Valioliiga kesällä 2004

  • 18 607
  • 207

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Siirto: Portsmouth on hankkinut Newcastlesta laitapuolustaja/topparin Andrew Griffinin.


ja sitten nippu huhuja/kiinnostuksia:

*Portsmouth, Blackburn, WBA ja Norwich ovat kiinnostuneita Leicesterin hyökkääjästä Paul Dickovista.

*Chelsean nuori saksalaispakki Robert Huth on siirtymässä vuodeksi lainaan Aston Villaan.

*Marseillen hyökkääjä Mido on Newcastlen kiinnostuksen kohteena.

*Charltonin manageri Alan Curbishley jahtaa Walesin maajoukkuehyökkääjää Robert Earnshawia

*Tottenham on tehnyt 6 miljoonan punnan tarjouksen Edgar Davidsista.

*Zolan agentti ja nykyisen seuran presidentti sanovat Chelsean paluun olevan perätöntä tietoa.

Lähteet Planetfootball ja Teamtalk
 

Lorimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Leeds United
BBC:n huhupalstan mukaan Patrick Kluivertille on Barcelonassa annettu ymmärtää että uusi työpaikka olisi syytä laittaa etsintään. Middlesbrough on kuulemma kiinnostunut, mutta veikkaanpa että niin on moni muukin jos tässä jutussa on mitään perää. Tuli muuten mieleen että FC Lahti etsii hyökkääjää, Littihän voisi toimia puhemiehenä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
ManU on virallisesti vahvistanut ostaneensa Alan Smithin Leedsiltä. Hinta on 7m£ ja pelaaja teki 5 vuoden sopimuksen.

Djibril Cisse siirtyy Liverpooliin 1.7. ,vaikka Houllier lähti seurasta.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Valmentajarulettia

Mourinho on ensimmäistä kertaa ilmoittanut haluavansa juuri Chelseaan. Valioliigaan siirtymisestä hän on toki puhunut jo aiemmin. Kohtuullisen selvältä alkaa vaikuttaa.

'I have some offers in my wallet, but one which I very much want to accept, which is that from Chelsea,' Mourinho told Portuguese channel Sport TV.

Lähde: Soccernet

Useammankin lähteen mukaan myös Valencian Benitezin siirtyminen Liverpooliin etenee.

Valmennuspuolella taitoa uskotaan nyt siis löytyvän Espanjasta, mitä ei kovin suurena ihmeenä voi pitää.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jose Mourinho on Chelsean uusi manageri kolmevuotisella sopimuksella. Chelsea vahvisti asian tänään tiedotustilaisuudessa.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Forssell saa uuden seurakaverin keskikenttäpelaaja Muzzy Izzetistä. Vapaa siirto Leicesteristä. Sopimus kolmivuotinen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Ja Leicesterin viime kauden toinen tähti, Paul Dickov pelaa ensi kaudella Ewood Parkilla.
Lisäksi Roversin manageri Graeme Souness on kiinnostunut vahvistamaan puolustustaan Belgian maajoukkuetoppari Daniel Van Buytenilla, joka irtoaa 4 miljoonalla punnalla Marseillesta.

EDIT: Tottenhamin uusi manageri on Ranskan maajoukkueen Jacques Santini, joka jättää kukkolauman luotsaamisen kesän kisojen jälkeen.

Santinista Spursin uusi manageri
 
Viimeksi muokattu:

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Eurosportilla kerrottiin että Gabriel Heinze on tehnyt 5-vuotisen sopimuksen ManU:n kanssa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Planetfootball spekuloi Gerrardin siirrolla Chelseaan.
Abramovich haluaa keskikentälle superkaksikon ja on valmis pulittamaan arviolta yli 60 miljoonaa puntaa Stevenistä.
 

K.J.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Everton FC, Hermes
Wayne Rooneylla 50m£ hintalappu.. Evertonin omistaja Mr.Kenwright sanoo Rooneyn hinnan olevan sen, että hän on Evertonin pelaaja tulevaisuudessakin.. Toisaalta jos muuan Chelski-miljonääri todellakin Rooneysta jotain tuollaisia summia maksaisi, helpottaisi se mukavasti Toffeemiesten tiukanpuoleista taloustilannetta...
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Re: Jösses !

Viestin lähetti Brewer
Evertonin kannattaa myydä ko.summalla Rooney pois.
Kukaan pelaaja/ ihminen ei ole 50m£ arvoinen . Ei edes Timo TA Mikkonen.
Täysin samaa mieltä. Mutta Kenwight ja kumppanithan ovat sitä mieltä ettei edes 50 miljoona riitä. "If somenone is saying they will pay £100m, then of course you are going to think about it, but we're not in that position. It is complete speculation."

Jos Gerrardista ollaan valmiit maksamaan 60 miljoonaa puntaa niin Rooneysta pitää saada vähintään saman verran.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Gerrardin siirtosummaksi on usean tahon toimesta mainittu £31 miljoonaa. Tämäkin on todella kova summa. Gerrard on tasonsa jo pidemmällä aikavälillä todistanut. Rooneyn osalta jatko on vielä kumminkin aikamoinen arvoitus ja siihen nähden £50 m kuulostaa järjettömältä.

Moyes juuri eilen ilmoitti että Rooney voi toteuttaa kaiken kunnianhimonsa Evertonissa, sillä Everton on yksi Englannin suurimmista klubeista. Siirtymiselle ei siis ole hänen mukaansa mitään syytä. Mies kiukustui puheista jonka mukaan Everton on liian pieni seura Waynelle.

Ken tietää mitä Wayne itse kaikesta ajattelee.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Liverpool on engl. lehtitietojen mukaan ilmoittanut Steven Gerrardille, että tämän on kirjallisesti esitettävä siirtopyyntö, jos haluaa vaihtaa seuraa.

Evertonin manageri David Moyes on myöntänyt sen tosiasian, että 50m£ on riittävä summa Wayne Rooneyn ostamiseen. Evertonilla on 30m£ puntaa velkaa.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Viestin lähetti Johannes

Evertonin manageri David Moyes on myöntänyt sen tosiasian, että 50m£ on riittävä summa Wayne Rooneyn ostamiseen. Evertonilla on 30m£ puntaa velkaa.

Paitsi , että Keke ' Änklanti ' Armstrong eilen kisastudiossa
" tiesi " , että Rooneyn hinta on nokitettu 60M£.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Manchester City on hankkinut kesän ensimmäiset vahvistuksensa: Leicesterin puolustaja Ben Thatcher sekä Willemissä pelannut Belgian maajoukkueveskari Geert de Vlieger pelaavat ensi kaudella City of Manchester - stadionilla.
Mielenkiintoista nähdä, kuinka kahden maajoukkueveskarin yhteispeli pelaa. Tuskin kumpikaan haluaa istua penkillä.

Lisäksi Blackburn kaappasi Espanjan maajoukkueessa esiintyneen Javier De Pedron ilmaiseksi Real Sociedadista.

Huhuja liikkuu isot kasat: mm. Mateja Kezman Charltoniin?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllähän Rooneylle taitaa aina kybämiljoona tulla lappuun lisää per EM-matsi... Ainakin jos meno jatkuu samana.

Olisihan se tylyä, jos Chelsea miehen kaappaisi, mutta toisaalta varsin ymmärrettävä ja positiivinenkin juttu Evertonille. Kyseessä on kuitenkin järjetön summa - joka saattaisi yhden heikon kauden tai egon paisumisen myötä kutistua murto-osaan. Velat saataisiin pois ja jäisi vielä pelivaraakin. Tosin: hukkaanhan Everton nuo rahat aivan varmasti panisi.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Porto on vahvistanut pörssitiedotteella Paulo Ferreiran siirron Chelseaan. Hintalappu on 13.5m£. Kisaan Decosta on liittynyt Real Madrid, joten siirto Chelseaan ei ole vielä varmistunut.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikuttaa siltä että Chelsea ei ole Decosta enää kiinnostunut. Deco on kyllä itse kovasti Chelseaan menossa, mutta otteet kisoissa eivät ole vakuuttaneet ja Gerrard näyttää paremmalta vaihtoehdolta. Eli varmana pidetty siirto näyttää kariutuvan heikkoihin kisaesityksiin.

Rooneysta sen verran mielenkiintoista lisätietoa, että hän on Englannin joukkueen pelaajista ainut, joka jouduttiin laittamaan erityiselle kuntokuurille ennen kisoja. Arvot olivat maajoukkuetesteissä niin paljon muita heikommat. Tämä kertonee jotakin siitä miten Evertonissa miestä on kehitetty ja aiheuttanee pohdittavaa Rooneylle: onko Moyesillä kykyä edistää miehen kehitystä jatkossa?

Miehen koko suku on fanaattista Everton-kannattajakuntaa ja bingoa pelaava mummo kyllä antoi jo pienen vinkin siitä, että pojan siirto olisi eduksi myös Evertonille, joka saisi sillä rahalla neljä-viisi uutta kovan luokan pelaajaa. Mahtaako mummo tietää jotakin?
 

JOOSEPP1

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ManU suomenkielinen sivusto kertoo että Werder Bremen on halukas ottamaan lainalle Klebersonin. Sitten myös ManU on tehnyt tarjouksen ranskalais puolustajasta Philippe Mexesistä mutta Mexisesin agentti hylkäsi sopimuksen Mexesin puolesta.
 

K.J.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Everton FC, Hermes
Rooney

Rooney on pienestä pitäen ollut Everton-fani ja käynyt seuran juniorikoulun läpi. Hän on siis aito Toffeemies Englannin maajoukkueessa pitkään aikaan ja todellinen kultakimpale Evertonin pomoille. Muutama vuosi sittenhän huhuttiin, että Everton rypi talousvaikeuksissa. Eivätkä kai ne ihan vaan huhuja olleet, mutta kummasti seuralla on taloutta riittänyt maksaa esim. Duncan Fergusonille järjetöntä viikkopalkkaa verrattuna peliesityksiin. Mitään suurostoja seura tosin ei ole pystynyt tekemään. Vähän pelottaa, että jos Rooney myydään jollain 50-60 miljoonalla niin sitten innostutaan hankkimaan jotain kalliita miehiä pelkästä ostamisen ilosta. Toki tuollaisella summalla saa jo niin monta laatupelaajaa, että yksi mies (edes Rooney) ei pysty heitä korvaamaan. Siksi toisekseen kukaan kai ei ole saanut Rooneyn omaa mielipidettä asiaan selville? Haluaako Wayne edes lähteä Chelsean tähtimiehistöön? Tottakai palkka on aivan jotain muuta kuin Evertonissa, mutta toisaalta Waynella on mahdollisuus loistaa rakastamassaan seurassa ja mahdollisesti nostaa joukkue uudelle tasolle. Ja lopuksi on kai hyvä painottaa, että Wayne on edelleen 18v... harva tuossa iässä on parhaimmillaan! Kumpi on kehityksen kannalta parempi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös