Vaasan Sport 2008-09

  • 600 967
  • 2 328

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Moneltako huominen pressi pidetään?
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Tiistaina 22.4 klo 15.00

-Kahden uuden pelaajasopimuksen julkistaminen.
-Merkittävän 5 -vuotisen yhteistyösopimuksen julkaisu pörssiyhtiön kanssa

Kello 15.00 näyttää olevan
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Nabb ja Fogström Lukkoon.

Pakko oli poikien puolesta iloinen ja onnellinen. Fogström jäi aina kasvattajaseurassaan väliinputoajaksi. Hän ei saanut paikkaa näyttää osaamistaan ja kävi mutkan muualla ja nyt pääsi liigaan. Kimiin taas luotettiin ja tässä on tulos. Erilaiset ovat olleet poikien reitit Lukkoon.

Tammistahan ei Fogström edes kiinnostanut. Ei se ole mikään ihme ettei omat pojat tule himaan jos ei vittu edes vaivauduta kysymään halusta pelata Sportissa.

Tamin Fogström-asenteen näki jo viime kerralla, kun Tami oli Vaasassa. Kolmos- ja nelosketjussa sai vääntää, vailla yv-minuutteja.


Heikkisen Jussi vielä johonkin Saipaan niin vedän itteni hirteen.

Jussi pelasi niin hienon kauden, että esim. SaiPa voi tulla kyseeseen. Jotenkin on vain semmoinen tuntuma Jussin kohdalla, että jatkaa Ruotsissa ja Allsvenskanissa. Vetää muuten hyvää liksaa. Liian hyvää Sportille. Toivottavasti tekisi joskus paluun.

Vitun hienosti alkanut muutenkin tämä Juhanin "omien poikien kotiutus"- teema.

Tämä taisi olla Tammisen epätoivoinen keino saada entisiä starojamme palaamaan. Vetosi poikien kotka-sydämiin. No onko niitä? Ei näköjään, jos pitää tinkiä euroista. Ja en usko, että se Tamminen koutsinakaan houkuttelee.

No, onneksi meillä on sentään junnut jotka ovat Vaasalaisia.

Niitä saa kattella sitten ens kaudella KoMussa...

Ai niin, ja kapteenimme Jämsä joka puhumalla ansaitsee puolet tehopisteistä.

Tuo nyt oli liian rankkaa kritiikkiä. Oli Ere kuinka huono kapteeni tahansa, on hän silti pelimies. Ere voisi myös aivan hyvin pelailla Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa tai jossain muualla, mutta on valinnut Sportin ja tekee sitä omaa duuniaan niin hyvin kuin osaa illasta toiseen. Ajoittain menee kritiikkiä pikkuisen överiksi. Ne tyhmät jäähyt vituttaa Eren kohdalla muakin, mutta uskon, että niin äijää itteäänkin.

Huomenna kun julkaistaan vielä 150 kertaa leikattu Suonpää ja ilman polvia pelaava Westerback niin ilo on ylimmillään.

Mahtavia pelaajia molemmat. Toivotaan, että ovat käyneet molemmat mr Miyagin pakeilla ja paikat kestää ja verkko heiluu niin kuin näiden pelaajien kohdalla on totuttu näkemään, kun ovat kunnossa. Vittu Kenny Loggins pauhaamaan ja Maverick hakkaamaan mailalla Jukureiden tissiposkia. Just the way I like it!
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt ne tuli!

Viisi pelaajasopimusta! Rossi palaa takaisin Vaasaan ja samoin Juha Salmu piiiitkästä aikaa! Spekuloitu Kinoskin mahtui pakkiosastolle! Sitten aivan puskista Sean Collins ja Justin Aikins! Ulkomaalaispelaajilla on molemmilla NHL-varaukset! Pelaajaurat ovat kulkeutuneet Ahl, Echl ja Chl-liigoissa! Peliuransa aikoina ovat pelanneet myös yllättäen muuan Savianon joukkuetovereina! Nyt pitää hetken aikaa miettiä mitä sanoisi!
 
Viimeksi muokattu:

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Ensi reaktio. Miksi Ihmeessä Mikko palaat Sporttiin?

Salmu oli hyvä viime kerralla Vaasassa. Nyt on kyllä pieni arvoitus. Kinos on hyvä mestispakki mestistasolle. Pikkuisen haikea mieli ulkkareista...Ian oli jollain tavalla sympaattinen kaveri ja olisi suonut hänen onnistua Vaasassa. Vaan nyt ei siis nähdä Sportissa enää jatkossa.

Nuo ulkkarit saattavat olla kovia vahvistuksia Sportille. Mene ja tiedä, kausi sen sitten näyttää.
 
Viimeksi muokattu:

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Viisi pelaajasopimusta! Rossi palaa takaisin Vaasaan ja samoin Juha Salmu piiiitkästä aikaa! Spekuloitu Kinoskin mahtui pakkiosastolle! Sitten aivan puskista Sean Collins ja Justin Aikins!
Rossin henkilökohtaista ratkaisua en ymmärrä. Ok ratkaisu Sportille. Salmu on hyvä pelaaja, joskaan en laske kovinkaan suureksi vahvistukseksi. Kinos, hmmm... no, niin kai sitten. Jäähyherkkä, mutta jonkinnäköinen pelote. Toivottavasti on leikannut sen takahuiskan takaraivostaan. (Henk. koht. mun mielestä törkeen näkönen oli). Aikins pelannut 8 AHL-matsia. Toivottavasti olisi löyty niinkuin Baker/Nistas.

Sean Collinsista löytyy kolme eri vaihtoehtoa:

Sentteri Sean Collins

Puolustaja Sean Collins

Laituri Sean Collins

Viimeinen se ei ainakaan ole.

Kaikenkaikkiaan pienimuotoinen pettymys, vaikka tiesi, että kilpailu etenkin kotimaisista pelaajista on kovaa. Sen takia odotin, että nuo ulkomaalaiset olisivat olleet edes jonkin sortin nimimiehiä. Ehkä Sport "tekee" niistä nimimiehiä, mutta tällaista ei yleensä Sportissa tapahdu, joten jäädään odottamaan. Paremmat tehot ainakin kuin Nistas/Baker:lla suht. samoissa sarjoissa.
 

Brian DePalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VIFK, Liverpool
Sentteri Sean Collins synt -83 se oli. Ihan ok piste k.o kaverilla
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tää Collins ei vissiin ole Euroopassa vielä esiintynyt? Se on mahdollisuus mutta myös riski. Sean Collins on meidän ykkössentteri?
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onhan nuo nyt paperilla astetta kovempia tekijöitä kuin esim. Nistas/Baker.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tää Collins ei vissiin ole Euroopassa vielä esiintynyt? Se on mahdollisuus mutta myös riski. Sean Collins on meidän ykkössentteri?

Taitavat molemmat ulkomaalaiset olla Euroopassa ensikertalaisia! Aivan äkkiseltään kun kattelin niin aivan hyviä pisteitä jampat ovat takoneet! Sanoisin, että tästä on hyvä jatkaa! Jos rehellisiä ollaan niin ei tänne tämän kummempia nimimiehiä ulkomailta saada! Collins on tainnu olla joukkueensa parhaimpia pistemiehiä, joten pinnoja voisi olettaa hänen aikaseksi saavan myös meidän Mestiksessä! Collinssilla kuiten vyön alla 15 Ahl-liigan matsia ja Aikinsilla 8, joten kyllä heissä potentiaalia täytyy olla! Jotenkin tykästyin kyllä Kinoksen tulosta sillä tuleehan siinä myös mukana menestymään tottuneen joukkuepelaajan taito ja Salmu omaa monen kauden liigakokemuksen Jypistä! Rossin tulo takaisin oli kyllä yllättävä!
 
Viimeksi muokattu:

Tepe#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport/Real Madrid
Tuli ihan mukava hymy pintaan. Mielenkiintoisia nimiä ja ulkkarit näytti mielenkiintoisilta. Kavereilla oli vähän paremmat statsit verrattuna Steveen ja Jason Guerrieroon NCAA ajoilta. Salmusta jäi mieleen viime visiitillä aika vähän ja muistelen että Jypissä teki kohtuu vähän pojoja. Toivottavasti löytää tehot Sportissa. Kinoksella on hyvä laukaus ja hyvä viivapelote.

Taitaa lähtee kiitokset Stevelle ja Paulille suosituksista näille kahdelle jampalle.
 

LKM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Montreal Canadiens
Olipa hyviä uutisia uudet pelaajahankinnat, ulkomaalaiset varsinkin statsiensa puolesta kun tänne on kaikenmaailman Ouelletteja huhuttu. Uskoisin että nämä kaverit ovat selkeitä vahvistuksia mestistasolla. Muutkin hankinnat oli ihan ok, ehkä Kinos herätti vähiten myönteisiä fiiliksiä näistä. Lieneekö sekin vain Jukuritaustansa takia... Myös se että sopimuksia saatiin taas 5 kpl kerralla oli hyvä juttu.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Mielenkiintoista, mielenkiintoista... Ulkkarit näyttävät ihan mielenkiintoisilta, Salmu ja Kinos ihan OK, kun taas Rossin valinta takaisin Sportin paitaan oli itselleni aika isokin yllätys. Ehkäpä Rossin reissu Kajaanissa vakuutti Tamin sen verran, että oli valmis tarjoamaan hyvännäköistä pahvia Rossille... No, kyllähän Rossi on mitä luultavammin parempi vaihtoehto, kuin Väre ja Höylä, joten ehkä saa normaalia enemmän peliaikaa Sportin paidassa kakkosveskarina, kuin normaalisti. Mene ja tiedä. Silti olen sitä mieltä, ettei Rossilla ole oikeastaan mitään todistettavaa ainakaan Sportin paidassa, kun kerran selkeä ykkösveskari on jo tiimissä.

No tästä on joka tapauksesa hyvä jatkaa. Mites sille 5 -vuotiselle pääsponsorille kuuluu?

EDIT: Niin, sen verran vielä, että tämä pressi tarkoitti myös kahta asiaa: 1) MacNeilia ei nähdä ja 2) Eikä myöskään Ouelletia, HUH!
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuo Collins varsinkin vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kolme viime kautta ECHL:ssa yli piste per peli tahdilla. Yli 50 matsia pelannut joka kausi, joten ihan rikkikään tuskin kaveri on. Lisäksi ECHL:n playoffseissa melkein kaksi pinnaa per peli.

Alakerta näyttää aika hyvältä viimeisten hankintojen myötä, vaikka Kinoksesta en ihan innoissani olekaan. Toki hienoa että saadaan näitä isoja äijiä sinne takalinjoille.

Joukkue ei kovin montaa hankintaa enää tarvitse.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Mua ei sikäli yllätä Rossin valinta palata Vaasaan, koska nyt on kuitenkin aivan huippu esimerkki seurattavaksi täällä, kun saatiin Jaska. Ja Tami kyllä antaa Rossin pelata. Rossilla on nyt myös auktoriteettia, kun taskussa on tuore hopea ja muilla Sportissa jatkavilla äijillä...niin ei mitään.

Ulkkarikiintiön täytyttyä ei taideta MacNeiliä Vaasassa enää näkyä. Se on toisaalta harmi. Vaikka viime kausi ei kulkenut odotetusti niin oli kuitenkin sellainen henkinen selkäranka joukkueessa ja sopi sisään mainiosti. Olisi toivonut Mäkkärille pitempää Sport-uraa.

Kahdella p-amerikan avulla siis kuitenkin tuore AHL-kokemus ja muutenkin ok tilastot jos nyt ajatellaan että Sportin mahdollisuudet on mitä on. Jotenkin hyvät fiilarit tästä Collinssista, että voi olla ihan kettu Mestikseen.

Salmu ja Kinos kertovat lisäksi omaa kieltään siitä, että pelaajapolitiikka Sportissa on todella muuttunut. Tiukan budjettiraamin rajoissa on nyt tehty tarkoin harkittuja täsmähankintoja. Tässä on nyt palautettu "omia" kotiin kun on Erholtz ja Salmu ringissä. Enää ne vaasalaiset puuttuu, heh.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Joukkue ei kovin montaa hankintaa enää tarvitse.
Mikäli laskelmat pitävät paikkansa, niin joukkueelta puuttuu vielä neljä sopparia, yhden hyökkääjän ja kolmen puolustajan. Hyökkääjä lieneekin Westergod...
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikäli laskelmat pitävät paikkansa, niin joukkueelta puuttuu vielä neljä sopparia, yhden hyökkääjän ja kolmen puolustajan. Hyökkääjä lieneekin Westergod...

Muistaakseni on puhuttu 28 pelaajan ringistä ja tällä hetkellä on kasassa 22 pelaajasopimusta! Yksi puuttuvista lienee kolmas maalivahti sillä muistaakseni Tami on puhunut kolmen börsävahdin poppoosta! Viisi sopimuspelaajaa siis vielä tarvitaan ja siinä onkin spekuloitavaa taas sitten lisää! Täytetäänkö 28 pelaajan rinki jo nyt vai täydentyykö se sitten lisää siirtoaikojen puitteissa 28:ksi vaiko tästä ylikin? Muistaakseni toukokuun alkupuolelle oli ilmoitettu seuraava pressitilaisuus, jossa hidalkon mukaan pitäisi joukkueen olla valmis, joka kauteen lähtee!
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Collins vaikuttaa tilastojen perusteella hyvältä hankinnalta. Aikins taas vähän huonommilla statseilla hieman mietityttää. Salmu on varmaa tavaraa puolustukseen. Kinos... No joo, jos Immosta ei saada täälä pidettyä niin otetaan sitten huonompi versio. Rossin hankkiminen kakkoseksi oli hyvä Sportin kannalta mutta oman kehittymisen kannalta se ei välttämättä sitä sitä ole.

Edelleen kaipaisin Immosen nimeä tuohon puolustukseen. Oli loppukaudesta aivan selkeä ykköspakki vaikka lähes koko kausi meni enemmän tai vähemmän loukkaantuneena. Immosen nimi vielä tuohon ja puolustus on valmis.

Yhteenvetona voi todeta että meillä on jo nyt paperilla todella kova puolustus tähän sarjaan. Hyökkäyksestä meiltä puuttuu ihan selkeästi 2-3 kotimaista kovaa nimeä ja Nikoskelainen onkin tällä hetkellä ainut kotimainen hyökkääjä joka on 1-2 kenttään hankittu. Vielä pitää vähintään kaksi samaa tasoa olevaa pelaajaa jostain hankkia. Onneksi vielä ei ole kiire.

Edit. Lyhyen pohdinnan jälkeen voi sanoa että tämä meni helvetin hyvin siihen nähden mitä täälä odotettiin. Pääasia on se, että Juhani ei nyt hankkinut noita vanhoja paskoja(Fadu ja Bertta), vaan suht nuoria kavereita joilla on tavoitteet ylöspäin. Kaiken lisäksi, noilla näytöillä mitä Collins ja Aikins ovat antaneet ei varmaan mitään ihan huikeaa palkkaa Sportissa tienaa. En mä nyt odota että pelaa ilmaiseksi tyylin Nistas/Baker, vaan sitä että me ei makseta noille 70.000€/pelaaja, tai en ainakaan usko että näin on.

Salmu on jo aika kokenut pelaaja ja tuskin keppi tärisee tällä sarjatasolla. Pelin avaamisessa Salmu on mielestäni parhaimmillaan, tosin pieni koko hieman rajoittaa pelaamiseta tietyissä tilanteissa. Kinoksesta en henkilökohtaisesti ole koskaan tykännyt juuri jäähyherkkyyden takia. Varsinkin omalla puolustusalueella jatkuva ylipelaaminen kostautuu lähes joka matsissa 2min arvoisesti. Varsinkin jos me saadaan Immonen pidettyä Vaasassa joka on pelityyliltään hyvin pitkälle samanlainen, en näe Kinoksen hankkimiselle perusteita.
 
Viimeksi muokattu:

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Pakko laittaa tällainen:

1. Cabana-Collins-Aikins
2. Jämsä-Westerback?/Suonpää-Nikoskelainen
3. Koivisto-Laitinen-Jaatinen
4. Pahkala-E. Riska"-Hietaharju/Myllyaho
5. Kivimäki-Hakomäki-Kiviniemi

1. Salmu-Erholtz
2. Hallback-Kinos
3. Pernaa-Talas
4. peruspakki-junnupakki

1. Suomalainen
2. Rossi

Ihan hyvältä tuo mestikseen vaikuttaa.. Eri asia voitetaanko sillä liigajoukkue. Mutta askel kerrallaan. Aikins on Rightilta ampuva, joten antaa myös lisää variaatioita hyökkäykseen.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Pakko laittaa tällainen:

1. Cabana-Collins-Aikins
.


Cabana tai Aikins tulee siirtymään pois ykkösestä ja Jämsä tullee tilalle. Ei liene järkevää peluuttaa 2 rightin laituria samassa kentässä.

Ihan positiivisin mielin katson tulijoita. Salmu hyvä peruspakki, Kinos hyvä kiekollinen pakki, joskin jäähyherkkä ja Aikinsilla ja Collinsilla on hyvät statsit rapakon takaa. Rossi kyllä ihmetyttää, olis mahtunu moneen Mestis jengiin jopa ykköseks huikean loppukauden jälkeen. Ilmeisesti haluaa olla mukana nostamassa Kotkaa liigaan.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Try-out!

Julkistettuun uutiseen oli lisätty myös Seinäjokelainen laitahyökkääjä Markku Ojala, joka tulee Sporttiin try-outille! Onko kenelläkään minkään valtakunnan havaintoa moisesta jampasta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös