Vappu 2006

  • 13 079
  • 109

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Tänään prätkäajelua Etelä-Suomessa.Huomenna kuskina UL-mäelle, kuten joka vappu.
80-luvun teekkariaikojen jälkeen ei ole vappu paljon kiinostellut.Tosin on hauskaa olla parta punaisena ja tyhmä peruukki päässä kuskina.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Jotenkin taas tämä liikkeelle lähteminen tekee vaikeaa. Mutta meneepähän äiteen lahjoittamat vuosikertaviinit hienosti hukkaan, kun dokaan niitä neljän päivän rännini viimeisenä päivänä.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Laivalla perjantaina, eilinen selvin päin. Jouduin kuskiksi kun kaveri oli flunssassa. Ei siinä mitään, aloitin pari-kolme tuntia sitten. Pari kaljaa, niin morjes. Päähän nousi hätäseen. Kohta kaverille jatkamaan ja sitten mennään sinne mihin aalto vie.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Pileet..

Täällä ollaan (muutaman JA-kirjoittajankin voimin) Wappua juhlistamassa. Meno vasta aluillaan, mutta ilta on nuori ja homma etenee. Ans kattoa mitä tästäkin tulee..

-paze-
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Kuinkas aina sattuukaan olemaan työpäivät vapun tienoilla, eilen tulikin sitten repäistyä tasapainoittava känni, eipä se kovinkaan paljoa kylläkään tasapainoon myönteisesti vaikuttanut. Kankainen onkin melkoinen, ei pitäisi juoda tyhjään vatsaan kaikkea sekaisin. Voihan vitalis, taidan lähteä ulos istuskelemaan jos vaikka tulee jotakin kohta ulos.

Kokin hommissaa tietää muuten epäonnistuneesa viimeistään silloin, kun tulee asiakkaalta enemmän takaisin kun lähettää. Hyvää vappua kaikille !

veini
 

Irkali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jippo -94
Perinteisesti

Perinteisesti ikkunoita pestessä tämä vapun aatto sujuu.
Ja perinteisesti selvin päin.
Onneksi on tätä nykyä jokunen ikkunaruutu vähemmän pestävänä kuin v.-93,
jolloin olin viimeisilläni raskaana. Oli hirveä helle ja pesin 134 ikkunaruutua. Perinteisesti huomenna puolilta päivin torille oluen/siiderin ottoon.
Viime vuonna oli niin kylmä, että (krapulaiset) lions clubilaiset sulkivat anniskelutelttansa hyvissä ajoin. Joutui osallistumaan juomatalkoisiin, jotta saivat tynnyrinsä tyhjäksi ja pääsivät pois. Totta kai krapulaisia miehiä täytyi jeesata, kun eivät enempää pyytäneet kuin ilmaista siideriä juomaan.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Huomasinpa juuri suureksi ilokseni, että vajaan tunnin kuluttua (klo 18.50) TV1 näyttää Dave Bidinin seikkailuja eli ohjelman "Kiekkonomadi". Jos se pohjaa laisinkaan miehen vuonna 2000 julkaisemaan kirjaan "Tropic Of Hockey - My Search For The Game In Unlikely Places" (tai on edes samanhenkinen juttu), on luvassa mielenkiintoinen, hauska ja liikuttava ohjelma kaikille jääkiekon ystäville.

Jotkut saattavat muistaa Bidinin myös Rheostatics-yhtyeen riveistä. Nyt kaikki Bidini-, Rheostatics- ja Leafs-fanit yhteen ääneen hoilottamaan bändin takavuosien biisiä "The Ballad of Wendel Clark Parts I and II"!
 
Suosikkijoukkue
ILVES
Vappufiilistä?

Eilen jo vähän aloiteltiin ja yritettiin päästä oluen, ah niin ihanaan makuun. Aamulla herätessä ensin sohvalta ja päivemmällä sängystä, olo ei ollut paras mahdollinen, muttei myöskään pahin.

Hetkisen huohoteltiin ja ihmeteltiin maailman menoa. Sitten huomattiinkin, että sali on tänään vielä hetkisen auki. Ei muuta kuin hieman palauttelevaa treeniä vetämään - eilen kun mopedi hieman karkasi treeninkin kohdalla ylitse.

Noin tunti sitten on kotiuduttu, tiskattu tiskit ja jotain sapuskan tynkää pitäisi hieman väännellä. Juoda ei tee mieli yhtään, vaikka jääkaapissa on nopean laskun mukaan 19 olutta jäljellä. Känniääliöt yrittävät repiä paikkaan, jos toiseenkin aloittelemaan, mutta minkäänlaista juopotelufiilistä ei ainakaan vielä ole.

Noh, jatketaan harjotuksia ja katsotaan, mihin jalat vie.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Piti mennää vaimokkeen kotipaikkaan, mutta kävikin niin, että vaimoke ei viitsinyt levittää allekirjoittaneelta saanutta flunssaa (toisen kerran kuukauden sisään, ty!), joten me ollaan täällä himpessä viettääs kaksistaan räkien ja niistäen Vappua 2006. Itsetehty (lähinnä meikän) pizza valmistuu uunissa ja olut (porilainen Karhu) kumoutuu alas.

Kuohuviininkin ostin jo valmiiksi, kun piti matkustamaan lähteä, joten kai sekin tulee kumottua. Simaakin pitää terästää, ei sovi unohtaa sitä!

Niin ja paze & Flamez: vittu kesällä vedetään kunnon kännit täällä! Mää lupaan sen tässä ja nyt! Heh..
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Oli jossain vaiheessa tuntunut hyvältä idealta olla vappu töissä, mutta nyt ennemminkin vituttaa suunnattomasti, vielä puol yhteentoista asti. No aamulla klo 07 takas eli jeejee :)
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Alunperin piti mennä stadiin. Oltiin erään hyvän ystävän kanssa suunniteltu yhtä sun toista, mutta totta kai silloin hän sairastui flunssaan, tyyliin: "Näkyykö pikku-ukkoja vai yskinkö muuten vain keuhkot pihalle", joten siitä luovuttiin sitten, eikä tuo mainio pääkaupunkimme oikein napostellut enää.

Tuo vapunviettoni oikeastaan tapahtui eilen kaverin järjestämissä kekkereissä tuossa 6 kilsan päässä ihan perinteiseen tyyliin grillaten ja siideriä, sekä boolia juoden. Suurin osa vieraista olivat minulle ennen tuntemattomia, siis vieraita, mutta kyllähän siellä hieman juttuun tuli ja onneksi pari ystävää oli paikalla henkisenä tukena, ettei tarvinnut ihan orpopiruna pyöriskellä nurkissa. Noin hieman ennen yhtä yöllä tultiin sitten em. frendien kanssa himaan jatkamaan. Tänään on ollut aika veto pois, kun väsytti jo ennen eilistä, että päivä on kulunut päämärättömän makoilun merkeissä. Nyt voisi olla, että hieman hippajalkaa vipattaisi, mutta toisaalta hulina ja lukemattomat känniset teinit, sekä voimainsa tunnossa kuin kuula flipperipelin sisällä poukkoilevat ördäävät tyypit eivät kuitenkaan niin paljoa houkuttele, että tuonne viitsisi lähteä. Kotiin ei myöskään kehtaa enää pyytää ketään tähän sekasotkuun ja eiköhän kavereilla kaikilla ole jo omat kuviot valmiina. (Noh nyt yksi sankari on tulossakin juomaan mun viinat. Sitten vaikka näin... :) )

edit: tylsää, eikä toi viina tunnu uppoavan / menevän päähän. Arkea odotellessa.
 
Viimeksi muokattu:

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Äääh. Paskaako tuonne kylille viitsii lähteä. Joutuisi vaan taistelemaan elintilasta baaritiskillä. Ei vanha jaksa. Snookeri jatkuu puol ykkitoitta. Sitä katsellessa vois lipitellä esim. olutta. Muijakin on duunissa, joten mikäs tässä valmiissa maailmassa.
 

Bandana

Jäsen
Eilen lauantaina oli säbäjoukkueen saunailta joten ei tänään oikein jaksanut syttyä vappuun - kuten ei yleensäkään. Iltapäivällä kävin kavereiden kanssa Espalla pyörähtämässä pari tuntia ja se riitti ihan hyvin. Nyt voi tehdä rauhassa töitä kotona ja naureskella kun kaverit soittelevat Kaivarista mitenkä kymmenen somalia kävi niiden kimppuun.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Vappu tuli juhlittua jo eilen tuttujen tupaantuliaisissa jotka kestivät aamuun asti... Tämä ilta sitten kiltisti kotosalla La Ligan parissa. (Perskuta! Osasuna sössi rankkarin ja tasoitus Real Madridia vastaan jäi tekemättä.) Huomenna voisi pitkästä aikaa olla Vappuaamuna sen verran kuosissa, että kykenisi Ullikselle ihmettelemään meininkiä. Säätiedotuskin lupaa aurinkoista keliä. Ei kovin lämmintä tosin, mutta eipähän ainakaan pitäisi vettä (tai lunta) sataa.
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Vappu = piilokommarien vuosittaiset kokoontumisajot. Kerran vuodessa suomalaisten pitää näemmä päästä ylistämään punaista väriä. Punainen olkoon värimme niinkuin vasemmistopoliitikot huomenna vappupuheissaan kilvan ylistävät.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Juhlin vappuni jo eilen Helsingissä hyvän ystävän kanssa seksimessuilla.

Tänäänkin oli kyllä kiva alkuilta jänskällä kokoonpanolla. Sitten koko homma vain läsähti (lue: porukka hajosi), ja alkoi vituttaa. Jos olisin lähtenyt henkilöiden B kanssa, olisin ollut ikävä henkilöä A kohtaan. Kuitenkaan paikka, johon henkilö A lähti, ei minua kiinnosta. Fiksuna ihmisenä siis otin ja tulin kotiin. Sitä paitsi - aamulla on töitä! En olisi siis voinut missään pitkään olla, joten mitä järkeä jonottaa kauan ja sitten vain käydä kääntymässä sisällä.

No, vituttaa silti. Juhlikaa vappunne, juokaa itsenne känniin ja oksentakaa. Se vasta onkin elämää. Kenties olisi vitutusketjun paikka. Onneksi kuitenkin eilen oli todella hauskaa. Ja tänäänkin vähäsen. Kokonaisuus plussan puolella.
 

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Elämysmatkailua Elimäellä, selvinpäin.
Paikallisessa baarissa joka sijaitsi lähes keskellä ei mitään, ensimmäiset puoli tuntia sain olla ainoa asiakas mutta onneksi myöhemmin tuli väkeä lisää.
Bändi jota varten sinne menin veti tosi hyvän keikan, reilu kaksi tunti kunnon rokkia.
Orkesteri pyysi vielä jatkoillekin, mutta jouduin kieltäytymään kunniasta vaikka mielenkiintoinen ajatus olisi ollutkin...

Hyvää Vapun jälkeistä elämää kaikille =)
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
MS kirjoitti:
Vappu = piilokommarien vuosittaiset kokoontumisajot. Kerran vuodessa suomalaisten pitää näemmä päästä ylistämään punaista väriä. Punainen olkoon värimme niinkuin vasemmistopoliitikot huomenna vappupuheissaan kilvan ylistävät.
Järkätkää lisää arkipyhiä.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Maple Leaf kirjoitti:
Huomasinpa juuri suureksi ilokseni, että vajaan tunnin kuluttua (klo 18.50) TV1 näyttää Dave Bidinin seikkailuja eli ohjelman "Kiekkonomadi". Jos se pohjaa laisinkaan miehen vuonna 2000 julkaisemaan kirjaan "Tropic Of Hockey - My Search For The Game In Unlikely Places" (tai on edes samanhenkinen juttu), on luvassa mielenkiintoinen, hauska ja liikuttava ohjelma kaikille jääkiekon ystäville.

Oli muuten tosi hyvä ohjelma, onneksi huomasin katsoa.

Oma vappunihan oli ei niin perinteinen, reilu viikko oltu kuumeessa ja keuhkoputkentulehduksessa. Olen nukkunut about 4h per yö. Eilen sitten yritin taas epätoivoisesti nukkua, kunnes puoleltayöltä maha ilmoitti, että nyt palvomaan posliinijumalaa.. Ja sänkyyn ja sain heti unesta kiinni.

Heräsin kahdeksalta ja olo oli täydellinen.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kolme iltaa on nyt juopoteltu suhteellisen rankasti. Tänään ei enää, koska huomenna pitää taas mennä työn pariin. Olen kuitenkin ihmetellyt yhtä asiaa: Missä on krapula? Sellaista ei ole oikeastaan ollut missään vaiheessa. Ja olen kuitenkin ollut aina päivät juomatta ja juonut vasta illalla. Eli varsinaista kankkusen vaivan siirtämistähän tämä ei ole ollut.

Wappu on ollut varsin mukava. Tosin rahaa on palanut melkoisesti.

Kohta katsomaan teekkarikastetta. Ja parin kaverin kanssa kahveelle tms... sitten onkin varmaan Sistikseltä hiljalleen veto loppumassa.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Glada Vappen, bara vatten!?

Ilmaista viinaa tuli juotua ämpärikaupalla :(
Kivoja kavereita mulla...
Muisti karkasi vuorille kamalasti huutaen neljännen ravintolan jälkeen.

Txt-viestiä pukkaa...

"Tappelit kapakan vessassa peilikuvas kanssa! :) Peilikuva hävis! takkis on täällä. Et saanu porttikieltoa sinne kapakkiin"

Saattaisi tulla kauhistuttava moraalinen krapula jos yhtään muistaisin missä ravintolassa tuo tapahtui
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Paska kommunistien juhla, jälleen kerran meni aivan päin vidua. On se kumma kun maalaisjuntit lähtee kohti suurempia kyliä niin sen tietää mitä siitä tulee..Aamupäivällä alettiin ja viinaksien määrä oli todella jäätävä. Kummasti ne hupeni sitten, on se jännä! No vituiksi meni vappu vaikka oli tiedustelu ihan mukavaa. HIMMAA HIMMAA! Hyvä perse, saarenmaa, potkulauta ja forssan linja-auto asema..
 
Vapusta tuli selvittyä suht kunnialla. Just kotiin pääsin. Kissoilla kai ollut bileet myös kun olivat oksentaneet karvapallojaan mm. sängylle. Eli ensimmäisenä peitot pesuun. Onneksi sai autossa levähtää matkalla. Ei ole enää tukka kipeä. Mutta sinisen irokeesin oon näköjään saanut. Muuten hiukset on sitten punaiset. No velipojalla koko pää sinisenä. Kai se pesussa pois lähtee... Mutta kivaa oli.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vappu sujui "rauhallisesti"

Kyllä Suomi taas näyttää parhaimmistoa. Tiedotetaan että sujuu rauhallisesti, vain mellakka, pahoinpitelyitä etc etc. Mutta tämähän on meille "rauhallista" juhlimista. Kaikki ovat melkein, "melkein", kännissä ja jotkut oksentelevat, toiset haastavat riitaa ja jotkut sitten keskittyvät siihen ns. juhlimiseen. Vaikka ollaan jatkuvasti sanottu sitä että "suomalaiset eivät osaa juhlia ilman alkoholia" niin eilen se taas todistettiin.
Se eilinen mellakka oli nyt ihan jotain muuta, varmaan kaikki nämä mellakoitsijat nukkuivat rauhallisen yön. Sitten nämä älypäät jotka estivät ambulanssin pääsemisen potilaan luo.

Suomalainen juhliminen = Alkoholia niin maan perkeleesti + rähisemistä + tavaroiden tai toisten omaisuuden rikkomista ja ehkä ripaus itse juhlimista.
 
Viimeksi muokattu:

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Arttu#29 kirjoitti:
Suomalainen juhliminen = Alkoholia niin maan perkeleesti + rähisemistä + tavaroiden tai toisten omaisuuden rikkomista ja ehkä ripaus itse juhlimista.

Juu ja kaiken päälle vielä Lordi ja Jere Karalahti. Voi tätä jeesustelijoiden maata.

Hyvä vappu ja hyvä meno.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös