Vaasan Sport 2011–2012: Kohti parempaa – osa 2

  • 583 941
  • 1 738

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Ohoh kovan kaappauksen teitte. Aika kovat on nyt kaksi ensimmäistä ketjua, ja tämä taisi nostaa teidät kevään ennakkosuosikiksi ohi Jukureiden.

Tsot tsot! Hyvä oli Blomqvistin nappaus tänne mutta eipäs nyt puhuta mistään ennakkosuosikeista! Ilmeisesti nyt lähti liikkeelle tämä "meil ei oo ees paineita ku te ootte ennakkosuosikeita". Kyllähän se KK ja Jukurit edelleen on ne suurimmat ennakkosuosikit mun papereissa. Ja KooKoolla varmasti ehkäpä suurimmat paineet menestyä. Sportilla on ennakkosuosikit erittäin hyvin haastava joukkue.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Joo kyllähän se Jukurit on sarjan ylivoimainen suosikki. Vaasassakin pyörittivät Sportia viime pelissä siihen malliin, että huh huh. Hävisivät tosin, mutta eivät kolmesti häviä tässä sarjassa yhdelle mestisjoukkueelle.

Kookoolla sen sijaan on pakkomenestymisen paikka jo pelkästään uskottavuus syistä. Valmentajan potkut ja viimeiset hankinnat osoittavat, että nyt on pakko voittaa!

Sportin pitää kyllä neljän joukkoon tässä sarjassa edetä, mutta finaalipaikka olisi enemmän kuin sata jänistä. Että kyllä tää sarja on kahden kauppa tänä keväänä. Me kiustaan niin kuin tehtiin viime keväänäkin.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Joo kyllähän se Jukurit on sarjan ylivoimainen suosikki. Vaasassakin pyörittivät Sportia viime pelissä siihen malliin, että huh huh. Hävisivät tosin, mutta eivät kolmesti häviä tässä sarjassa yhdelle mestisjoukkueelle.
On hävinnyt jo. SaPKo on voittanut Jukurit kolme kertaa. Voitot SaPKolle 3-2... Ja lisää tulee...Ihan vaan pienenä välihuomautuksena.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olisin kyllä toivonut pakkikalustoon vielä yhden vahvistuksen.
Omasta päästä lähtöjen kanssa on ollut aika-ajoin suuria vaikeuksia, kun vastustaja on pistänyt kunnon karvausta päälle. Välillä pelottavan näköistä touhua.

Hyvä tilannehan on nyt sarjataulukkoa katsoen ja voittoja on tullut yli odotusten, mutta nuo pakkivahvistukset ovat olleet oikeastaan koko kauden tapetilla.

Vaikka ei mestaruus olisi välttämättä mahdollinen, niin mahdollisimman pitkälle viety sarja tuo kuitenkin kassaan kahisevaa.

Suurella mielenkiinnolla kyllä seuraan Blomqvistin (olipa vaikea nimi kirjoittaa) otteita huomisesta lähtien. Jotenkin on sellainen kutina, että mies saattaa olla Sportille oivallinen skouttaus.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Liitosn siirtotaulukosta bongattua: Jonas Elola Tapparan A:sta Sportiin. Tosin varmaan Vaasassakin tarkoitus pelata junnuissa.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Anton Fogström ulkomaille ja Erno Suomalainen S-Kiekkoon, kertoo Sportin kotisivut. Anton sai liian vähän peliaikaa, Erno vuokralle Seinäjoelle, ehkä hyvä näin.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportin sivujen mukaan Sport ja Pikku-Fugi ovat purkaneet yhteisymmärryksessä sopimuksen. PikkuFugi siirtyy jonnekin ulkomaille. E. Suomalainen puolestaan siirtyy vuokralle Seinämäelle. Kuuluisiko vielä jotain muuta?
 

Damon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Laitetaan nyt tännekin tieto tästä eli niin kuin aikaisemmin jo ounastelinkin, Suomalainen siirtyy lainalle loppukaudeksi S-Kiekkoon. Sieltä on hyvä ottaa vauhtia ensi kautta ajatellen. Lisäksi Anton Fogström jonnekin ulkomaille.

Tunnin päästä siirtoikkuna sulkeutuu, mutta vielähän tässä ehtii tapahtua.

EDIT: Liian hidas..
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Kookoolla sen sijaan on pakkomenestymisen paikka jo pelkästään uskottavuus syistä. Valmentajan potkut ja viimeiset hankinnat osoittavat, että nyt on pakko voittaa!

Mun mielestä siinä ratkaisussa hävisi viimeisetkin menestymisen paineet. Nyt vaan mennään ja katsotaan mihin se riittää, ja sama kuka ne maalit tekee. Kuhan se on KooKoo. Jos pelaajat ajattelee yhtään samalla tavalla, niin hyvä tulee. Välikausi-nahkalippis päähän ja huomenna hallille.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Fogström päästettiin isommille minuuteille muualle. Kai se on ymmärrettävää. Pelaajaakin pitää ajatella. Vaikka Fogström ei ole se suosituin pelaaja Sport-kannattajien keskuudessa niin mun täytyy sanoa, että mielestäni Antoine onnistui hyvin pelaamissaan otteluissa. Hän on kehittynyt viime kaudesta mielestäni selvästi. Ja vaikka hän nyt riveistä poistuikin, pidän häntä potentiaalisena Sport-pelaajana taas ensi kauden Sportiin.

Rosterin vahvuus on nyt 2+8+14 +junnut. Kai se riittää. Toivottavasti ei tuu pahoja loukkaantumisia. Tosi vähällä ollaan päästy tämä ja viime kausi vrt. moni muu edellinen. Kai Sport tekee nykyään jotain oikein.?
 

Rocco

Jäsen
Suomalaisen laina Seinäjoelle oli aivan ymmärrettävää. Kaveri ollut sivussa lonkkaoperaation jälkeen todella kauan, eikä häntä voinut suoraan ottaa kakkoseksi Mestikseen. Laitinen tuli taloon, joten Suomalainen oli tässä tilanteessa sitten kolmosveskari. Ilman leikkausta olisi Erno ollut taatusti kakkosmolari koko kauden ajan.

Fugi on ollut ihan hyvä täytemies, tullut paikkaamaan kun on tarvittu ja on pelannut vielä hyvin. Valmentajalle mainio tilanne, mutta pelaajalle ei. Mutta kun ei aivan täyteen rooliin tälle tasolle rahkeet riitä, niin kaippa se on parempi vaihtaa maisemaa. Fugi kun on 1-2 ketjun pelaaja, ja sitä roolia ei Sportissa tule saamaan.
 

Tibor

Jäsen
Mielestäni Sportin tilanne on hyvä kevättä silmällä pitäen, jopa ideaali. Runkosarja on vedetty nousujohteisesti, rosteri on kunnossa maalivahdeista kärkihyökkääjiin ja leveyttäkin tuntuu olevan. Playoffit ovat aina pienestä kiinni, mutta lähtökohdat eivät voisi olla paljoa paremmat. Pidetään peukkuja terveystilanteelle.

Vaikka pelaajasirkus a´la Kangasmäki jonkinverran varmasti söi joukkueen rakentumista ja kannattajien hermoja kevättä silmälläpitäen, selvittiin siitäkin aika lailla kuivin jaloin. Tuon tason sentteri toi Sportille mielestäni sellaista lisäarvoa, että lainajaksot olivat perusteltuja, lopputuloksesta huolimatta. Toivotaan, että Blomqvist hiukan erityylisenä pelaajana omalla panoksellaan tuo jotain vastaavaa.

Tekisi siis mieli todeta, että jopa pelottavan hyvältä näyttää. Yleisö alkaa vielä innostumaan perinteisesti tässä vaiheessa, eikä paineetkaan joukkueella tunnu olevan liian kovat.
Mielenkiintoista!
 

Koheltaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, FC Woking
Todellinen härkäviikko

Ensin keskiviikkona lörtsyjen luvattuun maahan Sapkoa haastamaan, reissu jatkuu perjantaina etelään jokerithifkiläisten farmijoukkueen Kiekko-Vantaan haastajaksi ja heti lauantaina Kouvostoliitossa pojat vetävät Kiprusoffia takatukasta. Sport taitaa olla koko tämän ajan palaamatta Vaasaan vasta kuin sunnuntaina mikä on helvetin järkevää. Toivotaan että kundit jaksaa vielä lauantaina haastaa sillä mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa niin silloin saatetaan pelata vähän kuin pudotuspelikiekkoa.


juurikin näin, tiukka Play-off kiekko on Sportille hyväksi. Mutta jos aletaan mennä coast to coast- tyyliin, silloin tulee noutaja. Sportilla on nyt mahdollisuus varmistaa 2. paikka, eikä paalupaikkakaan ole kaukana.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jahass, sarjajohtajia ollaan...jotenkin vähän omituinen feelis. Tuli mieleen tämä kappale "The kirjasta".

" - Venäjällä ollahan pojat, sanoi Salo.
Lahtinen ontui äreänä, mulkoillen kulmiensa alta toisia ja murisi:
- Niin ollaan. Ja tähän loppui sitten meitin oikeutemme. Meinaan tästä lähtien ollaan rosvoretkellä. Että sen tiedätte.
- Rosvoretkellä, rosvoretkellä, ärähti Sihvonen vihaisesti.
- Myöhän sitä ollaan rosvoja, kun rajoja ylitetään. Toiset sitä vaan turvallisuuttaan varjelee, kun rajoja siirtelevät.... Rosvoja, rosvoja....khy....khy. "
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Onneks olkoon liigapaikasta, se on kuulemma Ipankii peli niin vituilla ettei taia olla vastusta. (Mestismestaruuesta ny oo ees haastetta, 3 voitolla viette, maaliero jossain 12-3 tienoilla, riippuen vähän vastustajasta. Teiän peli tosin on toiminu TuToa vastaan, SaPKo voi varmaan vähän kiusata. Top 3 joukkueista... no hohhoi...)

Grattis!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Huikeeta! Ihan oikeesti.

Nyt pitää pitää jalat tukevasti maassa, muuten Lohi teurastaa Tiksissä.
En olisi ihan heti lyönyt sen puolesta vetoa, että runkosarjan loppupuolella ollaan jopa piikkipaikalla. Vaikka olisi tilapäinen tilanne, niin nyt saa nauttia. Huikeeta...
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Loistavaa Sport. Tärkeät pisteet Savonlinnasta.
Nyt Vantaalta kun vielä pojot tulisi, niin olisi helpompi matkata Kouvolaan.
Onks' kukaan kuullut, miten Blomqvist pelasi?
Peliaika näytti Samilla olevan 15:08.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Onks' kukaan kuullut, miten Blomqvist pelasi?

Radiosta nähtynä tuhlaili muutaman paikan, mutta oli ilmeisen kärkkäästi ampumassa kohti maalia läpi ottelun. En ole tilastoista katsonut, montako tilastoitua laukausta.

Blomqvisthän hyppäsi aamulla Jyväskylästä muun jengin matkaan ja veti ekat Sport-treeninsä Jyskylässä, aamujäillä. Ei siis varmaan ihan vielä pelitapa ja kaverit tuttuja, mutta nythän sitä on hyvä tutustua kavereihin, kun sattui tää pitkä away trip sopivasti.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Onks' kukaan kuullut, miten Blomqvist pelasi?
Striimiä katsoin ja vaikuttaa siltä että Blomqvist sopii meidän jengiin. Teki töitä jatkuvasti ja riisti kiekon muutaman kerran takaisin SaPKon pakeilta. Luistin liikkui ja uskalsi haastaa kiekollisena (onnistuikin siinä useimmiten). Kunhan yhteispeli Tapion ja Suonpään kanssa saadaan toimimaan, niin tuo ketju tehnee tuhoisaa jälkeä. Sehän on selvä ettei yhden yhteistreenin jälkeen pojat vielä löydä toisia.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Nyt on todettava, että Sport on onnistunut erinomaisesti päävalmentavalinnassaan sekä pelaajien, niin laina- kuin pysyvien pelaajien, scouttauksessa. Lainat ovat Mestiksen tätä päivää, siitä ei päästä mihinkään. Kokkalan ja Blomqvistin hankinnat tulevat olemaan keväällä ja jo nyt hyvin onnistuneita. Kauden tässä vaiheessa on annettava Jämsälle, Räsäselle, Niemelle ja Viroselle Hiltusen ohjaamina kiitokset onnistuneesta kaudesta. Kolmen ottelun tiukka vierasottelu alkoi hyvin Savonlinnan pahassa kotiluolassa. Mikäli Vantaalta tai Kouvolasta tulee voitto, niin Tamin 2/3 tavoite olisi saavutettu vieraskiertueelta ja sillä tahdilla Tamin mukaan voitetaan Mestiksen runkosarja. Näin se menee!
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä, kyllä. Ja jos nyt tuleva play-off ei menee ihan penkin alle (out in the first round) niin kyllä Sportin kausi on ollut enemmän kuin hyvä, arvosana 9-10.
Muistan vielä kuinka "rikki" olin kun tuli viestejä että Stögö lähtee Sveitsiin, en olisi ikinä silloin uskonut että Sport johtaa sarjaa tässä vaiheessa. Muistan myös että kirjoitin silloin että feelis oli kuin Al McInnis olisi vetänyt lämärin suoraan munille :) ....ja nyt siis ollaan sarjaykkösiä. Joskus näinpäin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Nyt on todettava, että Sport on onnistunut erinomaisesti päävalmentavalinnassaan sekä pelaajien, niin laina- kuin pysyvien pelaajien, scouttauksessa. Lainat ovat Mestiksen tätä päivää, siitä ei päästä mihinkään. Kokkalan ja Blomqvistin hankinnat tulevat olemaan keväällä ja jo nyt hyvin onnistuneita. Kauden tässä vaiheessa on annettava Jämsälle, Räsäselle, Niemelle ja Viroselle Hiltusen ohjaamina kiitokset onnistuneesta kaudesta.

Vaikka sielussa on koko kauden myllertänyt jonkinlainen vakava turhautuminen tähän mestiskiekkoon, niin täysillä yhdyn Siffan kiitoksiin. Sportin organisaatiossa on tapahtunut huikea harppaus siinä, miten toimintaa nyt johdetaan nimenomaan korvien välistä. Kertakaikkiaan järkeviä siirtoja ja värväyksiä aiempiin vuosiin verrattuna. Jos piti miljoonavelat harteille hankkia, että vihdoin ymmärrettiin mitä voittamisen kulttuuri vaatii niin kai se jotakuinkin oli sen arvoista.

Tällä menolla Vaasasta kyllä tulee ennenpitkää aito kiekkokaupunki Oulun ja Turun tapaan. Runkosarjan voitosta ja mestaruuksista ei tietenkään aina onnistuta taistelemaan, mutta tärkeintä on, että nykyinen toimintakulttuuri valetaan pysyväksi asiaintilaksi.
 
Viimeksi muokattu:

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vaasasta kiekkokaupunki - kyllä. Menestystä on varsin hyvin tullut viime aikoina Divarista. Sen viimeisen buustin kiekkokaupunkistatukselle toisi nousu liigaan ja hallin päivittäminen oikealle tasolle. Yleisöpotentiaalia Pohojanmaalta löytyy.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös