Vedonlyöjät huomio!

  • 2 341
  • 10

Kapo

Jäsen
Playoffveikkaus

Kaikille vedonlyöntiä harrastaville seuraa tässä paljastus tämän kauden jääkiekon Suomenmestarista, sekä kaikkien playoffsarjojen tulokset.

1.Kierros

HPK-Lukko 4-0
Lukko käyttänyt kaikki paukkunsa piinaavassa playoff-taistossa, eikä kykene juurikaan estelemään HPK:n matkaa välieriin.

Jokerit-TPS 4-1
TPS ottaa vierasvoiton Elliotin unelmapelillä ensimmäisessä ottelussa Ilmalassa. Kari Lehtonen pelaa seuraavat 3 pelit nollille, ja päästää koko ottelusarjassa 6 maalia. Viimeisen pelin ratkaisee Turunen 1-0 maalillaan ajassa 74.32.

Kärpät-Tappara 2-4
Playoff-kokemus puhuu. Tarvainen syttyy jälleen huippuiskuun ja iskee ottelusarjassa peräti 6+3 tehot. Marko Ojanen ratkaisee 2 ottelua jatkoajalla. Kärppien tsekit hiljaisia, mutta Jussi Jokinen ja Mika Pyörälä ratkaisevat Kärpille 2 kotivoittoa.

Blues-Jyp 4-1
Blues ottaa helpon tuntuisesti jo 3-0 johdon ottelusarjassa Stapletonin ja Myllyksen johdolla, mutta 4. ottelussa Jyväskylässä onkin jo takki auki ja Blues romahtaa 1-6 vierastappioon Pihlmanin jyrätessä Murphyn yli 4 kertaa. viimeinen peli on varsin nihkeää puurtamista, mutta Jyp kellistyy maalein 2-0. Ottelusarjassa Stapletonille tehot 3+7 Caloun 1+2

Välierät
HPK-Tappara 2-3
Jymypaukku! Tappara onnistuu kääntämään viimeisessä ottelussa voiton aikaisemmin valtaamatta jääneeltä Rinkelinmäeltä. Ottelusarjassa nähdään odotuksista poiketen varsin iloista ja hyökkäävää hokia, jossa HPK on edellä ottaen kotonaan selkeitä voittoja, mutta nuorten maalivahtien hermoilut antavat Tapparalle kotivoitot, sekä ratkaisun avaimet viimeiseen kamppailuun.

Jokerit-Blues 3-2
Blues aloittaa jälleen vahvasti ottaen yllätysvoiton ensimmäisessä ottelussa Hartwallilla. Jokerit kuitenkin kuittaavat kotiedun takaisin seuraavassa ottelussa Tapiolassa. Yleisöä kummastuttavat Jokeri-pelaajien punaiset korvat ja Ramin käheä ääni. Loppusarja meneekin kotivoittojen tahdissa Jokerien voittaessa melko helposti kotonaan, Bluesi ottaessa toisen voittonsa kotona jatkoajalla Kalton maalilla. Ottelusarjassa Caloun 0+1, Peltonen 2+4

Pronssiottelussa HPK kaataa Bluesin innottomien, pettyneiden joukkueiden kohtaamisessa. Karvaan pettymyksen kohdanneet runkosarjavoittajat saavat balsamia haavoilleen, kun Bluesin Peter Sarno tekee tehot 3+0 omiin. ottelu päättyy 3-0

Finaalit:

Jokerit-Tappara X-X
Ketä oikeasti kiinnostaa miten nämä joukkueet nuhjaavat? No, Lupasin mestarin paljastaa joten... JOKERIT!
 
Viimeksi muokattu:

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Finaalissa HPK ja Jokerit

Kyllä "Kapo" nyt aliarvioi runkosarjaa dominoivaa HPK:a. Jokerit saattaa olla tällä kaudella Suomen mestari, mutta Kerho on esittänyt sellaisia otteita, ettei se putoa kuin korkeintaan finaaleissa. Tappara sitä ei ainakaan pudota eikä mikään muukaan joukkue kuin korkeintaan Jokerit. Ja nämä joukkueet kohtaavat korkeintaan vasta finaaleissa!"
 

jiimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK
Viestin lähetti Kapo

Jokerit-TPS 4-1
TPS ottaa vierasvoiton Elliotin unelmapelillä ensimmäisessä ottelussa Ilmalassa. Kari Lehtonen pelaa seuraavat 3 pelit nollille, ja päästää koko ottelusarjassa 6 maalia. Viimeisen pelin ratkaisee Turunen 1-0 maalillaan ajassa 74.32.

Tuota tuota... meinaatko sitä, että Lehtosta ei peluuteta viimeisessä ottelussa, vai miksi hänelle tulee "vain" seuraavat kolme peliä nollille? Ekassa ottelussa Lehtonen päästää siis kuusi maalia... Jokereiden hyökkäystehoilla ei kyllä siinä tapauksessa tarvita mitään Elliotin unelmapeliä TPS:n voittoon... Vai ajattelinko väsymyksen sumentamilla aivoillani jotenkin väärin..?
 

Stobe5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-liiga: HPK
NHL: NJ
niin, kyllä lause jättää avoimeksi sen mahdollisuuden, että Lehtonen pelaa kaikki 5 (4-1) ottelua. joista ensimmäisessä ja viidennessä ottelussa hän imuroi peräti 6 maalia yhteensä, koska keskimmäiset 3 peliä TPS on jäänyt nollille.
 

NK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Finaalissa HPK ja Jokerit

Viestin lähetti Kippari
Kyllä "Kapo" nyt aliarvioi runkosarjaa dominoivaa HPK:a. Jokerit saattaa olla tällä kaudella Suomen mestari, mutta Kerho on esittänyt sellaisia otteita, ettei se putoa kuin korkeintaan finaaleissa. Tappara sitä ei ainakaan pudota eikä mikään muukaan joukkue kuin korkeintaan Jokerit. Ja nämä joukkueet kohtaavat korkeintaan vasta finaaleissa!"

Mielestäni on aika vaikea aliarvioida HPK:ta tässä vaiheessa. Pikemminkin moni pitää sitä hiuken parempana joukkueena kuin se on. HPK on kyllä pelannut hyvin, mutta en usko että se enää juurikaan pystyy parantamaan peliään. Toisin sanoen se on pelannut aika lailla suorituskykyjensä ylärajoilla. Kuinka paljon otteet enää voi parantua playoffeissa?
Kestääkö nuoren joukkueen paineensietokyky "tosipeleissä"? Tiukassa playoff-väännössä myös maalien tekeminen on paljon vaikeampaa kuin "leppoisassa" runkosarjassa, joten myös vahvaan hyökkäyspeliin perustuvalla pelityylillä menestyminen on (ikävä kyllä) paljon vaikeampaa. HPK on kyllä hyvä joukkue mutta siinä on myös paljon kysymysmerkkejä.

Sen sijaan uskoakseni Jokerit ja Tappara pystyvät varmasti vielä parantamaan peliään, ts ne tulevat olemaan playoffeissa varmasti vahvempia kuin runkosarjasijoitus antaa ymmärtää. Myös TPS pystyy pelaamaan paljon paremmin kuin moni kuvittelee, mutta sen kohdalla tasoero kärkeen on jo niin suuri että se vaatisi Elliotin unelmapelien lisäksi myös rutkasti onnea päästäkseen jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta. Vahvaan, toimivaan puolustukseen perustuva peli ja playoff-kokemus takaavat että nämä joukkueet saavat paljon "tasoitusta" esim. HPK:hon ja Kärppiin nähden.

Kun vielä otetaan huomioon se, kuinka paljon esim. HIFKissä on potentiaalia materiaalinsa puolesta, saattaa sekin sotkea soppaa pudottamalla heti kärkeen "vahingossa" jonkun kärkijoukkueen pois. Tosin joitakin viime pelejä HIFKiltä nähneenä en usko että tuolla puolustuksella mennään kovin pitkälle. HIFKin päätyyn tulee pelistä toiseen luvattoman paljon tekopaikkoja, vaikka vastustaja olisi liigan häntäpäästä. Joukkueen pitäisi materiaalinsa puolesta taistella pikemminkin kotiedusta kuin viimeisestä playoff-paikasta, mutta sille tasolle päästäkseen sen pitäisi myös pelata (ja myös puolustaa) joukkueena.

Yhteenvetona: Itsekin pidän kyllä HPK:ta vahvimpana joukkueena heti Jokereiden jälkeen, mutta ei HPK ole niin ylivoimainen kuin miltä se näyttää. Kerrankin näyttää siltä että mahdollisia mestari/finalistiehdokkaita on enemmän kuin kaksi. Näistä playoffeista tulee varmasti mielenkiintoisemmat ja tasaisimmat moniin vuosiin, ja tällä kertaa (toisin kuin edellisinä vuosina) voi realistisesti myös odottaa yllätyksiä.
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Viestin lähetti Stobe5
niin, kyllä lause jättää avoimeksi sen mahdollisuuden, että Lehtonen pelaa kaikki 5 (4-1) ottelua. joista ensimmäisessä ja viidennessä ottelussa hän imuroi peräti 6 maalia yhteensä, koska keskimmäiset 3 peliä TPS on jäänyt nollille.

Viimeisen pelin ratkaisee Turunen 1-0 maalillaan ajassa 74.32.

Pilkun-nussintaa typerästä asiastahan tämä on. Mutta minkäs teet houkutus oli taas liian suuri ...
 

JPL

Jäsen
Re: Playoffveikkaus

1.Kierros

HPK-HIFK 4-3
Molemmat voittaa kotiottelunsa.

Jokerit-TPS 4-1
Aika selvää pässin lihaa

Kärpät-Jyp 4-2
Tappara ohittaa vielä Jyp:n ja Kärpät pysyy kolmantena joten Jyp pääsee nauttimaan Raksilan ilmapiiristä kolmen ottelun ajan.

Blues-Tappara 3-4
Tappara jyrää kokemuksella ja voimalla ohi. Caloun tekee sarjassa ylivoimaisesti eniten pisteitä, mutta se ei auta.

Välierät
HPK-Tappara 1-3
Tappara jyrää edelleen. HPK ei saa jalkoja liikkeelle koska keppi on kainalossa jatkuvasti. Porkkanaperseet pääsevät kuin pääsevätkin finaaliin.

Jokerit-Kärpät 3-2
Semien tiukin sarja ja viimeinenkin ratkeaa vasta jatkoajalla, kun Peltonen pääsee yllättämään Bäckströmin. Tämä sarja oli moraalinen finaali - puhutaan jälkeenpäin. :)

Finaalit:

Jokerit-Tappara 3-1
Tapparalla loppuu puhti viimeistään tässä vaiheessa ja koko Ilmalan ulkopuolista suomea kyrsii kun nuo narrit taas vei kannun.


----Ja vielä viimeinen veikkaus. Yksikään lopullinen sijoitus ei tule pitämään.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Pitänee jo aloittaa...

HPK-TPS 4-1 (4-1,2-0,5-1,1-2ja,4-3)
HPK hyökkää ja TPS puolustaa. Ensimmäiset kolme ottelua menevätkin ritaripaitojen tahdissa, mutta neljännessä Teemu Lassila päästää vain yhden ja TPS voittaa jatkoajalla. HPK:n ykkösketju ei ole aivan runkosarjan tapaisessa vireessä, mutta Kucharcikin ketju iskee ottelusarjassa 8 maalia.

Jokerit-HIFK 3-4 (2-5,1-3,3-0,1-2,2-1ja,1-0ja,2-3ja)
Ottelusarja saa dramaattisen alun, kun ensimmäisessä ottelussa Ville Peltonen loukkaantuu Robert Kantorin puhtaasta taklauksesta. SM-liiga antaa kuitenkin Kantorille kuuden ottelun pelikiellon, eli hän ei enää mukana puolivälierissä. HIFK voittaa tuon ottelun ja sen jälkeen edetään kotivoittoisesti, kunnes Jokerit voittaa kuudennen ottelun jatkoajalla Tomek Valtosen maalilla. Alpo Suhonen itkee ottelun jälkeen tuomaritoimintaa ja saa toimitsijakiellon.
Seitsemäs ottelu sisältää yhden tappelunkin (Zidlicky vs. Kankaanperä), minkä seurauksena molemmat saavat pelikiellon.
Ottelun ratkaisu nähdään kolmannella jatkoajalla ajassa 119.56, kun Niclas Hedbergin omalta siniviivalta lähtenyt roikkukiekko jaksaa juuri ja juuri maaliviivan yli.
Ottelusarjan tehokkain on Pärssinen tehoilla 3+3.

Blues-JYP 4-2 (1-2,4-3ja,5-1,1-3,4-1,4-0)
Blues ohittaa Kärpät viimeisellä kierroksella, kun Blues voittaa jatkoajalla ja Kärpät häviää Jokereille. Tapparakin onnistuu ohittamaan JYP:n.
JYP shokeeraa ottamalla voiton ensimmäisessä ottelussa. Blues kuittaa kuitenkin seuraavassa jatkoajalla Kari Kalton maalilla. Blues on kolmannessa ottelussa selvästi parempi. Neljännen JYP jaksaa vielä, mutta sitten ei enää. Blues vie kaksi viimeistä selvästi.
Ottelusarjan tehokkain Stapleton 2+4.

Kärpät-Tappara 4-2 (3-1,2-0,4-2,1-2ja,4-6,2-1)
Kärpät on terävämpi alussa ja voittaa kolme ensimmäistä. Sen jälkeen välieräpaikka on mielessä liian tiiviisti ja Tappara voittaa kaksi seuraavaa. Kärpät voittaa kuudennen ottelun ja etenee välieriin.
Ottelusarjan tehokkain Lievers 3+3.

-

HPK-HIFK 3-0 (6-1,2-1ja,5-0)
HIFK:n jaloissa painaa raskas puolivälieräsarja. Ensimmäisessä ottelussa HPK voittaa selvästi. HIFK taistelee tosissaan toisessa ottelussa, mutta HPK voittaa sen onnekkaasti jatkoajalla, maalintekijänä Strbak. Kolmannessa ottelussa HIFK on alistunut ja HPK pyörittää helpon voiton.
Ottelusarjan tehokkain Miettinen 4+1.

Blues-Kärpät 3-2 (4-1,2-4,2-1,0-1,4-2)
Koko ottelusarja menee kotivoittoisesti. Ottelut ovat tasaisia ja värikkäitä. Viimeistä ottelua Kärpät johtaa vielä kuusi minuuttia ennen loppua, kun Petr Tenkrat saa 5+20 minuuttia keihästämisestä. Blues iskee ylivoimalla kahdesti ja viimeisen tyhjiin.
Ottelusarjan tehokkain Ton 4+0. Neljän pisteen miehiä on useita, mutta Tonilla on eniten maaleja.

-

Kärpät-HIFK 1-0 (7-5)
Kahden pettyneen joukkueen kamppailussa ei puolustus kiinnosta. Kärpät on maalintekokilpailussa parempi ja voittaa 7-5. Mika Pyörälä iskee peräti neljä maalia.

-

HPK-Blues (3-1,1-2ja,5-3,4-2)

HPK aloittaa pirteästi ja etenee ensimmäisessä ottelussa 2-0-johtoon alle 10 minuutissa. Blues taistelee loppuun asti, mutta ei onnistu voittamaan. Toisessa ottelussa Caloun ratkaisee jatkoajalla. Kolmas ottelu menee taas hämeenlinnalaisten tahdissa. Myös neljäs kääntyy lopulta HPK:n eduksi, kun Miettinen tekee voittomaalin ajassa 52.14.

Pudotuspelien parhaana palkitaan Kucharcik.
 

Kapo

Jäsen
No NiiN..

KAtotaas ny.. okei se oli ehkä vähän omituisesti laitettu...
Jokerit-TPS ottelutulokset.
2-3 (Elliottin unelmapeli) 0-4,2-0,0-1 (Turunen jatkoajalla. Tarkoitin siis viimeisen nollaottelun ratkaisua.. laitoin sen erikseen, koska se on ainut jatkoajalle venynyt) 5-3
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
mun veikkaus...

1.kierros

HPK-Lukko/HIFK 4-0 ( ihan fifti-sixti mahkut kumpi pääsee pleijareihin hifki vai Lukko, mut kummallakaan ei o tsäänssei HPK:ta vastaan)

Jokerit-TPS 4-2

Blues- Tappara 4-3

Kärpät-JYP 3-4 Jypi yllättää

Välierät

HPK-JYP 3-1

Jokerit-Blues 2-3

Finaali

HPK-Blues 3-1
 

Kapulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Pitäähän sitä laittaa oma veikkaus tulevasta.

HPK - TPS 4-1

Kerholla on kova vire päällä, kuten myös Palloseurallakin. Kerhon materiaaliylivoima kääntää vaa'an selvästi Kerholle, joka häviää kerran Turussa, mutta muuten klaaraa homman selkeästi.
Pisteitä kerää eniten Tommi Santala.

Jokerit - HIFK 4-3
Toivottavasti tämä pari todellakin saataisiin sillä siinä riittäisi varmasti tapahtumia kerrakseen.
HIFK menee otteluvoitoissa jo 2-0 johtoon, mutta Jokerit tulee tasoihin, jonka jälkeen IFK voittaa taas. Jokerit kuitenkin voittaa kuudennen pelin Lehtosen ja Peltosen loistavien otteiden ansiosta ja seitsemännessä ottelussa voittomaalin iskee Nemirovsky kolmannen erän puolessa välissä.
Tehoja kerää eniten Marek Zidlicky

Blues - JYP 4-2
Blues nousee runkosarjassa kolmanneksi saaden näin JYPin vastaansa.
Blues hoitaa kovemmalla play-off rutiinilla sarjan, mutta JYP hoitaa kaksi ensimmäistä kotipeliään tyylillä, kun taas viimeisessä pelissä Sarno tekee 2+2 ja varmistaa Bluesin voiton.
Jan Caloun tehtailee eniten pisteitä.

Kärpät - Tappara 2-4
Janne Ojanen ja Aleksander Barkov innostuvat kovaan vireeseen ja näin Tappara voittaa Kärpät alun kangertelun jälkeen.
Joukkue pelaa tiukasti Tenkratin ja Tonin pois pelistä ja samalla Ojaset, Barkov ja Tarvainen iskevät tarvittavat maalit.
Janne Ojanen on sarjan tehokkain pelaaja.

Välierät

HPK-Tappara 3-2

HPK pääsee kuin pääseekin finaaliin, koska Tapparan rahkeet eivät riitä toisen huippujoukkueen tiputtamiseen.
Kucharcikin kenttä toimii Kerhon valttina ja viimeisessä ottelussa Rinkelinmäellä Balastik iskee hattutempun, josta Tappara ei toivu enää.
Tomas Kucharcik nousee tässä sarjassa tehokkaimmaksi pelaajaksi ja samalla koko pistepörssin johtoon.

Jokerit-Blues 3-2

Molemmat voittavat kotonaan ja maalivahtien loistavat otteet pitävät pelit tasaisina.
Viimeisessä pelissä Arto Tukio iskee voittomaalin viisi minuuttia ennen loppua.
Tässä sarjassa Jiri Vykoukal nousee hieman yllättäen tehokkaimmaksi pelaajaksi.

Finaalit

HPK-Jokerit 4-2

Joukkueet voittavat tasatahtiin kotonaan, kunnes hämeenlinnalaiset rikkovat Hartwall Areenan kirouksen parhaalla mahdollisella hetkellä, kun kuudennessa ottelussa Tommi Santala rankaisee kasvattajaseuraansa kahdella maalilla ja Marko Tuulola syöttää kolme maalia vanhaa joukkuettaan vastaan. Hannu Toivosen hienot otteet ovat myös tärkeä osa HPK:n menestyksekkäitä finaaleja.
Tehokkaimpana sarjassa on Tommi Santala, joka valitaan myös pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi jättäen Ville Peltosen kakkoseksi.
Pistepörssin voittaa myös samainen Santala.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös