Vaatimus Rauman Lukon johtoportaalle!

  • 17 592
  • 86
Allekirjoitan ketjun tarkoituksen ja vaatimuksen täysin. Lukko takaisin Lukko-paitaan tai seuran nimeksi varmaan pitää vaihtaa Rauman Ketut/Koiraeläimet. On se ihme ellei seuran omien kannattajien ääntä kuunnella, varsinkin kuin kannattajien mielipide on nähtävästi aika selkeä ja yksimielinen.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eipä ole tullut pahemmin ketunkannattajia vastaan. Yllättävän hyvin "the hanke" on saanut kannatusta ja julkisuuttakin. Julkisuudesta kiitos toimittajille; Kimmo Mäkeläinen (LS), Ari Anteroinen (Ramona/UR), Risto Leino (Ramona) ja Janne Rantanen (UR). Kannatuksesta kiitos meille kaikille. Facebook yhteisössä on jo 952 jäsentä, eikä täälläkään allekirjoittaneiden määrä mitenkään vähäinen ole.

Toukokuussa aion tehdä katugallupin asiasta Raumalla. Tuon jälkeen luovutan tulokset Rajalalle, median läsnäollessa. Näin on alustavasti sovittu.

Hienoa kansalaisaktivismia havaittavissa. Usein monessa asiassa protestit mumistaan oluttuopin pohjalle, mutta tämä homma on todellista vaikuttamista.

Kävi miten kävi, niin kiitokset puuhamiehille! Ja vaikka huonosti tällä kertaa kävisikin, niin ei tämä kampanja hukkaan ole mennyt missään nimessä.

Toimitusjohtajat vaihtuvat aina silloin tällöin, Lukossakin, ja eiköhän se järki joskus voita tässäkin asiassa.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Kettu
Fretti pois paidasta!!!

Lukkoa paitaan, ketut saa pysytellä vaikka niissä fanituotteissa.

onneksi silti ei ole enään sitä yellow danger logoa. se oli vielä hirvittävämpi...
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ai jaa, tää on joku paitajuttu. Mie kun jo kuvittelin että Lukkoa vaaditaan mitaleille.
 

ganaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Robert Nordmark #31, Johtaja Virta
Allekirjoitus myös täältä hyvän asian puolesta.

Mulle käy myös päivitetty versio Lukkologosta, kettu pois heti...
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ai jaa, tää on joku paitajuttu. Mie kun jo kuvittelin että Lukkoa vaaditaan mitaleille.

Aika moni lukkofani on muuten sitä mieltä että mitalittomuus on ketun aikaansaannosta. Eli jos kettu saadaan pois paraatipaikalta, niin ne mitalit tulevat vähän niinkuin sivutuotteena..
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Tässä kun ollaan tätä Lukko-logo asiaa koitettu ajaa eteenpäin, niin hieman on ennakkoinfoa tarjolla. Huomenna aamusella, se gallup sitten toteutuu. Tapaamme Jouni Mikolan kanssa ammuseitsemän jälkeen Rauman torilla ja aloitamme homman toriprlamentista. Tulokset tulen jatkoaikaankin julkaisemaan ja parin-/kolmen viikon sisälle, ne toimistolle toimitan, muiden tulosten yhteydessä. facebook yhteisössä on jo tällä hetkellä 1348 jäsentä ja Länsi-Suomen sähköisessä gallupissa yli 80% oli Lukko-logon kannalla.
 

Ahma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Yksi allekirjoitus ehdottomasti lisää. Mielipiteet ovat samoja, joita täällä on jo useaan kertaan toisteltu. Jos kettua halutaan käyttää, se voitaisiin siirtää pikkulogoksi olkaan tai säilyttää joissain muissa fanituotteissa. Mieluiten kuitenkin kettu kokonaan pois. Itse en kettulogolla kuorutettua tuotetta osta, mutta vanhan tai varauksin parannellun lukkopaidan ostan heti.
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Allekirjoitettu. Kettu hevon kuuseen ja Lukko takaisin.
 

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Allekirjoitan myös. Kettu sinne missä pippuri kasvaa.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viimeinkin vaatimus meni läpi. Tämän ketjun voi "jäädyttää", tämä on nyt suomalaista jääkiekkohistoriaa. Olen onnellinen ja liikuttunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös