Veikkausliiga 2008

  • 156 413
  • 1 079

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jokainen lippu skannattiin, joten uskon, että yleisömäärä piti paikkansa. Oikeastaan sanoisin, että IS on väärässä. Kun matsi alkoi niin porukkaa oli jo hyvin katsomoissa. Toki osa myöhästyi, mutta kyllä se alkoi puolelta olla jo aika hyvä tilanne.

Sillä hetkellä kun peli alkoi skannerit heitettiin ns. vittuun ja porukkaa kiskottiin sisälle minkä ehdittiin, ilman turvatarkastusta.

Joku pomon oloinen vanhempi rouva siinä kiljui, että nyt tänne porukkaa tekemään tarkastuksia. Maalin onnistuin juuri missaamaan, tämä Goldiin.

Jonotusta helpotti se, että edessä oli todellakin maailman söpöin tyttö (Oonakin jää reilusti toiseksi), mikä oli kaiken lisäksi vielä aivan järkyttävän hyvännäköinen. Ikää ei neitokaisella ihan hirveästi ollut, mutta yli sen kuudentoista kuitenkin. Siinä ne jotain juttelivat ja tyttö nauroi ja hymyili iloisesti myöhästymisesta ja sateesta huolimatta.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tuli käytyä katsomassa peli ja kyllä se reilu 9000 katsojaa on varmasti ihan oikea yleisömäärä. Alku oli se pahin mahdollinen eli omissa soi heti muutaman minuutin pelin jälkeen. Maalin takaa katsottuna tilanteessa kävi huonoa tuuriakin pallon muuttaessa Hakanpäästä suuntaa ja pudottua ylärimasta suoraan espanjalaiselle, mutta kyllähän se vetopaikka johtui ihan vaan huonosta puolustamisesta. Muutenkin erityisesti pelin alkupuolella Hongan puolustuksessa oli aika paljon hermoilua ja huonoja syöttöjä, mutta tilanne siitä onneksi rauhoittui.

Sehän on ihan totta, ettei Racingin tarvinnut maalin jälkeen tehdä muuta kuin puolustaa, jolloin Honka pääsi näennäisesti hallitsemaan peliä. Hongalla oli ekalla jaksolla se yksi tekopaikka, mutta Santanderin toinen maali oli kyllä vielä lähempänä. Tuli ennen kulmapotkua naureskeltua, että kentän pienin mies on Hongan veskarin vieressä hakemassa pääpalloa, mutta niin vaan se sama mies oli pienen flipperipallon jälkeen yksin pallon kanssa tyhjän maalin edessä. Onneksi laittoi neljästä metristä yli maalin.

Henkilökohtaisessa taitotasossa oli mielestäni etu espanjalaisilla, mutta ei sitä eroa nyt ihan älyttömästi ollut. Samalla lailla vaikkapa Weckström pääsi puolustajan ohi eilen kuin pääsee veikkausliigassa, mutta nyt erona oli se, että ekan ohitetun kaverin jälkeen oli heti kaksi uutta kaveria edessä. Aika hermostunuttahan monen honkalaisen peli oli ja helpotkin syötöt karkailivat mihin sattuu. Isompana ongelmana oli mielestäni kuitenkin se, että Hongan pelistä siellä hyökkäyskolmanneksella loppuivat ideat ja harhasyöttöjä ja huonoja ajoituksia oli liian paljon. Varsin kunnioitettavasti kuitenkin yrittivät pitää omasta tyylistään kiinni eivätkä lähteneet roiskimaan. Tuskinpa sillä olisi saatu sen parempaa tulosta aikaan, koska nytkin harvat pidemmät pallot karkailivat yleensä päädystä yli. Ja toki espanjalaiset puolustivat todella kurinalaisesti.
 

scholl

Jäsen
Ei fanikamojen ostaminen suoranaisesti ehkä sitouta, mutta on se kiva, jos otteluissa tietää kuka kannattaa kumpaa joukkuetta ja onko esim. vieraskannattajia ollenkaan paikalla. Hatut eivät tarvitse olla hauskoja. Minä en ainakaan nähnyt niissä mitään hauskaa. Ehkä joku muu on perverssimpi katsoja. Idea on lähinnä se, että jos on kylmä niin joku laittaa päähineen ja joku ei. Lehkosuolla on pipo aina kun lämpötila laskee alle +25:n.

Viikko aiemmin yleisömäärä oli joku 2200 ottelussa HJK-Jaro, vaikka sää oli parempi. Mietin sitä pelin aikana, että miten tuo homma on, kun olin eilen suhteellisen tyytyväinen yleisömäärään ja ihmisten fiiliksiin. Tulin siihen johtopäätökseen, että ainoa tapa kehittää Suomen liigaa on muuttaa sarjajärjestelmää. Tulen lähipäivien aikana lähestymään liigaa ja seuroja ehdotuksellani, jossa sarjajärjestelmä on kahdeksan joukkueen nelinkertainen sarja, jossa viimeinen karsii. Joukkueiden voisi ajatella olevan Turusta TPS ja Inter, pääkaupunkiseudulta HJK ja Honka, Lahdesta Litmasen ja Kolkan FC Lahti, Tampereelta Tampere United ja sitten pari seuraa, jotka alussa todennäköisesti tämänhetkinen taso huomioonottaen voisivat olla Sepon Haka sekä MyPa. Jatkossa tosin voi käydä niin, että jotkut isompien kaupunkien seurat tulevat syrjäyttämään Hakan ja MyPan.

Joka tapauksessa pienempi joukkuemäärä olisi sopiva Suomen väkilukuun ja siihen paljonko lajin parissa nyt liikkuu rahaa. Suurin osa joukkueesta toimii liigassa, kun toimisivat ykkösessä, joten siinä ei ole mitään järkeä. Parempi, että on vähän joukkueita, jotka kohtaavat useammin toisensa, parempia pelaajia riittää näihin miehistöihin ja kun kaikki pelit ovat kovempia niin tv-sopimuskin varmasti syntyy. Samoin toivon, että se lisää yleisön innostusta. Tuollaisella pienemmällä porukalla on varmasti rahkeita kehittää tuote, joka ohittaa kiinnostavuudeltaan ainakin jääkiekon sm-liigan ja silloin voidaan ihan realistisesti puhua tuollaisista 9000 yleisömääristä. Ruotsin ja kumppaneiden kanssa on aivan turha kilpailla 14 joukkueen sarjalla - varsinkin kun parhaat pelaajat suuntaavat nimenomaan Ruotsiin.

Samoissa kirjeissä tulen esittämään muitakin teesejä kuten ottelupäivien muutokset.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko Veritas Stadionin kumpikin sivukatsomo katettu kokonaan, ja onko kummallakin puolella vain istuinpaikkoja? Kysyn tätä täällä koska stadionin omat sivut ovat informaatioarvoltaan todella huonot.
 

Ride

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Arto92
Onko Veritas Stadionin kumpikin sivukatsomo katettu kokonaan, ja onko kummallakin puolella vain istuinpaikkoja? Kysyn tätä täällä koska stadionin omat sivut ovat informaatioarvoltaan todella huonot.

Kyllä. Kyllä. Tänään myös varmistui, että jäähallin puoleinen päätykatsomo rakennetaan ensin niin, että on ensi kesänä valmis.
 

Luiro

Jäsen
Ei fanikamojen ostaminen suoranaisesti ehkä sitouta, mutta on se kiva, jos otteluissa tietää kuka kannattaa kumpaa joukkuetta ja onko esim. vieraskannattajia ollenkaan paikalla.

Ei vittu!

Kyllähän sen kuulee, että onko vieraskannattajia paikalla. Itse en ainakaan osta mitään fanikamoja enkä laita niitä päälleni, kun menen katsomaan futismatsia. Nämä siis seurajoukkueen otteluita koskien, maaottelut ovat sitten eri asia.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Huomenna Pohjanmaan derby, osa kaksi. Karsintaviiva uhkaa vielä kotijoukkue VPS:ää, kun taas Jaro on yltänyt kovaan syysvireeseen ja maaliverkot on heiluneet urakalla viimeisissä matseissa. Pelin jännityksen osalta olisi toki ollut parempi jos myös Jaron säilyminen olisi vielä liipaisimella, nyt paineet ovat vain ja ainoastaan vaasalaisilla.

Vepsun tilannetta helpottaa hieman sairastuvan tyhjeneminen sekä Hietaharjun palaaminen pelikiellon jälkeen. Koskimaan kausi on ohi, ja Ahlvikin olisi löydettävä loppukaudeksi ja etenkin tähän peliin yhteinen sävel toppariparinsa Ikäläisen kanssa. Jaron maalitykki Mikko Hyyrysen ruuti olisi saatava kastumaan, siinä haastetta Vepsun puolustuslinjalle.

Kaiken kaikkiaan kiinnostava ottelu odotettavissa, vaikka olisihan tämä tietenkin voinut olla hieman aikaisemminkin. Kolea syysilma ei vielä itsessään niin pahasti haittaa, mutta sade saa jo monen jäämään kotiin. Joku 2500-2800 henkeä voi silti olla haarukassa yleisömääräksi.
 

Salama44

Jäsen
Sunnuntaina nähdään täyttyykö Turun Veritas Stadion. Lippujen hinnat ainakin ovat edulliset joten siitä ei pitäisi jäädä kiinni 8000-9000 katsojaa. Televisionnin vaikutusta on vaikea ennakoida, mutta luulisi että Varsinais-Suomesta löytyy tuon verran katsojia kun pelataan mestaruudesta. Honka on jo tottunut pelaamaan Uefa-Cupissa 9000-18 000 katsojan edessä joten eiköhän iso yleisömäära vain innosta kun Racing Santanderia vastaan jäi kotipelin alku hieman kaivelemaan.

Hongalla on menossa samanlainen tappioton putki kuin Interillä oli alkukaudesta joten todella mielenkiintoisista asetelmista otteluun lähdetään. Espoossa ottelu oli varsin tasaväkinen kuten näiden joukkueiden välillä on yleensä ollut. Interin johtomaalin jälkeen Honka sai pelistä hyvän otteen ja haki tasoitusta ja sai sen lopulta monen hyvän tilanteen jälkeen ottelun loppupuolella. Sen jälkeen Honka oli tehdä voittomaalin, mutta Interin maalivahti sai pelastettua maalin kaatamalla Hongan hyökkääjän rankkarin arvoisesti. Hermanni Vuorinen kuitenkin missasi rankkarin kun maalivahti aavisti "oikeaan" kulmaan. Eiköhän tästäkin jäänyt jotakin nälkää huomiseksi.

Saa nähdä miten rohkeasti Inter lähtee hyökkäämään, koska sillä on pieni etu tasapelitilanteessa. Hongan täytyy kuitenkin ottaa ainakin jossakin vaiheessa enemmän riskiä ja nostaa rohkeammin pelaajia hyökkäykseen.
 
Viimeksi muokattu:

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Honka tänään

--------Vuorinen - Kokko-------------
Turunen - Perovuo - Vasara - Haarala
Koskinen - Heilala - Hakanpää - Jalasto
------------Peltonen-----------------

Ei siis mitään yllätyksiä. Vaihdosta sitten sisään tarpeen mukaan tyrkyllä Weckström, Otaru ja Lepola, tai puolustavampaan rooliin Cudjoe keskikentän pohjalle.
 

Sic

Jäsen
Kylläpä tulee olemaan hieno päätös hienolle veikkausliiga-kaudelle, kyllä minusta eteenpäin ollaan menty taas. Hienoa taistelua kahden tiimin välillä vielä mestaruudesta, ja tänään toinen voi ottaa hyvän edun kakkospaikkaan verrattuna, ellei tasuriin sitten päädytä. En kyllä usko että tasuria tulee, yhteensä 3-4 maalia luulisi tulevan tossa matsissa.

Katotaas sitten Hongan ja Interin viimesimmät 5 peliä, ensin Inter:

FC Inter - FC KooTeePee 3 - 0
VPS - FC Inter 0 - 4
FC Inter - KuPS 4 - 0
FC Inter - IFK Mariehamn 2 - 0
TamU - FC Inter 1 - 0

Maaliero tyly 13-1. Ainoana miinuksena toki tappio TamUlle, joka voi olla hyvinkin ratkaiseva tässä loppua kohden. Muuten kyllä Inter ei ole antanut viimeisimmille vastuksilleen armoa.

Entäpä Hongan viimeiset pelit:

FC Honka - FC Lahti 1 - 0
HJK - FC Honka 0 - 2
FC Honka - FC KooTeePee 2 - 1
VPS - FC Honka 1 - 4
FC Honka - KuPS 2 - 1

Maalierona 11-3, eli kaksi maalia enemmän päästetty ja kaksi vähemmän tehtynä. Mutta voitosta voittoonhan Honka on viime peleissä edennyt, ja vaikkapa viime pelissä KuPSia vastaan oli kyllä hieno katsoa Hongan upeaa taistelua voittoon asti.

Huom: kahdessa viime pelissä Hongan maalivahtia Tuomas Peltosta kohti on lauottu yhteensä 2 kutia ja kummatkin ovat uponneet. Vaikka tämä on varmasti jo mielestä pyyhkiytynyt, on se aina hieno heitellä näitä tilastotietoja kehiin.

Loppuun voisin sanoa, että Inter vääntää voittoon lukemin 2-1, ja ensimmäinen maali tulee jo vähintään ensimmäiselle puoliajalle. Lähinnä kotikenttäetu, Interin hyvä puolustus ja hyökkäys on ne asiat, mihin uskon tänään. Esimerkiksi Furuholm-Abramovic-Ojala hyökkäyspäässä on vaarallinen kolmikko, vaikka Furkka onkin vasta palannut loukkaantumisen jäljiltä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sunnuntaina nähdään täyttyykö Turun Veritas Stadion. Lippujen hinnat ainakin ovat edulliset joten siitä ei pitäisi jäädä kiinni 8000-9000 katsojaa. Televisionnin vaikutusta on vaikea ennakoida, mutta luulisi että Varsinais-Suomesta löytyy tuon verran katsojia kun pelataan mestaruudesta.

Ei aivan 8000-9000 katsojaa näytä olevan, mutta tuo 6500-7000 tuolla näyttäisi olevan, mikä on todella hieno luku VL:ssa. Tosiaan, kuten itsekin totesit, on Hongalla tuoreita muistoja ja kokemusta hävitä "ison" yleisön edessä ja vielä tekemättä yhtään maalia, joten eiköhän Inter marssi voittoon ja mestaruuteen!
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ihan hyvin yleisöä huomioonottaen sää. Säästä puheenollen, pakko todeta, että kylläpäs pelataan hyvää fudista, vaikka olosuhteet ovat todella vaikeat. Toivottavasti nyt kaikki "suomipotkis"-huutelijat ovat hereillä ja katsovat peliä, koska tämä on todella hyvää mainosta Veikkausliigalle, vaikka sää onkin mitä on.

Hienoa kyllä, että kauden mestaruuden ratkaisee(mahdollisesti) keskinäinen ottelu ja vielä hienompaa että kaksi sarjan pelaavinta joukkuetta ratkaisee mestaruuden.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan hyvin yleisöä huomioonottaen sää. Säästä puheenollen, pakko todeta, että kylläpäs pelataan hyvää fudista, vaikka olosuhteet ovat todella vaikeat. Toivottavasti nyt kaikki "suomipotkis"-huutelijat ovat hereillä ja katsovat peliä, koska tämä on todella hyvää mainosta Veikkausliigalle, vaikka sää onkin mitä on.

.

Njoo, mielestäni molempien joukkueiden hyökkääjillä on ongelmia liukkaan kentän kanssa ja kosketukset ovat jatkuvasti liian kovia, eikä sen vuoksi mitään kovin hyviä tilanteita ole päässyt syntymään. Vuorisella on pakko olla jokin vamma, sillä hän on ollut todella heikko tosin vasta 45min. pelattu.
Veikkaan, että Inter vie 1-0; Hooiveld puskee kulmasta kun 69min. on pelikellossa ;).
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Njoo, mielestäni molempien joukkueiden hyökkääjillä on ongelmia liukkaan kentän kanssa ja kosketukset ovat jatkuvasti liian kovia, eikä sen vuoksi mitään kovin hyviä tilanteita ole päässyt syntymään.

Niin lähinnä tarkoitin pelin tasoa syöttöjen, yhden kosketuksenkin, suhteen. Ei toki mikään "kauden parasta fudista", mutta siis erinomaista mainosta millaista Veikkausliigafutis on todella huonoista olosuhteistakin huolimatta parhaimmillaan.
 

Sic

Jäsen
Nopeasti meni eka puoliaika. Hyvää peliä minustakin, kun sääolosuhteet otetaan huomioon. Saas nähdä vaikuttaako Sogan tulo kentälle millään tavalla. Itse pistäisin Vuorisen jo Hongan hyökkäyspäästä poies ja tilalle Weckström. Interillä ehkä tässä ollut ne parhaat paikat, toki hongallakin pari paikkaa. Jussi Vasara oli kyllä Hongan ja ehkä koko ekan puoliajan paras peluri.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt alkaa jo sade ja märän kentän huono kunto vaikuttaa ottelun tasoon ja pelaajatkin turhautuvat. Melkoista "coast-to-coast"-peliä, josta tietenkin yleisö pitää. Maalit tulevat erikoistilanteista, jos on tullakseen. ;)
 

Cube

Jäsen
Sellainen peli. Petter Kari taisi olla Hongan paras pelaaja tänään, aika huikea ratkaisu esim. Abran läpiajossa. Interillä tapahtui enemmän tai vähemmän jäätymistä aina 16-rajan pinnassa, mutta olosuhteet olivat toki vaikeat. Mestaruus on kuitenkin edelleen omissa käsissä, joten kyllä tasurikin kelpaa, kun kerran paras pelaajakin oli sivussa. Hongasta ei paljoa sanottavaa ole, mutta Vuorinen-Kokko oli mielestäni väsyneimpiä kärkipareja mitä Interin vieraana tällä kaudella on nähty.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Kyllä oli surkee tulos inter - Honka pelissä, ei voi olla kuin pettynyt Honkaan.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Kyllä oli surkee tulos inter - Honka pelissä, ei voi olla kuin pettynyt Honkaan.

Päinvastoin. Tuloshan oli mitä mainioin.

Henkilökohtaisesti en oikein ymmärrä sitä, että mieluummin kannatetaan vieraspaikkakuntalaista joukkuetta jossain potkupallossa, kuin kotikaupungin joukkuetta. Vastakkainasetelun aika on ohi!
 

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
Henkilökohtaisesti en oikein ymmärrä sitä, että mieluummin kannatetaan vieraspaikkakuntalaista joukkuetta jossain potkupallossa, kuin kotikaupungin joukkuetta. Vastakkainasetelun aika on ohi!

Ymmärtäähän tuon, en minäkään osaa koskaan tuntea mitään sympatiaa Jokereita kohtaan. Sen sijaan en koskaan ole ymmärtänyt, miksi ulkomainen joukkue voi olla kotikaupungin joukkuetta tärkeämpi. Jos ei nyt tyyliin ole asunut ko. kylässä siis. Parasta ovat nämä "vihaan Tottenhamia, koska kaltaisteni Arsenalin kannattajien kuulemma tulee vihata Tottenhamia" -tyypit, joita varsinkin nyt Hotspurin rämpiessä näkyy.

Illan kierroksesta: Paulus Roiha teki sitten maajoukkuekutsun kunniaksi maalintekijän maalin. Ainoa hieno asia koko matsissa.
 

Salama44

Jäsen
Päinvastoin. Tuloshan oli mitä mainioin.
Aivan samaa mieltä. Vaikka Honka hävisi Uefa Cupissa niin kotimaiselle joukkueelle se ei ole hävinnyt yli kolmeen kuukauteen. Inter ei kyennyt "varmistamaan" mestaruuttaan kotiyleisön edessä. Ottaen huomioon Hongan peliohjelman mestaruusmahdollisuuksien pysyminen elossa oli mitä mainioin tulos. Voitto olisi tietenkin ollut plussaa, mutta ei sekään olisi vielä mitään varmistanut. Tappio olisi todennäköisesti tiennyt mestaruushaaveiden kariutumista, koska Interillä olisi ollut sen jälkeen vara hävitä yksi ottelu.

Molemmilla on kahdella viimeisellä kierroksella hankalia pelejä ja mitä tahansa voi tapahtua. Mypa on saanut uudelleen juonesta kiinni ja sillä on mahdollisuudet neljän joukkoon. Jaro on pelannut viimeaikoina hyvin vaikka hävisikin tänään VPS:lle. TamU on myös piristynyt ja MiFK saattaa taistella Honkaa vastaan sarjapaikasta. Tietenkin Hongan kanattajana toivon että sarjapaikka ratkeaa jo seuraavalla kierroksella niin viimeisellä pelillä ei ole heidän kannaltaan niin suurta panosta. Mestaruus ratkeaa todennäköisesti vasta viimeisellä kierroksella 26.10.
 

lade

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt Honka tarvitsee apuja MyPalta tai Jarolta. Interin tappio MyPalle olisi siinä mielessä todennäköisempi, että peli pelataan Anjalankoskella (ja MyPa on kovempi kuin Jaro). Jos Inter onnistuu voittamaan MyPan, se on jo todella vahvoilla.

Hongan täytyy joka tapauksessa voittaa käytännössä molemmat jäljellä olevat pelinsä. Ensimmäisen TamUa vastaan himassa ja toisen Mariehamnia vastaan Ahvenanmaalla. Maalierolla Honka ei valitettavasti enää pystyy voittamaan Interiä, mikä saattaa muodostuakin ratkaisevaksi tekijäksi.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Teoriassa jopa HJK voi vielä voittaa mestaruuden, mutta silloin täytyy tapahtua todella kummallisia asioita. Hongan ja Interin on hävittävä jäljellä olevat pelinsä, mielellään muutamalla maalilla, ja samaan aikaan Klubi on otettava selvänumeroiset voitot omista peleistään.

Asiallisesti ottaen, jännäksi menee. Honka ja Inter pelaavat nyt tietoisina siitä, ettei pistemenetyksiin ole varaa. Tässä voi tulla Interille täpärä paikka Anjalankoskella, sillä MyPa on vielä hyvässä syysvireessä. Pääsy neljän joukkoon on vielä täysin mahdollista myllykoskelaisille, jopa erittäin teoreettiset mitalimahdollisuudetkin ovat olemassa. Uskon että MyPalla riittää motivaatiota ja virtaa Interiä vastaan, turkulaiset tuskin saavat ihan helpolla kolmea pistettä mukaansa.
 

scholl

Jäsen
Huutonaurua Schollille ja sen asiantuntemukselle.

Miten scholl nyt on taas junttien hampaissa.

Olipa erikoinen ottelu eilen. Sanoisin, että TPS ei edes yrittänyt hyökätä. Klubi sai halutessaan pallon pois aika helposti ja dominoi peliä, mutta sellaisiin todella vaarallisiin maalipaikkoihin päästiin aika harvoin. TPS puolusti jollain 4-5 miehellä omalla 16 alueellaan. Siitäkin huolimatta 1-0 oli iso pettymys. Olisi pitänyt pystyä tekemään pari maalia lisää.

Ottelu ei ollut yhtään niin viihdyttävä nyt kun Sakari Mattila oli poissa. Zeneli periaatteessa voi onnistua esim. kulmureissa, mutta ihan yhtä hyvin pallo voi mennä minne sattuu ja kun hänet vaihdettiin Oravaiseen niin sen jälkeen kulmurit olivat umpisurkeita. En tiedä loukkaantuiko Parikka, kun hän kävi tauon lopussa vetämässä jotain spurtteja kentällä ja sitten 2. puoliajan aika alussa hänet otettiin pois.

Se, mikä Klubissa otti päähän oli se, että lyhytsyöttöpeli oli surkeaa. Varsinkin 1. puoliajalla tuntui että keskialueen laidoissa jokainen syöttö meni joko vastustajaa päin tai kentältä ulos. Kun puhutaan lyhyistä syötöistä niin tuulikaan ei voi niin paljon vaikuttaa.

Hyvä, että tuli 3 pistettä. Yleisömäärä oli heikko. Tosin heikot otteet KuPSia ja RoPSia vastaan vieraissa sekä Jaroa vastaan kotona ovat saaneet monen kirveen kaivoon. Itsellänikin oli aikamoinen vitutus Jaro ja RoPS tulosten jälkeen. Täytyy myös lisätä se, että jos verrataan kotiotteluun Honkaa vastaan, jolloin oli +7C niin nyt +11C lämpötila oli oleellisesti kylmempi. Itselläni oli paljon päällä ja silti oli kylmä. Se tuuli oli kova ja hyinen eilisiltana. Siinä mielessä ymmärtää, että osa ei viitsi tuollaiseen myräkkään lähteä. Tietysti sitä toivoisi, että mahdollisimman moni tulisi oman joukkueen peleihin, vaikka sää olisikin huono. Nyt oli vielä kaiken lisäksi mainostettu esim. telkkarissa Urheilukanavalla, Gold-katsomo oli auki, eikä jengi löytänyt katsomoihin.

Näillä näkymin kolme kertaa vielä stadioneille tänä syksynä ja kaikki eri näyttämöillä. Suomi-Azerbaidzan, Honka-TamU ja HJK-Lahti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös