Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Vantaalle uusi jäähalli

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana vantaanvandaali, 22.10.2017 klo 18.22.

 1. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Seurat luottavaisina: Vantaa saamassa uuden jäähallin | Vantaan Sanomat

  Viime vuosina prakannut jäähallihanke nytkähtämässä pikkuhiljaa eteenpäin.

  Hienoa olisi uusi halli saada, vaikka tässä vaiheessa onkin vielä aika utopistista ajatella että ainakaan Kiekko-Vantaan kotinäyttämönä sitä tultaisiin näkemään. Toki uusi ja moderni halli jonnekin uuden kehärata-aseman kupeeseen olisi erittäin kova juttu. Parisentuhatta istumapaikkaa riittäisi vallan mainiosti. Halliin voisi jättää laajennusvaraa mikäli tulevina vuosina, tai pikemminkin vuosikymmeninä Kiekko-Vantaa "itsenäistyisi", saisi imagon kuntoon ja katsojakeskiarvo olisi lähempänä kahta tuhatta kuin viittäsataa. Tuo skenaario toki vaatisi sen että joku Kiekko-Vantaa fani voittaisi eurolotossa ja sponssaisi, mutta haaveilla saa aina.

  Joka tapauksessa minkälainen halli tahansa olisi Vantaalle hyvä asia.
   
 2. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Skenaario vaatisi sen, että liigassa olisi 20 joukkuetta kahdella sarjatasolla. Jos Vantaa olisi yksi joukkueista ja kakkosliigaakin televisioitaisiin, niin isompi katsojakeskiarvo olisi mahdollinen. Tulisi kuitenkin nimekkäitä joukkueita vastaan ja joka peli olisi suht laadukas.
   
 3. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Toppuutellaanpas nyt kuitenkin että kyseessä on siis Malmin tyylinen jäähalli, ei K-Vantaalle uusi kotihalli. Eli pieni 2-3 ratainen harjoitushallitasoinen areena. Ei todellakaan mikään Mestis tai Liiga-halliksi tarkoitettu, vaan junioreille lisää kenttiä.
   
 4. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Myyrmäen hallii vois tehdä päivityksen, jonka myöten K-Vantaa minun mielestä vois peleta muutaman pelilin Myyrmäessä.
   
 5. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Vantaa Myyrmäen jäähallin viisitoista ensimmäistä vuotta on loistavasti dokumentoitu Helsingin pitäjä 1997 -kirjassa. Voit lukea artikkelin täällä.

  Poimintoja:
  - Aikanaan kiistelty - nyt kiitelty laitos huippukäytössä
  - EVU tekee aloitteen
  - Valitukset viivästyttivät ja investointivero uhkasi
  - EVUlaisten takaus käynnisti työt
  - Yhtiö kaupungin haltuun
  - Kysynnän paine synnytti ulkotekojään