Veikkausliigakausi ja muut suomalaiset jalkapallosarjat 2023

  • 184 560
  • 2 162

Kuka voittaa Veikkausliigan kaudella 2023?

  • HJK

    Ääniä: 66 38,4%
  • KuPS

    Ääniä: 30 17,4%
  • FC Honka

    Ääniä: 8 4,7%
  • FC Haka

    Ääniä: 3 1,7%
  • FC Inter

    Ääniä: 4 2,3%
  • SJK

    Ääniä: 5 2,9%
  • AC Oulu

    Ääniä: 22 12,8%
  • Ilves

    Ääniä: 4 2,3%
  • IFK Mariehamn

    Ääniä: 2 1,2%
  • VPS

    Ääniä: 14 8,1%
  • FC Lahti

    Ääniä: 6 3,5%
  • KTP

    Ääniä: 8 4,7%

  • Äänestäjiä
    172

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
No johan oli kova ratkaisu. Näissä aina miettii, että onko kulisseissa tapahtunut jotain. Suht tärkeät pelit alkamassa sarjapaikan säilyttämisen suhteen ja KTP:llä hivenen laskeva käyrä, että onko siinä syy. Toisaalta helvetinmoinen riskikin vaihtaa tässä vaiheessa valmentajaa. Hetki sitten jatkosoppari ja nyt potkut, joka meinaa, että Kotka maksaa ensi kaudella kahdelle koutsille palkkaa? Jos joku luulee, että KTP:llä sellaiseen on varaa ihan tuosta vaan, niin erehtyy. On kyllä vittu Das Penailua taas.
Kuukausi sitten jatkosopimus ja nyt potkut. KTP:lla ei varmasti ole liikaa ylimääräistä rahaa. Syyt eivät varmasti ole pelkästään pelilliset, vaan jotain ihan muuta. Mutta mikä voi näin paljon muuttua kuukaudessa?
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Toivottavasti Duarte veisi Luquinhasin mukanaan, jos nyt lähtee. Mulla alkaa palaa ainakin taulu tuon kausariavauksen kanssa. Kesäkuun lopulta asti pelannut päin sitä itseään ja joka ikisen pelin saa töhöillä kentällä. Saattaa tehdä jonkun hienon 1 vs 1 ohituksen, jonka jälkeen syöttää kolmen metrin syötön 10 metriä ohi. Muutenkin on aivan liikaa pallossa siinä mielessä, että ei tee mitään edistäviä juttuja, kun ei osaa syöttää. Sieltä jotain junnua vaan kentälle hänen tilalleen, jos muuta vaihtoehtoa ei ole.

Duartelle iso kiitos kokonaisuudesta, mutta tästä loppuajasta lampaan persettä, koska ilmoittanut huhujen mukaan tosiaan, että ei halua, että seura käyttää seuran option jatkosopimukseen, sekä ei kuulemma kiinnostele tosiaan niitä reenejäkään vetää. Siitä kielii tuo kolmen topparin muodostelmaan jumittaminen, vaikka kolmea tervettä liigatason topparia ei olisikaan.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ei huono valinta, mutta ei tää Kotkan toiminta mitenkään selkeeltä näytä.
Se näyttää siltä aina ajoittain, kunnes jostain satamakontista kaivetaan Suuri Sekoilukirja. Never stop the madness ja taas vedetään. Tiedä sitten, että vaikuttaako kotkalaisen palloilun taustalla edelleen samat henkilöt ja ennen kuin se räjäytetään, niin toiveita paremmasta ei ole. Perinteetkin on tiettyyn rajaan asti ihan jees.

Leikittelin kerran ajatuksella päissäni sellaisesta SaiPasta, jonka yksikään jäsen bussikuskista ja lihismyyjästä ykköskentän veljiin ja toimstoon, ei olisi koskaan astunut jalallakaan Kisapuistoon, tai edes Lappeenrantaan. Edes vastustajan riveissä. Todellinen Great Reset ja uusi alku. :)
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Runkosarjaa jäljellä kaksi kierrosta. Interillä ja Lahdella kolme. Iso kierros taas edessä viikonloppuna.

VPS-KTP

Ensimmäiseksi on hyvä esittää ajankohtainen kysymys :

Häviääkö VPS enää koskaan jalkapallo-ottelua?

Taas kuukausi lopussa ja voittoja voiton perään. Peli kulkee ja Vepsun kannattajat nauttivat joukkueen otteista enemmän kuin pornosta. Eiköhän siellä taas kuukauden joukkue ole täynnä Vepsun pelaajia ja Nuorela koutsina. Toki taitaa myös Klubi ja KuPS olla ilman pistemenetyksiä tässä kuussa.

Luulisi olevan pientä buumia päällä ja mielenkiintoista nähdä löytääkö yleisö katsomoon. Eikö se niin yleensä mene, kun menee hyvin kaiken maailman gloryhunterit löytävät katsomoon. Toisaalta se pistemenetys ja ohipeli tulee jossain vaiheessa. Tuleeko se tänään on sitten toinen juttu.

KTP on kiperässä tilanteessa. Joukkue on tiukasti putoamistaistossa. Tulokset viime aikoina ovat olleet kehnoja poislukien SJK-voitto. Tappio Hakalle oli paha pettymys kotikentällä, varsinkin kun pelasivat ylivoimalla lopun.

Viikon uutispommi pamahti keskiviikkona kun juuri jatkosopimuksen tehnyt Jussi Leppälahti sai lähteä.Tilalle tuli kokenut Juha Malinen. Pakkohan tuossa on taustalla olla jotain mitä ei kerrota. Kaiken kaikkiaan paska maku tuosta jäi. Malinen toki varmaan ihan hyvä koutsi. Yleensä valmentajavaihdos piristää alkuun, mutta ei tässä ajassa ihmeitä ehdi tekemään.

Veikataan että Vepsu korjaa voiton runsasmaalisessa pelissä.

FC Inter-FC Lahti

Interin kausi ollut melko epätasaista jatkuvasti. Edellisessä ottelussa Klubia vastaan kelpo avausjakso, mutta sitten tuli romahdus ja tappio. Puolustuspää vuotaa ja se ei ole tyypillistä Jarkko Wissin joukkueille. Hyökkäyspäässä ei löydy tarvittavia tehoja.

Tämä on pakkovoitto Interille. Oikeastaan kaikki loput kolme matsia. 2x Lahti ja AC Oulu. Kolme voittoa ei välttämättä riitä edes yläloppusarjaan. Vepsun ja Hongan pitäisi pisteitä pudotella ja se ei oikein todennäköistä ole. Kyllä se on lopulta alisuorittamista jos sinne ei Inter pääse. Petteri Forsell on pelikiellossa tästä ottelusta.

FC Lahti taistelee sarjan pohjalla. Tällä hetkellä karsijan paikalla. Eihän nuo Lahden tulokset mitään hirveän heikkoja ole olleet. Vepsulle tuli tappio viime pelissä. Sitä ennen vierastasuri Oulussa ja Honka kaatui kotona. Tasaisia pelejä paljon, mutta pistepussi ei kartu riittävästi. Suurin ongelma on maalinteko. Vähiten maaleja koko sarjassa. Pisteitä olisi saatava nyt kokoon, että pääsevät kelpo asetelmista loppukauteen. Nyt kun noita potkuja on tullut viime päivinä, niin mikähän on Mikko Mannilan asema? Ei varmaan hirveän vahva.

Luulen että Inter korjaa tästä kolme pistettä.

SJK- IFK Mariehamn

Eiköhän olisi aika palata voittokantaan? Jos nyt ei tule voittoa, niin kyllä se vähäinenkin usko on mennyttä. Neljä tappiota putkeen ja 11 maalia omiin noissa peleissä. Alkukauden kivijalka on vitsi tällä hetkellä. Yegbe menetti ilmeisesti pelihuumorin, kun siirtoa ei tapahtunut. Eipä nuo Gomezin kommentit paljoa toivoa herätä:

-Jos saamme kolme, otamme kolme. Jos tarjolla on vain yksi, otamme sen.

-Meidän tulee saada tästä pelistä jotain.

Kyllä. Kolme pistettä. Muu ei kelpaa. Loukkeja ei ole, eikä pelikieltoja. Nyt perusasiat kuntoon. Oma pää kuntoon ja voitto kotiin.

Mariehamnin tilanne on pohjalla heikko. Cupista tuli lähtö Honkaa vastaan. Peliesitys oli kuitenkin jopa yllättävän hyvä. Paikkoja riitti, mutta Hongan maalivahti oli liekeissä. Neljä edellistä peliä Veikkausliigassa ilman voittoa. Kaikesta huolimatta helppoa iltaa ei Veikkausliigassa ole. Sarjapaikasta taisteleva joukkue on aina hankala vastustaja. Kurittaako Tuco entistä seuraansa?

Mariehamn vapautti eilen Daniel Norrménin päävalmentajan tehtävistä ja nimitti kakkosvalmentaja Jimmy Warghin uudeksi päävalmentajaksi.

Pakko se on uskoa, että SJK palaa voittokantaan ja ottelun jälkeen Oma Sp:n ämyreistä kajahtaa Perfect day.

FC Honka-Ilves

Honka eteni Cupin finaaliin viikolla vaikka peliesitys oli kaikkea muuta kuin vakuuttava. Eremenko pisti pilkun varmasti sisään ja Rudakov hoiti maalissa loput. Paikka yläloppusarjaan on omissa käsissä. Tämän matsin jälkeen vielä KTP vieraissa. Veikkausliigassa edellisestä neljästä pelistä on tullut kolme voittoa. Peliotteet kuitenkin ailahtelevat välillä. Hyvää peliä voi seurata heikko. Kuten taannoin Lahtea vastaan. Vahvistunut pelaajamateriaali takaa hyvän kivijalan loppukaudelle. Suurin tavoite on Cupin voitto.

Ilves eteni Hongan tavoin Cupin finaaliin kun AC Oulu kaatui ansaitusti 1-0 viikolla. Köpi Kallion paikan ottanut Joni Lehtonen on saanut joukkueeseen positiivista energiaa. Kaksi peräkkäistä voittoa KuPS-tappion jälkeen on hyvä alku. Ei ole mitenkään helppo paikka tulla kriisijoukkueen peräsimeen. Nykyinen AC Oulu ei kuitenkaan ole se kovin mahdollinen mittari tällä hetkellä. Kuitenkin voitot ovat voittoja ja se nostaa itseluottamusta. Se voi tehdä ihmeitä ja kantaa vaikka kuinka pitkälle. Pisteitä Ilves kuitenkin tarvitsee edelleen, että katastrofin välttävät. Tämä on eräänlainen esinäytös Cupin finaalia ajatellen, kun kerta siellä kohtaavat.

Veikkaan tästä Hongalle voittoa tiukassa ottelussa.

FC Haka-KuPS

Haka otti elintärkeän voiton Kotkasta maanantaina. Vajaalla pelaten vielä ja kesti Kotkan lopun myllytyksen. Neljä edellistä peliä ja kaksi voittoa, sekä pari tasuria. Suunta on paranemaan päin juuri oikealla hetkellä. Uudet tulokkaat näyttävät vahvistuksilta. KuPS ja SJK vielä kotona ennen yläloppusarjaa. Tilastoja on mielenkiintoista aina katsoa ja yksi aika erikoinen löytyi. Uskokaa tai älkää. Haka on ainoa joukkue joka ei ole kotikentällä hävinnyt Veikkausliigassa tällä kaudella! Voittoja toki vain yksi ja kahdeksan tasuria. Hämmentävä tilasto.

KuPS:illa kolme voittoa putkeen ja kolme nollapeliä. Vähän kehnomman vaiheen jälkeen alkaa taas peli löytyä. SJK kaatui helposti sunnuntain kärkipelissä. Pakko myöntää että vahva oli KuPS. Oikeastaan ensimmäinen peli missä ei oikein ollut SJK:lla mitään jakoa tällä kaudella. Se oli sellainen mestarin arvoinen näytös. Toivottavasti Raipe Sarajärvi katsoi matsin ja totesi että on tuo vitun äidinkielen opettaja sittenkin ihan ok-koutsi.

Tämän matsin jälkeen vielä se iso HJK-ottelu. Kyllä se runkosarjan voitto olisi tärkeä. Sillä saisi sen kotiedun yläloppusarjan HJK-peliin.

Veikkaan vierasvoittoa. Eihän tämä tasuri voi olla. :)

AC Oulu-HJK

Oulun vaikeudet jatkuivat viikolla kun Cup-taival päättyi. Hengetön esitys ja Ilves otti toisen voiton putkeen. Hienosti sujunut kausi on valumassa viemäristä alas. Valmentajan vaihtuminen taitaa olla ajankysymys. Pakkohan se on tehdä. Duarte ei halunnut enää jatkaa ja kyllä se vaikuttaa ilmapiiriin. Yläloppusarja on vielä kuitenkin omissa käsissä. Inter vielä vastassa viimeisellä kierroksella. Jännäksi menee. Liimattan lähtö oli kova takaisku. Nyt pitäisi esim. Rasmus Karjalaisen herätä koomasta. Ouluhan on ollut Klubille yllättävän hankala vastustaja.

HJK pelaa europelejä viikosta toiseen. Eilen tappio Romaniassa. Veikkausliigassa neljä peräkkäistä voittoa ja Klubi on noussut vahvasti mestaruuskamppailuun mukaan. Kolmessa edellisessä pelissä yhdeksän maalia ja alkukauden tehottomuus on muisto vain. Europelit tuovat kokoonpanoon kierrätystä, mutta materiaali on laaja. Laadukkaita pelaajia on pilvin pimein. Hyvältä näyttää Klubin kannalta. Iso matsi varsinkin tuo runkosarjan viimeinen ottelu. Siinä Klubilla kotietu. Mäenpää oli erinomainen hankinta maaliin ja aloittanut hyvin. Lucas Lingmania tuskin kokoonpanossa näkyy vähään aikaan. Henkilökohtaisen menetyksen takia.

Vaikea tässä on muuta veikata kun vierasvoittoa.@Kelluke. ja @Arthur Morgan tuskin ovat katsomossa viikonloppuna?

@Valle sen sijaan on Nottajoella. Ristus notta!
 
Viimeksi muokattu:

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Vaikea tässä on muuta veikata kun vierasvoittoa.@Kelluke. ja @Arthur Morgan tuskin ovat katsomossa viikonloppuna?

Ehkä löytyvätkin tästä katsomosta. Kiireiset pari viikkoa ovat olleet valmentajille. Nyt tosiaan kenkää ovat saaneet:

Tuutti (KuPS)
Koskela (HJK)
Kallio (Ilves)
Leppälahti (KTP)
Norrmen (MIFK)
Duarte (AC Oulu)

Kenen pää voisi olla pölkyllä? Tainio sijoituksen puolesta, mutta vaikea uskoa. Eiköhän kausi pelata loppuun ja sen jälkeen sanota heipat. Lahti on yksi vaihtoehto. Vasara ja Honka tuskin myöskään vaikka jäisi alempaan loppusarjaan ja Cupin voittoa ei tulisi.

Yli vuoden omaa seuraa päävalmentaneita on tällä hetkellä 5 kappaletta. Yli 2 vuotta valmentaneita on 3 kappaletta. Vasara ja Tainio on sitten Veikkausliigassa jo todella pitkään valmentajeita. Vasaralla tulee 7 vuotta täyteen ja Tainiolla 5. Ei tosiaan kovinkaa suojaisa työpaikka.
 

Kelluke.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Oulun Lippo, AC Oulu.
Vaikea tässä on muuta veikata kun vierasvoittoa.@Kelluke. ja @Arthur Morgan tuskin ovat katsomossa viikonloppuna?
Tietenkin olen paikalla. Seuran historian aikana vaikeampiakin aikoja, enkä milloinkaan ole ACOa jättänyt, miksi nyt?

Raatissa tai missä vaan
Teille aina lauletaan
Ja vaikka ette voittais koskaan
Mukananne kuljetaan.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.

Ehkä löytyvätkin tästä katsomosta. Kiireiset pari viikkoa ovat olleet valmentajille. Nyt tosiaan kenkää ovat saaneet:

Tuutti (KuPS)
Koskela (HJK)
Kallio (Ilves)
Leppälahti (KTP)
Norrmen (MIFK)
Duarte (AC Oulu)

Kenen pää voisi olla pölkyllä? Tainio sijoituksen puolesta, mutta vaikea uskoa. Eiköhän kausi pelata loppuun ja sen jälkeen sanota heipat. Lahti on yksi vaihtoehto. Vasara ja Honka tuskin myöskään vaikka jäisi alempaan loppusarjaan ja Cupin voittoa ei tulisi.

Yli vuoden omaa seuraa päävalmentaneita on tällä hetkellä 5 kappaletta. Yli 2 vuotta valmentaneita on 3 kappaletta. Vasara ja Tainio on sitten Veikkausliigassa jo todella pitkään valmentajeita. Vasaralla tulee 7 vuotta täyteen ja Tainiolla 5. Ei tosiaan kovinkaa suojaisa työpaikka.
Eiköhän yritetä päästä ennätysten kirjoihin ja potkita kaikki pihalle saman kauden aikana :D

Hakassa ja Lahdessa perusteet kun sarjapaikka uhattuna. Raimo saa tarpeekseen Gomezin pelleilystä huomenna ja tappelee jo fanien kanssa. Eiköhän Hongassa ole katsottu riittävästi tuota Vasaran pimputtelua. Muutenkin lähtee, niin pihalle vaan. Wiss tuhoaa ylimielisyydellä Interin kauden ja riidoissa pelaajien kanssa. ULOS.

Sitten vielä Vepsu. Mites se Nuorela saadaan ulos? Siinä onkin miettimistä. :D
 
Viimeksi muokattu:

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Mites se Nuorela saadaan ulos? Siinä onkin miettimistä. :D
Mennyt liian hyvin, että SJK, Honka tai Klubi maksaa korvauksen, että Nuorela ostetaan ulos ja siitä kaikki ovat vaihtaneet päävalmentajaa.

No joo. Lahti on ehkä oikeasti ainoa todennäköinen valmentajan vaihtaja. No okei Sarajärvestä ei oikeasti koskaan tiedä. Syynä voisi olla vaikka, että ollaan tehty liian vähän maaleja 16 alueen ulkopuolelta tai jotain yhtä typerää. Nyt kun voittoja on tullut top-6 joukkueistakin niin sitä ei voi käyttää syynä.
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Sitten vielä Vepsu. Mites se Nuorela saadaan ulos? Siinä onkin miettimistä. :D
Vaikka pari viimeistä peliä onkin näyttänyt piristymisen merkkejä niin kyllähän kauden ensimmäiset 12 kierrosta osoitti että Jussin pelikirja on auttamatta vanhentunut ja joukkue ei pelaa enää valmentajalleen.

Helppoa :)
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Mennyt liian hyvin, että SJK, Honka tai Klubi maksaa korvauksen, että Nuorela ostetaan ulos ja siitä kaikki ovat vaihtaneet päävalmentajaa.

No joo. Lahti on ehkä oikeasti ainoa todennäköinen valmentajan vaihtaja. No okei Sarajärvestä ei oikeasti koskaan tiedä. Syynä voisi olla vaikka, että ollaan tehty liian vähän maaleja 16 alueen ulkopuolelta tai jotain yhtä typerää. Nyt kun voittoja on tullut top-6 joukkueistakin niin sitä ei voi käyttää syynä.
SJK keräsi Honkavaaran aikana yläloppusarjassa eniten pisteitä kaikista joukkueista viimeisellä kaudella. Raimo: päästetiin liikaa maaleja. Ei näin voi jatkua :)

Lahti tosiaan voi olla seuraava.
 

mekabyte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmajoki HT, sympatiat Kärpille
Jaa että Duarte ulkona. Noinkohan sitä Raattiin sunnuntaina sittenkin. Klubilta kylmää kyytiä, mutta jos peli-ilme olisi parempi.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Vaikea tässä on muuta veikata kun vierasvoittoa.@Kelluke. ja @Arthur Morgan tuskin ovat katsomossa viikonloppuna?
Tottakai ollaan paikalla. Ranepalloa hienompaa asiaa ei ole olemassa.

Tuskin se peli hirveästi tulee muuttumaan, mutta onpahan mahdollisuudet piristyä sen verran, että loppukaudesta jotain jäisi käteen. Viime pelien jälkeen oli viimeistään tehtävä jotain. Omissa toiveissa on lähinnä Luqin penkitys ja kapteeninauhan vieminen mieheltä. Tuo yksistään voisi piristää hyökkäyspeliä, kun nyt on vastustajilla ollut niin naurettavan helppo työ pelata Coffey pois ja jättää Luqi vapaaksi ilman vaaraa että sieltä mitään saisi aikaan.
 
Viimeksi muokattu:

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Runkosarjaa jäljellä kaksi kierrosta. Interillä ja Lahdella kolme. Iso kierros taas edessä viikonloppuna.

VPS-KTP

Ensimmäiseksi on hyvä esittää ajankohtainen kysymys :

Häviääkö VPS enää koskaan jalkapallo-ottelua?
Erittäin hyvä pohjustus taas viikonlopun kierrokselle :).

Varmaahan on vain putkien katkeaminen, ryyppyputki katkolle tai hautaan (kärjistäen), tappioputki välillä potkuihin, toki Nuorelan persusta ja pelilippis kesti viiden tappion suoran putken ilman ulospotkimista ja hyvä niin, että seurajohdolla löytyi uskoa miehen ja joukkueen tekemiseen. Voittoputken katkeamista ei haluaisi vielä ajatella, toki ensimmäinen mahdollisuus siihen on tänään jos KTP saa piristysruiskeen Malisen teeseistä vaikka itse en siihen tietenkään usko :). Omasta näkökulmasta Malisen pelinäkemys on ehkä vähän old school meininkiä mutta projektimiehenä saattaa saada kotkalaiset sellaiseen lentoon, että sarjapaikka ainakin säilyy. Itse toivon sitä ettei KTP:n hissiliike jatkuisi sillä se on raskasta ja toimintaa on vaikea kehittää pitkäjänteisesti jatkuvan hissin aikana.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Soon sitten VPS-KTP ja Malisen manaama joukkue, olisiko opit lyhyellä reseptillä vaikka niin, että rappaa kaikkia raitapaitaisia jotka liikkuvat....näinkö pystytään kuumentamaan?

VPS! Se oma kuuluisa oma peli, niin kuin tähän mennessä ja oma fanaattinen kotiyleisön mukaan....C'moon VeePeeÄs!

Nyt sassiin stadionille, mars mars!
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Soon sitten VPS-KTP ja Malisen manaama joukkue, olisiko opit lyhyellä reseptillä vaikka niin, että rappaa kaikkia raitapaitaisia jotka liikkuvat....näinkö pystytään kuumentamaan?

VPS! Se oma kuuluisa oma peli, niin kuin tähän mennessä ja oma fanaattinen kotiyleisön mukaan....C'moon VeePeeÄs!

Nyt sassiin stadionille, mars mars!
Vähintään 3000 katsojaa Hietalahdessa tänään kannustamassa kotijoukkuetta. Se on hyvä tavoite tälle illalle. Tunnelma samanlainen kuin Seinäjoki matsissa. Onko liikaa vaadittu?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Soon sitten VPS-KTP ja Malisen manaama joukkue, olisiko opit lyhyellä reseptillä vaikka niin, että rappaa kaikkia raitapaitaisia jotka liikkuvat....näinkö pystytään kuumentamaan?

VPS! Se oma kuuluisa oma peli, niin kuin tähän mennessä ja oma fanaattinen kotiyleisön mukaan....C'moon VeePeeÄs!

Nyt sassiin stadionille, mars mars!
Huh huh, vanha 3-vaihteinen Tunturi toi ja täällä ollaan että jännitään.

Pian taas mennään C'moon Vepsu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös