Vappu – naamarilla vai ilman?

  • 60 153
  • 371

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Oikein jees vappu. Perus opiskelijameininkiä ja väliin sitten parisuhteen hoitoa. Tänään krapulassa auringon mukavasti lämmittäessä syöty lämmin ateria antoi mukavasti jaksamista juomisen seassa, ja muistutti opiskelijaelämän paremmasta puolesta. Saa nähdä onko ensi vuonna tähän aikaan jo siirtynyt työelämän oravanpyörään.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin, nythän tuo Vappu taas kolkuttelee ovelle. Mitäs arvon jatkoaikalaiset ovat tekemässä vappuna. Itse taidan vetää kännit niinkuin perinteisesti on tullut tehtyä. Vapunpäivä on tietysti parasta viettää Kaivarissa, kun kerta niin hyvää ilmaakin on luvattu tänä vuonna.

Tänään vois jo pari olutta otella.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viime vuonna en noteerannut vappua käytännössä millään tavalla. Ja mitä enemmän ikää tulee, sitä vähemmän tällaiset "pakolliset" rellestämisjuhlat jaksavat aidosti kiinnostaa. Ihan fiilispohjalta täytyy tilannetta tarkastella ke-to. Ehkä otan, ehkä en.
 
Näin jo etukäteen aika väsyneet viilikset. Ei mitään suunnitelmia edes vielä, ehkäpä velipojan seuraan lyöttäydyn. Suurimman huomion kuitenkin vienee sinällään turha pohtiminen ihastukseni kohteen kotipaikan janareiden käytöstavoista, kun mimmi on lähdössä melko lyhyessä hameessa liikenteeseen.. Eli jo nyt voi povata, että aika vitun yhdentekevä vappu tulossa.
 
Vappu on hieno juhla.

Ei sillä, että erityisesti niistä känniääliöistä kaupungin joka nurkassa välittäisin, mutta onpahan hyvä syy viettää kunnon chilaxoitumisulkoilmajuhlaa hyvässä seurassa. Nyt kun kerran kelitkin uhkaisivat suosivan.

Eiköhän sitä tule jälleen kerran lyötyä itsensä tuohon lähipuistoon. Siihen vähän (niin syömä- kuin juoma-)evästä, mankallinen räminämetallia, vanha ja tuttu sakki, hyvä fiilis ja lootallinen mölkkypalikoita, niin lienee vappu pelastettu. Siitä sitten sisätiloihin ja johonkin ihmisten ilmoille illan edetessä loppua kohden. Ja naamarilla toki! Ai että.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jaa-a. Rahatilanne viittaa siihen, ettei tarvitse niitä keravalaisia lähteä tänä vappuna katsomaan ullanlintsille. Sen sijaan toiveissa on järkätä ekaa kertaa omassa pihassa grillibileet. Jos jostakin saisi rahaa kunnon grilliin, niin siinähän se olisi. Pallogrillillä vaatii asennetta. Tai sitten porukan karsimista. Tai vegaanikavereiden osuuden kasvattamista.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Vappu tulee oltua taas "vaihteeksi" töissä. Eipä sikäli, vappu on yksi näistä helvetin turhista pyhistä, jonka on mielellään töissä, etenkin kun siitä saa vielä normaalia enemmän palkkaa.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Mieluiten ilman!

Kaveri pyyteli keskiviikoksi aatoksi mökilleen, luvassa on uuden ja tehokkaan Buster veneen koeajoa ja saunomista. Toiveissa rauhallinen vappu, mutta katsotaan miten homma pelaa.

Seuraavana päivänä aikomus olla pelikunnossa jo aamusta, eikä jurottaa kankaisessa koko päivää.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Joo vappu se sieltä tulee joo. Kavereiden kanssa saunotaan ja olutta ja skumppaa sitten vappupäivänä. Niin ja pokeria myös.

Muutama vuosi sitä on tullut käytyä Tsadissa vappuna. Nyt ei tule lähdettyä. Mitä sitä suotta sinne mennä, kun Jyväskylässäkin on ihan riittävästi tekemistä. Ties vaikka pitäis musiikkia soitella livenä yksissä pippaloissa. Mutta sen näkee sitten.

Ei muutaku tippaleivät kurkkuun ja simat nenään kaikille!
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Taitaa mennä grillaushommiksi kotipihalla jos sää sallii, vuosiin ei ole tullut enää kaupungilla käytyä aattoiltana.

Vappupäivänä katto alas autosta (jos sää sallii) ja kruisailemaan sekä vappulounaalle johonkin sopivaan paikkaan.
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Eiköhän tuo suju perinteisen kaavan mukaan, eli kaverin luona alottelut grillin kera ja siitä helsinkiin ja Espan kautta johonkin kuppilaan. Ja täydet sarjat tottakai..
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Naamarit.

Eiköhän tämä mene seuraavan kaavan mukaan:

huomenna tai aattona Alkosta muutama kuohuviinipullo, kaupasta pihvilihaa ja hyvissä ajoin omalle etelään antavalle parvekkeelle nauttimaan vaimon kanssa skumpasta - ja tämä erottaakin vapun ja uudenvuoden muista juhlista - ihan oikeasta lasista. Tätä ei pidä sekoittaa nauttimiseen skumpasta vaimon kanssa.

Shampanjaakin voisi pullon ostaa elvistelynä, mutta shampanja tuppaa maistumaan pahemmalle kuin hyvin monet kuohuviinit. Niin, ja jai sitä pitää varata ressuun vähän kirkasta ja siideriä myös...

Vappuaatolle luvannut makiaa ilimaa, 18 astetta ja auringonpaistetta.

Paska juhla joka tapauksessa, melkein yhtä paska kuin uusivuosi näin kaupungille-lähtemismielessä. Kaupungille ei todellakaan olla lähdössä.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taitaa mennä grillaushommiksi

Tällaista minäkin olen ajatellut. Grillikatokseen tuli ja paistellaan pihviä ja lohkoperunoita. Kenties jotain speciaaliakin, mutta selvinpäin luonnollisesti. Säätedotuksen mukaan on ihan kivat grillikelit vapuksi tulossa. .

Muuten vappu on vain palkallinen vapaapäivä, eikä sillä ole mitään aatteellista merkitystä minulle.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Vappuaatto menee töissä iltapäivään saakka, sitten vetäisenkin vanhan kunnon Ben Psykovits -naamarin päähän ja tinttaan kossua simalla kutkulleen.

Seuraavana päivänä patinoitunut valkolakki päähän ja torilta ostamaan pennuille ilmapallot. Vaimo ajaa, Evil loiventaa. Kohtuudella, sillä perjantaina on taas oltava ajokunnossa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Vappuna piti mennä kuljettamaan humalaisia taksilla mutta keikka peruuntui. Nyt tiedossa grillaamista ja kevyt-alkoholin (32 vol.) nauttimista kultivoituneesti. Viikonloppuna sitten pirssiä pyörittämään...
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Aattoilta menee työn merkeissä varsin myöhään. Vappupäivänä onkin sitten vuorossa golfkilpailu jo ennen puoltapäivää, joten ihan ilman naamareita tässä mennään. Jotenkin on vanhaksikin ilmeisesti tulossa, kun ei nuo viikolle osuvat pyhät edes sytytä mihinkään juhlintaan, vaikka mahdollisuuskin olisi.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näyttää vahvasti siltä, että evakkoon lähdetään. Kaupungissa ei näe muita lintuja kuin kaljasieppoja ja sinivuokotkin ainoastaan poliisiautossa. Luonnon rauha ja puusauna kutsuu.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Grillattavaa, ilmapalloja, serpentiiniä, viinaa ja olutta... Siinä sitä reseptiä vapun viettoon.

Äsken kävin justiin Alkossa ja mukaan tarttui mesimarjakonjakki ja aitoa mansikkaa valmistuksessa käytetty kuoharipullo.

Mutta missä on Uuno? Miksei Maikkari näytä vapunpäivänä Uunoa? Olisin kyllä senkin Uunon nähnyt jo noin kymmenen kertaa, mutta kyllähän se on perinne...
 

Puster

Jäsen
Mutta missä on Uuno? Miksei Maikkari näytä vapunpäivänä Uunoa?
MTV3, kello 15:50.

Ketjusta huomasin, että viime vuonna vietin Vapun Espanjassa. Tänä vuonna on tyytyminen Tampereeseen. Voi olla viimeinen vähään aikaan näillä nurkilla joten turha kaiketi mitään sen kummempaa tehdä. Yhden tai kaksi Bulmersia aattona ja vapunpäivänä teekkarikasteen aikoihin lyhyt kävely kaupungilla, ääliöiden sekä todellisten ääliöiden ihmettelyä.

Vappu - Vuoden hienoin paiva asua pois Suomesta.
Erittäin hyvin sanottu siellä.
 

Voittaja

Jäsen
Vappu on kyllä todennäköisesti yksi turhimmista ja paskimmista "kansanjuhlista" mitä vuoden aikana on. Uusi vuosi, Itsenäisyyspäivä ja juhannuskin vielä menee, mutta kyllä vappu on ihan hanurista. No onneksi sitä voi itse päättää mitä tekee ja missä on, niin ei tarvitse olla kaikkien ääliöiden seurana kaupungilla. Mielummin mikä tahansa random maanantai tai tiistai ryyppäämässä kuin vappu.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Vappu - Vuoden hienoin paiva asua pois Suomesta.
Komppaan.

Vappu on turhista turhin pakkojuhlimisen päivä. Aion pysyä visusti poissa Espan ördien seasta. Ja mikään mahti maailmassa ei saa minua heräämään aikaisin ja laahautumaan Ullikselle katsomaan ördäilyn jatkoja.

Shampanjapullo on jäähtymässä aattoillaksi - siinä kaikki.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vappu on kyllä todennäköisesti yksi turhimmista ja paskimmista "kansanjuhlista" mitä vuoden aikana on. Uusi vuosi, Itsenäisyyspäivä ja juhannuskin vielä menee, mutta kyllä vappu on ihan hanurista.


Niin, noiden lisäksi onkin sitten melkoinen kasa kristillisiä juhlapyhiä joiden aikana voi keskittyä virsien veisaamiseen.
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Vappu on turhista turhin pakkojuhlimisen päivä.

Turha juhlapäivä siinä missä juhannus, uusivuosi ja vaikkapa pääsiäinenkin, mutta mun mielestä ehkä silti näistä hauskin. Kesää pukkaa ja jengillä on muutenkin hyvä fiilis. Tietty tämä pitää vetää kaveriporukassa ja jos mahdollista niin jossain ulkosalla. Baariin tuskin tulee mentyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös