Veikkausliigakausi ja muut suomalaiset jalkapallosarjat 2023

  • 184 646
  • 2 162

Kuka voittaa Veikkausliigan kaudella 2023?

  • HJK

    Ääniä: 66 38,4%
  • KuPS

    Ääniä: 30 17,4%
  • FC Honka

    Ääniä: 8 4,7%
  • FC Haka

    Ääniä: 3 1,7%
  • FC Inter

    Ääniä: 4 2,3%
  • SJK

    Ääniä: 5 2,9%
  • AC Oulu

    Ääniä: 22 12,8%
  • Ilves

    Ääniä: 4 2,3%
  • IFK Mariehamn

    Ääniä: 2 1,2%
  • VPS

    Ääniä: 14 8,1%
  • FC Lahti

    Ääniä: 6 3,5%
  • KTP

    Ääniä: 8 4,7%

  • Äänestäjiä
    172
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Honkavaara oli tänään ennakkohaastattelussa kertonut, että Vetelin kausi olisi paketissa.
Joo, näin itsekin ajattelin kun sen tilanteen näin, että polvi siinä varmaan meni. Ainakin Vetelin oma reaktio oli sellainen, että ei hyvä…
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Gnistanille tulossa kauden avaustappio vähän yllättäen JJK:n käsittelyssä. Noh, kunnioitettavalla 12 pelin tappiottomalla putkella alkoi kuitenkin kausi ja toisaalta kaikki putket katkeaa aikanaan.
 

Yellow Jester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli oltua pitkästä aikaa futismatsissa, ja on kyllä vammasta porukkaa nuo Fc Lahi apina fanit.

Mutta kai siinä on jotain hienoa mitä en vaan ymmärrä, kun huudetaan yli puolet matsista klubirunkkaria, homo hoojiikoota ja haistavittu klubipäätyä.

Mikään uusi juttuhan tämä ei toki ole, mutta tuli nyt itse todistettua ensimmäistä kertaa livenä tämä.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles
Honkavaara sanoi, että siirtoikkunassa tulee todennäköisesti kolme pelaajaa, koska Veteli saattaa olla myös pidempään sivussa.

Heinonen kärjessä oli taas kyllä aivan turhake, korostui vielä entisestään kun pelattiin vajaalla ja olisi pitänyt hyökätä nopeasti vastaan ja ei pärjää edes toppareille juoksunopeudessa, muutenkin Heinosen taso ei vaan riitä.

Todella turhauttava pistemenetys, ei Klubikaan loputtomiin taaperra.


Paikanpäältä nähtynä ihan samat mietteet. Vaikka KuPS pelasi koko ottelun yhden vajaalla, niin siihen asti kun Heinonen oli kentällä n.60min KuPS pelasi käytännössä kahden vajaalla. Ja itseasiassa KuPShan olisi jopa voinut olla ainakin 1-0 johdossa ennen tuota VPS:n maalia. Ei kyllä Vepsu ollut mitenkään hyvä. Pelasi koko ottelun ylivoimalla ja ei saanut oikein mitään aikaan. KuPSin olisi pitänyt kyllä edes tasuri raapia sen verran heikko vastus oli vaikka alivoimalla pelasikin. Tällä kaudella on mestaruus kyllä ale laarissa tarjolla, koska Klubi pupeltaa jatkuvasti.

Noh ensi viikolla on ilmeisesti tulossa pari hyökkääjää ja Vetelin korvaaja. Onneksi Popon vamma on ilmeisesti pelättyä lyhyempi. Upi kun vielä jatkaisi kauden loppuun, niin tästä kaudesta vielä voisi olla pelastettavissa jotakin kivaa.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
SJK-FC Honka 1-0

Olihan taas jännä matsi. Alku ei tosiaan ollut mitään jalkapallon riemujuhlaa. Molemmat keskittyivät lähinnä tarkkaan puolustamiseen ja virheiden välttelyyn. Maalivahdit saivat valtavasti kosketuksia kun palloa pelattiin järjestään alaspäin. Mietinkin kummalla käy kylmät ensin, Rudakovilla vai Ejeherillä. Lopulta kumpikin selvisi ilman virheitä. SJK:lla oli muutamia hyviä hyökkäyksiä ja aihioita ensimmäisellä jaksolla. Myös Honka siirteli palloa hienosti. Molemmat pystyivät sitä palloa pitämään kun sen saivat. SJK:n avausmaali oli komea katsottavaa. Murilo oli ottelun alussa jotenkin yössä, mutta sieltä tuli sitä poikkeuksellista magiaa: Laadukas haasto, tarkka keskitys ja Streng pääsi pukkaamaan isännät johtoon. Maalin jälkeen Honka otti komentoa enemmän. Muutama todella vaarallinen keskitys ja onni kävi SJK:lla, kun pallo meni ylärimaan. Koskinen pääsi puskemaan vapaasti. Myös Eremenko pääsi yrittämään hyvästä paikasta vaparista. Kokonaisuutena tasainen jakso. Molemmilla omat paikat tehdä ja pallonhallinta tasan.

Toisella jaksolla oli selvät sävelet. Honka yritti päästä tasoihin ja SJK keskittyi puolustamiseen ja vastahyökkäyksiin. Tuomarit onnistuivat tänään ihan hyvin ja isompia virheitä ei nähty. Toki muutama tilanne ei mielestäni ihan oikein mennyt. SJK.n hyökkääjä Ebuka sai varoituksen joka oli varmasti oikein, mutta Hongan toppari olisi ehkä myös sellaisen ansainnut. Heti tuon tilanteen jälkeen Ebuka taklasi vaarallisesti jalkoihin. Onneksi ei osunut kunnolla. Kyllä siinä vaiheessa vähän kylmäsi. Hermot olivat pinnassa ja sanoinkin kaverille että ota nyt Gomez vittu se mies pois sieltä kentältä ennenkö ollaan alivoimalla. Onneksi näin myös tapahtui. Hyvää reagointia Gomezilta. Toinen tilanne avausjaksolta missä Ofori ohitti Hongan pelaajat ja oli pääsemässä laidaltaan läpi ja kaadettiin. Tuonhan täytyy olla varoitus kun selvä vaaranpaikka oli syntymässä. Eipä vaan tullut jostain syystä. Noin muuten hyvin vihelletty.

SJK antoi Hongan pitää palloa. Kyllähän Honka sitä myös piti ja SJK joutui puolustuskannalle. SJK:lla oli muutamia vastahyökkäyksiä, missä olisi voinut tehdä sen toisen. Paras tontti aukeni vaihtomies Rojasille. Uskoisin että jos vasurillaan olisi päässyt vetämään, niin maali olisi tullut. Nyt joutui vetämään huonomalla jalallaan ja pallo taivaan tuulin. Muut aihiot sitten sössittiin ihan itse huonoilla ratkaisuilla. Honka puski päälle, mutta ei siinä mitään paniikkia ollut missään vaiheessa. Oikeastaan yhtään oikeaa kunnon tekopaikkaa ei ollut toisella jaksolla. Muutama puolittainen mahdollisuus jotka SJK;n puolustus blokkasi. Hyvin lopussa SJK myös pelasi aikaa pois. Jotenkin tuo Hongan hyökkäyspeli oli vaatimatonta. Rakentavat peliä hyvin, mutta sitten kun pääsevät lähelle maalia, niin neuvotonta se on jotenkin. Näkeehän sen tehdyistä maaleista. Toki siinä on myös kolikon kääntöpuoli. SJK puolusti taas paremmin. Kuitenkin kokonaisuutena ihan turhaa tuossa vetäydyttiin noin paljon ja annettiin Hongalle mahdollisuudet. Liikaa menettiin palloja kun sitä olisi pitänyt pyrkiä pitämään. Lopulta kuitenkin SJK kesti ja kolme pistettä.

Ei todellakaan mitään parasta SJK:ta. Iloinen olen taas jämäkästä puolustamisesta. Nyt oli taas mitä se on ollut. Ei ole helppoa tehdä maaleja. Toki Honka pelaa myös hyvää futista. Ei ole ikinä helppoa heitä vastaan.

Kyllähän Eremenko oli Hongan pelin kapelimestari. Onhan tuo syöttötaito niin uskomattoman hyvää. Aina napsuu pallot omille millimetrin tarkkuudella. Vakuuttavaa tekemistä kaikilta osin. Riittäisikö vielä maajoukkueeseen?

Hongan topparipari Koski ja Hernandez oli kyllä vahvoja pääpalloissa. Alegria oli kyllä todella huono kärjessä. Ei yhtään mitään saanut aikaiseksi. Muzinga pääsi lopussa kentälle, mutta ei tuossa ajassa oikein ehdi kummoisia tekemään.

Sitten alkaa Yegben hehkutus. Siis ihan oikeasti. Onko tämä edes totta. Mies palaa kokoonpanoon ja puolustus on ihan eri tasolla. Mulla meni muutama pelitilanne itseasiassa ohi kun seurasin koko pelin hänen tekemisiä. Yhden kerran tuli vähän huono kosketus, mutta noin muuten aivan timanttista tekemistä. Mies vie pääpallot, lukee peliä todella hyvin ja katkoo pitkillä koivillaan tilanteet. Kaiken lisäksi on yllättävän nopea isoksi mieheksi. Mistä myös tykkään niin pelin avaaminen toimii. Muutaman kerran antoi todella hyvän pitkän syötön. Syötöt ovat todella teräviä ja tarkkoja. Uskomaton kaveri kerrassaan. On kyllä ylivoimainen suosikkini tällä hetkellä. Nautitaan vielä kun voidaan.

Murilolta nähtiin alkuun yllättävän heikkoa peliä, mutta sitten kuitenkin teki hienon esityön voittomaaliin. Olihan siinä taas välillä sellaisia sirkustemppuja, mitä ei monelta nähdä tässä sarjassa. Sanoisin että on myös ihan hyvä poika.

Streng teki hienon maalin ja kyllä tällä kertaa myös voitti niitä palloja jonkun verran Hongan toppareita vastaan. Tätä tarvittiin kun ykköspyssy oli poissa. Ejeherille suht helppo ilta, mutta kivä oli päättää tämä pesti nollapeliin. Hieno mies ja onnea Arsenaliin.

Dunwoody oli kyllä aivan saatanan huono tänään. En tiedä mikä oli. On kuitenkin näitä Gomezin suosikkeja. Sitten on vielä todettava että Pyry Hannolla on aivan yössä. Itseluottamus on alamaissa ja vaihtopenkki on tullut tutuksi. Nytkin tuli sisään lopussa ja meinasi kohtalokkaalla pallonmenetyksellä aiheuttaa pistemenetyksen. Heikkoa on nyt nuorella miehellä.

Yleisöä oli ok. Enemmänkin olisi voinut olla. Tulostaulu ei jostain syystä toiminut koko ottelussa ja kuuluttajana oli joku varamies. Aivan luokaton suoritus eikä tuosta muminasta meinannut saada mitään selvää. Sitten valitan myös tuosta sisäänkäynnistä. Mikä vittu siinä on että ihmisiä ei voi ottaa sisään useammasta portista. Jono kasvaa aivan vitun pitkäksi jos sattuu tulemaan väärään aikaan. Korona-aikana oli useita sisäänkäyntejä omiin katsomoihin. Näin halutaan ilmeisesti säästää järkkäreissä. Yleensä tapana ollut juoda jotain tai syödä jotain ennenkö peli alkaa, mutta nyt on muutaman kerran mennyt tulo noiden jonojen takia niin tipalle, että hyvä kun on ehtinyt alkuvihellykseen. Joo, helppo sanoa että tule aikaisemmin, mutta kun aina ei ehdi.

Ei olisi uskonut että HJK ja KuPS molemmat häviävät. Näin vaan kävi. Otetaan vastaan. Varsinkin Vepsun puolesta olen iloinen. Nyt alkaa tulokset vastata peliesityksiä. Jokaisessa ottelussa muuten taas yli 2k yleisöä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Yli puoli tuntia tämänkin viestin aikaan matsia jäljellä. Kattellaas.
Gnistan johtoon 87. peliminuutilla, johtomaalin tekijä RoPS-legenda Markkanen.
Hyvä viimeinen vartti ratkaisi voiton Gnisulle. Markkaselle kauden seitsemäs maali. MP:n Stenius on näköjään mennyt ykkösen maalipörssin johtoon kahdeksalla osumalla.
Olis näköjään sittenkin vaan pitänyt uskoa. :) On se kova.
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aikas hyvin kuvastaa tuota Veikkausliigan mainosarvoa kun viimeisin palstalaisia kiinnostanut keskustelu on edelliskaudessa. Jalkapalloliitto on varmastikin valinnut polun missä Veikkausliiga on "jääkiekon rautaliiga", pelaajien ollessa kesälomalla pitkälti kesä-/heinäkuun. Olisihan Suomeen nyt varmastikin markkinaa saada Huuhkajien menestyksen myötä ammattilaisesti johdettu sarjajärjestelmä. Nykyisin on hoppu pelata hiihtolomalla ja saada sitten jättilomat jonku Suomi-Unkari pelin takia kesä-/heinäkuuksi vaikkei Huuhkajissa nyt niin hirveesti Veikkausliigan pelaajia. Mut ehkä tässä halutaan välttää päällekkäiset pelit SuperPesiksen kanssa, sen verran outo tuo jättihuilaus myynnillisesti vahvoista kesäkuukausista on.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Aikas hyvin kuvastaa tuota Veikkausliigan mainosarvoa kun viimeisin palstalaisia kiinnostanut keskustelu on edelliskaudessa.
Mitä? Onhan tuonne Veikkausliigan tämän kauden kausiketjuun kirjoitettu tänäänkin ties mitä.

 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Aikas hyvin kuvastaa tuota Veikkausliigan mainosarvoa kun viimeisin palstalaisia kiinnostanut keskustelu on edelliskaudessa. Jalkapalloliitto on varmastikin valinnut polun missä Veikkausliiga on "jääkiekon rautaliiga", pelaajien ollessa kesälomalla pitkälti kesä-/heinäkuun. Olisihan Suomeen nyt varmastikin markkinaa saada Huuhkajien menestyksen myötä ammattilaisesti johdettu sarjajärjestelmä. Nykyisin on hoppu pelata hiihtolomalla ja saada sitten jättilomat jonku Suomi-Unkari pelin takia kesä-/heinäkuuksi vaikkei Huuhkajissa nyt niin hirveesti Veikkausliigan pelaajia. Mut ehkä tässä halutaan välttää päällekkäiset pelit SuperPesiksen kanssa, sen verran outo tuo jättihuilaus myynnillisesti vahvoista kesäkuukausista on.
Taitaa olla muutama huurteinen nautittu :)
 

Kuopionkukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Red Wings, ManU, Kups
Aikas hyvin kuvastaa tuota Veikkausliigan mainosarvoa kun viimeisin palstalaisia kiinnostanut keskustelu on edelliskaudessa. Jalkapalloliitto on varmastikin valinnut polun missä Veikkausliiga on "jääkiekon rautaliiga", pelaajien ollessa kesälomalla pitkälti kesä-/heinäkuun. Olisihan Suomeen nyt varmastikin markkinaa saada Huuhkajien menestyksen myötä ammattilaisesti johdettu sarjajärjestelmä. Nykyisin on hoppu pelata hiihtolomalla ja saada sitten jättilomat jonku Suomi-Unkari pelin takia kesä-/heinäkuuksi vaikkei Huuhkajissa nyt niin hirveesti Veikkausliigan pelaajia. Mut ehkä tässä halutaan välttää päällekkäiset pelit SuperPesiksen kanssa, sen verran outo tuo jättihuilaus myynnillisesti vahvoista kesäkuukausista on.
Suihkun kautta nukkumaan
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hienoa todeta olla väärässä kun negaa oli viestini. Ja itseasiassa huurteinen vaihtunut jo tiukempaan ettei yöllä tarvi toilettiholkkää .. Kiitokset korjauksesta !
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Aikas hyvin kuvastaa tuota Veikkausliigan mainosarvoa kun viimeisin palstalaisia kiinnostanut keskustelu on edelliskaudessa. Jalkapalloliitto on varmastikin valinnut polun missä Veikkausliiga on "jääkiekon rautaliiga", pelaajien ollessa kesälomalla pitkälti kesä-/heinäkuun. Olisihan Suomeen nyt varmastikin markkinaa saada Huuhkajien menestyksen myötä ammattilaisesti johdettu sarjajärjestelmä. Nykyisin on hoppu pelata hiihtolomalla ja saada sitten jättilomat jonku Suomi-Unkari pelin takia kesä-/heinäkuuksi vaikkei Huuhkajissa nyt niin hirveesti Veikkausliigan pelaajia. Mut ehkä tässä halutaan välttää päällekkäiset pelit SuperPesiksen kanssa, sen verran outo tuo jättihuilaus myynnillisesti vahvoista kesäkuukausista on.
Nice.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
SJK-FC Honka 1-0

Olihan taas jännä matsi. Alku ei tosiaan ollut mitään jalkapallon riemujuhlaa. Molemmat keskittyivät lähinnä tarkkaan puolustamiseen ja virheiden välttelyyn. Maalivahdit saivat valtavasti kosketuksia kun palloa pelattiin järjestään alaspäin. Mietinkin kummalla käy kylmät ensin, Rudakovilla vai Ejeherillä. Lopulta kumpikin selvisi ilman virheitä. SJK:lla oli muutamia hyviä hyökkäyksiä ja aihioita ensimmäisellä jaksolla. Myös Honka siirteli palloa hienosti. Molemmat pystyivät sitä palloa pitämään kun sen saivat. SJK:n avausmaali oli komea katsottavaa. Murilo oli ottelun alussa jotenkin yössä, mutta sieltä tuli sitä poikkeuksellista magiaa: Laadukas haasto, tarkka keskitys ja Streng pääsi pukkaamaan isännät johtoon. Maalin jälkeen Honka otti komentoa enemmän. Muutama todella vaarallinen keskitys ja onni kävi SJK:lla, kun pallo meni ylärimaan. Koskinen pääsi puskemaan vapaasti. Myös Eremenko pääsi yrittämään hyvästä paikasta vaparista. Kokonaisuutena tasainen jakso. Molemmilla omat paikat tehdä ja pallonhallinta tasan.

Toisella jaksolla oli selvät sävelet. Honka yritti päästä tasoihin ja SJK keskittyi puolustamiseen ja vastahyökkäyksiin. Tuomarit onnistuivat tänään ihan hyvin ja isompia virheitä ei nähty. Toki muutama tilanne ei mielestäni ihan oikein mennyt. SJK.n hyökkääjä Ebuka sai varoituksen joka oli varmasti oikein, mutta Hongan toppari olisi ehkä myös sellaisen ansainnut. Heti tuon tilanteen jälkeen Ebuka taklasi vaarallisesti jalkoihin. Onneksi ei osunut kunnolla. Kyllä siinä vaiheessa vähän kylmäsi. Hermot olivat pinnassa ja sanoinkin kaverille että ota nyt Gomez vittu se mies pois sieltä kentältä ennenkö ollaan alivoimalla. Onneksi näin myös tapahtui. Hyvää reagointia Gomezilta. Toinen tilanne avausjaksolta missä Ofori ohitti Hongan pelaajat ja oli pääsemässä laidaltaan läpi ja kaadettiin. Tuonhan täytyy olla varoitus kun selvä vaaranpaikka oli syntymässä. Eipä vaan tullut jostain syystä. Noin muuten hyvin vihelletty.

SJK antoi Hongan pitää palloa. Kyllähän Honka sitä myös piti ja SJK joutui puolustuskannalle. SJK:lla oli muutamia vastahyökkäyksiä, missä olisi voinut tehdä sen toisen. Paras tontti aukeni vaihtomies Rojasille. Uskoisin että jos vasurillaan olisi päässyt vetämään, niin maali olisi tullut. Nyt joutui vetämään huonomalla jalallaan ja pallo taivaan tuulin. Muut aihiot sitten sössittiin ihan itse huonoilla ratkaisuilla. Honka puski päälle, mutta ei siinä mitään paniikkia ollut missään vaiheessa. Oikeastaan yhtään oikeaa kunnon tekopaikkaa ei ollut toisella jaksolla. Muutama puolittainen mahdollisuus jotka SJK;n puolustus blokkasi. Hyvin lopussa SJK myös pelasi aikaa pois. Jotenkin tuo Hongan hyökkäyspeli oli vaatimatonta. Rakentavat peliä hyvin, mutta sitten kun pääsevät lähelle maalia, niin neuvotonta se on jotenkin. Näkeehän sen tehdyistä maaleista. Toki siinä on myös kolikon kääntöpuoli. SJK puolusti taas paremmin. Kuitenkin kokonaisuutena ihan turhaa tuossa vetäydyttiin noin paljon ja annettiin Hongalle mahdollisuudet. Liikaa menettiin palloja kun sitä olisi pitänyt pyrkiä pitämään. Lopulta kuitenkin SJK kesti ja kolme pistettä.

Ei todellakaan mitään parasta SJK:ta. Iloinen olen taas jämäkästä puolustamisesta. Nyt oli taas mitä se on ollut. Ei ole helppoa tehdä maaleja. Toki Honka pelaa myös hyvää futista. Ei ole ikinä helppoa heitä vastaan.

Kyllähän Eremenko oli Hongan pelin kapelimestari. Onhan tuo syöttötaito niin uskomattoman hyvää. Aina napsuu pallot omille millimetrin tarkkuudella. Vakuuttavaa tekemistä kaikilta osin. Riittäisikö vielä maajoukkueeseen?

Hongan topparipari Koski ja Hernandez oli kyllä vahvoja pääpalloissa. Alegria oli kyllä todella huono kärjessä. Ei yhtään mitään saanut aikaiseksi. Muzinga pääsi lopussa kentälle, mutta ei tuossa ajassa oikein ehdi kummoisia tekemään.

Sitten alkaa Yegben hehkutus. Siis ihan oikeasti. Onko tämä edes totta. Mies palaa kokoonpanoon ja puolustus on ihan eri tasolla. Mulla meni muutama pelitilanne itseasiassa ohi kun seurasin koko pelin hänen tekemisiä. Yhden kerran tuli vähän huono kosketus, mutta noin muuten aivan timanttista tekemistä. Mies vie pääpallot, lukee peliä todella hyvin ja katkoo pitkillä koivillaan tilanteet. Kaiken lisäksi on yllättävän nopea isoksi mieheksi. Mistä myös tykkään niin pelin avaaminen toimii. Muutaman kerran antoi todella hyvän pitkän syötön. Syötöt ovat todella teräviä ja tarkkoja. Uskomaton kaveri kerrassaan. On kyllä ylivoimainen suosikkini tällä hetkellä. Nautitaan vielä kun voidaan.

Murilolta nähtiin alkuun yllättävän heikkoa peliä, mutta sitten kuitenkin teki hienon esityön voittomaaliin. Olihan siinä taas välillä sellaisia sirkustemppuja, mitä ei monelta nähdä tässä sarjassa. Sanoisin että on myös ihan hyvä poika.

Streng teki hienon maalin ja kyllä tällä kertaa myös voitti niitä palloja jonkun verran Hongan toppareita vastaan. Tätä tarvittiin kun ykköspyssy oli poissa. Ejeherille suht helppo ilta, mutta kivä oli päättää tämä pesti nollapeliin. Hieno mies ja onnea Arsenaliin.

Dunwoody oli kyllä aivan saatanan huono tänään. En tiedä mikä oli. On kuitenkin näitä Gomezin suosikkeja. Sitten on vielä todettava että Pyry Hannolla on aivan yössä. Itseluottamus on alamaissa ja vaihtopenkki on tullut tutuksi. Nytkin tuli sisään lopussa ja meinasi kohtalokkaalla pallonmenetyksellä aiheuttaa pistemenetyksen. Heikkoa on nyt nuorella miehellä.

Yleisöä oli ok. Enemmänkin olisi voinut olla. Tulostaulu ei jostain syystä toiminut koko ottelussa ja kuuluttajana oli joku varamies. Aivan luokaton suoritus eikä tuosta muminasta meinannut saada mitään selvää. Sitten valitan myös tuosta sisäänkäynnistä. Mikä vittu siinä on että ihmisiä ei voi ottaa sisään useammasta portista. Jono kasvaa aivan vitun pitkäksi jos sattuu tulemaan väärään aikaan. Korona-aikana oli useita sisäänkäyntejä omiin katsomoihin. Näin halutaan ilmeisesti säästää järkkäreissä. Yleensä tapana ollut juoda jotain tai syödä jotain ennenkö peli alkaa, mutta nyt on muutaman kerran mennyt tulo noiden jonojen takia niin tipalle, että hyvä kun on ehtinyt alkuvihellykseen. Joo, helppo sanoa että tule aikaisemmin, mutta kun aina ei ehdi.

Ei olisi uskonut että HJK ja KuPS molemmat häviävät. Näin vaan kävi. Otetaan vastaan. Varsinkin Vepsun puolesta olen iloinen. Nyt alkaa tulokset vastata peliesityksiä. Jokaisessa ottelussa muuten taas yli 2k yleisöä.
En itse tänään peliä tänään nähnyt, mutta aivan upea raportti. Eihän tässä jälkilähetystä tarvitse katsoa tämän jälkeen. Nyt Hongan on kyllä pakko saada se 1 keskikenttäpelaaja jos Janssen ja Krebs on pidempää poissa ja kärki. Alegria ei ainakaan vielä riitä. Ehkä laina Ykkösen jengiin tekisi hyvää. Koska kyllä mä näen potentiaalia. Mutta maalin tekijää jengi kaipaa. Katsellaan mitä tulee.

Je hei onnittelut voitosta ja tsempit mestaruustaistoon!
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
:peukku: :tuoppi:
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
En itse tänään peliä tänään nähnyt, mutta aivan upea raportti. Eihän tässä jälkilähetystä tarvitse katsoa tämän jälkeen. Nyt Hongan on kyllä pakko saada se 1 keskikenttäpelaaja jos Janssen ja Krebs on pidempää poissa ja kärki. Alegria ei ainakaan vielä riitä. Ehkä laina Ykkösen jengiin tekisi hyvää. Koska kyllä mä näen potentiaalia. Mutta maalin tekijää jengi kaipaa. Katsellaan mitä tulee.

Je hei onnittelut voitosta ja tsempit mestaruustaistoon!
Kiitos. Hongalla tosiaan keskikentällä poissaoloja, mutta eivät kyllä mitenkään tuota taistoa hävinneet. Mitä tsekkasin, niin tilastot oli kokonaisuutena aika tasan. Tiukka peli jossa toinen vain teki paikasta. Pienet marginaalit.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kovaa on kyllä Gnistanin tekeminen ykkösessä! Ei siinä mitään, perinteinen seura, ja hyvä meno ilmeisesti päällä. Sen paremmin en nykyisiä taustoja tunne, mutta jos tämä meno jatkuu olisiko vielä lisäpaukut Veikkausliigan puolella mahdollisia? Rahaa vaatii kumminkin jo enemmän, vaikkakin nytkin saaneet pelimiehiä rinkiin houkuteltua.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles
@Valle on kyllä hehkuttanut SJK:n suurimmaksi mestari suosisiksi heittämällä. Siellä näköjään onnistuu nyt kaikki. Se on kivaa kun Seinäjoki on herännyt horroksestaan. KuPSin organisaatiossa on vielä paljon kehitettävää, mutta kiva on nähdä SJK:n kausi loppuun. Ja varsinkin se seuraava kausi miten reagoivat siihen. Eiköhän sitä pimeätä imperuimia vastaan tarvita jonkin sortin vastavoima taas. Toivottavasti SJK:lla kestää koko kauden siihen asti! KuPSilla ei tällä kaudella välttämättä riitä.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
@Valle on kyllä hehkuttanut SJK:n suurimmaksi mestari suosisiksi heittämällä. Siellä näköjään onnistuu nyt kaikki. Se on kivaa kun Seinäjoki on herännyt horroksestaan. KuPSin organisaatiossa on vielä paljon kehitettävää, mutta kiva on nähdä SJK:n kausi loppuun. Ja varsinkin se seuraava kausi miten reagoivat siihen. Eiköhän sitä pimeätä imperuimia vastaan tarvita jonkin sortin vastavoima taas. Toivottavasti SJK:lla kestää koko kauden siihen asti! KuPSilla ei tällä kaudella välttämättä riitä.
Vähän ihmeellinen kirjoitus. Oikeastaan olen koko ajan yrittänyt lyödä jarruja ettei ruveta puhumaan mistään mestaruuksista. Paineet ovat ihan muualla kuin Veikkausliigan nuorimmalla joukkueella. Turha tässä vielä tulevaa on miettiä. Nautin tästä nykyhetkestä kaiken sekoilun jälkeen.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles
Vähän ihmeellinen kirjoitus. Oikeastaan olen koko ajan yrittänyt lyödä jarruja ettei ruveta puhumaan mistään mestaruuksista. Paineet ovat ihan muualla kuin Veikkausliigan nuorimmalla joukkueella. Turha tässä vielä tulevaa on miettiä. Nautin tästä nykyhetkestä kaiken sekoilun jälkeen.
Mestaruushan on SJK:lle tarjolla tällä kaudella ilmaiseksi. Siis oikeasti ilmaiseksi. Jos sen vahingossa voititte kun nousitte, niin nyt se on vielä halvemmalla tarjolla.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös