Vaasan Sport 2011–2012: Kohti parempaa – osa 2

  • 583 941
  • 1 738
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mörsky saattaa nousta joukkueen yllättäjäksi, jalka käy tahtoa sekä juonikkuutta tuntuu olevan hyökkäyspäässä. Pieni koko pudotuspeleissä on aina pieni arvoitus.

Kyllä, kyllä. Mörskyn meno jäällä on jotain huikean kaunista katsottavaa. Sillä kaverilla on oikeasti ne silkkikädet. Viime kausi meni vielä vähän sivustaseuraajana, mutta tällä kaudella ja varsinkin nyt runkosarjan loppupuolella mies on tullut todella itsevarmaksi ja röyhkeäksi hyökkäyspäässä. Lienee Rässyllä osansa tuohon hurjaan röyhykeyteen. Mieshän on, kuin eri planeetalta nykyään. Tulee noista pleijareista mieleen Mörsky ja toinen karsintaottelu Lahdessa. Ne, jotka paikalla sillon olivat varmaan allekirjoittavat, että vaikka Sport hävisi tuon matsin, oli kentän ehdoton herra ja hidalgo juuri Mörsky. Sillon nähtiin ensimmäiset väläytykset silkkikäsistä ja uskomattomasta röyhekydestä. Taisi olla all-in peli kaverilla sillon menossa. Eli, en usko tuohon otteluun vedoten, että miehen koosta tulisi mitään ongelmaa pleijareissa, kunhan vaan tuo itseluottamus säilyy ja miksi ei säilyisi.

Toinen, jonka tahdon taas vaihteeksi nostaa otsikoihin on Jallu Jr. Hitto se kaveri on taas tälläkin kaudella kehittynyt huikeesti. Eihän Jallun tarvi tai edes saa edelleenkään laukoa maalia kohti, kun ohi ne menee kuitenkin, mutta voi tsiisas, mitä passeja taas eilen ja ne jalat. Onko Jallu pöllinyt jonkun toisen kaverin jalat, vai mistä toi nykyinen liike on oikeen peräsin? Tekee aivan hiton paljon näkymätöntä työtä kentällä ja on allekirjoittaneen papereissa ainakin yksi ehdottomia jatkajia myös ensi kaudella. Jallulle löytyy mielestäni aina paikka meidän rosterissa.

Niin ja otetaan nyt sitten aasinsiltana se toinenkin kaveri esiin, jonka mieluusti näkisin meillä ensi kaudella, eli Juho Iloviita. On se vaan kova kaveri lataan maaleja. Eilen taas 2+0. Ei paha. :)
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Jallulla on vahvuutensa, siitä ei pääse mihinkään. Hassua kuitenkin, miten erilainen käsitys allekirjoittaneella on muilta osin muodostunut Jallusta. Toki olen ollut striimien ja veikkaustv:n varassa eli moni asia näyttää erilaiselta kuin paikan päällä ja moni asia jää näkemättä.

Mutta kuitenkin asiaan, eli eilen kiinnitin ihan erityisesti huomiota sellaiseen asiaan, että Jallu jr menetti kiekon luvattoman usein vastustajalle. Näytti kuin olisi yrittänyt tehdä asioita, joihin ei taidot riittä ja siitä seurasi jatkuva kiekon menetys, nimen omaan hyökkäyspäässä. Varmaankin Räpsä on kannustanut rohkeaan ja vastustajaa hastavaan pelaamiseen, joka sinällään on hyvä asia. Ja kuten todettu, Jallulla on vahvuutensa.

Mörsy oli eilen hyvä maalin edessä ja pistikin Pekka Lehmusmaisella rauhallisuudella näyttävästi keikon pömpeliin. Ensi kaudella on Mörskyllä mielestäni näytön paikka, onko kaverilla rahkeita nostaa vielä tasoaan ja nousta mesiksessä kärkipelaajien kastiin.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Ennustin jo viime kaudella että Mörsky saattaa olla aikamoinen myrsky kentällä, alkaa pikkuhiljaa sekin jamppa lunastamaan tuota mun ennustusta. Varsinkin nyt kun peli näyttää nimenomaan Virkkusen ja Kokkalan kanssa toimivan. Ei ehkä ihan sitä parasta Mörskyä olla saatu irti aikaisemmin, kun mies kuitenkin suurimman osan ajasta pelannu nelosessa Riskan/Hakomäen/Fugin/Jallun kanssa. Kokkalaakin täytynee ihan vähän kehaista, mies kuitenkin on mennyt paljonkin eteenpäin siitä mitä se oli kun tuli tänne. Rauhallinen kiekon kanssa ja tekee ihan hyviä ratkaisujakin, potentiaalia löytyy jopa yllättäjäksi playoffeissa.

Mutta sellasta, vähän rupes kyllä vituttamaan kun hoksasin että meen ens viikonlopuks Jyväskylään ja missaan lauantaisen Hokki-pelin. Mutta tiedä sitten jos vaikka halvalla lipun hinnalla eksyis Synergia-areenalle katsomaan Akat-TuTo peliä, ihan vaan jotta saa balsamia haavoihin.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
On se hitto sanottava että meno Sportin osalta alkaa vaikuttaa yhä vakuuttavammalta. Kauneusvirheenä pitkään aikaan lopun uuvahtaminen Kouvolassa, joka lopulta saattoi olla aivan hyväkin asia. Kuinka moni on huomannut miten vähillä loukkaantumisilla tämän kauden Sport on selvinnyt(äkkiä puun koputusta, kyllä tehty on jo). Puurula alkaa lunastaa juuri niitä odotuksia joita häneen ollaan ladattu kevättä silmällä pitäen. Pisteitä tulee melko laajalla säteellä kentälle kuin kentälle. Yksittäiset pelaajat ovat menneet hurjasti eteenpäin, case Mörsky ja Virkkunen esimerkkeinä.

Räsänen on ollut lopulta toimistolta erinomainen valinta koutsiksi. Parjattu Jämsäkin on hoitanut tonttinsa varsin kohtuullisesti, joskin oppia on nyt otettava näistä lainasekoiluista.

Ainut mikä murehdituttaa edelleen on se että suuret massat ei ole halliin rynnänneet odotetulla tavalla vaikka Sport on kivunnut aivan sarjakärkeen. Olisko jo aika nyt herätä vihdoin Vaasa ja maakunta? Väitän, että mikäli Divarin päätyyn asti mennään niin Hakamettän reissuista tulee ikimuistettavia.
 

Tibor

Jäsen
Ainut mikä murehdituttaa edelleen on se että suuret massat ei ole halliin rynnänneet odotetulla tavalla vaikka Sport on kivunnut aivan sarjakärkeen. Olisko jo aika nyt herätä vihdoin Vaasa ja maakunta? Väitän, että mikäli Divarin päätyyn asti mennään niin Hakamettän reissuista tulee ikimuistettavia.

Katsomossa tosiaan on jopa huolestuttavan paljon tilaa pelistä toiseen. Noh, aikaa on ja kiinnostus tästä lisääntyy. Tulossa on vielä mm. runkosarjan päättävä kaksoiskierros, toivotaan siihen kunnon panosta ja kolmosella alkavaa yleisömäärää! Nyt hallille kannattaa lähteä, sillä Sportin peli näyttää ainakin runkosarjan osalta parhaalta pitkään aikaan.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kovasti tuntuvat muiden joukkueiden kannattajat miettivän erilaisia taktiikoita tähän runkosarjan loppuun ja näille helvetin idioottimaisille tasauskierroksille. Minä toivon(varmaan kaikki muutkin Sportin kannattajat) että meidän taktiikkamme tulee olla voittaa jatkossa jokainen ottelu huolimatta siitä kuka vastaan asettuu milloinkin. Tämä on lopulta se kantavin taktiikka.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Räpsä Pohjalaisessa. Tänään lauantaina maalia vartioi Puurula ja viikon haastepeleissä Laitinen riippumatta Sportin sarjasijoituksista. Tällä ratkaisulla halutaan antaa riittävästi lepoa Jonille ja Jarnokin on sitten varmuudella pelikunnossa. Kuulostaa ihan järkevältä. Joukkue on kuuleman mukaan terve lukuunottamatta pientä flunssaa. Kaiken kaikkiaan tällä hetkellä kaikesta Sportin toiminnasta paistaa suunnitelmallisuus, ennakointi ja valmistautuminen ratkaisuun. Tuntuu jopa liian hyvältä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Minä toivon että meidän taktiikkamme tulee olla voittaa jatkossa jokainen ottelu huolimatta siitä kuka vastaan asettuu milloinkin. Tämä on lopulta se kantavin taktiikka.

Kyllä. Antaa Jukureiden ja KooKoon taktikoida kaikessa rauhassa. Kun voitetaan kaikki ottelut, varmistetaan piikkipaikka ja vältytään KooKoolta ja Jukureilta ennen finaaleja.

Vaikeaksi Sportille kyllä runkosarjan voittaminen on tehty, kun ensin lähti sarjapsteet ja sitten vielä tänään kolmanneksi tulleelle tarjotaan "helpompia pisteitä". No, osataanpa arvostaa vaan enemmän runkosarjan voittoa, kun se pitää saavuttaa kovemman kautta.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kovasti tuntuvat muiden joukkueiden kannattajat miettivän erilaisia taktiikoita tähän runkosarjan loppuun ja näille helvetin idioottimaisille tasauskierroksille.

Mun mielestä ihan ok että tulee yks lisä-ottelu. Kyllä esim Sport-KooKoo tiistaina/keskiviikkona kelpaa mulle. Kausikortti taskussa niin tottakai tämä on ihan ok ratkaisu. Fairplay jne?...no, loppujen-lopuks aivan samaa, pitää vaan hoitaa nä pelitkin kunnolla niin ei jää mitään jossitavaks.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kovasti tuntuvat muiden joukkueiden kannattajat miettivän erilaisia taktiikoita tähän runkosarjan loppuun ja näille helvetin idioottimaisille tasauskierroksille. Minä toivon(varmaan kaikki muutkin Sportin kannattajat) että meidän taktiikkamme tulee olla voittaa jatkossa jokainen ottelu huolimatta siitä kuka vastaan asettuu milloinkin. Tämä on lopulta se kantavin taktiikka.

No täähän siinä on juttu, kun muut joutuu miettimään taktiikoita Sportin välttämiseks, ku myö tiietään että työ voitatte kuitenkii kaikki pelit :(

Ihan epistä tommonen ylivoimasuus ja varma mestaruus.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Mielenkiintoisia hajatelmia Räsäseltä Pohjalaisessa. Eli taktiikkana mahdollisesti huilauttaa ainakin osaa pelaajista haasteotteluissa, ainakin vieraspelissä.

Räpsä mainitsee myös, että tässä on huomioitu se, että jos jäädään kolmanneksi ja keskiviikolle tulee pitkä vieraspelimatka. Noh voitto tänään, niin ei tarvi tuotakaan miettiä. Mutta tuleehan sitä esimerkiksi runkkarin voitollakin pitkä vieraspelimatka keskiviikkona joko Mikkeliin tai Kouvolaan, eli sinänsä hieman outo tuo kommenti.

Itse olisin laittanut tänään Laitisen maalille, Puurun seuraavaan ja Laitisen taas runkkarin viimeiseen peliin. Toisaalta Puurulle haluttaisiin varmasti tiistain peli (kotona) ja jos jäätäisiin toiseksi, olisi tuo peli vieraissa.

Nyt onkin kiva jossitella, sillä vahinko, ettei esimerkiksi Kouvolassa onnistuttu pitämään tuota lopun johtoa. Meillä olisi aivan erinomainen tilanne, kun olisi mahdollisuus melkein varmistaa jo tänään runkosarjan voittoa ja ainakin viimeisessä pelissä saisi huiloittaa ihan huolella pelaajia. Nyt kuitenkin ainakin itse näkisin sen verran paljon painoarvoa niin pelillisesti kuin taloudellisestikin runkosarjan voitolla, että kyllähän se on tavoittelemisen arvoinen asia. Tosin kolikon toisella kääntöpuolella sitten väsymys, mahdolliset avainpelaajien loukkaantumiset jne. jne.
Eli vähän vittumainen tilanne, mutta taidan vain luottaa Räpsään, ja uskon että hän tietää mitä tekee.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
haha...kouvostoliitti - vantaa, viimeinen erä 1-3... Taktiikka? Voi vittu mikä pelleily. Onneks tä Juujärven clowni ei tullutkaan Vaasaan silloin kun Stögä lähti Sveitsiin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
haha...kouvostoliitti - vantaa, viimeinen erä 1-3... Taktiikka? Voi vittu mikä pelleily. Onneks tä Juujärven clowni ei tullutkaan Vaasaan silloin kun Stögä lähti Sveitsiin.

Pelleilyä tai ei, mutta näinhän sen pitääkin mennä. Kolme asiaa, jotka tahtoisin nostaa esille...

- Kaksi joukkuetta on ylitse muiden ja ne taistelee keskenään. KooKoo sitten näitä muita keskikastin joukkueita vastaan.
- Toinen mielestäni hyvä asia on se, että Jukurit vetää huomattavasti enemmän jengiä mökkiin, mitä JokiPo
- Kolmantena hyvänä asiana näen sen, että pelataan kaksi kovaa ottelua alle ennen pleijareita. Kun ei "päästä" höntsäilemään, saadaan hyvä drive pleijareihin ja voidaan pitää hyvä tappotahti päällä.


Ei tässä siis kuinkaan käynyt. Jukurit on meille pelkkä suupala ja kun voitetaan runkosarja, niin varmistetaan se, että pelijareiden kakkosrundillakin saadaan ennakkoon heikompi vastustaja vastaan.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Täytyy vain toivoa, ettei Sport perseile varsinkaan maalieron kanssa Mikkelissä, niin voi olla sitten keskiviikkona tupa yllättävän täynnä. Tietenkin jos tiistaina tulisikin jonkunlainen voitto tilille, niin sitten alkaa kiima olla huipussaan keskiviikkoa ajatellen. Onneksi saatiin keskiviikoksi peli, niin ainakin Vaasassa nähdään aito runkosarjapokaali. :)
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hyvinhän tässä lopulta vielä on pullat uunissa. Tiistaina kelpo ottelu Mikkelissä ja keskiviikkona on mökki Vaasassa täynnä ja pytty komistaa toimiston sisustusta. Mikä vois olla parenpaa markkinointia tulevia pleikkareita varten? Btw joko se markkinointiheppu on Sporttiin valittu?
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Jatketaan tota Patin listaa sen verran, että saatiin keskiviikon ottelu himaan. Kundit pääsee ottelun jälkeen suoraan kotiin nukkumaan, kun taas esim. Jukurit lähtee matkustamaan yön selkään kohti Mikkeliä. Tosi hieno älynväläys liitolta antaa melkein jokaisessa otteluparissa/ottelussa tämä etu sarjassa huonommalla sijalla olevalle joukkueelle.

Nyt sitten tiistaina hyvä tulos Mikkelistä, ja keskiviikkona pelataan Vaasassa runkosarjan voitosta. Tämä toki tulee syömään fyysisiä ja henkisiä voimavaroja, mutta täysillä vetäminen kantaa varmasti hedelmää jatkossa. Sellainen toive kuitenkin olisi, että Hokki ei sitten puolivälierissä tule vastaan.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Jatketaan tota Patin listaa sen verran, että saatiin keskiviikon ottelu himaan. Kundit pääsee ottelun jälkeen suoraan kotiin nukkumaan, kun taas esim. Jukurit lähtee matkustamaan yön selkään kohti Mikkeliä. Tosi hieno älynväläys liitolta antaa melkein jokaisessa otteluparissa/ottelussa tämä etu sarjassa huonommalla sijalla olevalle joukkueelle.
Täh. Siis kyllähän se on nimenomaan sen takia laitettu näin, että paremmin sijoittunut pelaa tiistaina kotona, että se saa siinä sen kotiedun itselleen. Kyllä siellä on liiton miehet ajatelleet ihan samalla tavalla kuin meikäläinenkin.

Nyt meillä on normaali vieraspeli tiistaina, mutta joudutaan matkustamaan pitkin yötä takaisin tai yöpymään matkalla, ja ei käytännössä saada kotiedusta mitään etua. Sama tilanne kuin joskus play-offs sarjoissa, ja monesti näissä tilanteissa joukkueet ajavatkin perätysten bussilla (tässä tapauksessa tiistaina Vaasaan päin).

Ainut pieni hyöty on tosiaan tuo, että Jukurit on vasta ke-to yönä kotona, mutta sillä ei juurikaan ole mitään merkitystä, kun seuraavana eikä sitä seuraavana päivänä ole ollenkaan peliä.

Tämä kakkossija oli kaikista huonoin ajatellen haasteotteluita.
1. sija olisi tullut, kun ei oltaisi perseilty lopussa.
3. sija olisi tullut, kun me oltiin perseilty, niin ei olisi saanut KooKoo:kin perseillä lopussa ja menettää kolmea pistettä.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Onhan se toki noinkin. Varmasti yötä myöten reissaaminen ja pelaaminen samana päivänä näkyy rasituksena keskiviikkoillan pelissä. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että näin päin (eli kotimatsi keskiviikkona) homma on paremmin. Ja tuntui jälkipeleissä Erekin olevan sitä mieltä, että kakkossija tässä vaiheessa olisi Sportille paras. Kahden ottelun "sarjassa" ei just kotietua ole, kun nyt Jukureiden ratkaisupeli on vieraskentällä, ja heidän on kuitenkin matkustettava sinne pelin jälkeen yöllä tai aamulla. Play off -pelejä ajatellen jokainen huilipäivä on äärettömän arvokas. Nyt Sportilla on Jukureihin nähden yksi huilipäivä tai laadukas treenipäivä enemmän.

No, tästä voitaisiin tietysti vääntää kättä pitkäänkin. Ehkä vaan yritän kääntää tätä kakkossijaa positiivisen ajattelun puolelle. Pelin jälkeen pidin kolmossijaa parhaana vaihtoehtona, mutta Vantaan tasoitettua KooKoota vastaan alkoikin kakkossija maistua hyvälle :)
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei todellakaan kanna tuo pelisysteemi pitkälle (tai sitten mestaruuteen), minkä ihmeen takia pitää jokainen hyökkäys aloittaa oman maalin takaa, menettääkseen kiekko sitten vastustajalle.
Muutama hyvä esimerkki oli, kun vielä miltei siniviivalta palautettiin kiekko takaisin oman maalin taakse.

Hokki toimitti heti kiekon Sport-päätyyn eikä leiponut koko pelin aikana sitä oman maalin takana.

Ajoittain nuo Sporan lähdöt onnistui, mutta tulihan siinä monta hasardia ja sitten oltiin kusessa.

Meillä on muutenkin pakkikalusto kuutamolla, ihme että näin korkealla sarjataulukossa killutaan.
Aivan karseeta peliä tänään, ihmettelenkin, miten tuolla pelillä porskutetaan sarjakärjessä.

Paljon pitää vielä pelin kehittyä.

Hokin omasta päästä lähdöt oli mestiskiekkoilun parhaimmistoa ja siitä Spora voisi ottaa esimerkkiä ja katsoa videolta. Aivan järjettömän hienoja pikku siirtoja ja puolenvaihtoja.

Oliko kyse asenteesta vai mistä, mutta Hokki vei ja Sport vikisi, vaikka voitettinikin.

Voittakoon Spora, vaikka mestismestaruuden, josta olen veljien kanssa ylpeä, mutta peli on vieläkin kaukana täydellisyydestä.

Täysillä mukana Sport-pelipaita päällä fanikatsomossa, mutta vitutus suuri.

Olen puhunut!!
 

jjhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
En tiedä kuinka pitkälle pelisysteemi kantaa, mutta hieman eri mieltä kuitenkin. Perussarjassa saavutettiin jaettu kärkisija pisteiden osalta. Maaliero toiseksi paras, päästettyjä maaleja toiseksi vähiten. Hokki päästänyt 146 Sport tasan 100. Koko kauden ja viime kauden ihaillut sitä eroa Tammisaikaan, miten Sport lähtee puolustuspäästä ja pidän sitä yhtenä suurimpana muutoksena. Viimeaikoina siinä on ollut hieman tökkimistä harhasyöttöjen ja hitauden muodossa, joka enemmän vaikuttaa liialliselta itsevarmuudelta. Tästä on kuitenkin matkaa ylimielisyyteen, josta seuraa yleensä häviöitä.
Hokki pelasi hyvän pelin ja sillä puolestaan oli itsevarmuutta kolmen edellisen kohtamisen voittojen muodossa. Voitto varsinaisella peliajalla olisi ollut kova sana, mutta Hokki ansaitsi tuon pisteen ei kahta.
Puurulalle taas hyvä peli. Kyllä tällä joukkueella on kaikki mahdollisuudet, mutta sarja oli tasainen ja pudotusottelut on taas uusien mahdollisuuksien aikaa kaikille joukkueille.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Voittakoon Spora, vaikka mestismestaruuden, josta olen veljien kanssa ylpeä, mutta peli on vieläkin kaukana täydellisyydestä.

Täysillä mukana Sport-pelipaita päällä fanikatsomossa, mutta vitutus suuri.

Olen puhunut!!
Kyllä on kovat vaatimukset jos ei pelkkä voitto riittää...pitää vielä olla näyttävä tai jotenkin "tyylikäs" peli-systeemi...huhuh.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Näinpä. Ei aina voi onnistua täydellisesti. Ja täytyy muistaa, että siellä kaukalossa on myös vastustajakin, joka tekee joka ilta kaiken mahdollisen, että meidän (Sport) elämä kaukalossa olisi vaikeampaa. Itseasiassa tuo klisee pätee vielä varsinkin meidän kohdalla jopa muita enemmän, sillä kuten monesta suusta sanottua, Sport sytyttää vastustajat aina.

Sarjataulukko puhukoon puolestaan ja muun muossa päästettyjen maalien saldo näyttää oikein mukavalta.

Eilinen oli paha peli jo ennakkoon. Hokilla pieni flow päällä ja pääsivät perjantain hienon ja heille elintärkeän voiton jälkeen aika paineettomasti haastamaan. Näkyi myös, että heillä pleijarit ovat olleet ja ovat käytännössä jo nyt päällä. Taistelivat kuin hullut eläimet, meillä taas oli vähän eri tilanne!

Taisin nähdä koko kauden kiukkuisimman Räsäsen, kun katsoo eilisen pelin lehdistötilaisuutta. Vihaisen oloinen Räpsä oli todella "se otsassa" kun kolmen pisteen voitto menetettiin ja muutenkin esitys oli vähän sinnepäin. Lisäksi Räpsän mielipide tulevista haasteotteluista tuli hyvin selväksi :)
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Ei Sportin runkosarjan pelaamisesta voi kovin paljoa murista, koska Sport on pelannut ehkä tasapainoisimman runkosarjan mestishistoriansa aikana. Pahoja notkahduksia ei ole tullut koko kauden aikana. Tänä vuonna ei koettu edes perinteistä mustaa marraskuuta. Pohjan tälle luo tietysti selkeä pelitapa, mutta pidän myös Räpsän tyylistä antaa pelaajien toteuttaa itseään. Tämä on tuonut moneen otteluun ns. viihdyttävää elementtiä, kun pelaajat ovat pistäneet hieman extraa kikkojen ja harhautusten muodossa.

Ymmärrän silti jaazan pientä huolta, koska Sportin pelaamisessa on muutamia puutteita, joihin vastustaja pystyy iskemään. Näihin ongelmiin pitää pystyä löytämään ratkaisuja ennen play off -pelejä. En nyt lähde niitä tässä erittelemään, koska mistä sitä tietää, että kuka näistä kirjoituksista ottaa onkeensa :) Eilisen pelaamisen flegmaattisuuteen kiinnittivät huomiota myös Puurula ja Räsänen. Muutaman pelaajien ajatukset ja asenne eivät eilen olleet kiinni olennaisessa, ja tämä mielestäni heijastui kaikkeen tekemiseen. Toisaalta kauden aikana ollaan nähty otteluita, joissa koko jengin keskittyminen ja lataus on ollut kohdallaan. Esim. syksyn Jukurit -ottelussa ja toisessa KooKoo -ottelussa vastustajilla ei ollut juurikaan jakoa Sportin myllytyksessä. Siksi ainakin itse suhtaudun varsin luottavaisesti tuleviin play off -otteluihin - lähdettiin sinne sitten ykkös-, kakkos - tai kolmossijalta.

Räpsä oli tosiaan varsin tuimana lehdistötilaisuudessa, ja teilasi myös nämä surkuhupaisat haasteottelut. Vasabladetin mukaan Räpsän ilme kuitenkin hieman kirkastui, kun selvisi että Sport nousee kakkospaikalle. Lehtijutussa korostettiin sitä tosiasiaa, että nyt Sport saa kaksi todella arvokasta huilipäivää ennen play off -pelejä: maanantain kotipeli olisi tullut todella nopeasti ja keskiviikon pelin jälkeen ei tarvitse lähteä yön selkään ajelemaan Vaasaa kohti. Toivotaan nyt, että rumasta ankanpoikasesta tuleekin kaunis joutsen eli runkosarja saa hienon huipennuksen Vaasassa keskiviikkona. Ja eniten tässä toivoo sitä, että tuplamatsit Jukureita vastaan eivät toisi kummallekaan joukkueelle mitään loukkaantumisia.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ei Sportin runkosarjan pelaamisesta voi kovin paljoa murista, koska Sport on pelannut ehkä tasapainoisimman runkosarjan mestishistoriansa aikana. Pahoja notkahduksia ei ole tullut koko kauden aikana. Tänä vuonna ei koettu edes perinteistä mustaa marraskuuta. Pohjan tälle luo tietysti selkeä pelitapa, mutta pidän myös Räpsän tyylistä antaa pelaajien toteuttaa itseään. Tämä on tuonut moneen otteluun ns. viihdyttävää elementtiä, kun pelaajat ovat pistäneet hieman extraa kikkojen ja harhautusten muodossa.
Nyt Räpsä todella toteuttaa itseään tai sitten vie mediaa sata-nolla. On se taktiikka tuokin jättää kahdessa viimeisessä pelissä tavoittelematta kotietua välieriin ja finaaleihin.
Runkosarja saa varmasti hienon huipennuksen Vaasassa, mutta tuolla lepo-osastolla huipennus ei tule olemaan vaasalaisfanien mieleen.

Uskon, että Vaasasta ei löydy kovin montaa kannattajaa, jotka ymmärtävät täysin mitä Räsäsen päässä liikkuu.

Pohjalaisen toimittaja kertoo että huomenna huilivuorossa ovat seuraavat: Puurula, Kokkala, Suonpää, Tapio, Pelkonen, Koivisto ja Uitto. Virkkusella kuumetta. Mestisdebyytin tulevat tekemään Kankaanpää, Huovinen ja Pitkäjärvi.

Mielenkiintoinen strategia Räsäseltä mutta ymmärtäähän sen että pelaajien pitää saada myös lepoa koska tällä viikolla on neljä peliä kuudessa päivässä.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Uskon, että Vaasasta ei löydy kovin montaa kannattajaa, jotka ymmärtävät täysin mitä Räsäsen päässä liikkuu.

Pistääpähän itseänikin mietityttämään että mitä helvettiä. Kaiken kukkuraksi aion huomenna mennä Mikkeliin tsiigaamaan peliä, jota Sport ei edes lähde voittamaan tosissaan? No ei kait siinä, kiroillaan sitten niin helvetisti katsomossa, Mikkeliläiset varautukaa.

Rässykö on sitten tyytyväinen kolmanteen sijaan runkosarjassa kaiken tän helvetin taistelun jälkeen? Ilmeisesti kotietu mahdollisiin välieriin ei tarkoita mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös