Veikkausliiga 2008

  • 156 414
  • 1 079

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Oli kyllä todellakin huikea ottelu tänään Urheilukanavalla tarjolla! Inter sai vielä HJK:n kiinni, mutta Medo päätti lopulta ratkaista pelin isännille. Itse uskoin Interin iskevän ennemmin sen ottelun voittomaalin loppuminuuteilla, mutta toisin kävi. Joka tapauksessa hienoa jalkapalloviihdettä tarjottiin tänään televisiosta HJK:n ja Interin toimesta.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Miten ottelut pitäisi ratkoa, jos maalit eivät ratkaisisi. Pallon hallussapidolla, maalipaikoilla, laukausten määrällä vai tyylipisteillä?

Niin, uskoisinpa että tuolla huonompi joukkue voitti -mantralla tarkoitetaan sitä, että yleensä luettelemillasi asioilla on yhteys maalien määrään ja siten voittamiseen. Tänään sitä ei ollut, eli noissa pelin kannalta tärkeissä asioissa huonompi joukkue voitti pelin.
Hienosti myös jätät huomioimatta sen seikan, että lahjamaalit meni kuitenkin Klubille 2-1.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Kävin sitten paikan päällä kauden ekassa Veikkausliiga-matsissa. Mun futisymmärrys on sillä tasolla, etten edes yritä viisastella. Vituttaa luonnollisesti kuin sitä kuuluisaa pientä. Yksi huomio ja yksi kysymys.

Huomio: Yleisömääräksi kuulutettiin yli 7000. Jopa paikalliset nauroivat tuolle ja yhteistuumin todettiin 3000 olevan lähempänä. Hjalliskaan ei kykene tuollaiseen liioitteluun.

Kysymys: Kuka kuulutti Finnair Stadiumilla? Minun korviini kuullosti Harri Moisiolta. Voiko pitää paikkansa?
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Mitä, huonompi voitti? Nyt on kyllä paksut turkulaislasit ollut joillain päällä. HJK vei ekaa puoliaikaa niin, ettei olisi arvannut vastassa olevan "voittamattoman" Interin.
Mitä peliä olit katsomassa? et ainakaan samaa, mikä tuli telkkarista.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Quagmire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, SoJy
Mitä, huonompi voitti? Nyt on kyllä paksut turkulaislasit ollut joillain päällä. HJK vei ekaa puoliaikaa niin, ettei olisi arvannut vastassa olevan "voittamattoman" Interin. Toka puoliaika taas meni käänteisesti ja HJK:n käsittämättömistä virheistä Inter rankaisi kyllä nopeasti. Myös onnettomat vaihdot toivat Interiä peliin, Multaharju oli oikella laidalla pahasti pihalla ja Oravaisen heittely laidalta toiselle ei tätä tilannetta auttanut. Onneksi Medo pisti vielä homman meille, oli mukava ilta stadionilla.
No en sitte tiedä kumpi on parempi: se, että on paksut turkulaislasit päässä vai ettei ollenkaan laseja, vaikka näköjään olisi syytä olla. Jos väittää, että HJK vei ekaa puoliaikaa, niin on yhtä pihalla futiksesta kuin Paavi pimpsasta. Interillä pallonhallinta prosentti varmaan joku 70. Muutama vaarallinen paikka mm. Purjeen läpiajo. No oli HJK:llakin se Roihan kuljetus. Tokasta puoliajasta ollaan sentään yhtä mieltä

Vituttaa kyllä vieläkin tulos. No onneksi seuraavat 4 peliä on muistaakseni häntäpään joukkueita vastaan. Kooteepee, Kups, MIFK jne. Mestaruus on vielä omissa käsissä.
 

scholl

Jäsen
Interin toinen maali oli niin keijomaista perseilyä puolustajilta, että suljin televisiovastaanottimen ja menetin lopun juhlat. Koskaan ei voi voittaa.

Ihan hyvä peli silti ja uskon mestaruuteen kuin tautiin, vaikka Kuopiossa kävikin nolosti.
 

Sheedy

Jäsen
Huomio: Yleisömääräksi kuulutettiin yli 7000. Jopa paikalliset nauroivat tuolle ja yhteistuumin todettiin 3000 olevan lähempänä. Hjalliskaan ei kykene tuollaiseen liioitteluun.

Oli tuolla nyt helposti noin 5500-6000 katsojaa. Pitkä sivu eli Silver oli n. 80% täynnä, ko. katsomo taitaa vetää 4000 katsojaa. Pääkatsomossa reilu tuhat, eteläpääty aivan täynnä (tuhat) ja pohjoispäädyssä muutama sata.

Ja itse matsi oli alussa varsin varovaista peliä, mutta toinen puoliaika nousikin kauden parhaimmistoon. Muuttikohan Medon laukaus puolustajasta suuntaa? Maalivahdin toiminta näytti nimittäin aika erikoiselta tilanteessa.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Vituttaa kyllä vieläkin tulos. No onneksi seuraavat 4 peliä on muistaakseni häntäpään joukkueita vastaan. Kooteepee, Kups, MIFK jne. Mestaruus on vielä omissa käsissä.
Jonka jälkeen tamu, honka ja mypa. No näistä ekoista matseista 10-12 pinnaa on täysin realistinen tavoite, ei se peli nyt niin surkeaa kuitenkaan ollut. Tilastotappio tuli nyt ja en usko, että vaikuttaa millään lailla joukkueen itseluottamukseen. Abramovicia arvostelin viime pelin jälkeen ja nyt kaveri laittoi pari häkkiä ja toivottavasti jatkaa seuraavissa peleissä kun hanat on saatu auki.

Onneksi HJK kuitenkin teki vielä voittomaalin niin että mestaruutta ei voiteta tasapeleillä vaan jännitys säilyy loppuun asti.
Onneksi, muutenhan VPS olisi tukevasti kiinni mestaruudessa.
 

Cube

Jäsen
Muuttikohan Medon laukaus puolustajasta suuntaa? Maalivahdin toiminta näytti nimittäin aika erikoiselta tilanteessa.
Muutti. Pallo meni Corpachesta sisään. Forsman oli aika hyvin messissä ja olisi todennäköisesti torjunut vedon, jos se olisi tullut suoraan. Tällä kertaa kuitenkin näin. Harmittaahan se toki, että pomput tuntuivat tänään menevän Interiä vastaan hieman enemmän, mutta toisaalta Lahtea vastaan ne olivat ehkä vähän Interin puolella, joten kaipa pitkässä juoksussa hommat menevät tasan.

Neljää pistettä olisin näistä kahdesta kärkikamppailusta toivonut. Kolme tuli, mutta olisi huonomminkin voinut mennä. Inter on tosiaan edelleen sarjajohdossa ja pelin pysyessä samalla tasolla en näe mitään syytä, miksei mestaruudesta kamppailtaisi tällä kaudella viimeiseen asti. Itse mestaruuteen on vähän vaikea tässä vaiheessa vielä uskoa, koska sen verran nuori jengi on kasassa, mutta toivottavasti pysyvät nyt vauhdissa päätyyn asti.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Inter ollut uskomattoman varma tällä kaudella ja päästäneet vähän maalejakin.

HJK ailahtelee liikaa ja oli nytkin hukata saumansa voittoon.

Näistä kahdesta Inter on ylempänä sarjataulukossa sarjan päätteeksi.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Veikkausliigan kiinnostavuuden kannalta loistava tulos että HJK voitti. Tulee kiimainen syksy ja 3000:n yleisökeskiarvo täysin realistinen(tällä hetkellä 2775).

Ei taida kyllä olla realistinen. Vaatisi loppujen otteluiden keskiarvoksi lähes 3500. Syksy tulee ja ilmat kylmenevät. Varmaan kärkiporukoilla jonkin verran kasvaa yleisömäärät, mutta toisessa päässä laskevat.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Ei taida kyllä olla realistinen. Vaatisi loppujen otteluiden keskiarvoksi lähes 3500. Syksy tulee ja ilmat kylmenevät. Varmaan kärkiporukoilla jonkin verran kasvaa yleisömäärät, mutta toisessa päässä laskevat.

Jos peräpään tilanne pysyy tiukkana loppuun asti, niin siellä kyllä se vakioporukka pitää yleisömäärät samoina. Paljon tietysti riippuu siitä, miten tulevien kierrosten kärkikamppailut vetää tuulipukuja katsomoon. Jäljellä kuitenkin monta herkullista kohtaamista ja näissä peleissä sitä yleisöä PITÄISI olla kaiken järjen mukaan jotain 5000-9000 välillä, mutta katotaas nyt. Ei veikkausliigan yleisömäärät kyllä viimekaudesta kasva, mutta eipä ne romahtaneetkaan vaisusta keväästä huolimatta.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Hieno peli tänään Urheilukanavalta. Todella mielenkiintoinen loppuhuipentuma saadaan tämän kauden Veikkausliigaan. Mestaruus on neljän kauppa. Inter lähtee pienenä ennakkosuosikkina loppukauteen tasaisen ja vahvan kauden ansiosta. Voitto tänään ei olisi ollut vääryys. HJK asettaisin hieman ennen Honkaa ja Lahtea. Materiaali on molemmilla päähaastajista turhan kapea. Mypa, TPS, Tamu ja Haka ovat mielestäni jo ulkona ainakin mestaruustaistosta. Siellä väännetään euro paikoista.

Ensi sunnuntaina on Espoossa todella mielenkiintoinen ottelu. FC Honka - Lahti pudottaa tai nostaa jomman kumman joukkueen mestaruustaisteluun. Häviö tietää mestaruuden karkaamista toiselta käsistä. Tuo ottelu on molemmille elämän ja kuoleman peli loppukauden seitsemää ottelua ajatellen. HJK voitti oman elämän ja kuoleman ottelunsa. Interillä on vielä yksi erittäin tärkeä ottelu jäljellä Honkaa vastaan Turussa.

Suuri mielenkiinto ensi sunnuntaina Tapiolassa klo 18.30 on myös Jari Litmasen pelikunto ja vire. Toki loppukaudelle osuu myös Pk seudun paikallisderby Honka-HJK, joten todella mielenkiintoinen loppukausi tulossa kotimaisen huippufudiksen parissa.
 

Ride

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Arto92
Jep, sellainen peli tällä kertaa. HJK on kyllä resursseihinsa nähden sysipaska joukkue. Kun Mursua syytettiin maajoukkueessa kauniin pelin suosimisesta pistesaldoon verrattuna niin nyt on sitten täysin toinen ääni kellossa. Miten voi olla, että vielä ihmetellään miksei pärjätä eurokentillä (HJK) kun samat Markku 'Mare' Oravaiset piipeltää siellä vuodesta toiseen. Haapala on kyllä HJK:lle tärkeä pelaaja tummien poikien ohella.

Interistä sen verran, että taisi osua Dominic Chattolle kauden huonoin peli vessanmatolla pelattaessa. Abramovic oli hyvä.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Kun Mursua syytettiin maajoukkueessa kauniin pelin suosimisesta pistesaldoon verrattuna niin nyt on sitten täysin toinen ääni kellossa. Miten voi olla, että vielä ihmetellään miksei pärjätä eurokentillä (HJK)

Ihan kohtalaisesti on Mursun valmentamana Klubi kuitenkin eurokentillä(kin) pärjännyt,eikö?
 

scholl

Jäsen
Huomio: Yleisömääräksi kuulutettiin yli 7000. Jopa paikalliset nauroivat tuolle ja yhteistuumin todettiin 3000 olevan lähempänä.

Noissa asioissa kannattaa olla tarkkana. Jos itse on ihan kuutamolla niin ei kannata kysyä neuvoa spedennäköiseltä tyypiltä. Silloin helposti menee juuri yhteistuumin päättely päinseiniä.

Vaikkei Finski täynnä olekaan ja yleisömäärissä on toivomisen varaa niin kyllä Silveri esim. on ollut aika hyvin usein kansoitettuina. Tuollaiset 3000 puheet ovat täyttä vittuilua seuraa ja kannattajia kohtaan.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Noissa asioissa kannattaa olla tarkkana. Jos itse on ihan kuutamolla niin ei kannata kysyä neuvoa spedennäköiseltä tyypiltä. Silloin helposti menee juuri yhteistuumin päättely päinseiniä.

Vaikkei Finski täynnä olekaan ja yleisömäärissä on toivomisen varaa niin kyllä Silveri esim. on ollut aika hyvin usein kansoitettuina. Tuollaiset 3000 puheet ovat täyttä vittuilua seuraa ja kannattajia kohtaan.

Pientä ilmaa aina yleisömäärissä on ollut, joskus isompaa joskus pienenpää. Interin kahdessa viimeisessä ottelussa ollaan yli 8000 kuulutettu ja molemmissa suurinpiirtein 6400 on ollut paikalla mikä sekin on ollut ihan jees yleisömäärä.

Hieno voitto eilen klubille näin turkulaisesta näkökulmasta.
 

Ride

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Arto92
Ihan kohtalaisesti on Mursun valmentamana Klubi kuitenkin eurokentillä(kin) pärjännyt,eikö?

Viittaat ilmeisesti siihen CL-kauteen. Tosiasia on kuitenkin, että sen lisäksi on ollut aika hiljaista. No joka tapauksessa tulevaisuudessakin meidän omien joukkueiden euromenestys tulee olemaan enemmän ja enemmän Helsingin, Tampereen ja Turun joukkueiden harteilla. Tästä varmaan kukaan ei ole eri mieltä.
 
Hieno voitto eilen klubille näin turkulaisesta näkökulmasta.

Nimenomaan turkulaisesta näkökulmasta Klubin voitto oli mahdollisimman huono lopputulos. No se siitä, ymmärrän TPS-fania tässä kohtaa oikein hyvin. On se varmaan oikeastikin rankkaa seurata kun "verinen" paikalliskilpailija rullaa vakuuttavasti kärjessä siinä missä oma jengi on enemmän tai vähemmän pettänyt isoista satsauksista huolimatta. Ja tämä ei ollut mitään vittuilua, vaan ihan realismia. Itsenikin vituttaisi samassa asemassa jos olisin TPS:n kannattaja.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Honka venymässä sensaatioon Stavangerissa. 1-2, kun enää korkeintaan vartti pelaamatta. Vikingin pitäisi tehdä kaksi maalia mennäkseen jatkoon.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Honka venymässä sensaatioon Stavangerissa. 1-2, kun enää korkeintaan vartti pelaamatta. Vikingin pitäisi tehdä kaksi maalia mennäkseen jatkoon.

No joo, venaillaan nyt se vartti rauhassa ja ihmetellään sitten kun matsi onkin lopulta päättynyt 7-2 Vikingille.

Ei vaan, loistavaan suoritukseen on Lehkosuon johdolla Honka venymässä vieraissa. Toivottavasti nyt hoitavat matsin kunnialla ja esittävät lupaavia ja nousujohteisia otteita kansainvälisillä kentillä myös jatkossa.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Uskomatonta! Turskat kaatui 1-2 ja Honka jatkaa Uefacupissa. Jäätävän iso peukku Banalle ja koko suomen Hongalle!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Onnea Hongalle jatkopaikasta, vihdoinkin positiivinen yllätys suomalaisessa seurajoukkueiden eurofutiksessa. Toivottavasti yllätykset jatkuvat ja tuloksena on paikka lohkovaiheessa.
 

scholl

Jäsen
Toi on todella kova saavutus. Ja hyvä, että pelastetaan tälläkin vuonna hieman maapisteitä. Kuka on edes tämä Lepola.
Seuraavan kierroksen peli Finskille ja tupa täyteen?
Eikös tuo keinonurmi kelpaa UEFAllekin.
Toivottavasti saisivat jonkun nimekkään vastustajan. Se tietäisi rahaakin.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Toivottavasti saisivat jonkun nimekkään vastustajan. Se tietäisi rahaakin.

Mieluummin kaadettavissa oleva vastus ja sitten lohkovaiheessa niitä nimekkäitä vastustajia.

Onnea Hongalle, TamU:n viime kauden positiiviset euro-otteet saivat näin jatkoa. Toivottavasti Honka jatkaa yllättämistä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös