Vappu – naamarilla vai ilman?

  • 60 119
  • 371
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Itse olen vapun selevinpäin ja korkkaan vasta viikonloppuna, kun MM-kisat starttaavat. Muutenkaan en ole koskaan oikein löytänyt vapusta sitä "juttua", mielestäni aika väkisin kehitelty tekosyy ryypätä tosiaan. Nyt kun se vielä on keskellä viikkoa ja välissä vain yksi päivä ennen vkonloppua. Ja väkeä aivan liikaa liikenteessä, kapakat tukkeessa ja kadut täynnä pissiksiä ja vittumarkoja mopo käsistä karanneena. Siistiä.

Juhannus riittäisi sellaiseksi tekosyyjuhlaksi vallan hyvin, se on enemmän perusteltukin "keskikesän" juhlana jne.
 

Hevosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Piti viettää perinteitä vaalien selvä vappu, mutta naapurin täys teekkareita "musiikkeineen" riitti kahdessa tunnissa. Kiireesti kaupasta iso viskileka ja levylautaselle Finnhits. "Tule kanssani kylpyyyn, tahdon samaan ammeeseen, vaahto välillämme yyhtyyyy, siihen piirrräään sydämeen..." Toisella puolella on sitten muun muassa Viikonloppuisä.

Huomenna.. paree ku ei mieti niin pitkälle. Voi olla ettei sitä näillä musiikeilla tule, sev verram melankoliaa ilmassa.

SHKÅLL!
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Paska wappu!

Otsikkoa mukaillen; paska vappu - aatten punaisella Ladalla Moskovaan. Jää alkomahoolin kanssa seurustelu nolliin tänä vappuna. Perkeleen perjantain työpäivä takaa sen, että viinaan en koske! Ei pysty juomaan enää ilman, että ei tulisi useamman päivän kaamea kankkunen...
Juhlikaa Te, jotka pystytte.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ei pysty juomaan enää ilman, että ei tulisi useamman päivän kaamea kankkunen...Juhlikaa Te, jotka pystytte.

Kun juot tarpeeksi monta vuotta tiiviisti niin pääset taas siihen pisteeseen ettei kankkusta tule. Tätä en kuitenkaan suosittele kellekkään. Tietävät joilla kokemusta on. Tuossa tilassa kun lopettaa juomisen niin se vasta vinha fiilis on. Monet heittävät lusikan nurkkaan tässä kohtaan harjoitusta.

Mut hyvää vappua kaikille!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Eipä tässä ihmeempiä. Ilta menee Michael Claytonin seurassa, mutta hetken kikkailen vielä Jatkoajassa. Keitin juuri kahvit ja vedän perinteisen munkkirinkilän sen kanssa. Huomenna puhallan pari palloa ja hiukan serpentiiniä tytölle, siinä kai meidän festivaalit on. Muuten on täysin ohjelmaton päivä tiedossa, joten ihan flunssasta toipuen tässä vappu vietetään. Sapuskaksi hiukan rehevämpää kuin normaalisti viikolla, sisäfilettä ja reilu salaatti. Perjantaina sitten töihin ja sitten alkaakin tulla lätkää.
 

Mr.Big

Jäsen
Mielestäni Vappu pitäisi siirtää aina lähimpään lauantaihin. Samoin kaikki muut keinotekoiset juhlapäivät.
Kansantaloudelle tulee hirveät tappiot tällaisista keskellä viikkoa olevista järjettömistä "pyhäpäivistä". Kun kaikki olisivat töissä kiltisti, olisi Suomi taas parempi paikka elää.
Siirtää voisi melkeimpä kaiken muun paitsi joulun, uuden vuoden ja itsenäisyyspäivän. Oikein tiukasti kun mennään, niin joulunkin voisi siirtää.

Aivan turhia juopottelupäiviä. Ainoa, joka on tyytyväinen, on ravintola-ala.

Meni ruoankin ostaminen vaikeaksi, kun löivät kaupat kuudelta kiinni. Enpä ollut huomannut tuollaista, joka sinänsä onkin järjetöntä.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Eli aion ottaa vapun sivistyneesti ja temppuilen kikkalimsan kanssa vasta lauantaina kun Suomi kohtaa Saksan klo 22.30. Se katsotaan sporttipubissa tai kaverilla.

Joko se futiskarsinta alkaa?

Ilman naamaria mennään kevyesti nauttien.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aina sattuu ja tapahtuu kun on hauskaa mutta miksi juuri minulle? Hyvä kuin puoliakaan muistaa eilisen loppuillan tapahtumista. Mutta tälläinen tapahtuma pulpahti mieleen aiheuttamaan moraalista krapulaa. Sain keskustasta kyydin vanhalta ryyppykaverilta ja sen vaimolta. Vaimoke lähti sitten kyydin jälkeen kotiinsa ja me vedettiin sellainen ryyppysessio että oksat pois. Kämppä on vieläkin kuin tykistökeskityksen jäljiltä (Tyhjiä hylsyjä ihan joka puolella)
"Miksei sun vessaan tuu valoja?"
Vähän aikaa kun kaverilta sitä kyselin että mitä se oikein tarkoittaa? Niin selvisi että oli tapahtunut pieni inhimillinen erehdys. Eli kaveri oli erehtynyt luulemaan ulko-ovea vessan oveksi ja kussut rappukäytävään. Oli aika kivaa mopata niitä lätäköitä rappukäytävästä kun oli itsekin niin kaasussa, ettei tiennyt pitelinkö minä moppia vai pitelikö moppi minua pystyssä. Onneksi oli vappuaatto ja naapurit olivat joko taju kankaalla tai jossain ihan muualla..
 

scholl

Jäsen
http://www.uusisuomi.fi/blogit/niklas-herlin/vapun-hauskin-marssihuuto

Erityisesti Dr Bushin kommentti on mielenkiintoinen:
"Suomelle olisi siunauksellista liittyä Neuvostoliittoon rauhanomaisin keinoin. Samalla pääsisimme irti kapitalismin ikeestä, koska kapitalismi kuitenkin 20 vuoden aikana kuolee. Suomi voisi olla yhdessä Neuvostoliiton kanssa tiennäyttäjä kohti kommunistista yhteiskuntaa."

Tarja Halonen Hakaniemen torilla Helsingissä vappupäivänä 01.05.1976.

Hyvä puoli vapussa on se, että saamme inhota, kritisoida ja halveksia koko sydämestämme Halosta ja muita marssijoita.
 

tt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Hop ylös!

Taas se tulee, itse en perusta tästä helvetin ryyppyjuhlasta juuri muuten kuin sen että omat synttärit sattuu olemaan juurikin 1.5.

Keskustaan EN LÄHDE perjantaina/lauantaina, ei vaan kestäisi pää siellä. Onneksi tosin vesisadetta ainakin osittain tiedossa, niin hillitsee vähän örveltämistä.

Mitenkäs muiden tuleva viikonloppu? Hot vai not?

Vastaus siis kysymykseen on ilman.
 

Teloch

Jäsen
Mitenkäs muiden tuleva viikonloppu? Hot vai not?

Luultavasti ainakin toinen naapuri sivulla, sekä yläkerran ihanaiset tulevat tuottamaan katkotonta kännimöykkää ja paskaa musiikkia tulevan viikonlopun ajan. Lähtisivät edes baariin. Vituttaa jo valmiiksi. Voisi toki olla hyvä paikka lähteä morjestamaan isäukkoa tuonne maalle taas pitkästä aikaa.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Joopa joo. Taas on vuoden turhin juhla edessä. Kaupunkiin en todellakaan lähde mistään hinnasta, vaikka kaverit yrittivätkin saada minua lähtemään, mutta turha toivo. Vappu on suurinta örveltämisen aikaa, mitä minua ei kiinnosta katsella.

Ja työläisten juhla? Minkä takia sitten teekkarit juhlii sitä, eiväthän he ole edes siinä 30 ikävuoden kohdalla nostaneet yhtäkään palkkaa, kun opiskelu vie kaiken ajan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja työläisten juhla? Minkä takia sitten teekkarit juhlii sitä, eiväthän he ole edes siinä 30 ikävuoden kohdalla nostaneet yhtäkään palkkaa, kun opiskelu vie kaiken ajan.
Kai noista nyt osa opiskelujen lomassa jossain palkkatyössäkin käy? Ei kukaan pelkillä tuilla elä, vaihtoehdot sen lisäksi on laina tai töissäkäynti.

Noin muuten kyllä aika samaa mieltä, että Vappu on kauttaaltaan aika vääristynyt juhla. Lähinnä se on kai yksi tekosyypäivä ryypätä hullun lailla.

Terv. Nimim. Huomenna nakit silmille
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Itse aloitin Vapun jo sunnuntaina koulun bileissä ja eilen oli toiset juhlat Suomenlinnassa. Tänään levätään, mutta huomenna alkaa 2 päivän juhlaputki!
 

julle-jr

Jäsen
Ja työläisten juhla? Minkä takia sitten teekkarit juhlii sitä, eiväthän he ole edes siinä 30 ikävuoden kohdalla nostaneet yhtäkään palkkaa, kun opiskelu vie kaiken ajan.
Kyllä mulla ainakin teekkariaikoina oli ihan kohtuulliset vuositulot kun kesätöissä mm. paperitehtaissa meni noin kolmannes vuodesta ja sen lisäksi lukukausien aikana tuli tehtyä joskus aika paljonkin töitä. Eihän opiskeluun ole pakko käyttää ihan kaikkea aikaa lukukausienkaan aikana.

Kai tätäkin vappua voisi jotenkin juhlia, kaupungilla remuaminen ei vaan ole koskaan oikein vappuna napannut. Tai on siellä ihan kivaa käydä kiertelemässä joskus päivällä tai alkuillasta ja sitten mennä jonnekin väljempään mestaan grillailemaan jne.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Vois nukkuu koko vapun ohi ja läpi. Nyt ei ainakaan oo mitään pläänei ja juuri takana on tuhkapilven takia viikolla venynyt kostea(hko) reissu etelässä.
 

MunkADunk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Penguins
Otsikkoon vastaan ilman. Ensimmäistä kertaa elämässäni on suunnitelmissa ottaa vappuna jotain märkää. Turha tekosyy ottaa keittoa? Kyllä. Tosin satuin tänään saamaan elämäni ensimmäisen vakituisen työpaikan, joten onhan tässä syytä nauttia viimeisestä työttömän viikonlopusta. Myös pari kesäravintolaa avaa ovensa vappuaattona joten lauantai menee todennäköisesti maakuntakierroksella.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mökkikauden avajaiset on perinteisesti vietetty wappuna ja näin tänäkin vuonna tulee tapahtumaan. Grillailua, saunomista ja hillittyä tissuttelua hyvässä seurassa eli perheen kesken.

Emme syö nakkeja emmekä varmaan hirveästi kuohuviiniäkään, mutta kuuntelemme toki perinteiset savolaiset balladit ja muut helmet.

Ja kalaakin vappuna on aina noussut!
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Vappu on vain tekosyy harmaalle massalle sekoilla. Siksipä en tätä paskaa jaakaan heidän kanssaan.

Voin toki mennä vastamarssille lauantaina, mutta liekö silläkään enää väliä. Moottorimarssihan tuo lienee, kun rollaattorilla puskevat.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
En ole niin vässykkä, etten juhlisi vappuaattona, koska on vappuaatto. Tänään olisin mennyt baariin muutenkin, joten se, että on vappu, ei estä menemistäni. Ei se vappu kylläkään piiruakaan vaikuta siihen, että sen vuoksi sinne baariin tänään olemme kaverini kanssa menossa (kaverini vaimo lähtee ämmäporukalla Hunksien keikalle, niin mekin sitten otamme toisaalla...).

Niin että vappua en juhli, vaikka sinne kylille tänään lähdenkin. Tungos kyllä vähän vituttaa jo valmiiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös