Vaasan Sport 2005-2006

  • 362 909
  • 1 713
Tila
Viestiketju on suljettu.

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
-Toivon, että leikkausta ei tarvita. Aina kun puukolla sörkitään niin palautuminen kestää kauan, tuumii Patrik.

Tuo Patten kommentti heijastaa toisaalta paluuaikeita mahdollisen leikkauksen jälkeenkin. No, parempi odotella rauhassa mitä tuleman pitää.
 

Jasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go on... Narrit...
Tepe#44 kirjoitti:
Sen verran tuosta Kalen puheista voisin kommentoida, että ei Kale valheita päästele suustaan. Summasen voi olla hinkua päästä valmentamaan taas, kävihän Tamilla kans samoin.

Sitten tuosta korvaavasta puolustajasta sen verran, että Siren voi olla hyvinkin todennäköinen korvaaja. Pari nimee meikäläisellä on toivomuslistalla näihin kuuluu Lego ja Salmelan Anssi. Tosin jälkimmäinen taitaa olla Pelicanssien riveissä vielä ainakin joulutaukoon asti. Legosta en tiedä mikä sopimus tilanne. Saas nähdä mistä me saadaan maailmanluokan pakki.

Ote jatkoajankin uutisesta "Tapparan puolustaja Anssi Salmela on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Pelicansin kanssa. Mies ehti pelata ennen sopimuksen julkistamista Lahdessa kuusi ottelua ottelukohtaisella sopimusella. Näissä peleissä hän ehti vakuuttaa seurajohdon."

Ja vielä linkki uutiseen http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=uutiset&id=4809

Joten tuskin Salmelaa Sporassa nähdään ja itsekin pelejä nähneenä pidän salmelaa todennäköisesti pelsujen parhaana pakkina, joten siltäkin kantilta varmaan turha toivo.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Imhotep kirjoitti:
Koko uutinen: http://www.vaasansport.fi/index.php?tocID=227&sprak=fin
Toivotaan nyt kuitenkin vielä parasta. Onneksi kohta on lyhyt tauko kuntouttaa sairastupaa.

Harmi juttu tuo Westerbackin loukkaantuminen. Pitääkin tulla yhdelle pelaajalle näitä pahoja vammoja vuodesta toiseen. Kova isku ennen kaikkea pelaajalle itselleen jäädä taas kuntoutukseen. Sportille ja Mestikselle iso menetys. Huipputaitavia pelintekijöitä ei Mestiksessä ole liikaa.
"Olkanivel rikki ja pieni luunsiru irronnut" tarkoittaa normaalisti ilman leikkausta vähintään 10 viikon pelipaussia. Mikäli vaatii leikkauksen, on tämä kausi käytännössä ohi.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Shearer kirjoitti:
Sitten ensi kaudeksi pitää hommata nopeita pakkeja ja ainakin kaksi peliä tekevää sentteriä, Paten varaan laskeminen pitää lopettaa jo, vaikka pelaisikin. Ulkomaalaisista korkeintaan Nik saa jäädä, muut saa lähteä.

Sitä paitsi nyt nähtiin, että junnutkin pystyy pelaamaan siellä nelosketjussa, eli ei niitä äijiä tarvi Turusta asti sinne vetää. Voittava joukkue vetää katsojia enemmän kuin häviävät ex-liigapelaajat.

Täsä tiivistyy sellaista järkipuhetta, mikä pitäisi ottaa vakavasti myös Sportin toimistolla! Nämä pari kulunutta kautta ovat näyttäneet selviä osasyitä, miksi emme oikein menesty pelillisesti, jolla tarkoitan tasaista runkosarjasuoritusta.

Sport on jo usean kauden ajan kärsinyt hitaista pakeista, jotka eivät kykene reagoimaan vastahyökkäyksiin kuten pitäisi. Sportin puolustus vuotaa ja se on raaka fakta. Kyllä minäkin haluan nähdä hyökkäävän Sportin, mutta pelitapaa ei sovi tehdä hyökkäävämmäksi puolustuksen kustannuksella. Tämän päivän pelit mestiksessakin ovat tiukkoja ja pelejä voitetaan pitkälti puolustuspelaamisen ja nopeiden vastahyökkäysten kautta.

Ulkomaalaisia ei pidä tulevina kausina ottaa, ellei tiedä mitä ottaa. Jokereiden Virmasta lainatakseni; ulkomaalaisvahvistukset voi tulla vaikka Kiinasta, kunhan ne osaa pelata. Eli voisi lopettaa kaikenlaisten maansa myyneiden kanukkien hankkiminen. Mitä hyötyä on vaahterapassista jos ei tulosta synny?

Iloinen täytyy olla Sportin juniorikasvatuksen elpymisen merkeistä! Tästä on hyvä jatkaa. Jättäkäämme tosiaan Turun "liigavahvistukset" muille ja annetaan omille nuorille peliaikaa. Täytyy muistaa että Sportissa on alkamassa vääjäämätön omien poikien nuorennusleikkaus. Pate, Velli ja Ere ovat kaikki jo ehtoopuolella jääkiekkoilijoina. Tarvitaan Tamin kielessä, FREESHIÄ otetta ja uusia tuulia.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Spofani kirjoitti:
Tuota Summasta olen pyöritellyt minäkin mielessäni. Saahan sitä ehdottaa. Hyvä että on ollut nimi esillä. Olis kovin nimi noista ehdokkaista jos suostuis Tammisen jalanjäljille...

Olen samaa mieltä siitä, että Manner on jo intohimonsa ja Sport-sydämensä vuoksi ansainnut työrauhan päävalmentajana ainakin tämän jo, jälleen perseelleen menneen kauden loppuun asti. Aivan sama vaikka keväällä vuollaan kultaa, sen verran raapii Sport-sydäntäni kunnianhimoisena kiekkofanina tämä jatkuva syysnöyryytys.

Mutta niin!...Case Rambo Summanen. Voisi toimiakin. Olisi mukava nähdä, mitä Summanen tekisi, kun Sport alisuorittaa. Tamin aikalisäräyhääminen ei olisi varmaan mitään Summasen vastaavaan :D
 

fire^soul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Red Wings
Valmentajakuvioista sen verran, että jos Raimo Summanen tulee vaasaan, niin voin myöntää että tunnen potentiaalista mielihalua pissiä hunajaa.

Kuitenkin pitäisi olla aika tarkkana jos tänne oikeasti ketään keskivertovalmentajaa ruvetaan hommaamaan, me tarvitaan siis maailmanluokan head coach jonka totaalinen ambitio on sport. Mielestäni meillä on jo tämäntyyppinen mies ruorissa, mutta jos voidaan saada jostain sen tyylinen johtaja joukkueelle, joka varmasti takoo vaikka itse vaihtopenkiltä fläppitaululla sinne seinälle 13-0, aion kertoa hallitukselle että nyt ei ole järkevää pysyä tässä valmentajassa. Jääkiekkopeli kestää täydet 60 minuuttia ja jos valmentajan sitoutuminen on vain 50% kauden kestosta, on joukkueen suoritus 10%.

Jos halutaan tippua sarjasta niin voidaan palkata wade.

Kiitoksia Juhanille parantuneesta näkyvyydestä ja loistavasta viihteestä. Tami ei kääntänyt sport takkia vielä sveitsissäkään.

Anteeksi tämä Mental Error.
 

Kolzig

Jäsen
Suosikkijoukkue
#37 Olie Kolzig, Caps, Pens, Jets
Mikä tuo juttu Veikkaajassa muuten oli tuosta vanhasta Sportin pelaajasta, Kari Heikkilän pojasta jonka hammaslääkärilaskuja ei Sportti suostu maksamaan vaikka asiasta on ainakin artikkelin mukaan sovittu useammankin kerran?
 

Cena_boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, HIFK, Real Madrid
Kuinka paljo perää on siinä että wevari on maalissa Hermestä vastaan.

Heinonen joutuu kuulemma johonki leikkaukseen!?.Faktana käytän asiassa sitä minkä kuulin wevarilta iteltä ku puhuin kaverin kanssa puhelimessa.

Sano että asia ei ole varma mutta ehkä! niin piti vaan kysyä että kun nyt ite en vaasassa asu niin kuinka hyvin asia voi pitää paikkansa?.
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Cena_boy kirjoitti:
Heinonen joutuu kuulemma johonki leikkaukseen!?.Faktana käytän asiassa sitä minkä kuulin wevarilta iteltä ku puhuin kaverin kanssa puhelimessa.

Sano että asia ei ole varma mutta ehkä! niin piti vaan kysyä että kun nyt ite en vaasassa asu niin kuinka hyvin asia voi pitää paikkansa?.
Enpä tiedä varmaa, mutta tuntuisi aika uskomattomalta. Siis sen vuoksi, että JOS Heinosella olisi joku paikka niin hajallaan, että leikkausta tarvittaisiin, niin tuskin olisi tänään pelannut.

No, huomenna on ilmeisesti joku tiedotustilaisuus, jossa kerrotaan kokoonpanoon tulevista muutoksista. Tai ilmeisesti tulevista muutoksista.
 

Rocco

Jäsen
Cena_boy kirjoitti:
Heinonen joutuu kuulemma johonki leikkaukseen!?.

Sen perusteella miten tänään pelasi niin korkeintaan tukka leikataan.

En kyllä keksi mitään sellaista ruumiinosaa mikä tarvisi leikkausta, mutta voisi pelata tuolla tavalla. Ehkä viisaudenhammas on yksi...
 

Cena_boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, HIFK, Real Madrid
Selvä

No ehkä sen viisaudenhampaan kanssa vois odottaa kuitenki sen pari päivää, että pelataan peli pois ensin ja mennään sitte leikkaan?.
Sitä mä itsekkin ihmettelin että mihin leikkaukseen nyt on niin kiire jos pysty pelata eilen nollan ja sitte ei voi kahta päivää odottaa ja pelata peliä.
Piti vaan varmistaa.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Eikö tänään pitänyt olla joku tiedotustilaisuus? Ainakin tämän päivän blaadetissa luki niin. Kello kohta viisi eikä mitään ole kuulunut. Tai sit mä oon aamulla nähny unta... Ei kai se kumminkaan tämä ollut se tiedotettava juttu http://www.vaasansport.fi/index.php?tocID=232&sprak=fin?
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Kyllä eilen elettiin sellaisissa tunnelmissa, että tiedotustilaisuutta tälle päivälle tunnuttiin pitävän varmana. Noh, huomenna sellainen on, tosin aivan rutiini pressi ennen peliä. Tiedä häntä mitä eilen oikein meinasivat.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Tätä on odotettukin

Toivottavasti Höylä onnistuu. Paha paikka näyttää taitonsa yhdessä pelissä, etenkin kun seura on Sport ja vieraspeli :)

Höylä on pelannut Seinäjoella todella mahtavasti, niin viime kaudella kuin tälläkin kaudella. Viime keväänä SHT pelasi loistavasti mestiskarsinnassa pitkälti Höylän ansiosta.

Ei voi kuin todeta, että Höytä KUULUU SPORTTIIN!! Höylä pystyy helposti haastamaan epävarman Heinosen.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt on sitten Höylällä näytön paikka. En millään jaksa uskoa Heinosen kuntoutuvan vielä tammikuun Jukurit -otteluun, joten Höylä pelannee silloinkin Sportin maalilla.

Kieltämättä hienot tilastot hänellä on Suomi-sarjasta. Toivotaan parasta.
 

kahvaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Itse näin viime kauden Mestis- karsinnoissa Fps-Sht pelissä tämän Höylän. Mies piti kyllä Sht:tä viimeiseen asti pystyssä näyttävillä torjunnoilla, Fps:n painostaessa. Uskon että on mies paikallaan myös Sportin maalilla.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Lisää jännitystä huomisen Hermespeliin. Onkohan edes puolet joukkueesta vakituispelaajia? Mutta ei se mitään jännityshän on se yksi syy miksi kiekko on niin hyvä seurata.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Pitkästä aikaa Matti Sport-paidassa! Täytyypä lähteä livenä katsomaan. Tuetaan samalla tuota Hermestä samassa hengessä kuin ne tukevat Sportia Vaasan reissuillaan (paikat paskaksi ym...:)).

Höylän voisi kiinnittää tuohon Heinosen kylkeen ihan vakituisesti. Loistava maalivahti, oma kasvatti.

Toisaalta uskon, että Höylä on valinnut nuo alasarjat pelipaikakseen ihan syystä. Ei niin paljon treeniä (jää aikaa muuhunkin) ja korvaus/käytetty aika voi olla jopa kovempaa tasoa kuin Mestiksessä.

Pitää toivoa Matille hyvää iltaa.

Tiedättekö mikä Matti Höylässä on vähän "mikä kumastuttaa pientä kulkijaa"? No, sehän on tietysti se, että hänen lempinimensä on sama kuin hänen sukunimensä.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Tulihan tiedotus... Aika sekavin tuntein, jotenkin toivoi jotain "vähän isompaa", sitten olikin vain yhdeksi otteluksi Höylä.

Älkää ymmärtäkö väärin (haluaisin Höylän Heinosen rinnalle); jotenkin vain tuntuu siltä ettei kukaan yhdessä ottelussa pysty tekemään semmoisia ihmeitä että saisi sopimusta yhden ottelunsa perusteella.

Toisaalta jos mies tekee huippuottelun Kokkolassa ja Sport vihdoinkin voittaa vieräskentällä, silloin se saattaa olla se kaivattu henkisen vieraskammon poistaja.

Nyt Matti on tarjolla tilaisuus, tartu siihen!
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Eikö Sport ole jo pidemmän aikaa himoinnut Höylää maalille? Näin olen ainakin itse ymmärtänyt ja Höylä itse ei ole halunnut tulla Vaasaan, kun tarjolla ei Tammisen aikana ollut tarpeeksi minuutteja.

Tiesittekö muuten, että Höylässä on sellainen mielenkiintoinen yksityiskohta, että hänen lempinimensä on sama kuin sukunimikin, eli Matti "höylä" Höylä.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Castillo kirjoitti:
Eikö Sport ole jo pidemmän aikaa himoinnut Höylää maalille? Näin olen ainakin itse ymmärtänyt ja Höylä itse ei ole halunnut tulla Vaasaan, kun tarjolla ei Tammisen aikana ollut tarpeeksi minuutteja.
Kyllä kyllä, näin oli Tammisen aikaan. Nyt tilanne saattaa olla toinen, nimittäin sellainen, että Höylä saattaa jäädä pidemmäksikin aikaa, luulen ma. Tamihan peluutti aina selkeesti yhtä ykkösmaalivahtia. Mannerin peluutuksesta nyt en tiedä, mutta luulisin, että kakkonenkin saa jonkin verran peliaikaa. Höylähän mietti vaihtoehtoja, kun Tami muistaakseni pyysi miestä Sportiin tällä kaudella.. Mutta rooli olisi tosin ollut luukunavaaja. Sitähän mies itsekin empi, ja jäi SHT:seen peliajan vuoksi.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Winger kirjoitti:
Tamihan peluutti aina selkeesti yhtä ykkösmaalivahtia.
Taisi kumminkin meillä olla kolme "ykkösmaalivahtia" viime kaudella, riipuen menestyksestä.
Se saattaa pitää paikkansa että ei Tami luvannut peliaikaa ja siksi höylä jäi Seinäjoelle.

Tamista sen verran kun mies on jo lähtenyt: ennen kautta Jani Kiviharju oli nimmaria vailla sopparia Sportiin, mutta yht'äkkiä Aurinkokuninkaan yhteydenotot lakkasivat eikä enää vastannut edes puhelimeen. Siis Kiviharju ei saanut minkäännäköistä selitystä/vastausta siihen mihin kaikki kaatui. Ja tämä ei ole huhu, vaan faktaa.
Mielestäni aika "Tamimaista" touhua.

Edelleen olen sitä mieltä että Tami teki hyvää Vaasan Kiekkoilulle!
 

BRAXI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suvikin Superit
fastasashark kirjoitti:
Taisi kumminkin meillä olla kolme "ykkösmaalivahtia" viime kaudella, riipuen menestyksestä.
Se saattaa pitää paikkansa että ei Tami luvannut peliaikaa ja siksi höylä jäi Seinäjoelle.

Tamista sen verran kun mies on jo lähtenyt: ennen kautta Jani Kiviharju oli nimmaria vailla sopparia Sportiin, mutta yht'äkkiä Aurinkokuninkaan yhteydenotot lakkasivat eikä enää vastannut edes puhelimeen. Siis Kiviharju ei saanut minkäännäköistä selitystä/vastausta siihen mihin kaikki kaatui. Ja tämä ei ole huhu, vaan faktaa.
Mielestäni aika "Tamimaista" touhua.

Edelleen olen sitä mieltä että Tami teki hyvää Vaasan Kiekkoilulle!

Ihmettelin myös kyseisen Kiviharjun Sopparin kaatumista pidin varmana että mies Sporttiin tulee? Rupee näitä mörköjä hyökkäämään kaapista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös