Vaatimus Rauman Lukon johtoportaalle!

  • 17 591
  • 86

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässä topicissa suomalaisen jääkiekon suurkuluttajat, ottavat kantaa Lukon pelipaitapolitiikkaan. Meidän mielestämme kettu on aikansa elänyt ja nyt on aika palata, ainoaan oikeaan Lukkologoon.

Olkku perkele, mistä sä vedät noita pilkkuja mitä omituisimpiin väleihin? Mitä se pilkku tuolla facebook-ryhmän nimessäkin tekee? Ylläolevassa lainauksessa kaksi pilkkua, molemmat ihan outoja. Ei ole tarkoitus vittuilla, mutta ihimettelen vaan. On aika raskasta, lukea.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Kieltämättä tuli hymy, kun avasin tuon facebook-linkin ja ensimmäisenä silmille rävähti Suomen vaakuna, sekä teksti:"Vaadimme Lukko-logoa takaisin, Lukon pelipaitaan." sekä kuvaus ryhmästä:"Adressi tyyppinen jäsenhankinta, toinitettavaksi Rauman Lukolle."

Okei, lupaan poistaa tämän viestin myöhemmin, että saatte suht puhtaita liuskoja näytettäväksi.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Joutui kyllä lainaamaan tämän tiukkaakin tiukemman ryhmän nimen ja kuvauksen omaan siguun hetkeksi.

Ihan oikeasti. Lähettäkää sille Rajalalle kirjepostia ja fakseja. Ei tällaisella Internet-vaikuttamisella saavuteta yhtään mitään. Lukko-logo kuuluu paitaan, mutta yrittäkää nyt edes. Eli nimiä paperiin eikä mitään printtilistoja, seuraavassa pudotuspelipelissä varmasti helppo kerätä pari tuhatta nimeä.

Raumalaisorganisaatio tietysti vetää omat johtopäätöksensä ja muuttaa nimensä Rauman Ketuiksi. Tai Rauman Suippokorviksi.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Logo voisi hyvinkin olla "terästetty", eli kuten Eepin hyväntekeväisyysmatseissa oli paidoissa sinisellä pohjalla keltainen lukkologo, jonka keltaisen lukko-osan ympärillä on valkoinen tehostereunus. Vastaavasti valkoisella pohjalla sininen logo jota tehostettu keltaisella.

Keltaisesta pelipaitaväristä en itsekään pidä, valkoinen sopii mielestäni paremmin. Jos keltainen, niin sitten sinistä ja valkoista sopivasti mukaan, kylkiin ja kainaloihin, mutta ei kyllä olkapäihän kuten noissa jossain keltaisissa paidoissa oli (loipart-mainokset).
 

J.Petke

Jäsen
Kyllä minäkin olen vanhan perinteisen lukon kannalla. HPK sen ratkaisun osittain jo teki ja toivottavasti uuteen vanhaan ei ole paluuta.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tuskinpa tästä ketjusta mitään hyötyä hankkeessanne on, mutta allekirjoitetaan nyt hyvän asian puolesta kuitenkin.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Olkulla on hyvä hanke, joka kuuluu allekirjoittaa.

Lehväslukko rintaan sekä ketut sitten vaikka olkapäihin, jos ne on pakko säilyttää.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Kyllä kyllä. Lukkologo takasin ja rahat paita- ym. fanikrääsän myyjälle, niin kuin jo paitaketjuun aikaisemmin kirjoitinkin.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Rauman Lukon ainoa oikea logo on lukko eikä mikään kettu.
 

Huuhkaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kannatan Rauman Lukkoa enkä mitään kettua eli Lukko takaisin rintaan!

Lapsilleni en muita tuotteita ole voinut fanipuodista ostaa kuin lippikset, koska muissa ei Lukkoalogoa ole. Ja missään ketuissa en minä eikä lapseni rupea kävelemään!
 

Wolves

Jäsen
Valkoista käytettäisiin "kellertäviä" vastustajia vastaan, kuten Kärpät, KalPa ja SaiPa.


Vieraasta pöydästä huudeltuna olen samaa mieltä lähes jokaisen "allekirjoittaneen" kanssa.Lukko logo paitaan ja kettu huitsin nevadaan.

Sen verran kuitenkin off topiccina ja viitaten lainaamaani kohtaan, että ymmärtääkseni keltainen ja valkoinen lasketaan "samaksi väriksi" ja näin esim Lukko ei voisi pelata SaiPaa tai KalPaa vastaan valkoisessa (Tai voi, jos KalPa ja SaiPa pelaavat ottelun mustassa paidassa). Olkoon siinä paidassa mikä logo tahansa.
 

Taatusti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks, Tottenham Hotspur
Kannanpa sitten minäkin korteni kekoon. Ehdottomasti perinteitä kunnioittaen Lukkologo takaisin!
 

pongo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Perinteet kunniaan. Lukko paitaan.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Sen verran kuitenkin off topiccina ja viitaten lainaamaani kohtaan, että ymmärtääkseni keltainen ja valkoinen lasketaan "samaksi väriksi" ja näin esim Lukko ei voisi pelata SaiPaa tai KalPaa vastaan valkoisessa (Tai voi, jos KalPa ja SaiPa pelaavat ottelun mustassa paidassa). Olkoon siinä paidassa mikä logo tahansa.
Kyllä, keltainen ja valkoinen ovat "samoja värejä"!

Tarkoitin siis, että Lukko käyttäisi valkoista vieraspaitaa näitä "kellertäviä" vastustajia vastaan kotijoukkueen pelatessa tummemmilla paidoillaan. Eiköhän kuitenkin musta/keltainen vs valkoinen ole parempi vaihtoehto kuin musta/keltainen vs keltainen tai musta/keltainen vs tummansininen/keltainen.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Lukko takaisin paitaan, nykyinen on pelkka pyhainhavaistys.

Ei ne lapsetkaan mieti etta haluanpa jonkun sarjakuvaelaimen pelipaidan, vaan lukkopaidat ostetaan siksi etta se symboloi sita jaakiekkojoukkuetta mihin vanhemmat ovat muksun "kiinnittaneet". Ja ostopaatos on kuitenkin vanhemmilla. Minun puolestani fanikraasaan voitte virittaa vaikka dinosauruksen kuvia jos halutaan myyda niita pelkilla lapsiystavallisilla figuureilla, mutta jaakiekkojoukkueen pitaa kuitenkin edustaa tyylilla, silla logolla ja niilla vareilla milla ennenkin.
 

joukke69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä kyllä - Olkku on aivan oikealla asialla liikkellä. Allekirjoitan tämän addressin.
Rajalaa kiinnostaa vain ja ainoastaan se, ettei joudu minnekään maksamaan suunnittelusta. Heps heijaa - Olkun postaama kuvahan on jo valmis. Tahi sitten jokuhan on jo suunnitellut ne Eepin juhlapelin paidatkin.
Perinteet kunniaan!
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Rimpeläisiltä myös sellaisia terveisiä, että heittäkää nyt se saatanan kapi helvettiin ja traditiot kunniaan!

Olen ihmetellyt sitä jo vaihdoksesta asti, että miksi tämä "uudistus" meni niin helposti läpi faneilta. Jos ässäjohto päättäisi vaihtaa patalogon johonkin vitun alpakkaan tai nahkiaiseen, niin uskoisin, että sen jälkeen Murskatielle haettaisiin talkoolaisia valutalkoisiin...

Mutta olette hyvällä asialla, jatkakaa!!!
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mukana ollaan oikean asian puolesta. Kettu olkoon tästä lähtien sivuroolissa, eikä paraatipaikalla. Virheet pitää myöntää ja ottaa niistä oppia. Eli Lukko takaisin rinnukseen, kiitos.
 

Samila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Allekirjoitetaan tännekin, vaikka asiaa puinkin lyhyehkösti tuolla Lukon palstalla. Lukko-logo ehdottomasti takaisin!
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Minä en tyydy, että kettu jää johonkin sivurooliin. Haluan, että siitä luovutaan kokonaan. Kettu on teennäinen ja ruma. Oman joukkueen logo pitää olla sellainen, josta fani, eikä vain sen suunnittelija, voi olla ylpeä.

Lukko takaisin paitaan, ja sassiin.
 
Viimeksi muokattu:

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Eipä ole tullut pahemmin ketunkannattajia vastaan. Yllättävän hyvin "the hanke" on saanut kannatusta ja julkisuuttakin. Julkisuudesta kiitos toimittajille; Kimmo Mäkeläinen (LS), Ari Anteroinen (Ramona/UR), Risto Leino (Ramona) ja Janne Rantanen (UR). Kannatuksesta kiitos meille kaikille. Facebook yhteisössä on jo 952 jäsentä, eikä täälläkään allekirjoittaneiden määrä mitenkään vähäinen ole.

Toukokuussa aion tehdä katugallupin asiasta Raumalla. Tuon jälkeen luovutan tulokset Rajalalle, median läsnäollessa. Näin on alustavasti sovittu.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Olen samaa mieltä! Lukko-logo on ihan saatanan hieno, ketun voi työntää sinne, mihin aurinko ei paista. Ja Ydinvoimaa-teksti kruunaa kaiken.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös