Ajattelin viimein avata Vancouverillekin kautta 2014-15 koskevan kausiketjun. Vancouverin osalta tuleva kesä tullee olemaan ennakkoon ehkä mielenkiintoisin muutamaan vuoteen. Heikko menestys menneellä kaudella toi organisaation johtoon isoja muutoksia. Mike Gillis sai väistyä seuran presidentin ja managerin palleilta ja John Tortorella erotettiin yhden kauden jälkeen valmentajan pestistä.
Seuran presidentti vaihtui Trevor Lindeniksi ja manageriksi Canucks sai Bostonissa pitkään kakkosmanagerina toimineen Jim Benningin. Seurassa pitkään kakkosmanagerina toiminut Laurence Gilman jatkaa tehtävässään. Valmennuksessa Canucks piti viime kaudella apuvalmentajana toimineen entisen Dallasin päävalmentajan Glen Gulutzanin ja maalivahtivalmentajana jatkaa Roland Melanson. Päävalmentaja puuttuu kuitenkin vielä tässä vaiheessa ja sen nimittäminen on vuorossa seuraavaksi.
Manageriksi tullut Jim Benning on alun perin isänsä Elmerin tavoin entinen kykyjenetsijä (Jim Benningin isä, 73-vuotias Elmer Benning, on toiminut Montrealin Albertan alueen kykyjenetsijänä ikuisuuden). Jim Benning aloitti Sabresin scouttina vuonna 1994 ja siirtyi siellä joukkueen scouttipuolen vetäjäksi vuonna 1998. Kun hän lopetti uransa Buffalossa 2004 seuran scouttipuolen vetäjänä, Buffalolla oli 15 Benningin scouttiaikana varattua pelaajaa NHL:ssä Sabresin paidassa.
Buffalosta Benning siirtyi Bostoniin vuonna 2006 pelaajakehityksestä vastaavaksi henkilöksi (director of player personnel), mutta nousi jo yhden kauden jälkeen seuran kakkosmanageriksi. Benningin ja manageri Peter Chiarellin tultua seuraan Bruins oli NHL:ssä 26. sijalla ja viisi vuotta myöhemmin seura voitti uudistetun johtonsa avustamana Stanley Cupin. Bruinsin kakkosmanagerina Benning toimi seitsemän kautta ennen siirtoa Vancouveriin. Benning on siis tehnyt pitkän päivätyön nousemalla scoutista nykyiseen managerin virkaansa.
Monet seurat ovat olleet Benningiin yhteydessä aikaisemmin näiden valitessa manageria, mutta hän ei ole ollut omien sanojensa mukaan valmis kantamaan päävastuuta. Nyt aika oli sopiva ja pieni tekijä valinnassa ei ollut myöskään Lindenin ja Benningin ilmeisen hyvä keskinäinen kemia. Lindenilla ja Benningilla on yhteistä pelitaustaa 1980-luvun lopulta Vancouverista, kun Benning oli Canucksin avainpuolustajia ja Linden vasta aloittamassa pitkää uraansa NHL:ssä.
Benning on mielenkiintoinen nimi uudeksi manageriksi. Hän on Vancouverin historian 11 manageri ja Pat Quinnin (1987-97) ohella ainoa Vancouverissa toiminut manageri, joka on myös pelannut seurassa. Hänet tunnetaan todellisena kiekkomiehenä, joka ei laske vietettyjä tuntejaan peleissä ja hän on managerinakin kiertänyt ahkerasti muun muassa juniori- ja yliopistosarjojen pelejä.
Pitkän taustan ansiosta hänellä on paljon kontakteja ympäri liigan, vaikka ei olekaan ollut eturivissä. Persoonana Benningia kuvailee näkemykseni mukaan hyvin Lindenin sanat; "He's a guy that doesn't have an ego". Benning antaa kokemuksensa, näyttöjen ja näkemystensä puhua sanoja enemmän. Hänen kerrotaan olleen Bostonin managerin Chiarellin luottomies ja erittäin arvostettu työntekijä Bruinsin organisaatiossa.
Lindenin tavoitteena oli saada Vancouverin uudeksi manageriksi johtoportaan avaintekijä menestyvästä joukkueesta. Tällä uudella miehellä piti tietysti olla Lindenin kanssa hyvä kemia, yhteinen näkemys, ja tämän piti olla lisäksi henkilö, jolla ei olisi liian suurta egoa managerina. Vaikuttaisi siltä, että tuo tavoite olisi täyttynyt. Mutta katsotaan miten tuon kaksikon työskentely istuu lopulta yksiin käytännössä ja millaisia ratkaisuja he tulevat tekemään.
Pelaajapuolelle tullee muutoksia uusien miesten aloitettua työt ja on mielenkiintoista seurata mihin suuntaan joukkuetta aletaan rakentaa. Joukkueella on mielenkiintoisia nuoria kehittymässä NHL:ssä ja junioreissa, mutta NHL:ssä myös pitkään yhdessä pysynyt ydinrunko, joka on alkanut vähän ikääntyä ja jolle tekisi ehkä hyvää pienimuotoinen nuorennusleikkaus.
Ongelmansa soppaan tuo seuran yhdeksän (kohta kymmenen) pelaajan siirtoja estävät pykälät, jotka ehdittiin sopia Gillisin aikakaudella. Nuoret pelaajat kuten Bo Horvat, Brendan Gaunce, Hunter Shinkaruk, Cole Cassels, Frank Corrado tai Ben Hutton eivät ole luultavasti vielä valmiita vakiroolin pelaajia NHL:ssä ja useita kokeneempia pelaajia ei siis pysty puolestaan kauppaamaan ilman näiden halua. Lisäksi Vancouverin maalivahtitilanne on epävarma. Tilanne ei ole tällä hetkellä helppo ja nyt punnitaan tuoreen seurajohdon ammattitaitoa.
Katsotaan vähän tämän hetken tilannetta sopimuspelaajien osalta (suluissa oleva ensimmäinen luku on pelaajan ensi kauden palkka miljoonina ja toinen on sopimuksen päättymisvuosi):
Hyökkäys
Daniel Sedin (7,0/18 -> UFA) - Henrik Sedin (7,0/18 -> UFA) - Alex Burrows (4,5/17 -> UFA)
Chris Higgins (2,5/17 -> UFA) - Ryan Kesler (5,0/16 -> UFA) - David Booth (4,25/15 -> UFA)
Nicklas Jensen (0,863/16 -> RFA) - Shawn Matthias (1,75/15 -> UFA) - Jannik Hansen (2,5/18 -> UFA)
Tom Sestito (0,75/15 -> UFA) - Brad Richardson (1,15/15 -> UFA) - Dane Fox (0,83 -> RFA)
Rajoitetut vapaat agentit hyökkääjissä (suluissa pelaajan viime kauden cap hit)
Zack Kassian (0,87)
Jordan Schroeder (0,6)
Zac Dalpe (0,55)
Darren Archibald (0,66)
Rajoittamattomat vapaat agentit
Mike Santorelli
Hyökkäykseen vahvimmin tarjolla olevat farmi-/junioripelaajat
Kellan Lain (0,6/15 -> RFA)
Ronalds Kenins (0,68/15 -> RFA)
Michael Zalewski (0,925/15 -> RFA)
Bo Horvat (0,894/17 -> RFA)
Brendan Gaunce (0,863/17 -> RFA)
Puolustus:
Dan Hamhuis (4,5/16 -> UFA) - Kevin Bieksa (4,6/16 -> UFA)
Jason Garrison (4,6/18 -> UFA) - Alex Edler (5/19 -> UFA)
Frank Corrado (0,591/15 -> RFA) - Ryan Stanton (0,55/15 -> RFA )
Rajoitetut vapaat agentit puolustuksessa
Chris Tanev (1,5)
Yannick Weber (0,65)
Rajoittamattomat vapaat agentit puolustuksessa
Andrew Alberts
Maalivahdit
Eddie Läck (1,15/16 -> UFA)
Jacob Markström (1,2/15 -> RFA)
Joacim Eriksson (0,925/15 -> RFA)
Tärkeimpiä jatkosopimuksia ensi kaudelle ovat järjestyksessä Chris Tanevin ja Zack Kassianin jatkosopimukset. Kummankin pelaajan kanssa lähtisin hakemaan kolmevuotista jatkoa. Taneville mielestäni sopiva palkka olisi tässä vaiheessa uraa 2,8-3,3 miljoonaa dollaria kaudessa ja Kassianille 1,8-2,5 miljoonaa. Muista rajoittamattomista vapaista agenteista Yannick Weber voisi olla edelleen käyttökelponen syvyyspuolustaja ja hyökkäyksessä Darren Archibald voisi yrittää edelleen hakea nelosen laiturin paikkaa.
Itse ostaisin viime kauden pelaajista David Boothin sopimuksen ulos ja en yrittäisi jatkaa Andrew Albertsin sopimusta. Mike Santorelli olisi sen sijaan edelleen kiinnostava pelaaja, mikäli palkka saadaan sopivaksi. Kesän hyökkäyksen tärkein tehtävä olisi saada Keslerille laatua laitaan, mikäli Kesler seurassa haluaa jatkaa. Hän tarvitsisi mielestäni laitaan pelaajan, joka osaa tehdä sieltä peliä. Kesler kun pitää omista huolen ja pystyy tekemään hyvinkin maaleja sentterinä sekä mennä suoraviivaisesti päästä päähän, mutta ketju kaipaa syöttötaitoa Keslerin pelatessa sentterinä.
Puolustuksessa Alex Edler olisi siirtoikkunassa, mikäli sopiva kauppakumppani löytyy. Tanevin nousu joukkueen puolustuksen hierarkiassa kärkipariin on sysäämässä yhtä entistä top4-puolustajaa (Hamhuis, Bieksa, Garrison ja Edler) kolmospariin, jossa tämän palkka ei ole hyvässä linjassa rooliin nähden. Viime kauden perusteella tuo putoaja voisi olla Edler, johon on uskoakseni huonosta viime kaudesta huolimatta mielenkiintoakin monissa seuroissa.
Kun Kassian ja Tanev saadaan sopimuksiin, Santorellille saadaan sopiva jatkosopimus ja mikäli Kesler jatkaa, kokoonpano voisi näyttää viime kauden pelaajilla parilla UFA-hankinnalla lisättynä suunnilleen tältä:
Daniel Sedin (7) - Henrik Sedin (7) - Alex Burrows (4.5)
??? (UFA) - Ryan Kesler (5) - Mike Santorelli (1?)
Chris Higgins (2,5) - Shawn Matthias (1,75) - Zack Kassian (2?)
Tom Sestito/Mike Zalewski (0,75) - Brad Richardson (1,15) - Jannik Hansen (2,5)
Dan Hamhuis (4,5) - Chris Tanev (2,8?)
Jason Garrison (4,6) - Kevin Bieksa (4,6)
??? (UFA) - Frank Corrado/Ryan Stanton/Yannick Weber (0,6)
Eddie Läck (1,15)
Jacob Markström (1,2)
*** Roberto Luongon palkka vaikuttaa Canucksin palkkakattoon 0,8 miljoonaa.
Yhteen puolustajaan ja yhteen laitahyökkääjään jäisi yli 10 miljoonaa pelivaraa noilla palasilla. Tuo voisi olla ihan kilpailukykyinen joukkue, mikäli pelaajat pysyvät terveinä viime kautta paremmin, valmentajakysymys toimii ja maalivahtiosasto ei petä. Uskoisin ensi kauden joukkueen muuttuvan kuitenkin enemmän kuin näissä hahmotelmissa nykyisillä pelaajasopimuksilla ja luultavasti yksi tai kaksi nuorta (etenkin Nicklas Jensen, Frank Corrado, Bo Horvat ja mahdollisesti Dane Fox'kin) tulee haastamaan leirille veteraaneja tosissaan.
Varmaa on se, että Linden/Benning -kaksikko tullee muokkaamaan seuraa omanlaisekseen ja se tulee alkamaan jo tänä kesänä. Mitään älyttömän isoa kertamuutosta en usko näkeväni, mutta hiljalleen alkanee näkyä uusien miesten luoma pohja enemmän ja enemmän. Vancouver tulee myös todennäköisesti panostamaan aikaisempaa enemmän omiin varauksiinsa, kun tiedostetaan Benningin historia. Tuohon puoleen onkin nyt hyvä lähtökohta, kun seuralla on sen korkein ykkösvaraus tällä vuosituhannella ja muutenkin omat kolme ensimmäistä varauskierrosta on pidetty itsellä.
Edit:
Oma prospect-listaus tällä hetkellä (24.7.14)
1. Bo Horvat, C
2. Jake Virtanen, RW
3. Hunter Shinkaruk, LW
4. Nicklas Jensen, RW
5. Linden Vey, C/RW
6. Brendan Gaunce, C
7. Jared McCann, C
8. Cole Cassels, C
9. Ben Hutton, D
10. Thatcher Demko, G
11. Frankie Corrado, D
12. Nikita Tryamkin, D
13. Joacim Eriksson, G
14. Dane Fox, RW/C
15. Gustav Forsling, D
16. Ronalds Kenins, RW
17. Anton Cederholm, D
18. Peter Andersson, D
19. Jordan Subban, D
20. Alex Friesen, C
Seuran presidentti vaihtui Trevor Lindeniksi ja manageriksi Canucks sai Bostonissa pitkään kakkosmanagerina toimineen Jim Benningin. Seurassa pitkään kakkosmanagerina toiminut Laurence Gilman jatkaa tehtävässään. Valmennuksessa Canucks piti viime kaudella apuvalmentajana toimineen entisen Dallasin päävalmentajan Glen Gulutzanin ja maalivahtivalmentajana jatkaa Roland Melanson. Päävalmentaja puuttuu kuitenkin vielä tässä vaiheessa ja sen nimittäminen on vuorossa seuraavaksi.
Manageriksi tullut Jim Benning on alun perin isänsä Elmerin tavoin entinen kykyjenetsijä (Jim Benningin isä, 73-vuotias Elmer Benning, on toiminut Montrealin Albertan alueen kykyjenetsijänä ikuisuuden). Jim Benning aloitti Sabresin scouttina vuonna 1994 ja siirtyi siellä joukkueen scouttipuolen vetäjäksi vuonna 1998. Kun hän lopetti uransa Buffalossa 2004 seuran scouttipuolen vetäjänä, Buffalolla oli 15 Benningin scouttiaikana varattua pelaajaa NHL:ssä Sabresin paidassa.
Buffalosta Benning siirtyi Bostoniin vuonna 2006 pelaajakehityksestä vastaavaksi henkilöksi (director of player personnel), mutta nousi jo yhden kauden jälkeen seuran kakkosmanageriksi. Benningin ja manageri Peter Chiarellin tultua seuraan Bruins oli NHL:ssä 26. sijalla ja viisi vuotta myöhemmin seura voitti uudistetun johtonsa avustamana Stanley Cupin. Bruinsin kakkosmanagerina Benning toimi seitsemän kautta ennen siirtoa Vancouveriin. Benning on siis tehnyt pitkän päivätyön nousemalla scoutista nykyiseen managerin virkaansa.
Monet seurat ovat olleet Benningiin yhteydessä aikaisemmin näiden valitessa manageria, mutta hän ei ole ollut omien sanojensa mukaan valmis kantamaan päävastuuta. Nyt aika oli sopiva ja pieni tekijä valinnassa ei ollut myöskään Lindenin ja Benningin ilmeisen hyvä keskinäinen kemia. Lindenilla ja Benningilla on yhteistä pelitaustaa 1980-luvun lopulta Vancouverista, kun Benning oli Canucksin avainpuolustajia ja Linden vasta aloittamassa pitkää uraansa NHL:ssä.
Benning on mielenkiintoinen nimi uudeksi manageriksi. Hän on Vancouverin historian 11 manageri ja Pat Quinnin (1987-97) ohella ainoa Vancouverissa toiminut manageri, joka on myös pelannut seurassa. Hänet tunnetaan todellisena kiekkomiehenä, joka ei laske vietettyjä tuntejaan peleissä ja hän on managerinakin kiertänyt ahkerasti muun muassa juniori- ja yliopistosarjojen pelejä.
Pitkän taustan ansiosta hänellä on paljon kontakteja ympäri liigan, vaikka ei olekaan ollut eturivissä. Persoonana Benningia kuvailee näkemykseni mukaan hyvin Lindenin sanat; "He's a guy that doesn't have an ego". Benning antaa kokemuksensa, näyttöjen ja näkemystensä puhua sanoja enemmän. Hänen kerrotaan olleen Bostonin managerin Chiarellin luottomies ja erittäin arvostettu työntekijä Bruinsin organisaatiossa.
Lindenin tavoitteena oli saada Vancouverin uudeksi manageriksi johtoportaan avaintekijä menestyvästä joukkueesta. Tällä uudella miehellä piti tietysti olla Lindenin kanssa hyvä kemia, yhteinen näkemys, ja tämän piti olla lisäksi henkilö, jolla ei olisi liian suurta egoa managerina. Vaikuttaisi siltä, että tuo tavoite olisi täyttynyt. Mutta katsotaan miten tuon kaksikon työskentely istuu lopulta yksiin käytännössä ja millaisia ratkaisuja he tulevat tekemään.
Pelaajapuolelle tullee muutoksia uusien miesten aloitettua työt ja on mielenkiintoista seurata mihin suuntaan joukkuetta aletaan rakentaa. Joukkueella on mielenkiintoisia nuoria kehittymässä NHL:ssä ja junioreissa, mutta NHL:ssä myös pitkään yhdessä pysynyt ydinrunko, joka on alkanut vähän ikääntyä ja jolle tekisi ehkä hyvää pienimuotoinen nuorennusleikkaus.
Ongelmansa soppaan tuo seuran yhdeksän (kohta kymmenen) pelaajan siirtoja estävät pykälät, jotka ehdittiin sopia Gillisin aikakaudella. Nuoret pelaajat kuten Bo Horvat, Brendan Gaunce, Hunter Shinkaruk, Cole Cassels, Frank Corrado tai Ben Hutton eivät ole luultavasti vielä valmiita vakiroolin pelaajia NHL:ssä ja useita kokeneempia pelaajia ei siis pysty puolestaan kauppaamaan ilman näiden halua. Lisäksi Vancouverin maalivahtitilanne on epävarma. Tilanne ei ole tällä hetkellä helppo ja nyt punnitaan tuoreen seurajohdon ammattitaitoa.
Katsotaan vähän tämän hetken tilannetta sopimuspelaajien osalta (suluissa oleva ensimmäinen luku on pelaajan ensi kauden palkka miljoonina ja toinen on sopimuksen päättymisvuosi):
Hyökkäys
Daniel Sedin (7,0/18 -> UFA) - Henrik Sedin (7,0/18 -> UFA) - Alex Burrows (4,5/17 -> UFA)
Chris Higgins (2,5/17 -> UFA) - Ryan Kesler (5,0/16 -> UFA) - David Booth (4,25/15 -> UFA)
Nicklas Jensen (0,863/16 -> RFA) - Shawn Matthias (1,75/15 -> UFA) - Jannik Hansen (2,5/18 -> UFA)
Tom Sestito (0,75/15 -> UFA) - Brad Richardson (1,15/15 -> UFA) - Dane Fox (0,83 -> RFA)
Rajoitetut vapaat agentit hyökkääjissä (suluissa pelaajan viime kauden cap hit)
Zack Kassian (0,87)
Jordan Schroeder (0,6)
Zac Dalpe (0,55)
Darren Archibald (0,66)
Rajoittamattomat vapaat agentit
Mike Santorelli
Hyökkäykseen vahvimmin tarjolla olevat farmi-/junioripelaajat
Kellan Lain (0,6/15 -> RFA)
Ronalds Kenins (0,68/15 -> RFA)
Michael Zalewski (0,925/15 -> RFA)
Bo Horvat (0,894/17 -> RFA)
Brendan Gaunce (0,863/17 -> RFA)
Puolustus:
Dan Hamhuis (4,5/16 -> UFA) - Kevin Bieksa (4,6/16 -> UFA)
Jason Garrison (4,6/18 -> UFA) - Alex Edler (5/19 -> UFA)
Frank Corrado (0,591/15 -> RFA) - Ryan Stanton (0,55/15 -> RFA )
Rajoitetut vapaat agentit puolustuksessa
Chris Tanev (1,5)
Yannick Weber (0,65)
Rajoittamattomat vapaat agentit puolustuksessa
Andrew Alberts
Maalivahdit
Eddie Läck (1,15/16 -> UFA)
Jacob Markström (1,2/15 -> RFA)
Joacim Eriksson (0,925/15 -> RFA)
Tärkeimpiä jatkosopimuksia ensi kaudelle ovat järjestyksessä Chris Tanevin ja Zack Kassianin jatkosopimukset. Kummankin pelaajan kanssa lähtisin hakemaan kolmevuotista jatkoa. Taneville mielestäni sopiva palkka olisi tässä vaiheessa uraa 2,8-3,3 miljoonaa dollaria kaudessa ja Kassianille 1,8-2,5 miljoonaa. Muista rajoittamattomista vapaista agenteista Yannick Weber voisi olla edelleen käyttökelponen syvyyspuolustaja ja hyökkäyksessä Darren Archibald voisi yrittää edelleen hakea nelosen laiturin paikkaa.
Itse ostaisin viime kauden pelaajista David Boothin sopimuksen ulos ja en yrittäisi jatkaa Andrew Albertsin sopimusta. Mike Santorelli olisi sen sijaan edelleen kiinnostava pelaaja, mikäli palkka saadaan sopivaksi. Kesän hyökkäyksen tärkein tehtävä olisi saada Keslerille laatua laitaan, mikäli Kesler seurassa haluaa jatkaa. Hän tarvitsisi mielestäni laitaan pelaajan, joka osaa tehdä sieltä peliä. Kesler kun pitää omista huolen ja pystyy tekemään hyvinkin maaleja sentterinä sekä mennä suoraviivaisesti päästä päähän, mutta ketju kaipaa syöttötaitoa Keslerin pelatessa sentterinä.
Puolustuksessa Alex Edler olisi siirtoikkunassa, mikäli sopiva kauppakumppani löytyy. Tanevin nousu joukkueen puolustuksen hierarkiassa kärkipariin on sysäämässä yhtä entistä top4-puolustajaa (Hamhuis, Bieksa, Garrison ja Edler) kolmospariin, jossa tämän palkka ei ole hyvässä linjassa rooliin nähden. Viime kauden perusteella tuo putoaja voisi olla Edler, johon on uskoakseni huonosta viime kaudesta huolimatta mielenkiintoakin monissa seuroissa.
Kun Kassian ja Tanev saadaan sopimuksiin, Santorellille saadaan sopiva jatkosopimus ja mikäli Kesler jatkaa, kokoonpano voisi näyttää viime kauden pelaajilla parilla UFA-hankinnalla lisättynä suunnilleen tältä:
Daniel Sedin (7) - Henrik Sedin (7) - Alex Burrows (4.5)
??? (UFA) - Ryan Kesler (5) - Mike Santorelli (1?)
Chris Higgins (2,5) - Shawn Matthias (1,75) - Zack Kassian (2?)
Tom Sestito/Mike Zalewski (0,75) - Brad Richardson (1,15) - Jannik Hansen (2,5)
Dan Hamhuis (4,5) - Chris Tanev (2,8?)
Jason Garrison (4,6) - Kevin Bieksa (4,6)
??? (UFA) - Frank Corrado/Ryan Stanton/Yannick Weber (0,6)
Eddie Läck (1,15)
Jacob Markström (1,2)
*** Roberto Luongon palkka vaikuttaa Canucksin palkkakattoon 0,8 miljoonaa.
Yhteen puolustajaan ja yhteen laitahyökkääjään jäisi yli 10 miljoonaa pelivaraa noilla palasilla. Tuo voisi olla ihan kilpailukykyinen joukkue, mikäli pelaajat pysyvät terveinä viime kautta paremmin, valmentajakysymys toimii ja maalivahtiosasto ei petä. Uskoisin ensi kauden joukkueen muuttuvan kuitenkin enemmän kuin näissä hahmotelmissa nykyisillä pelaajasopimuksilla ja luultavasti yksi tai kaksi nuorta (etenkin Nicklas Jensen, Frank Corrado, Bo Horvat ja mahdollisesti Dane Fox'kin) tulee haastamaan leirille veteraaneja tosissaan.
Varmaa on se, että Linden/Benning -kaksikko tullee muokkaamaan seuraa omanlaisekseen ja se tulee alkamaan jo tänä kesänä. Mitään älyttömän isoa kertamuutosta en usko näkeväni, mutta hiljalleen alkanee näkyä uusien miesten luoma pohja enemmän ja enemmän. Vancouver tulee myös todennäköisesti panostamaan aikaisempaa enemmän omiin varauksiinsa, kun tiedostetaan Benningin historia. Tuohon puoleen onkin nyt hyvä lähtökohta, kun seuralla on sen korkein ykkösvaraus tällä vuosituhannella ja muutenkin omat kolme ensimmäistä varauskierrosta on pidetty itsellä.
Edit:
Oma prospect-listaus tällä hetkellä (24.7.14)
1. Bo Horvat, C
2. Jake Virtanen, RW
3. Hunter Shinkaruk, LW
4. Nicklas Jensen, RW
5. Linden Vey, C/RW
6. Brendan Gaunce, C
7. Jared McCann, C
8. Cole Cassels, C
9. Ben Hutton, D
10. Thatcher Demko, G
11. Frankie Corrado, D
12. Nikita Tryamkin, D
13. Joacim Eriksson, G
14. Dane Fox, RW/C
15. Gustav Forsling, D
16. Ronalds Kenins, RW
17. Anton Cederholm, D
18. Peter Andersson, D
19. Jordan Subban, D
20. Alex Friesen, C
Viimeksi muokattu: