Vedonlyönnit Mestis-kaudelle 2021–2022

  • 17 245
  • 150

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Kieltämättä itsekin tullut odotettua hieman reilut 2 vuotta erään turkulaisen posteljoonin suoritusta, silloin oli postinkantajien lakko syynä. Lienee venynyt Turussa tuo lakko.... Ajan sitten avojääpommin, kun kyseinen herra yrittää päästä vedonlyönteihin mukaan :).
Odottavan aika on pitkä. 9 kk vielä ymmärtää kun hormoonit heittelee puolelta toiselle.
 
Ois pitänyt katsoa otteluohjelma ennenkuin valitsin SaPKon Eetu Mäen. Hokki ja RoKi ottavat varaslähdön ja SaPKo aloittaa aina niin helppoa vastustajaa Ketterää vastaan tuplaotteluilla. Voi tehdä tiukkaa kolme maalia koko joukkueelle näissä kahdessa ottelussa yhteensä. Siiki on kyllä hyvä valinta ja TUTO-FPS -peleistä voi odotella myös runsasmaalisia.
Mutta laitoin minä rahaa Pelastusarmeijan joulupataankin, niin miksi en laittaisi tähänkin hyväntekeväisyyskeräykseen.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Jumalauta!

Se ei haittaa että ite en voittanu, mutta että kukaan imatralainen ei voittanut ja kruunu viedään meiltä pois?!? Sitä en sulata!

Ei vaan suuret onnittelut @Vide68, laitan maksun tulemaan jahka tästä pääsen kotiin!
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Man United, Saksa, Jokerit, Colorado
Vielähän tässä ehtis yhden vedon ennen vuodenvaihdetta pitämään. Ei vaan, otetaanko 1.1 alkaen uusia orhia vetoon ja startaan kisa torstaina 13.1? Sitä seuraavana viikonloppuna pelaa kaikki joukkueet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös