Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Vedonlyönnit Mestis-kaudelle 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Deivid, 13.08.2018 klo 17.00.

 1. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Mukana, panos 10-20 euroa olisi ihan jees.
   
 2. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Juu tämä selvä. Olen mukana jos panokseksi laitetaan 10-20. Onko niin että Winner takes it all, kerta meitä on jo näin monta mukana?
   
 3. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Laitetaan tulille PISTEPÖRSSIVETO.

  Eli veikataan pelaajaa, kuka voittaa tai on veikatuista korkeimmalla pistepörssissä. Vedon tulos VOI POIKETA liiton virallisesta pistepörssistä eli katso tie-break, mikä on käytössä tässä vedossa. Osallistumalla vetoon sitoudut vedon tie breakiin. Yritin ne mahdollisimman selvästi kirjoittaa, mutta kysyä voi rohkeasti. Alustavat tulokset voittajan osalta julkistetaan runkosarjan jälkeen, mutta jokaisella on mahdollisuus valittaa.

  - Jokainen saa valita maksimissaan kaksi pelaajaa.
  - Aiemmin valittua pelaaja ei voi valita toista kertaa, ellei häntä vapauteta loukkaantumisen takia. (esim valitsemaani Lainiota ei voi valita ellen ilmoita loukkaantumisen takia luopuvani kyseisestä pelaajasta, jolloin voit taas valita hänet.)
  - Panos 10€ / veikattu pelaaja
  - Peliaika 28.9.2018 klo 18.25 asti. Tulen kyseisenä päivänä julkaisemaan virallisen listan ja mielellään ennen avauskierroksen alkua.
  - Toisen pelaajan voi lisätä vetoon ennen peliajan umpeutumista.
  - Voit vaihtaa pelaajaa tai pelaajat loukkaantumistilanteissa peliajan puitteissa. Ilmoitus on tehtävä ennen peliajan loppumista tähän ketjuun.
  - Tie break tasapisteissä
  1) Maalit
  2) PPG eli pisteet per ottelu
  3) YV-maalit (jos tilastoidaan)
  4) Jäähyminuutit (pienempi voittaa)
  5) +/- tilasto
  6) Aiemmin tehty maali (HUOM Tuloksessa huomioidaan joukkueen pelatut pelit, Jos keskiviikon kierroksella joukkueen kolmannessa ottelussa pelaaja x tekee maalin ajassa 6.17 ja esim KooVeen kolmannessa pelissä perjantaina pelaaja y ajassa 5.37, KooVeen pelaaja y voittaa. Jos veikkaamasi pelaaja pelaa kauden avausottelun esim kolmannessa pelissä ja tekee maalin, HÄN EI VOITA, jos tässä vaiheessa tasoissa oleva pelaaja on tehnyt maalin aiemmin.)
  7) Jääkiekkoliiton virallinen pistepörssi tässä vaiheessa tasa-tilanteessa olevien kesken

  Matias Lainio SaPKo (@sorza)
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2018 klo 00.55
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Laitetaan viimeiseksi ilmoittautumispäiväksi 31.8 draft-vetoon. Panos 10e, osa ilmoittanut olevansa mukana sillä, joten mennään sillä. Saa ehdottaa esimerkiksi tuohon alle tai YV:llä, viekö ensimmäinen koko potin vai saisiko 2. pitää esimerkiksi oman panoksensa vai miten? Meitä on jo nyt hyvä määrä (11), mutta lisää saa tietenkin tulla vielä porukkaa. Varauspäivä sovitaan siis tuon deadlinen jälkeen, joka voisi olla Mestis-joukkueiden ensimmäisten Suomen Cup pelien jälkeen, niin jokainen voi harjoittaa oma eye-testiä. Nyt saa jo ehdottaa sopivia päivämääriä ja kellonaikoja draftille, niin voi suoraan äänestykseen laittaa. Päätetään samassa myös pelaajamäärä, paljonko varataan jne. Suosittelen jokaisen tekemään listan pelaajista, niin on sitten helpompi varata kun sen aika on, eli jos meitä on 11 osallistujaa ja vaikka viisi hyökkääjä per jäsen varaa, niin listallasi tulisi olla 55 hyökkääjää. Kuulostaa paljolta, mutta viime kaudella pistepörssin 55 teki 27 pistettä, joten puhutaan aivan kärkijätkistä.

  @mrkrw
  @Everton
  @LL90
  @Peteliuz
  @Yläneen Jätkä
  @stemme
  @Sergei Fedorov
  @saiman
  @Franto
  @Big Bear
   
 5. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Pitäskö tälle fantasydraftille tehdä oma ketju, kun aletaan hommiin? Ei sitten jutut ja analysoinnit ja brassailut huku muun keskustelun alle.
   
 6. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Voisin tuohon draftiin myös tulla, kun panos on vain 10€.
   
 7. Linnankundi Jäsen

  Minun viikkoraha riittää tähän kilpailuun eli olen mukana.
   
 8. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Olen mukana.
   
 9. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kannatan. Ehkäpä siinä vaiheessa kun on kaikki osallistujat selvillä siirrämme keskustelun muualle. Jos avaisi ketjun vaikkapa peliluolaan, niin ei häiritsisi moderaattoreita tai sellaisia palstalaisia, joita ei kiinnosta?

  Voitonjaolla ei ole minulla väliä, kaikki käy. Voisi kuitenkin sopia niin, että vain yhteispisteet ratkaisevat. Eli jos tulee tasatulos, niin ei aleta vertailemaan tehtyjä maaleja jne, vaan sitten vaan jaetaan voittopotti tasatuloksiin päätyneiden kanssa.

  Pelaajamääräksi 5 hyökkääjää ja 3 puolustajaa voisi olla ihan hyvä. Pienemmän määrän kanssa voi kisasta kadota jännitys heti, jos parikin pelaajaa loukkaantui tai siirtyy muualle. Isompi määrä taas varmasti draftin kannalta turhan työläs.

  Sovitaanko, että valittavissa on kaikki pelaajat? Eli voi ottaa myös jonkun lainapelaajan Liigasta, jos arvelee hänen pelaavan Mestistä. Jos ei sitten pelaakaan, niin se on oma moka. Tällöin ei tulisi ainakaan mitään tulkinnanvaraisukksia sen suhteen, ketä voi valita ja ketä ei. Ja pelaajan mahdollisella siirtymisellä toiseen Mestis-joukkueeseen ei ole merkitystä, vaan sellaisessa tilanteessa lasketaan molemmissa/kaikissa joukkueissa kerätyt pisteet.

  Muutama sellainen pelaaja löytyy, joille esim. eliteprospectissa on merkitty pelipaikaksi D/F. Näistä pitäisi varmaankin sitten sopia etukäteen, että kuka lasketaan puolustajaksi ja kuka hyökkääjäksi.

  Draftin ajankohdan suhteen toivomuksena joku perjantai- tai lauantai-ilta, esim klo 21 alkaen.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Näin oli tarkoitus, mutta tuon trash talk-ketjun voisin avata jo tässä ihan näillä näppäimillä. Erikseen sitten vielä varausketju myöhemmin.

  Lainaus:
  Samaa mieltä yhtä kohtaa lukuunottamatta. Se kohta on siis se, että viikonloppuna drafti. Enemmistön mukaan mennään, eli en astu enemmistön yli, mutta henkilökohtaisesti paras olisi arki-ilta esim. 18 jälkeen. Mutta sovitaan kohta avaamassani ketjusta näissä, niin saadaan kaikkien ääni kuulumaan.

  Lainapelaajat juurikin noin, typerä rajata pois laadukkaita pelaajia, mutta se on sitten riski. Se on osa taktikointia. Pelaajamäärässä kannatan itsekkin isompaa määrää, vaikka tosin alkuperäisessä ehdotuksessani ehdotin maltillisempaa määrää. En koe että se kovin iso työ on laittaa sellaista ~70 hyökkääjää esim. järjestykseen, kaikki on kuitenkin suht. tuttuja pelaajia ja on tässä aikaa. NHL:n puolella samanlainen veto, jossa on 35 osallistujaa ja jokainen valitsee 6 hyökkääjää, omalla listallani taitaa olla 226 hyökkääjä listalla tällä hetkellä.

  Ketäs D/F pelaajia tuolla on? IPK:ssa on Saku Kinnunen ja Otto Huttunen, mutta kummatkin ovat pakkeja. Sovitaan vaikka niin, että edellisen kauden pelipaikan mukaan mennään, ellei ole toisin ilmoitettu.
   
 11. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Liigan vedonlyöntiketjun puolella kävi kova kuhina hattutemppu-skabassa. Oisko täällä halukkaita lähtemään samanlaiseen skabaan? Eli kuka pelaaja tekee ensimmäisenä Mestiksessä hattutempun, panokseksi vaikka 10-20e/pelaaja. Veto kestää voimissaan niin kauan, ennen kuin jonkun valittu pelaaja tekee hattutempun. Jos osallistujamäärä jää pieneksi, voi tämä veto kestää vaikka kauden loppuun saakka ratkeamatta. Toisaalta se voi ratketa heti ensimmäisellä kierroksella.

  Jos joku tähän lähtee, voitaisi mennä noilla @Gostisbehere'n keksimillä Liigan-puolen säännöillä, pienin muutoksin:

  "Pelaaja tulee olla valittuna perjantaihin 28.9.2018 klo 18:25 mennessä
  Pelaajaa ei voi vaihtaa, vaikka se loukkaantuisi heti ensimmäisessä ottelussa
  Pelaajaa ei voi vaihtaa jos se nostetaan Liigan puolelle
  Vedon voittaa se jonka pelaaja tekee ensimmäisenä Hattutempun
  Jatkoajalla syntynyt maali lasketaan mukaan
  Voittomaalikisassa syntynyttä maalia ei lasketa mukaan
  Jos pelaajasi tekee 3maalia niin että ottelu on alkanut muita aikasemmin esim. klo 16:30 niin olet voittanut.
  Yksinkertaisesti kenen pelaaja tekee ensimmäisenä kolme maalia samassa ottelussa voittaa."

  Sääntöjä voi minun puolestani vielä muuttaa, jos hyviä ehdotuksia tulee vastaan. Ja tosissaan vetoon mukaan lähtevät voivat vaikuttaa mikä panokseksi laitetaan 10-20e väliltä. Lähden itse tähän vetoon Ville Vainikaisella.
   
 12. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Voisin lähteä mukaan Miro-Pekka Saarelaisella. Panokseksi mielummin 10-15€ mutta 20€ käy myös.
   
 13. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  @Sergei Fedorov

  Mukana Matias Lainiolla

  Panokseksi käy kaikki 10-20€n väliltä.
   
 14. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Tällä hetkellä mukana:

  @Sergei Fedorov Ville Vainikainen
  @FutureHockey Miro-Pekka Saarelainen
  @sorza Matias Lainio

  Katsotaan vielä tuota panosta. Jos enemmistö kannattaa 10euroa, niin valitaan se.
   
 15. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
 16. Linnankundi Jäsen

  Lucenius LeKi
  20€ kannatan, mutta pienemmätkin rahat kelpaa.
   
 17. Linnankundi Jäsen

  Tuosta aikasäännöstä sen verran, että miten ratkaistaan varmasti oikea aika, jos katsotaan tavallisesta kellosta mihin aikaan tuo kolmas osuma tuli. Minun mielestä selkeä sääntö olisi samana päivänä pelattavissa peleissä pelikellon aika ratkaisisi kuka teki ensimmäisenä hattutempun oli peli sitten alkanut klo15 tai klo19. Tuskin näin tarkalle menee, mutta kaiken varalle.
   
 18. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
  Hattutemppuvetoon Aku Kestilällä. Panokseksi käy 10-20€.
   
 19. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Hattutemppu veto:

  @Sergei Fedorov Ville Vainikainen
  @FutureHockey Miro-Pekka Saarelainen
  @sorza Matias Lainio
  @HOOLIGAN_ Janne Kumpulainen
  @Linnankundi Niclas Lucenius
  @stemme Aku Kestilä

  No laitetaanko panokseksi 20 euroa, onko se ok kaikille?

  Aikasääntöön otan kanssa kommentteja vastaan. Kumpi on parempi, tuo oikea aika jolloin hattutemppu syntyi, vai katsotaanko pelikellosta?
   
 20. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Silloin kun ensimmäinen hattutemppu syntyy niin se on ensimmäinen sen kauden hattutemppu. Se, että joku tekee kahden minuutin päästä, mutta pelikellon näyttäessä 23 sekuntia vähemmän, ei tee siitä sitä ensimmäistä. Helevettihin pelikellot.

  20€ ok.
   
 21. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Mukaan peliin. Käy 10-20€. Numero 91 Samuel Salonen. Ja Futuren kanssa samaa mieltä. Kun maali tulee, se tulee, vaikka joku toinen tekisi sen sitten myöhemmin aikaisemmin.
   
  Viimeksi muokattu: 23.09.2018 klo 22.09
 22. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Hattutemppu veto:

  @Sergei Fedorov Ville Vainikainen
  @FutureHockey Miro-Pekka Saarelainen
  @sorza Matias Lainio
  @HOOLIGAN_ Janne Kumpulainen
  @Linnankundi Niclas Lucenius
  @stemme Aku Kestilä
  @Mc Potkukelkka Samuel Salonen

  Lyödään lukkoon tuo 20 euron panos, jos joku on vielä sitä vastaan, niin huudelkoon. Samoiten tuo hattutempun syntyminen, kun se kolmas maali tulee niin se ratkeaa, alkoi pelit miten tahansa. Eli ei katsota pelikelloa, vaan oikeaa kelloa. Eli potissa tällä hetkellä 120 euroa voittajalle.
   
 23. Deivid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis
  Lainaus:
  Mukana! Valintani Santeri Vuoti
   
 24. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  @Sergei Fedorov jahas ilmeisesti minun laittamani pelaaja ei tullut ollenkaan tänne näkyviin. Olisin tullut mukaan vetoon Santeri Vuodilla, mutta ylläoleva otti sen. Voidaanko ottaa siis sama pelaaja? Jos ei, niin jätän silloin vedon väliin, ellen vielä ennen perjantaita keksi jtn hyvää kandidaattia..
   
 25. Deivid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis