Veikkausliigakausi ja muut suomalaiset jalkapallosarjat 2023

  • 184 540
  • 2 162

Kuka voittaa Veikkausliigan kaudella 2023?

  • HJK

    Ääniä: 66 38,4%
  • KuPS

    Ääniä: 30 17,4%
  • FC Honka

    Ääniä: 8 4,7%
  • FC Haka

    Ääniä: 3 1,7%
  • FC Inter

    Ääniä: 4 2,3%
  • SJK

    Ääniä: 5 2,9%
  • AC Oulu

    Ääniä: 22 12,8%
  • Ilves

    Ääniä: 4 2,3%
  • IFK Mariehamn

    Ääniä: 2 1,2%
  • VPS

    Ääniä: 14 8,1%
  • FC Lahti

    Ääniä: 6 3,5%
  • KTP

    Ääniä: 8 4,7%

  • Äänestäjiä
    172

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Keskiymyprä podcastissa Velja Engström heitteli, että on kuullut epämääräistä huhua Ricardo Duarten olevan Hongan ensi kauden päävalmentaja. Olisi kyllä Hongan näköinen valmentaja. Pimputtelupalloksi tituleerattu Hongan identeetti voisi hyvin tämän jälkeen.
Duartehan oli Vuorisen apuvalmentajana Vepsussa 2018 kauden joten henkilökemioitakin ajatellen sujuisi varmaan putkeen kun Pete patsastelee nyt Urheilutoimenjohtajana. Eikä kait identiteettikriisiäkään syntyisi kun Vuorinen on pallonhallintamiehiä henkeen ja vereen.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Duartehan oli Vuorisen apuvalmentajana Vepsussa 2018 kauden joten henkilökemioitakin ajatellen sujuisi varmaan putkeen kun Pete patsastelee nyt Urheilutoimenjohtajana. Eikä kait identiteettikriisiäkään syntyisi kun Vuorinen on pallonhallintamiehiä henkeen ja vereen.
Joo kyllähän siltäkin osin Duarte sopisi Honkaan. Kyllä mä sanon, että on se askel eteenpäin tulla Oulusta Honkaan. Ihan optimistisin mielin olisin, jos Duarte Honkaan tulisi. Faktahan on se, että Vesa Vasara on yksi Hongan kaikkien aikojen valmentajista ellei kaikkien aikojen paras. No Suomen Cupin voittamalla lähellä ainakin Lehkosuota. Ja ei ole syytä odottaa, että kuka tahansa joskus Vasaran tilalle tulee viettää pestissään saman verran aikaan. 7 kausi kuitenkin menossa.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Duartesta kun puhutaan, niin semi passiivisaggreesivinen twiitti Oulusta oli tänään tullut. Liittenä kuva miehen julkaisusta.
 

Liitteet

  • IMG_2946.png
    IMG_2946.png
    195,4 KB · kertaa luettu: 131

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Duartesta kun puhutaan, niin semi passiivisaggreesivinen twiitti Oulusta oli tänään tullut. Liittenä kuva miehen julkaisusta.
"After our most successful string of results, in which we won 10 out of 13 games, performance was apparently not good enough for the club board ambitions."

Tästä sais kuvan että AC Oulu porskutteli voitosta voittoon loistavalla pelillä ja päätti vaan potkia valmentajan vittuun, sen sijaan että olivat pari kuukautta pelanneet päin persettä ja käytännössä luovuttaneet tärkeän liigamatsin Ilvestä vastaan. On kyllä outo avautuminen, yrittääkö mies vielä laittaa Liimatan ja Koskelan potentiaalit omaksi saavutukseksi?

Aiemmin olisi vituttanut nähdä Duarte toisen liigajengin valmentajana, mutta nyt lähinnä huvittaa. Hongan kannalta saa toivoa ettei mies saa kesken sopimuskauden tarjousta muualta, jos haluaa nähdä peleissä edes jotain yrittämistä.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Aiemmin olisi vituttanut nähdä Duarte toisen liigajengin valmentajana, mutta nyt lähinnä huvittaa. Hongan kannalta saa toivoa ettei mies saa kesken sopimuskauden tarjousta muualta, jos nähdä peleissä edes jotain yrittämistä.
Eihän toi Duarten CV mitenkään pitkäjänteiseltä näytä. Vepsussa täysi kausi apurina, siitä palloliittoon koulutuspäälliköksi jossa viihtyi peräti puoli vuotta ja sen jälkeen palasi ilmeisesti Portugaliin hetkeksi ennen kuin Gnistaniin 2020 elokuussa ja siellä sitten lokakuun alkuun 2021 ja sitten ACO:n tarinahan on tuoreessa muistissa. Jos Honka tosiaan olisi miehen palkannut niin Vuorisen luulisi tietävän miehen liikkumisherkyyden tai sitten hakevatkin vain lyhyen projektin miestä mikä tosin tuntuisi oudolta Vasaran pitkän jakson jälkeen.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
KuPSin ja Vepsun osakkeet nousivat tänään Veikkausliigan mestaruuskamppailussa, kun Mäenpään pohje pärähti paskaksi. Lähti paareilla, joten kausi lienee ohi. Östin tasoon ei kyllä itsellä ole luottoa.
 

Katto

Jäsen
Östiltä kyllä hyvä peli ja monta hienoa torjuntaa Paokia vastaan. Eiköhän Veikkausliiga hoidella Östilläkin vaikka vähän viivahiiren vikaa onkin.

Hieno ilta Boltilla vaikka ei pisteitä tullutkaan.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Jos sitä taas pientä kierrosennakkoa.

Haastajasarjan kierroksen kaikki pelit ohjelmassa tänään.

FC Lahti-AC Oulu

Lahti aloitti haastajasarjan tärkellä voitolla KTP:stä. Matheus Alvesin voittomaali yksi kauden komeimmista. Voittamalla tämän ottelun alkaisi sarjapaikka olla aika lähellä, kun KTP ja Ilves pelaavat vielä vastakkain. Kolmen ottelun tappioputki on vaihtunut kahden ottelun voittoputkeksi. Kreivin aikaan. Uusi päävalmentaja Toni Lindberg on näin saanut voitokkaan startin Lahden peräsimessä, kun molemmat ottelut on kääntynyt voitoiksi. Pablo Andraden kausi on paketissa loukin takia ja tärkeä puolustaja Luka Simunovic pelikiellossa.

AC Oulu aloitti haastajasarjan voitolla Mariehamnista. Varmaan aika vaikea löytää enää löytää latausta näihin peleihin, kun tilanne on sarjassa aika lailla varma. Seiska-paikka on sinettiä vaille valmis ja keskittyminen kohti europeliturnausta. AC Oulun kokoonpanosta ovat varmasti poissa Eelis Taskila, Hamed Dramé, Rony Huhtala, Onni Suutari, Maximus Tainio ja Lasse Ikonen. Maalitykki Coffey yrittää vielä jahdata maalipörssin voittoa. Eroa Klubin Raduloviciin vielä neljä maalia, mutta nythän Oulu pelaa "heikkoja" jengejä vastaan ja joku hattutemppu voi nostaa Radulovicin iholle hyvinkin nopeasti. Keskinäinen historia vahvasti AC Oulun puolella. 13 vuoteen ei ole FC Lahti voittanut keskinäistä ottelua.

Tiukka ottelu ja veikkaan että FC Lahti ottaa kolme pistettä.

KTP- Ilves

Tämän ottelun panos on valtava. Nyt jos koskaan KTP tarvitsee kotiyleisöä Arto Tolsa Areenalle. Ilveksellä on pisteitä 21 ja KTP on karsijan paikalla 20:llä pisteellä. Juha Malisen tulon jälkeen saldona on kolme 2-1 tappiota. Kieltämättä aika hölmöltä nyt alkaa näyttää ratkaisu ulostaa Jussi Leppälahti. Edelliset kahdeksan ottelua ja seitsemän tappiota. Vaikeaa on ja nyt alkaa olla oikeasti ne viimeiset hetket kääntää kurssi tai karsinta kutsuu. Eikä sitä tiedä vaikka Mariehamn heräisi ja pahin mahdollinen voi olla edessä. KTP:n onneksi kärkipelaaja Miguel Angel Jungo Martinez, Joka tunnetaan lyhyemmin nimellä Mika on osunut kolmessa edellisessä pelissä. Hänen ja Furtadon tehoja tarvitaan myös jatkossa.

Ilves nousi edellisessä pelissä Valkeakoskella haudan partaalta tasoihin aivan lopussa Traoren maalilla ja tuo piste voi olla todella tärkeä. Mukavaa vaihtelua Ilveksen kannattajille, kun Köpi Kallion alaisuudessa oltiin totuttu johonkin ihan muuhun. Joukkue on kuitenkin veitsen terällä ja paineet ovat kovat. Putoaminen olisi täydellinen fiasko. Uusi stadion tulossa ja kaikkea. Keskinäisissä otteluissa ei tällä kaudella ole maaleilla mässäilty. Ilves vei toisen 1-0 ja toinen päättyi maalittomaan. Puolustaja Seydine N´diaye pelikiellossa kaksi seuraavaa ottelua. Panokset ovat isot joten vähämaalinen matsi lienee tosiasia ja se näkyy virheiden välttelynä. Tappioon ei ole varaa kummallakaan.

Veikkaan tasapeliä 1-1

IFK Mariehamn- FC Haka

Mariehamn aloitti haastajasarjan tappiolla Oulussa. FC Haka menetti kahden maalin johdon ja käsittämätön kotitasapelien suma jatkuu. Mariehamnilla viisi pistettä matkaa edellä olevaan KTP:hen. Nyt alkaa olla ne viimeiset hetket käsillä nousta jos saarella halutaan nähdä Veikkausliigaa ensi kaudellakin. Fakta on että Mariehamn on edellisen kerran voittanut kaksi kuukautta sitten Veikkausliigassa. Sen jälkeen yksi tasuri ja seitsemän tappiota. Ei ole saanut Jimmy Wargh muutettua kurssia valmentajavaihdon jälkeen.

FC Haka menetti siis johdon edellisessä kotiottelussa. Edelleen FC Haka on ainoa tappioton joukkue kotikentällä Veikkausliigassa. Varsinainen tasapeliautomaatti. Hyökkääjä Elias Mastokangas ollut erinomaisessa vireessä viime aikoina. Viisi pistettä eroa karsijaan joten ei Valkeakoskella vielä voi nostaa lippua salkoon sarjapaikan kunniaksi. Mariehamn on vielä kaiken lisäksi pystynyt keskinäisissä matseissa tasapeliin ja voittamaan toisen. Haka on onnistunut hommaamaan vielä tähän otteluun usean pelikiellon. Niklas Fribergin, Tuure Siiran ja Stavros Zarokostasin korttitili täyttyi edellisessä ottelussa ja vielä Logan Rogerson on sairaana.

Jotenkin paha pelko, että Mariehamn kaivaa voiton tästä. Hakan poissaolot päälle vielä. Rehellisesti kyllä vituttaa jos tästä suosta vielä nousevat enkä varmaan ole ainoa :)

Mestaruussarjassa pelataan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina yksi ottelu.

FC Honka- VPS

Varmaan se kierroksen kiinnostavin peli. Mahdollisesti nähdään myös Veikkausliigan historiaa. Toivottavasti yleisö löytää paikalle.

Honka aloitti mestaruussarjan voitolla SJK:n vieraana. Honka oli avausjakson pelillisesti parempi ja SJK:n lahjat käytettiin hyväksi. Toinen jakso oli vaikeampi eikä Honka itseäni täysin vakuuttanut. Paikoille pääseminen tuottaa edelleen vaikeuksia ja tasainen suoritus puuttui. Nyky-SJK:n kaataminen ei paljoa vaadi. Joka tapauksessa Honka on vahvasti mukana pronssikamppailussa ja formi on mitä mainioin tulosten muodossa. Eroa edellä olevaan Vepsuun vain piste. Veikkausliigassa viisi voittoa putkeen ja keinot voittamiseen löydetään. Cupissa finaali odottaa viikon päästä. Vahvistunut joukkue pääsee rennossa tilassa loppukauteen, etenkin jos tuo europaikka varmistuu Cupin kautta. Hongan Arko-Mensah on pelikiellossa tässä ottelussa.

VPS kaatoi KuPS:in mestaruussarjan ensimmäisessä ottelussa 0-2 tulikuuman Michaelin maaleilla. Voitto oli 11. peräkkäinen ja jos VPS tästä ottelusta poistuu voittajana, se sivuaa HJK:n 12.ottelun voittoennätystä. Melkoiseen vireeseen on Jussi Nuorela Vepsun saanut. Joukkue on kurinalainen, sitoutunut ja tehokas. Virkistävän rohkeaa peliä Veikkausliigaan. Maalitykki Michael on osunut seitsemässä peräkkäisessä ottelussa ja nostanut osakkeita maalipörssissä. Keskikenttäpelaaja Samuel Lindeman on pelikiellossa tässä ottelussa.

Kohta muuten vaihtuu taas kuukausi ja voittoja taas voittojen perään. Tutuksi tullut kombo Nuorela/Michael taas valinnoiksi kuukauden parhaiksi? :D Ei mitään uutta auringon alla. Raita dominoi Veikkausliigaa ja muut vikisevät.

Vepsun edellinen tappio tullut juuri Hongalle ja kotona Honka omalla luonnonnurmellaan on pelannut vahvasti. Silti en kyllä tällä kaudella veikkaa enää Vepsua vastaan. Vierasvoitto ja Veikkausliiga historiaa.

FC Inter-KuPS

Lauantain ainoassa ottelussa FC Inter isännöi KuPS:ia. Inter pelasi mestaruusarjan avauksessa ihan kelvollisen ottelun Klubin vieraana, mutta epäonni ja vastustajan laatu toivat tappion. Eroa pronssiin on viisi pistettä, joten nyt olisi pakko kairata voittoja jos taistoon haluaa vielä mukaan. HJK-tappio katkaisi myös kolmen ottelun voittoputken. Keskinäisissä kohtaamisissa Inter on onnistunut kiusaamaan kuopiolaisia vieden toisen kohtaamisen ja toisen päätyttyä tasuriin. Urakkaa ei helpota tärkeän Tommi Jyryn pelikielto. Ajattelin haukkua vielä lopuksi Petteri Forselin, mutta näköjään tehot 4+3 ovat syntyneet tällä kaudella. Viime kaudella meni huomattavasti paremmin tehojen muodossa.

KuPS kärsi kriittisen tappion Vepsulle ja ero venähti HJK:hon neljään pisteeseen. Nyt pisteiden pudotteluun ei ole varaa tai mestaruuden voi unohtaa. Kolme peräkkäistä voitotonta peliä ja Jani Honkavaaralla on paljon mietittävää. Epätasaisia otteita ollut sen alkukauden hurmoksen jälkeen. Urho Nissilän ja Joona vetelin menetykset olivat pahoja takaiskuja. Ainakin itse odottaisin huomattavasti enemmän kaksikolta Tete Yengi ja Jake Jervis. Molemmilla vain yksi maali tehtynä. Kuten myös Brassi Eliton Juniorilla.

Veikkaan että KuPS ottaa väkisin tästä pakkovoiton.

SJK-HJK

Sunnuntaina kierroksen päättää SJK:n ja HJK:n kohtaaminen. SJK:n loppukaudesta on muodostumassa melkoinen pannukakku. Honka haki pisteet edellissä ottelussa liian helposti. Vasta toisella jaksolla kentällä näkyi jotain ryhtiä. Silloin se oli kuitenkin myöhäistä. Valitettavasti ei tässä hirveästi jaksa edes uskoa enää sen parempaan. Sen verran monta kertaa sitä on yrittänyt pumpata itseä positiivisuuteen huomatakseen , että ei tästä mitään tule. Hassulta se kuulostaa kun periaatteessa pronssi on vielä omissa käsissä. Kauden päätavoite on europaikka ja sitä ei enää saa muuten kun europeliturnauksen kautta. Nykyisillä otteilla ei tule onnistumaan. Fiilis onkin vähän sellainen että kausi pelataan alta pois ja katsotaan sen jälkeen mikä on Gomezin kohtalo. Melkoinen käänne ja sulaminen. Ei ole harmainta aavistusta kuka seisoo tolppien välissä. Latvian ihme Zviedris kävi taas lahjoittamassa pisteet pois edellisessä ottelussa. Nicaraguan Rodriguez ollut huonoista vähemmän huonompi. Näyttää kuitenkin itsevarmemmalta. Kommunikaation kanssa ongelmia kun englantia ei puhu. Markus Uusitalo ei ole pelannut yhdessäkään Veikkausliigan pelissä. Mystisesti ollut loukkaantunut vaikka ei ole edes pelannut. On tämä maalivahtisirkus yksi farssi. Terry Yegbe vielä pelikiellossa tässä ottelussa. Iso menetys vaikka ollut kaukana parhaastaan viime ajat.

HJK kaatoi Interin mestaruussarjan avauksessa 2-0 rutiinivoitolla. Toke Korkeakunnaksen saldo Veikkausliigapeleistä on vaikuttava : Kuusi voittoa ja yksi tasapeli. Lisäksi sai luotsattua vielä Klubin europelien lohkovaiheeseen. Selkeän positiivisen muutoksen hän on saanut aikaan ja kääntänyt Klubin kurssin paremmaksi. Jälkiviisas helppo olla, mutta oikea ratkaisu tehtiin ja kausi näyttää sittenkin päättyvän mestaruusjuhliin. Eilen Klubi taipui kotona PAOK:ille konferenssiliigassa 2-3. Jobinpostia toi hyvin esiintyneen maalivahti Niki Mäenpään loukkaantuminen. Jesse Öst on kyllä riittävän hyvä maalivahti Veikkausliigan voittamiseen joten panikointi on turhaa Klubin leirissä. Jesse saa varmasti kivan vastaanoton Nottajoella ja toivottavasti nyt on siellä maalissa ettei taas joku junnu nöyryytä SJK:ta.

Klubilla on todella kiireinen viikko. Torstai PAOK, Sunnuntai SJK ja Keskiviikko FC Honka. Vielä tärkeitä pelejä, mutta pelaajia pakko kierrättää. Matti Peltola, Miro Tenho ja Aapo Halme puutuivat PAOK-pelistä. Topi Keskisellä jotain pientä vaivaa ja aloitti penkillä.

Tulisi nyt edes sellainen peli ettei lahjoiteta niitä maaleja. Kai se todennäköisyys kasvaa, että voisi näin käydä. Mestaruustaiston kannalta olisi myös hyvä jos Klubi ei voittaisi. Veikkaan kuitenkin lopputulokseksi 1-3.

Näköjään ottelu tulee Yleltä sunnuntaina joten ilmaiseksi näkee.

Näillä mennään sanoi Matti Virmanen!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Tolsal voi tänään olla aika tiivis tunnelma, kun legendaarinen aurinkokatsomo on menossa remonttiin ja sen myötä siis yksi katsomo-osa on poissa pelistä ja ihmiset sijoitettuna pää-, ja päätykatsomoon. KTP viestii ihmisille, että tulkaa ajoissa. Eiköhän siellä ole illalla mökki aika täysi. Iso peli. Tästä tappio, niin saanee alkaa valmistautumaan karsintoihin. Tai ainakin niihin.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KuPSin ja Vepsun osakkeet nousivat tänään Veikkausliigan mestaruuskamppailussa, kun Mäenpään pohje pärähti paskaksi. Lähti paareilla, joten kausi lienee ohi. Östin tasoon ei kyllä itsellä ole luottoa.
Ei kyllä se Innasen Mikon selostuksen mukaan vielä pelin lopullakin asiaa voivotellessaan oli Mäenpään selkä joka meni!

Vähän ihmettelin tulkintaa, Mäenpää siinä ensisekunneista asti kenttään laottuaan piteli polvitaipeensa seutua ja ketara puoliojossa sai hoitoa vaikka kuinka pitkään.

Mutta ehkä se oli selkä!
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos ykkösen kärkikaksikon pisteet, maaliero ja tehdyt maalit pysyy identtisinä loppuun asti,niin ratkaistaanhan nousija uusintaottelulla? Vai keskinäisten perusteella, joka sekin voi toki olla tasan.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Jos ykkösen kärkikaksikon pisteet, maaliero ja tehdyt maalit pysyy identtisinä loppuun asti,niin ratkaistaanhan nousija uusintaottelulla? Vai keskinäisten perusteella, joka sekin voi toki olla tasan.
Keskinäisten perusteella. Ja sitten vissiin kumpi tehnyt enemmän maaleja keskinäisissä. Jossain kohtaa aletaan katsomaan keltaisia kortteja varmaankin.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Keskinäinen historia vahvasti AC Oulun puolella. 13 vuoteen ei ole FC Lahti voittanut keskinäistä ottelua.
Nyt kun ei ole panosta niin eiköhän tästä rutiinilla voitto haeta, jos olis kovat panokset niin lopputulos olisi 0-0 tai 1-1. Vittumainen joukkue.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Lahden edellinen kolmen pelin voittoputki Veikkausliigassa oli kaudella 2021. Haluatteko tietää millon Lahti viime kerran voitti vähintään neljä peliä putkeen? 2014. Ensi viikolla on siis Lahessakin mahdollista saavuttaa jotain suht harvinaista :)
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Olipas hieno jalkapalloilta Tapiolan urheilupuistossa, tietysti lähinnä Vepsun kannattajien kannalta. Upea esitys koko joukkueelta, Michaelille kuudes peräkkäinen maalipeli ja 0-3 maalikin periaatteessa miehelle vaikka ei tilastoihin päädykkään. Historiankirjoihin jää 12:sta peräkkäinen voitto ja jaettu piikkipaikka niissä Klubin kanssa. Noin ponnetonta ja aloitekyvytöntä Honkaa en muista nähneeni pitkään aikaan. Ei yhtään kunnon maalintekopaikkaa koko pelissä ja kuvaavaa katsomosta kuultuna oli huuto Hongan painostusjaksolla toisen puoliajan alkupuolella kun Clesio pääsi hyvään vetopaikkaan ja veti puhtaan hudin. EI S##TANAN S##TANA, TEE NYT VASARA JOTAIN, EDES VAIHTOJA!. Edit. Ja Clesio muuten vaihdettiin 10 minuutin päästä kentältä :).

Vaasalaiskannattajilta kuultiin hienot FORZA VPS chantit pelin lopulla, kaikui yhtä hienosti kuin Hietalahdessa vaikka miesvahvuus ei ihan yhtä lukuisalta näyttänytkään. Puolioptimisti itsessä alkaa toivoa jo pikkuhiljaa hopea/mestaruustaistoa vaikka puolipessimisti tietääkin, että siihen tarvitaan vielä kolme voittoa ja paljon apuja ja ristiinpelaamista muilta.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Onnittelut Vepsulle Veikkausliigan ennätyksestä.

Ja kuten sanoin Mariehamn voittaa. Voi nyt vittu ja toivonkipinä herää siellä.
Interiä vastaan se on mahdollista ottaa yksin Vepsulle. Maistuisihan sekin kun mestaruusmahdollisuus on aika teoreettinen.

Toi suora putoaja/karsija saattaa muuten ratketa vasta viimeisellä kierroksella kun KTP kohtaa MIFK:n kotona. Hienot panokset jää luultavasti siihenkin peliin ja tietysti lievä omakin inhokki MIFK hoitaa sen :D.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Interiä vastaan se on mahdollista ottaa yksin Vepsulle. Maistuisihan sekin kun mestaruusmahdollisuus on aika teoreettinen
Tarvisi apuja SJK:lta ja Hongalta. Ei taida vain tulla kun nykyformi on mitä on varsinkin ensimmäisellä.

Eiköhän tuo Vepsun putki pääty viimeisellä kierroksella. :) Ihan jo perinteitä kunnioittaen Pohjanmaanherruus naapurille.

Vakavasti, niin tuo HJK-peli on se missä se voi tulla. Toki heillä on samalla viikolla Aberdeen vieraissa.

Jos joku olisi sanonut mulle 3 kk sitten, että VPS tekee ennätyksen, niin olisin kehottanut hakeutumaan Törnävän mielisairaalaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös