivuttomasti. Kaiken kruununa oli tietysti Cupin voitto ja europaikka ensi kaudelle. Täysin tyytyväinen ei Ilves ei voi kauteen olla, mutta kyllä tuo europaikka oli iso juttu. Ensi kaudella uudet kujeet uudella upealla stadionilla. Keskinäisissä otteluissa Ilves ei ole vielä Lahtea voittanut tällä kaudella. Seuraavaksi Ilveksessä pohditaan ensi kauden päävalmentajaa. Joni Lehtonen korvasi Köpi Kallion. Hyvää työtä loppukausi. Saa nähdä jatkaako ensi kaudella.

KTP-IFK Mariehamn

Panokset ovat tapissa. Toinen putoaa varmuudella ja toinen karsii. KTP:lle riittää tasuri karsintaan. Mariehamn tarvitsee voiton. Isoja otteluita nämä jotka muistetaan pitkään. KTP on hävinnyt kaikki ottelut haastajasarjassa. Yksi ainoa tehty maali. Peräkkäisiä tappioita Kotkalaisilla on seitsemän ja ainoa voitto kolmeen ja puoleen kuukauteen on Oma Sp:ltä SJK:n vieraana. Juha Malinen tuli KTP:n peräsimeen ja saldona kuusi tappiota ja 0 pistettä. Aivan karmeita tilastoja ja eihän tuossa vaihdossa ollut mitään järkeä. Kaiken lisäksi Malinen on herättänyt närää kommenteillaan. Nyt tarvitaan tulos tai sitten ulos. KTP tarvitsee nyt kaiken tuen ja Arto Tolsa Areenan soisi täyttyvän.

Mariehamn näytti jo varmalta putoajalta, mutta niin vain pieni oljenkorsi on jäljellä saarelaisilla. Haastajasarjassa saldona voitto, tasuri ja kaksi tappiota. Edellisessä ottelussa joukkue venyi yllättäen tasuriin vaikka pelasi kahden miehen alivoimalla pitkän aikaa. Haasteita tuo useat pelikiellot. Maalivahti Elmo Henriksson, puolustaja Timi Lahti ja hyökkääjä Jiri Nissinen ovat kaikki pelikiellossa. Muutenkin Mariehamnin meno on ollut pitkin kautta todella kuritonta. Aivan liikaa punakortteja tullut varsinkin kotipeleissä. Kyllä se jostain kertoo. Joukkuehenki ei ole paras mahdollinen. Nyt samanlaiseen hölmöilyyn ei ole varaa tai sarjataso vaihtuu. Kauden keskinäisissä otteluissa Kotkassa KTP voitti ja saarella päädyttiin maalittomaan. Kenellekään ei liene yllätys, että molemmissa peleissä Mariehamnilta lensi pelaaja pihalle :)

FC Honka-FC inter

Hongan sijoitus on viides ja Interin kuudes. Aivan panokseton ottelu ei tämä ole. Selvää on, että joukkueet kohtaavat keskiviikkona europeliturnauksessa. Voittaja kohtaa voittajan ottelusta SJK-AC Oulu. Inter voi vielä ohittaa Hongan, mutta se tarvitsee ottelusta voiton. Näin se saisi kotiedun keskiviikon peliin.

Honka aloitti mestaruusarjan voitolla Seinäjoella. Sen jälkeen on tullut lunta tupaan Vepsulta, HJK:lta ja viimeisimmässä ottelussa KuPS:ilta. Sen lisäksi Cupissa tuli karvas finaalitappio ja se oli vaikea niellä. Neljä tappiota putkeen. Vielä sen europaikan saamiseen on yksi oljenkorsi. Mitä itse Hongan pelejä olen nähnyt, niin mielestäni kotipeleissä ovat pelanneet huomattavasti paremmin kuin vieraissa. Tämä vain oma mielipide. Pitihän tuo sitten tarkistaa. Eipä tuossa juuri eroa ollut pisteiden valossa. Kotipeleistä 20 ja vieraista 18 pistettä. Ongelmia on ollut maalipaikoille pääsyssä koko kauden. Pelaajamateriaali on kuitenkin vahvistusten myötä hyvä. Ottelussa muistetaan myös uran päättävää kippari Henri Aaltoa.

Inter voi voitolla ohittaa vielä Hongan joten tylsää nuhjausta ei ole luvassa. Samalla tämä on esiottelu keskiviikolle ja tässä on hyvä ottaa pientä yliotetta. Inter on mestaruussarjassa hävinnyt kolme peliä. Tappiot HJK:lle, KuPS:ille ja viimeisimmässä ottelussa SJK:lle. Vepsua vastaan venyivät tasuriin ja päättivät Vaasalaisten voittoputken. Interiltä ei oikein löydy tasaisuutta. Joukkue väläyttelee pelien sisällä, mutta voittoja ei vain tule riittävästi. Puolustuspään virheitä tulee liikaa. Europaikka on kuitenkin vielä mahdollinen. Kauden keskinäiset pelit ovat 1-1. Molemmilla kotivoitto. Hongan Kevin Jansen ja Interin Juuso Hämäläinen sivussa pelikieltojen takia.

HJK- KuPS

HJK:lla kolmen pisteen kaula taulukossa. KuPS tarvitsee kolmen maalin voiton mestaruuteen.

HJK oli lähellä varmistaa mestaruuden edellisessä ottelussa Vaasassa. Viime hetkillä kuitenkin Michael iski unelmamaalin ja tappio tuli. Avausjakso oli ponneton ja väsynyt esitys. Tiivis ohjelma painoi selvästi. Kavennus oli tärkeä ja toisella jaksolla Klubi otti komentoa. Varsinkin Radulovicin tulo toi lisää virtaa. Tasoituksen jälkeen Klubi kuitenkin passivoitui ja antoi Vepsulle ohjat. Monesti siinä käy sitten noin. Tappio oli ensimmäinen Veikkausliigassa Toni Korkeakunnaksen alaisuudessa. Mestaruussarjassa ennen tuota peliä tuli kolme voittoa. Nyt HJK:lla ei ollut europeliä viikolla joten huomattavasti tuoreempana pääsevät kamppailuun. Toki maajoukkueiden mukana oli useita pelaajia, mutta vastuu jäi aika pieneksi pelaajilla. Muutenkin loukkantumishuolia ei ole enää niin paljon, joten kovalla kokoonpanolla Klubi pääsee naulaamaan mestaruutta. Bojan Radulovic on vahvasti viemässä Veikkausliigan maalikuninkuutta. 18 maalia ennen tätä peliä.

KuPS otti pakkovoiton Hongasta edellisessä ottelussa. Pari maalia olisi pitänyt tehdä enemmän, että olisi jännitys ihan huipussaan. Mahdollisuus on edelleen. Se on todella pieni, mutta ihmeitä on ennenkin nähty. Mestaruussarjassa saldona on kaksi voittoa, tasuri ja yksi tappio Vepsulle. Kauden keskinäissä otteluissa KuPS voitti kotona ja Helsingissä päädyttiin tasuriin. Pelikiellossa KuPS:ilta ovat Gabriel Bispo ja Sichenje Collins. Iso voitto tarvitaan hankalimmassa mahdollisessa paikassa. Kärsivällinen kuitenkin pitää olla. 90 min on pitkä aika. Hyvä tavoite voisi olla maalin johtoasema puoliajalla. Toinen maali ennen 80 min ja sen jälkeen voi olla paniikki päällä kotijoukkueella ja lisäajalla se kolmas maali. Helpommin sanottu kuin tehty. Kaikkea ei voi pistään alun varaan. Kyllä se homma ratkeaa jos Klubi saa nopean avausmaalin. Laatua on niin paljon, että tarkkana saa olla KuPS Klubin vikkelien pelaajien kanssa.

Näyttää vahvasti siltä, että ottelu on loppuunmyyty. Saapahan kausi ainakin arvoisensa lopun loppuunmyydyllä stadionilla. YLE näyttää ottelun, joten myös köyhät pääsevät ottelun pariin.

SJK-VPS

VPS varmisti pronssin Klubia vastaan. Lopetus oli satumainen ja sopi hyvin Vepsun loppukauteen. Ansaittu palkinto hyvin tehdystä työstä. Lauantaina joukkue saa mitalit ottelun jälkeen ja sunnuntaina Vaasassa järjestetään torijuhla pronssin kunniaksi. Mestaruussarjassa Vepsulla on kolme voittoa ja yksi tasuri Interin kanssa. Voittoputki oli lopulta 12 ottelun mittainen. Tappioton putki on kestänyt jo käsittämättömät 14 ottelua. melkoinen muodonmuutos ja kasvutarina. Jussi Nuorelalle sulka hattuun. Tulikuuman Michaelin maaliputki on kestänyt jo ikuisuuden. Michael valittiin myös Veikkausliigan vuoden pelaajaksi yleisön äänestyksessä. Kaksi Vepsu-Legendaa Sebastian Strandvall ja Steven Morissey päättävät uransa tähän kauteen. SJK muistaa kaksikkoa ennen ottelua. Mielestäni todella hieno ele ja pitkäaikaisia vastustajia pitää kunnioittaa. Muutenkin Suomessa tätä nähdään liian vähän. Vepsun kannattajia on ilmeisesti saapumassa paljon lauantaina.

SJK:n pahimmat ongelmat alkavat olla takanapäin. Inter kaatui edellisessä ottelussa ja Kuopiossa tuli tasapeli. Tappiot Klubille ja Hongalle mestaruussarjan alussa. Niistäkin oli enemmän otettavissa. Neljäs sija on varmistunut ja pelit jatkuvat heti keskiviikkona AC Oulua vastaan europeliturnauksessa. Voitto siitä ja heti lauantaina vastassa Honka tai Inter. Siitäkin tarvitaan voitto ennenkö edes on finaalissa Vepsua vastaan. Kivinen on tie europeleihin, mutta se on ollut tavoite koko kauden. Jos tämä tavoite epäonnistuu toisena kautena putkeen, niin luulen että päävalmentaja saa lähteä. Maalivahti Markus Uusitalo päättää uransa tähän kauteen. Mies on päässyt vihdoin täyteen kuntoon ja pelannut ihan ok. Ainakin tuntuu siltä, että nyt siellä vihdoin kassari joka saa jotain kiinni. Olisihan se hienoa Markukselle päättää ura europaikkaan. SJK:n syömähammas Murilo on vahvasti kiinni syöttöpörssin voitossa. yhdeksän maalisyöttöä. Kertoo vain mikä arvo hänellä on. Kuinka monta maalia on tullut Murilon oivalluksista.. SJK:lla ei loukkeja ja pelikieltoja ei ole. Siitä huolimatta parhaalla kokoonpanolla ei tähän lähdetä. Keskiviikkona alkaa ne tärket pelit, joten tässä matsissa vähemmän peliaikaa saaneet saavat enemmän vastuuta. Turhaa tässä on avainpelaajia rikkoa, kun panosta ei juuri ole.

No, se panos on Pohjanmaanherruus keskinäisissä peleissä. Voitot tältä kaudelta 1-1. Molemmat voittaneet loppuhetkien maalilla. Kyllä se isoin panos vaan katosi edellisellä kierroksella. Toki molemmat haluavat voittaa ja SJK aiheuttaa tappion Vepsulle pitkästä aikaa. Päinvastoin myös. Vepsu ei ole kertaakaan saanut vielä Pohjanmaan herruutta keskinäisissä peleissä Veikkausliigassa. Nyt olisi mahdollisuus. Yleisöä varmaan tulee ok, mutta isoimpien panosten puuttuminen sitä verottaa. Pelin aikana taitaa olla vielä pakkasen puolella. Ihan 50-50 jaksaako lähteä istumaan kylmään, kun juuri päässyt flunssasta eroon. Keskiviikkona kuitenkin pitää olla taas hytisemässä.

Otetaan nyt vielä tähän tuo ykkösen karsintafinaali.

Gnistan-SJK Akatemia

Gnistan on saanut lepäillä pitkän aikaa. SJK Akatemia kukisti MP:n viime lauantaina selvästi. Voittaja Liigakarsintaan. Kyllä vaan. Käsittämätöntä. Jotenkin sellainen kutina, että selvä kotivoitto tulossa. Tämä on sellainen luokkaretki vieraille. Pääsevät sitten vielä stadiin juhlistamaan hienoa kautta. Toisaalta tässä vaiheessa toivoisi näkevän kunnon taiston, eikä mitään näytöstä. On se nyt vaan parasta, että Gnistan voittaa. Eiköhän palloliitosta ole vielä varmistettu asia rahatukun kanssa :) Saadaan sitten kunnon karsinta paikasta Veikkausliigaan. Olisihan se täydellinen farssi jos Akatemia karsii vaikka ei ole aikomustakaan nousta. Onneksi tämä pelleily ei ole mahdollista enää ensi kaudella. Gnistanilla on laatua paljon hyökkäyksessä. Kolmikko Sarr, Markkanen ja Latonen on ykkösen tasolle järjettömän kova kolmikko. Maaleja nähdään varmasti lauantaina molemmissa päissä. Akatemian osalta kannattaa seurata keskikenttäpelaaja Olantoundji Tessilimia ja toppari Oskari Väistöä. Veikkaan, että tämä kaksikko nähdään SJK:n edustuksessa tulevaisuudessa. Todella lupaavia kavereita.

Paljon on nähtävää viikonloppuna. Harmillisesti vielä samaan aikaan pelejä. Sitten vielä lätkää pitäisi katsoa. Vaikeaksi menee.
 
Viimeksi muokattu:

Kultaranne#27

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
KuPS julkisti tänään uuden toimitusjohtajansa. Tomi Erola hyppää toimarin saappaisiin Ilves-Hockeyn myyntipäällikön tehtävistä.

 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
KuPS julkisti tänään uuden toimitusjohtajansa. Tomi Erola hyppää toimarin saappaisiin Ilves-Hockeyn myyntipäällikön tehtävistä.

/[/URL]

Kevyet tappiot myös Kuopiossa. Eiköhän joo pelaajabudjetin pienentäminen ja sellaisten pelaajien hankkiminen jota voi myydä eteenpäin nyt järkevää.


 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Noin kahden miljoonan tappio kyllä kuulostaa tosi rajulta vaikka euroseikkailu lyhyeksi jäikin. Mutta sitten taas tuo pelaajabudjetin iso leikkaus? Samaa on taidettu kuulla lähes joka syksy ja aina lopulta Ari Lahti on lompakkoaan raottanut.

Hyvältä kuulostava kiinnitys toimitusjohtajaksi. Ehkä tuossa on pidemmällä tähtäimellä nähtävissä, että tulopuoli on tarkoitus laittaa kuntoon. Toivottavasti näin ja toki tuon taloustilanteen kehityksen kanssa käsi kädessä kulkee stadionin tilanne. Jos tästä joku päivä halutaan tehdä omillaan pyörivä bisnes, niin stadion on pakko päivittää.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Noin kahden miljoonan tappio kyllä kuulostaa tosi rajulta vaikka euroseikkailu lyhyeksi jäikin. Mutta sitten taas tuo pelaajabudjetin iso leikkaus? Samaa on taidettu kuulla lähes joka syksy ja aina lopulta Ari Lahti on lompakkoaan raottanut.

Hyvältä kuulostava kiinnitys toimitusjohtajaksi. Ehkä tuossa on pidemmällä tähtäimellä nähtävissä, että tulopuoli on tarkoitus laittaa kuntoon. Toivottavasti näin ja toki tuon taloustilanteen kehityksen kanssa käsi kädessä kulkee stadionin tilanne. Jos tästä joku päivä halutaan tehdä omillaan pyörivä bisnes, niin stadion on pakko päivittää.
Kyllä tuo sinällään kuulostaa järkevältä, että tuloja halutaan leikata ja toivottavasti myös sitä kautta, että annetaan paremmat mahdollisuudet omille junnuille.

Kyllä Kuopiosta hyviä junnuja on noussut mutta kun tulee muutama peli takkiin, niin Arska raottaa lompakkoa ja haetaan Afrikasta muutama pelaaja. Esimerkkinä nyt vaikka, että Tony Miettinen on U21 avauksen toppari ja hänet laitettiin kauden alussa lainalle kahden ulkkarin tieltä.

Jos kauteen lähdettäisiin pienellä budjetilla ja alkaisi mennä oikeasti huonosti, niin hankala uskoa, että Lahti ei puuttuisi asiaan.

Toinen mikä mietityttää edelleen on Honkavaaran jatko, toivottavasti lyödään sopimusta pian eteen.

Niin ja tänään pitäisi vielä kairata mestaruus.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Varsin murtunut Malinen lehdistötilaisuudessa. Hänet hankittiin, koska seura halusi peli-ilmeen yritteliääksi ja posiitiviseksi ja sitä kautta tuloksen paremmaksi. Malinen ei saanut sellaista kokoonpanoa ja sellaista tapaa tuohon joukkueeseen, että siitä "olisi tullut voittaja joukkue". Joka aamu saavuttiin iloisesti töihin, kaikki laitettiin peliin, mutta "paska fiilis" jäi ja yhtään tasapainosta ysikymppistä ei pystytty pelaamaan. Tähän nimenomaiseen otteluun oli tarpeeksi aikaa valmistautua. Malisen mukaan joukkueella oli selkeä pelitaktiikka ja paras kokoonpano kentällä. Pelikirjan mukaan pelattiin, mutta tuli virheitä ja pallonmenetyksiä, joita Malinen ihmettelee, koska tilanne ei kuitenkaan ollut "niin paineistettu". Hän ottaa täyden vastuun epäonnistumisesta kaupungissa, joka hengittää jalkapalloa toivoen, että seura löytäisi ne askeleet, joilla toimintaa saataisiin vielä kehitettyä.

Toimittaja Jari Korkki: "Nyt on varmaan sitten analyysin paikka, että toivotan sinulle hyvää jatkoa."
Juha Malinen: "Ei ole mitään jatkoja, mun jatkot oli tässä."




Edit: oikoluku
 
Viimeksi muokattu:

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kiitokset kaikille palstatovereille Veikkausliigakaudesta (toki, karsinnat vielä edessä). Klubin vankkureissa itse ollaan ja mestaruus on aina mestaruus. Se tapa millä se tuli jättää kyllä itselle happaman maun. Itse Riihilahena kyllä miettisin kauan onko Hammastikku-Korkeakunnas oikea mies valmentamaan Klubia? Varmaankin pidetty valmentaja ja saa jengiin hyvän fiiliksen, mutta onko valmennuksellisesti paras mahdollinen? Olisiko aika kääntää katseet ulkomaille?
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Paska maku ja paljon jossiteltavaa jää tästä kaudesta lopulta käteen.

Onnittelut HJK:lle mestaruudesta. Iso ristiriita on esim. tämän illan esityksellä ja sillä, että tuo sama joukkue pelaa kuitenkin Konferessiliigaa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Noniin Gnisu! Nyt on sit latu auki joten lähettäkääpäs nuo hmv maarianhaminalaiset divariin ja tuokaa Ogeli Veikkausliigaan!
 

Jeffrey

Jäsen
Aika tosiaan eriskummallinen ilta Töölössä. Helsinkiläisenä sympatiat tietysti oli Klubin puolella, mutta niin ne alkoi pelin myötä kääntymään sinne oman neljäsosasavolaisuuden kulmaukseen. HJK oli heikko omine heikkone edarivahvistuksineen ja Jasse Tuominen oli sitten mulletteineen kentän parhaita. Soirin maalikin oli vähän sellainen, että kun et enää kolmatta kertaa kykene potkaisemaan ohi pallosta niin pallon saat maalin. Lopun tietysti Kruunasi PI joka nyt alkaa olla jo aika nähty asia. Viedään kaikilta se kokemus siitä mestaruusjuhlasta, jotta itse saadaan juosta kentälle.

Tuskinpa nuo Klubin haasteet Korkeakunnakseen jää. Kentällä aivan liian monta ison nimen pelaajaa joiden tekeminen on todella heikkoa. Koko suomifutikselle voisi tehdä hyvää jos Klubi pakotettaisiin heittämään Soirit ja Hämäläiset lähimpään kierrätyskeskukseen ja nostamaan omia junnuja tai edes jonkun muun junnuja tilalle. Toki, tänäkin vuonna HJKn miehistössä on ollut reilusti omia junnuja ja yllättäen he ovatkin olleet niitä joukkueen parhaita.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Paska maku ja paljon jossiteltavaa jää tästä kaudesta lopulta käteen.
Niinpä. Jos Honsu olisi palkattu jo viime kauden päätteeksi. Jos KuPSilla olisi ollut edes Santeri Haarala laittaa kärkeen keväällä. Jos Jervis ja/tai Yengi olisivat täyttäneet odotukset. Jos loppusarjassa ei olisi hävitty Vepsulle tai pelattu tasan SJK:n kanssa. Kolmas kausi putkeen, kun Klubi suorastaan tarjosi mestaruutta, mutta ei vaan riitä.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Onnea Klubi ja kannattajat mestaruudesta. Samoin KuPS:ille onnittelut hopeasta. Paskalta se varmaan maistuu. Itseä ainakin vituttaisi ihan huolella. Jossitella voi vaikka mistä. Tulos on kuitenkin taululla ja ei voi enää mitään.

Kyllä alkaa pää olla täyttä tätä SJK:n touhua. Surkea loppukausi. Gomez ulos välittömästi kauden jälkeen. Ei kyllä ansaita mitään europaikkaa. Oulu-peliä ei jaksa kyllä edes lähteä katsomaan. Kiinnostus on aika lailla tapettu.

Mariehamn vielä kaiken lisäksi säilyttää sarjapaikkansa. En usko, että Gnistanilla riittää paukkuja haastaa. Vittu ei ne vaan putoa millään. Vitun Tuco. Vitun Maarianhamina.

Onnittelut myös Akatemialle. Hieno kausi ja tänään ei ollut tarkoituskaan voittaa. Siellä voidaan päät pystyssä juhlia kauden jälkeen.
 

Outsider

Jäsen
Toivottavasti ei enää ikinä joudu todistamaan tilannetta missä vähämaalinen tappio kaiken lisäksi kotikentällä riittää mestaruuteen. No torstaina Saksaan ja toivottavasti kauden loput pelit vedetään tuloksesta riippumatta ainakin erilaisella ilmeellä.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Mielummin MIFK kuin Gnistan.
Vahva eri. Hienoa tarinaa, tehdään Oulunkylässä ja siinä olisi jotain tarunhohtoista jos Oulunkylässä pelattaisiin Veikkausliigaa. Pakko kyllä käydä matsissa ensi kaudella ihan riippumatta mikä on Gnistanin sarjataso. Ykkösliigan jengit toivoo, varmaan että MIFK säilyy niin matkustuskulut ei kasva.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös