Vappu 2004

  • 8 890
  • 86

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tanskalainen Wappu on aika gegreestä mutta parhaamme yritimme. Grilli yhden mamman takapihalle ja lerssiä ja pastasaalttia lähikaupasta. Matsi Suomi-Ruotsi-Norja-porukassa. Sen jälkeen kaksi litraa valkkaria, pari bisseä ja henkeviä keskusteluja. Paransin maailmaa niin perkeleesti.

Kolmelta menin goijaamaan - asuntolassa ei ollut ketään jatkoilemassa/hereillä. Ei taida olla espanjalaisille eikä puolalaisille ihan yhtä tärkeä juominki-ilta toi vappuaatto...kele.

Jos olisin Suomessa olisin nyt helvetin päisää. Täällä teen kouluhommia. Kele.

Miguel, ainakin yksi tuntemani tyttö tulee myös tänään katsomaan CMX:ää. Sano terveisiä.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Vappu meni, krapula tuli

Tjooh, vietin vappuni kihlattuni seurassa, mukana oli myös hänen luokkakaverinsa miehensä kera. Joimme tukevat pohjat, kuten tapanani aina on ja siirryimme keskustaan. Samalla lipulla pääsi kahteen eri paikkaan ja molemmat paikat tuli tarkastettua, mutta ensin käydyssä paikassa vietimme lopulta enemmän aikaa. Ei ole tullut pitkään aikaan noin paljon jorattua baarissa. Kivaa oli, kun sai tangotaivutella omaa kultaa. Vauhti oli erittäin kova, kiitos ainaisen lonkerotankkauksen baarissa.

Kotiinpäin lähtiessä kiersimme vielä grillin kautta ja kultani päätti heittää kenkänsä pois. Joten minä kannoin ne ja tuin humalaista rakasta. Tuli pienenmoinen flash-ilmiö viime kesän Rauman juhannusbileisiin. Sillä erotuksella, että nyt oltiin tukevasti maankamaralla, ei veden lähellä, jossa sattui ja tapahtui viime kesäkuussa.

Molemmat valittivat aamulla krapulaa. Kumma juttu, vaikka nestetankkauksesta pidettiin huolta koko illan ajan, heh.. Näillä mennään, päätä selvitetään.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti B1
Ehdin kuitenkin kirjoittamaan moneen ketjuun vaikka mitä tuubaa. Muistan menneeni nukkumaan siinä puolen yön aikaan, kun väsytti hitosti.

Nyt tuossa sängyllä makaa joku nainen. Omituista.

Huomasin kyllä jossain vaiheessa, että B1 oli aika monessa ketjussa viimeinen kirjoittaja. Itse heräsin siihen, kun vaimo kävi tökkäämässä. Edessä oli ketju "oletko ollut koskaan humalassa jatkoajassa". Tarkoitus oli varmaankin vastata "en oo". Enkä tietenkään ole ollut :). Ei onneksi tarvinnut poistaa kuin yksi viesti. Tivollissakaan ei onneksi tarvinnut mennä mihinkään pyörivään häristimeen.

Jaahas, kait se wappu taas jatkuu pihvit napaan ja sitten siwaan.

Jatkakaa toki valitsemallanne tiellä ja pitäkää hauskaa!
 

Pikku Myy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Pikku Myy
Näillä näkymin tällä neidillä ei ole kovinkaan aikaa viettää vappua . Joten varmaankin koulun jälkeen kilistelen piccolo-pullon tai pari skumppaa kavereiden kanssa ja suuntaan sen jälkeen kotiin sosiaalipedagogiikan eettisten perusteiden ja elämänkaaripsykologian pariin. Jipii:)
Piru. Olisikin menny wappu näin, niin tänään olisi paljon helpompi olla. Keskustassa juu kilisteltiin kavereiden kanssa, mutta sen jälkeen en suunnannut kotiin lukemaan; vieläkään en ole saanut koulukirjoja auki. Kaveri tippui tuomiokirkon portailta, itse hukkasin lemmikkironsun ja käytössä olleen kuukautissiteen ja jaloista löytyy aika monta udaa. Hauskaa oli, nyt vähän heikompi happi. Miten ihmeessä krapulassa esiintyvistä pelkotiloista pääsee eroon?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Viestin lähetti Pikku Myy
Hauskaa oli, nyt vähän heikompi happi. Miten ihmeessä krapulassa esiintyvistä pelkotiloista pääsee eroon?

Rankasti loipparia vaan ja uuteen nousuun...he he.



(pelkotilat voivat tulla pahempana mutta vasta huomenna sitten nim. "pyyhe näyttää vanhalta ukolta huoneessa"/"kaverin sängyn päätystä nousee ihan varmasti savua")
 

jamppes

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Rauman lukko
Vappu (meni) tosiaan melko hulinaisissa tunnelmissa, kaljaa, simaa, viskiä ja muuta vappuhekkua paloi oikein urakalla. Aamulla oli sitten sen verran kankkus olo että piti turvauta korjauskaljoihin jota on tässä litkitty pitkin päivää ja edelleen litkiminen jatkuu. Olo on sitten tod. näköisesti huomenna (tänään) jälleen melkoinen, mutta kerkeehän sitä vielä huomenna vähän korjauskaljoja ottaa (mikäli tarve vaatii) Tiistaiksi pitäisi jaksaa vääntäytyä duuniin.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Päivä jatkui terassilla ja pihatalkoissa. Kaljaa saa vetää vaikka huru mycket, ei tunnu enää missään. Yksi vinkkupullo jäljellä ja avaajaa ei tietenkään missään. No, se vain järjestelykysymys. Videot pyörimään ja vinkku huiviin. V-ttu kun olisi kesä, niin lähtisin uimaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Wappuna olin Pohjantähti-nimisessä baarissa katsomassa Suomi - Ruotsi peliä screeniltä, join tuoppeja kaksin käsin, juttelin tuntemattomien suomalaisten kanssa ja humalluin. Kuulostaa ihan normaalilta vapulta, mutta erikoiseksi tästä tekee sen, että kaikki tämä tapahtui Brysselissä. Manneken Pissiä en nähnyt, mutta se kuulemma lakitetaan vappuisin Havis Amandan lailla.

Sitten täysin off topic: Suomalaiset naiset ovat maailman kauneimpia. Todistettavasti.
 

Cube

Jäsen
Oli kiva vappu. Aika mielettömässä humalassa tuli vaihteeksi oltua, mutta krapulan onnistuin jotenkin välttämään. Eikä muutenkaan ollut missään vaiheessa huono olo. On se kyllä kiva menettää välillä tilanteiden hallinta noin täydellisesti. Jossain vaiheessa iltaa alkoi kunto menemään siihen pisteeseen, että muistikuvien palauttaminen mieleen tuolta ajalta ei seuraavina päivinäkään ole oikein onnistunut. Nyt onkin viimeiset pari päivää saanut ihan mukavasti naureskella tarinoille omista tempauksista.. Nooh, ihan kesyjähän nuo ovat, enkä mitään "suurta" ollut onnistunut tekemään, mutta onhan noita juttuja silti aina hauska kuulla. Esimerkiksi Slovakian peliä katsellessa olin hypännyt ylös ja alkanut huutaa Peter Bondraa kameran näyttäessä ilmeisesti Richard Lintneriä. Lienee tarpeetonta huomauttaa, ettei Bonzai ole edes kisoissa mukana. Näin jälkikäteen tulikin ihmeteltyä sitä miksen pitänyt mekkalaa ennemminkin Alexander Ovechinista, mutta se selittynee taas sillä, että luulin pitkään pelin olevan Slovakia-Kanada.

Täytyy vielä nostaa hattua ja jakaa arvostusta kavereille, jotka jaksavat pitää meikäläisestä huolta kerta toisensa jälkeen.. Täytyy olla todella onnellinen siitä, että joku hoitaa ruuat ja oluet pöytään ja varmistaa, etten pääse unohtumaan mihinkään siinä vaiheessa kun en itse siihen enää kykene. Toivottavasti saavat edes jonkinlaista viihdearvoa toilailuistani, eivätkä täysin latistu rasittavuuteni edessä. It's a dirty job, but someone's gotta do it.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Vappu sujui ihan mukavasti kalsareita poltellessa. Jonkinmoisessa pöhnässä tuli myös oltua, onneksi, ettei tarvinnut baariin asti lähteä. Sunnuntaina tosin iski kaikkien aikojen top-5 krapula, mutta nythän nuo liskot alkavat jo olla häviämään päin...
 

Miguel

Jäsen
Viestin lähetti Cube
Täytyy vielä nostaa hattua ja jakaa arvostusta kavereille, jotka jaksavat pitää meikäläisestä huolta kerta toisensa jälkeen.. Täytyy olla todella onnellinen siitä, että joku hoitaa ruuat ja oluet pöytään ja varmistaa, etten pääse unohtumaan mihinkään siinä vaiheessa kun en itse siihen enää kykene. Toivottavasti saavat edes jonkinlaista viihdearvoa toilailuistani, eivätkä täysin latistu rasittavuuteni edessä. It's a dirty job, but someone's gotta do it.

Sama juttu täälläkin. Vaikka saatan joskus olla humalassa rasittava ja yksi kerta olisi saattanut jättää traumat kavereihini (saivat kantaa meikäläistä peruskoulun päättymispäivänä useamman tunnin ympäriinsä), yliholhoavasta tai negatiivisesta asenteesta ei ole tietoakaan. Jonkun kerran ovat kyllä toppuutelleetkin, mutta useammin ovat olleet "antaa mennä vaan"-asenteella. Viimeksi lauantai-iltana, kun lyhyessä ajassa otetut terävät kolahtivat kovaa ja yritin lähteä baarista kotiin. Eivät pirulaiset päästäneet meikäläistä kesken illan menemään...

Yleisen hyvän kannaltahan rauhoittelu olisi hyvästä, mutta minä arvostan pirusti tätä kavereideni osoittamaa luottamusta. Nykyään osaan tosin jo hallita touhuani paljon paremmin, sen sijaan muutamia muita pitää paimentaa useinkin. Mutta vaikka minullakin menisi joku kerta taas kuppi totaalisesti nurin, yksin ei tarvitsisi jäädä harhailemaan.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Aatto rauhallisesti, kävin pyörähtämässä Espalla ja chaplinissä kahdella oluella, sen mennessä kiinni bussiin ja kotia kohti. Seuraava päivä olikin paaljon mielenkiintoisempi. Päivän huipennus: mukavan tytön kanssa pelaamassa ristinollaa ulkosalla keskiyön aikaan. Ei varmaan samanlaista vappua löydy keltään.. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös