Valioliigan paras hyökkääjä?

  • 1 184
  • 20

Valioliigan paras hyökkääjä näistä vaihtoehdoista?

  • Jimmy Floyd Hasselbaink, Chelsea

    Ääniä: 7 10,6%
  • Thierry Henry, Arsenal

    Ääniä: 11 16,7%
  • Ruud van Nistelrooy, ManU

    Ääniä: 28 42,4%
  • Michael Owen, Liverpool

    Ääniä: 20 30,3%

  • Äänestäjiä
    66

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
No näistä Hasselbaink, mutta muuten tietysti Gerd Muller. Ai niin...
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Näistä Owenia on aina kiva seurata. Ääni sinne. Listalla olis voinut tarjota mm. Sheareria, Heskeytä ja tietty Litmasta!
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vaikka olen intohimoinen Pool-fani, annan ääneni tälle neekeripojalle Thierry Henry. On ehkä maailman paras pelaaja tällä hetkellä. Owen, Nistelroy ja Hasselbaink ovat myös hyviä, mutta Henry on arvokkain joukkueelleen. Pahus, kun van Basten puuttui listalta.
 

Huuhaa

Jäsen
Viestin lähetti Sam#9
Näistä Owenia on aina kiva seurata. Ääni sinne. Listalla olis voinut tarjota mm. Sheareria, Heskeytä ja tietty Litmasta!

Shearerin meinasinkin laittaa, mutta ajattelin, että juuri tuossa nelikossa on Valioliigan tämän hetken 4 parasta hyökkääjää, ja halusin laittaa pienen määrän vaihtoehtoja, jotteivät mielipiteet ja äänet jakaudu liiaksi. Jos olisin taas Litmasen laittanut, niin olisi ollut aika lailla selvä, että isäänmaallisuus ja sympatiat olisi siivittänyt Litmasen varmaan voittoon, ja eikös Litmanen pelaa muutenkin enemmänkin keskikentällä? Sen takia mm. Beckham puuttuu noista vaihtoehdoista.

Tasa-arvo on ainakin kohdallaan, kun vaihtoehdoissa on, sekä mustia, että valkoisia kaksi pelaajaa kumpaakin väriä, vaikkei tuo Henry nyt niin kovin musta/ruskea ole, mutta onhan se silti ns. "neekeri".
 
Viimeksi muokattu:

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Tra-la-la-la-la-la Ruud Van Nistelrooy!
Traa-la-la-la-la-la-la Ruud Van Nistelrooy!

Mies ei varmaan voisi lopettaa maalintekoa vaikka haluaisi.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Hasselbaink on Valioliigan paras. Joukkueen muut huippupelaajat ovat puujalkoja tyyliin Desailly ja Petit, joten aika yksinäinen hän on verrattuna muihin äänestyksen vaihtoehtoihin. No ei Owenkaan minkään superkeskikentän edessä pelaa. Lisäksi Jimmy Floyd on joukon monipuolisin ja on ollut terävimmällä huipulla pisimpään.

Maailman kymmenen parhaan kärjen joukossa nuo kaikki vaihtoehdot ovat eivätkä Owen, Henry ja Nistelrooy kovin paljoa Hasselbainkin taakse jää. Riittävästi kuitenkin.
 

Trabant

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Blackhawks, Newcastle United
Alan Shearer!

Ylivoimainen viimeistelyprosentti maalintekopaikoissa. Kattokaa vaikka miten se vetää rankkarit sisään. Täysillä ja yläkulmaan! Ota niitä nyt sitten kiinni. Ei sais vaikka etukäteen tietäis mihin veto menee.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Ihan turha ketju..

Ruud van Niestelrooy

(Diego Forlan on niissä peleissä, mitä minä olen nähnyt, esiintynyt ihan hyvin. Taitava sälli, vaikka rooli onkin enemmän rakentaa peliä. Hyvä laukaus, ehkä parin vuoden päästä tässä äänestyksessä myös Diego?)


WE WILL NEVER DIE!
- Manchester United FC
 

STim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, JYP
Thierry Henry!!!!!!!!!!

Joutuu nöyrtymään suosikkijoukkueen eteen!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös