Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Valtteri Filppula

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 15.08.2005 klo 11.27.

 1. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Jäähyväisottelut kun eivät ole ainoastaan pelaajien tahdosta kiinni. Seuralta saattaa, ja mitä todennäköisimmin tuleekin, kielto ettei ylimääräisiä pelejä pelata muualla kuin NHL:ssä. Jäähyväisottelussakin kun altistuu loukkaantumisriskille. Mikael Granlund mm. lopetti aamujäiden jälkeen ottelun lyhyeen (ei osallistunut itse otteluun) kun tieto lockoutin päättymisestä tuli.
   
 2. Magenta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Valle ei tule missään nimessä pelaamaan enää yhtään peliä Jokereissa, luulisi täälläkin porukan tajuavan, että seuralta tulee iso eiei - varsinkin kun on vielä loukkaantuminen alla. Hienoa oli kuitenkin nähdä Suomen monipuolisin NHL-hyökkääjä vielä kertaalleen Jokerit-paidassa. Onneksi olen myös Wings-miehiä, joten siltä osin seuraaminen ei jää tähän ;)
   
 3. Karlsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Penguins,
  Hiukan ylempänä joku viittasi että Valle voisi pelata vielä jäähyväisottelun ennenkö CBA on sorvattu kokonaan valmiiksi. Yle urheilu uutisoi että CBAn yksityiskohtien muotoilu voi viedä vielä lukuisia päiviä aikaa. Uskon että Valle voitaisiin nähdä huomenna viellä one last time kasvattajaseuran väreissä, StandingOvationit ja samassa ketjussa broidin kanssa vielä kerran; niillä eväillä kelpaisi lähteä jälleen retkelle rapakon taakse!
   
 4. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Minä taas uskon, että vaikka CBA:ta ei olisi voimassa on seuran sanalla niin paljon painoa ettei jäähyväisotteluita nähdä. En millään jaksa uskoa, että Valtteri pelaisi pelejä ennen NHL-kauden alkua - vaikka olisi hienoa niin pelaajalle kuin faneillekin hyvästellä kunnolla kaukalon puolella.
   
 5. Wildcard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Olishan se toki hienoa nähdä Valle vielä kerran, mutta ei todennäköisesti toteudu, sen sijaan matkalaukut on pakattu ja suuntana Hartwallin sijaan Joe Louis Arena.

  KIITOS VALTTERI aina jäällä ollessasi näki, että annoit kaikkesi ja autoit joukkueta merkittävästi omalla pelilläsi. Pelisi ajoittuivat vielä joukkueen vaikeaan loukkaantumissumaan jolloin sait huikeilla esityksilläsi myös nuoret syttymään.

  Onnea NHL kauteen !
   
 6. Lager Lager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  National Hockey League
  Lainaus:
  Ei tule tapahtumaan.

  Valtterille superkiitokset ja sääli, että tuli se loukkaantuminen, mutta nyt eikun NHL:ään takomaan pointseja ja seuraava soppari komean näköiseksi.
   
 7. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Kovalchuk näyttää ainakin vielä pelaavan huomenna SKA Pietarin paidassa joten näköjään se pelaaminen vielä onnistuu jos vain haluaa vaikka NHL onkin jo julkaistu alkavaksi. Valtterin kohdalla tämä toki äärimmäisen epätodennäköistä loukkaantumistilanne huomioon ottaen.

  Kovalchuk pelaa vielä KHL:ssä | Sportti.com

  Linkki vie sportti.comin uutiseen jossa kerrotaan Kovalchukin vielä pelaavan huomenna.
   
 8. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Jokerit.com: "NHL:n työsulun päätyttyä Valtteri Filppula matkaa takaisin Pohjois-Amerikkaan, eikä hän pelaa enää tällä kaudella Jokereissa."

  Kiitos Valtteri ja hyvää jatkoa, ehkä vielä joskus!
   
 9. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Varmistui että ainakaan Flyers ei tee Filppulalle jatkoja.

  Hyvin epätodennäköistä mutta aina voi toivoa. Vieläkin 34 vuotiaana olis yks kovimmista paluumuuttajista. Onhan näitä silloin tällöin nähty muualla ja suomessakii.

  Joten jos koti-ikävä vaivaa Valtteri niin tervetuloa Jokereihin!
   
 10. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Filppulasta Komarovin tapaan Saarelainen. Erikoinen valinta. Itse odottelin Vallen siirtyvän Jetsiin.
   
 11. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Islandersissa on tarjolla hyvä rooli Filppulalle ja onnistuessaan voi olla aika haluttua tavaraa siirtorajan kynnyksellä halvan sopparin ansiosta ---> Islandersille varausvuoroja/prospekteja, joita joukkue tarvitsee ehdottomasti tulevaisuutta ajatellen. En usko, että pelaa koko kautta Islandersin paidassa vaan edessä on siirto johonkin SC-kandidaattiin ja Valle saa vielä mahdollisuuden pelata siitä himoitusta pytystä.
   
 12. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Eikä pelkästään vain hinnan, vaan myös pituuden ja NMC:n takia. Jos kausi starttaa henkilökohtaisella tasolla hyvin, saarelaisilla heikosti ja jossain contenderissa on tarvetta, niin aika nobrainer olisi siirto. Tuolla hinnalla ja erityisesti pituudella ei contenderilla ole sen kummempia riskejä. NMC taas takaa sen, että Filppulaa ei treidata mihinkään pleijareiden ulkopuolelle jäävään jengiin ilman omaa siunasta. Esimerkiksi Jussi Jokinenhan treidattiin siirtorajalla pleijareihin menneestä Blue Jacketsista Canucksiin, jolla oli tuolloin jo kausi käytännössä ohi.

  Aika win-win Islandersille ja Filppulalle. Ei tuossa ihan tolkuttomia riskejä ole kummallekaan.
   
 13. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Lainaan 10 kk takaista itseäni.

  Valtteri, Valde, Valdemor. Sulla on taas sopimus katkolla. Jos jostain syystä koti-ikävä vaivaa, tervetuloa pelaamaan Jokereihin! Vaikka moni kritisoisi "pappahankintaa", niin mulle sä kelpaisit oikein hyvin.

  Jännä nähdä missä Filppula pelaa. Ihmettelen, jos ei saa jatkosopimusta Saareen.
   
 14. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Vaikka ei saisi jatkopahvia Islandersiin niin ottajia löytyy takuuvarmasti Pohjois-Amerikan suunnalta. Terveenä ollessaan Valle saisi kunnioitettavat 1000 runkosarjapeliä täyteen ensi kaudella. Vallella on jo kunnioitettavat 948 ottelua täynnä ja ensi kaudella olisi Mikko Koivun (973 ottelua) tavoin mahdollisuus rikkoa tuo 1000 pelatun ottelun raja. Kuusi suomalaispelaajaa on tuon rajan rikkonut ja täten ensi kaudella olisi mahdollista saada kaksi nimeä lisää tuohon kerhoon.

  Olisi se Valle 36-vuotiaanakin mieluinen vahvistus Jokereihin, joten jos ensi vuonna sitten!
   
 15. Majoneesi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Filppulan kuraaminen jatkuu Jatkoajan uuvuttavan pitkässä todistuksessa ”parhaat pelaa parhaita vastaan”. Toivotaan @PokerJoker tavoin, että joku näkisi vielä Valen arvon ja tonni tulisi täyteen. Kiva ylipäänsä seurata pitkän linjan tekemistä junnuinvaasion keskellä.
   
  PokerJoker ja Myrkky tykkäävät tästä.
 16. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Olis aika hieno aloitus kaudelle jos vielä runkosarjan alussa Valle palaisi himaan vahvistamaan Jokereita. Vaan mahtaako elämä olla jenkeissä? Eläkäämme toivossa.
   
 17. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Sinnehän tuo meni, "toiseen kotiinsa" meren takana. Hienoa, että Valle on mukana opastamassa nuoria Detroitin rebuildissa.