Vastakkainasetteluketju

  • 419 458
  • 5 310

Glove

Jäsen
Kaupunkilaistyttöjä lienee Suomikin pullollaan, mutta miellyttävän ja sievän maalaistytön kanssa voisi olla kiinnostava suhde. Otan maalaistytön.

Hintava ja ruma vai halpa ja näyttävä auto?
Näillä tuloilla ottaisin halvan, näyttää se sitten miltä tahansa. Mutta Nissan Jukesta en maksaisi mitään, on se sen verran ruma.

Mopo vai mopoauto?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Minulle ei ole oikeastaan väliä millä kiuas lämpenee, puulla vai sähköllä. Jälkimmäisellä kuitenkin rivakammin, joten sähkökiuas.

Keanu Reevesin elokuvarooleista Thomas A. Andersson alias Neo vai John Wick?
Notta Jeesus vai massamurhaaja? Massamurhaajat saavat vähemmän haittaa aikaiseksi joten Wick.

Radiohead vai Radiopuhelimet?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Glove

Jäsen
Naulapyssy on ihan menevä, mutta perinteisyys kunniaan. Otan vasaran.

Elämän tarkoituksen vai ihmiskunnan lopullisen kohtalon tietäminen?
Ihmiskunnan lopullinen kohtalo tuskin osuu minun elinajalleni, joten haluaisin tietää elämän tarkoituksen. Voisin sitten käyttää nämä jäljellä olevat vuodet järkevästi. Ja toisaalta ihmiskunnan kohtalo on tiedossa, jossain vaiheessa aurinko kasvaa niin isoksi, että se nielaisee maapallon. Loppu varmaankin tulee jo ennen sitä jos ei ole siihen mennessä asutettu muita planeettoja/kuita.

Jäätkö siis maahan odottamaan auringon laajenemista vai lähdetkö ensimmäisenä jollekin toiselle planeetalle perustamaan siirtokuntaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös