Vaan kuinkas sitten käykään - Ennustusketju top 10 kaudelle 2006-07

  • 159 805
  • 580

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
1. Kärpät ja Kerho tappelevat runkosarjan voitosta loppuun asti, Kärppien päätyessä paremmaksi.
2. Pistepörssin vie Jari "Vässykkä" Viuhkola, lähelle pääsevät myös Kivenmäki, Kontiola, Leino ja Kuhta.
3. Pelicans suorilta pleijareihin.
4. Mikko Rautee ei ole yleisön lemmikki kovin monessa hallissa.
5. Jokereista ei löydy 20 maalin tekijää, ei edes Jani Rita onnistu siinä.
6. Sinuhe Wallinheimo pitää Jypin mukana playoff-taistelussa ja eniten hänen ansiostaan joukkue voittaa lukuisia kamppailuja, tyylin 10 pistettä enemmän kuin ilman.
7. Kärpissä pettyneitä ollaan taas Sahlstedtin ja Loposen panokseen. Myös Normio floppaa ja Laamasen panokseen yv:n ulkopuolella suhtaudutaan epäilevästi, onhan miehellä kuitenkin erikoisen pitkä sopimus.
8. Juuso Riksman ei onnistu yhtä nappiin kuin viime kaudella mutta on selkeä parannus Jokerien viime kauden mv-peliin nähden.
9. TPS pelaa edelleen alakanttiin, Bergistä huolimatta. Jortikka uhkailee taas lähdöllä.
10. Tappara on Tampereen herra, molemmat joukkueet silti pudotuspeleissä.

Ei yhtään ympäripyöreitä...
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
1. Petri Kontiola voittaa pistepörssin ja syöttöpörssin.
2. Marko Jantunen on pistepörssissä 10 parhaan joukossa.
3. Hannes Hyvönen voittaa maalipörssin. (yli 30 maalia)
4. HPK:oon tulleet pelaajat nostavat taas yllättävästi tasoaan.
5. Joku suurseuroista ei pääse pudotuspeleihin.
6. Mikko Purontakanen saa eniten jäähyjä katsomoon puretuista kiekoista.
7. Ensimmäisessä Lukko-Ässät pelissä nähdään joukkotappelu, ulos lentävät Crombeen, Toporowski, Häppölä ja Platil.
8. HPK pärjää taas vaikka kukaan ei odota.
9. Blues ei pärjää vieläkään vaikka kaikki odottaa.
10. Seppo Mäkelä palaa kaukaloon tuomitsemaan.
 

rusakko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jamppis kirjoitti:
5."Kiekko katsomoon=jäähy" sääntö poistuu ja muut uutuudet toimivat jo loistavasti ennen joulua.

6.HPK:lla jälleen yllätysmahdollisuus mestariksi.

7.Helenius saa kunnolla pataansa.

8.Jussi Tarvainen palaa Tapparan kokoonpanoon jo hyvissäajoin ennen joulua.

9.Kalpa voittaa ainakakin 10 ottelua varsinaisella peliajalla.

10.SM-liigan yleisömäärät kasvavat reilusti!!

5 kohta tuntuu jo olevan toteutumassa jos on tuohon kolumniin uskomista...Toivotaan että sama käy myös kohdalle 9. Ja vieläpä hyvissä ajoin ennen joulua :)
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Jaahas jaahas...Yksi ennustuskohta jokaisesta jengistä. (Ei paremmuusjärjestyksessä). Varaan kaikki oikeudet itselleni, enkä ota vastaan yhtään kritiikkiä.

1. Ilves pelaa hyvän kauden ja menee suoraan playoffeihin. Toni Koivisto tekee lopullisen läpimurtonsa paukuttamalla 27 maalia. Nyt ei enää saa koukkia, joten Toni on Ilveksen maalitykki nro. 1.

2. TPS joutuu vahvistamaan porukkaa kesken kauden. Puolustus on ihan kohdillaan, mutta hyökkäys taas ei. Myös maalivahti-osastolla ei oikein kulje. Duba tekee "dubat" ja häipyy jokoo Ruotsiin tai sitten Forssaan.

3. Tappara pääsee Uraman opeilla varsin pitkälle. Runkosarjassa tämä tamperelaisjoukkue on 3. Puolustus on liigan eliittiä. Kauden loputtua Urama palkitaan parhaana valmentajana ja hänelle pystytetään patsas Hervantaan. Janne Ojasella ei kulje enää huippuvuosien malliin. Tuloksena parit maalit tyhjiin ja muutama puhuttu syöttöpiste.

4. KalPan kausi on "maukas" kuin mikrossa lämmitetty vanha kalakukko. Talouspuolella menee hyvin, mutta kun se tehdään pelaajamateriaalin kustannuksella, ei tulos ole hyvä. Tuloksena 32 pistettä ja 14. sija.

5. Jokerit pelaa itsensä pleijareihin, mutta yllättävä putoaminen tulee jo puolivälierissä. Hjallis vahvistaa joukkuetta totutusti kesken kauden usealla pelaajalla ja tuloksena on suuri, hajuton pieru (vrt. putoaminen välieristä).

6. HIFK:n materiaali ei riitä pitkälle. Sääleissä joukkue rimpuilee Jypiä vastaan häviten 2-0 voitoin. Lostedt saa jälleen noutajan tehtäviä, mutta se liittyy lähinnä juoksupojan tehtäviin nakkikioskin ja Francisin välillä. Yllättävät loukkaantumiset sotkevat HIFK:n kautta pahasti.

7. Jyp ei yllätä ketään. Jälleen sääleissä ollaan ja siitä kiitokset Alatalon valmennusopeille. Vänttinen on Jypin paras pistemies. Kangasniemi ja Marttinen pitävät huolta siitä ettei jäähyaition ovet pääse käytön puutteesta hajoamaan.

8. Pelicans on mielenkiintoisempi kuin koskaan. Nyt on Pelsujen mahdollisuus ottaa se paikka sijoilta 7-10. Toki ylemmäskin voi päästä ja tietenkin alemmas, mutta sääleissä ollaan. Vastaan asettuu Blues, josta pussileuat vie voiton 2-1 voitoin. Toivottavasti Jantunen on kunnossa.

9. HPK on jälleen kova. Neljän sakissa paikka on saletti. Pelaajat kyllästyvät itse kamalaan maalihumppaan ja heittävät kasetin soittimineen Vanajaveteen. Ry päättää hommata uuden mankan tilalle ja maalibiisinä soi siitä lähtien Kirkan - Hengaillaan.

10. Blues ei menesty rahan tuhlailusta huolimatta. Se on jo todettu fakta. Heikkilän tilalle tulee uusi ukko marraskuussa, mutta suunta on vain sama. Salonoja syytää lisää rahaa joukkueeseen, kuten aina.

11. Kärpät pelaa totutusti hyvän kauden. "Koko Pohjois-Suomen joukkue" viedään oikeasti pohjoiseen virkistäytymään Junnon johdolla. Omat koirat puraisevat Raksilassa muutamaan otteeseen.

12. SaiPa taistelee sijoista 7-13. Joukkueessa on potentiaalia ja "Hessu Mälli" sen sieltä kaivaa jälleen esiin. Kisapuisto on paha paikka edelleen kenelle tahansa ja suurin osa voitoista tulee kotijäällä. Vieraissa peli sen sijaan yskähtelee pahasti SaiPa saa poikkeusluvalla viedä oman pukukoppinsa jokaiselle vieraspelimatkalle rekan kyydissä.

13. Ässät pelaa unelmakauden. Isomäessä yleisöä käy aivan tolkuttomasti ja rahaa tulee kuin roskaa. Tunnelma on sarjan paras. Pasi Peltonen saa vihdoin ansaitsemansa arvostuksen ja pääsee kevään MM-kisoihin.
Runkosarjan ykkössija jää vain parin pisteen päähän. Playoffeissa mitalia lähdetään kirkastamaan ja se on onnistuakin. Tuloksena kuitenkin jälleen hopeaa, kun ratkaisevalla hetkellä onneton tuomari passittaa pari Ässäpelaajaa jäähylle syyttä. Pikkuseuran maine alkaa karista pikkuhiljaa pois ja Ässät nousee suurien joukkoon.


14. Lukko on oma itsensä. Konserniavustuksella tappiot kuitataan ja Mokka ottaa parit oluet. Santala jättää johtohommat kansanedustajapaikan vuoksi. Lehtosen Topin palkkaamista harkitaan ja Paappanen otetaan try-outille. Tuloksena on runkosarjan sarjan kuudes sija, josta ponnistetaan finaaleihin.
 

Temp

Jäsen
Mielestäni Kärpät, Kerho ja Jokerit ovat suurimmat mestarisuosikit. Suurin piirtein tuossa järjestyksessä.

Kärpille jäi varmasti viime kaudesta paljon hampaankoloon nyt se halutaan kaivaa sieltä pois ja palata mestariksi.

Kerho on mestarisuosikki, onhan se hallitseva tällä hetkellä.

Jokerit haluaa varmasti lopettaa rämpimisen. Se, että riittääkö siihen rahkeet ja halu on eriasia. Pahasti on alkanut näyttää siltä, että Jokereista saadaan toinen blues liigaan.

Mustia hevosia Lukko ja TPS.

Kummallista Toivolan jatkoajan haastattelussa oli se, että Lukko taistelee henkeen ja vereen kuudennesta sijasta. Aika pienin toivein siis kauteen lähdetään jos katsoo pelaajabudjettia. Varsinkin kun valmentaja on saanut päättää lähes jokaisen pelaajan. Kyllä tuolla budjetilla pitäisi lähteä taistelemaan suoraan kotiedusta tai jopa sarjan voitosta. No ei tule raumalaisille ainakaan suuria pettymyksiä. Toivolakin voi sanoa RaLun onnistuneen kun sijoitutaan kuudenneksi. Kummallista...

Porissa Ässät taasen nimeltä mainitsemattoman Sihvosen ja iltapäivälehtien toimitusten mukaan floppaa kun sijoittuu runkosarjassa yhdeksänneksi ja pääsee säälärien kautta puolivälieriin (vaikka kaikki on taas siellä mahdollista vaikkakin epätodennäköistä -toivottavasti olen väärässä).
 

Maffesoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Temp kirjoitti:
Kummallista Toivolan jatkoajan haastattelussa oli se, että Lukko taistelee henkeen ja vereen kuudennesta sijasta. Aika pienin toivein siis kauteen lähdetään jos katsoo pelaajabudjettia.

Anteeksi off topic, mutta eikö ole päinvastoin melko luonnollista, että seura, jolla on liigan kuudenneksi suurin pelaajabudjetti asettaa maalikseen kuudennen sijan runkosarjassa...?
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Temp kirjoitti:
Kummallista Toivolan jatkoajan haastattelussa oli se, että Lukko taistelee henkeen ja vereen kuudennesta sijasta. Aika pienin toivein siis kauteen lähdetään jos katsoo pelaajabudjettia.

Vaatii valmentajalta melkoista pokeria todeta viime kaudella 13. jääneen joukkueen tavoitteeksi runkosarjan ykkössijan tai mestaruuden.

Toki tavoitteena kuudes sija on aika vaatimaton juhlakauteen lähtevälle Lukolle, mutta eiköhän tuokin tuosta vielä muotoudu siihen suuntaan, että runkosarjassa kuuden joukkoon eli suoraan pudotuspelehin ja sen jälkeen taivas on auki...
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
pekoni kirjoitti:
Vaatii valmentajalta melkoista pokeria todeta viime kaudella 13. jääneen joukkueen tavoitteeksi runkosarjan ykkössijan tai mestaruuden.

Toki tavoitteena kuudes sija on aika vaatimaton juhlakauteen lähtevälle Lukolle, mutta eiköhän tuokin tuosta vielä muotoudu siihen suuntaan, että runkosarjassa kuuden joukkoon eli suoraan pudotuspelehin ja sen jälkeen taivas on auki...

Toivolan mukaan Lukon tähtäin on kuuden sakkiin nimenomaan runkosarjassa, ja sen jälkeen sitten pleijareissa niin pitkälle kuin rahkeet riittävät.

Eikä tuota tavoitetta mielestäni voi mitenkään vaatimattomana pitää. Lukko on 2000-luvun aikana kolmesti(00, 04, 05) ollut runkosarjan jälkeen kuuden sakissa, parhaan sijoituksen ollessa neljäs kaudella 1999-2000. Eli ei tuo kuuden sakkiin sijoittuminen mitään jokavuotista herkkua raumalaisille ole, eikä Lukko tulevallakaan kaudella tule SM-liigan suurimpiin suosikeihin kuulumaan.

Lisäksi tulee muistaa, että Lukon joukkue on muuttunut rajusti viime kaudesta valmentajaa myöten, joten yhteenhitsautuminen vie varmasti oman aikansa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Johto kirjoitti:
Toivolan mukaan Lukon tähtäin on kuuden sakkiin nimenomaan runkosarjassa, ja sen jälkeen sitten pleijareissa niin pitkälle kuin rahkeet riittävät.

Eikä tuota tavoitetta mielestäni voi mitenkään vaatimattomana pitää. Lukko on 2000-luvun aikana kolmesti(00, 04, 05) ollut runkosarjan jälkeen kuuden sakissa, parhaan sijoituksen ollessa neljäs kaudella 1999-2000.
Lisätään tuohon vielä, että Lukko oli muistaakseni runkosarjan kuudes vuonna keväällä 2001, joten kuuden joukkoon sijoittumisia taitaa olla peräti neljä 2000-luvulla.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jukan takahiukset kirjoitti:
Lisätään tuohon vielä, että Lukko oli muistaakseni runkosarjan kuudes vuonna keväällä 2001, joten kuuden joukkoon sijoittumisia taitaa olla peräti neljä 2000-luvulla.

Niinpäs muuten olikin. Eli Lukko on 2000-luvulla ollut 4 kertaa kuuden sakissa ja jäänyt 3 kertaa sen ulkopuolelle. Siinä mielessä tavoitetta kuuden sakkiin pääsemisestä voidaan pitää Lukolle normaalina tavoitteena, mutta suurimmat suosikit löytyvät tulevallakin kaudella muista kaupungeista.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
1. Kärpät vie ja muut vikisee. Tällä kertaa vauhti riittää playoffeissakin.

2. Helsingin paikallismatsissa Pena heittää Sheddeniä juomapullolla, ja TimeOutissa Virmanen haastaa Penan suorassa lähetyksessä.

3. Ässien nimettömät maalivahdit eivät kestä Porilaisen Hulluuden asettamia kovia paineita, ja floppaavat.

4. Joku pelaaja loukkaantuu vakavasti tappelussa, siis jääkiekkotappelussa.

5. Curt Lindström valmentaa tälläkin kaudella SM-Liigassa.

6. Kärppien molemmat maalivahdit ovat yhtäaikaa loukkaantuneita jossain vaiheessa kautta.

7. Blues onnistuu vihdoin. Urheilullisesta menestymättömyydestä huolimatta seura tekee positiivisen tuloksen.

8. TPS ulostaa Bergin ennen siirtorajan umpeutumista ja Jortikka haukkuu koko miehen.

9. JYP:n missio päättyy 6.3.2007 rökäletappioon Lappeenrannassa.

10. Pata on valttia - mestiskarsinnoissa.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Tuzzi kirjoitti:
4. Joku pelaaja loukkaantuu vakavasti tappelussa, siis jääkiekkotappelussa.

Tästä asiasta voisin vaikka lyödä vetoa sinun kanssasi ettei näin tule tapahtumaan. En itse muista yhtään tapausta sm-liigasta, jossa pelaaja olisi loukkaantunut vakavasti nimenomaan tappelun johdosta.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jazerman19 kirjoitti:
Tästä asiasta voisin vaikka lyödä vetoa sinun kanssasi ettei näin tule tapahtumaan. En itse muista yhtään tapausta sm-liigasta, jossa pelaaja olisi loukkaantunut vakavasti nimenomaan tappelun johdosta.

Nooh eihän tuo vedon voitto meikäläisen kannalta kovin todennäköinen ole, mutta seistään nyt sanojeni takana. Eihän sitä tiedä mitä tapahtuu ku liigaan tulee jotain ammattilais-sixpäkkejä ja harkkapeleissäkin jotkut Alikosket mittelee Bergien kanssa. Nii ja se panos olkoon perinteinen kylmä huurteinen!
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuzzi kirjoitti:
10. Pata on valttia - mestiskarsinnoissa.
Minä voisin lyödä tästä vetoa. Voidaan muuttaa sitä sinulle suosiollisemmaksi sillä seikalla, että väitän ettei liigajumbo - oli mikä joukkue tahansa - joudu pelaamaan mestiskarsintoja.
 
Viimeksi muokattu:

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Blackie kirjoitti:
Minä voisin lyödä tästä vetoa. Voidaan muuttaa sitä sinulle suosiollisemmaksi sillä seikalla, että väitän ettei liigajumbo - oli mikä joukkue tahansa - joudu pelaamaan mestiskarsintoja.

Hei en mää mikään PAF ole. Korostan että kaikki esittämäni väittämät ovat allekirjoittaneen ennustuksia kaudelle 2006-2007. Toki minut saa haastaa vetoon, mutta pidäyttäydyn solmimasta useampi vetoja samaan aikaan, ettei opiskelijabudjettini kärsi liikaa ja ettei kukaan pääse päihtymään. Toivon että ymmärrät veli Blackie ja päästät minut pälkähästä tällä kertaa.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Tuzzi kirjoitti:
Nii ja se panos olkoon perinteinen kylmä huurteinen!

Kiinni veti!
 

mukava valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuukka Mäntylä
- Tuomarilinja alussa aivan sekaisin. Eniten puhetta aiheuttaa filmaaminen.

- SaiPa on joulutauolle mentäessä neljän joukossa.

- TPS ei pääse varsinaisiin pudotuspeleihin.

- Schnabel ottaa pitkän pelikiellon jostain ylihölmöilystä.

- Pelikaanit pääsee suoraan pleijareihin.

- Forsbacka saa nenuliin kun yrittää noutaa Grönvallia Paappasen telomisesta.

- Jokerit konttaa alkukauden, mutta tällä kertaa kurssi onnistutaan kääntämään ennen Joulua.

- KalPa konttaa.
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
noniin...ensimmäinen absoluuttiinen totuus toteutumassa jo...

Juhavaan kirjoitti:
4. Karalahti erotetaan joukkueesta kesken kauden.
.

näyttää siltä että ensimmäinen absoluuttinen totuuteni on jo kovaa vauhtia toteutumassa. Eihän kukaan joukke voi enään tollaista katsella.

Ja Forsbacka nouti pikkujannen jo pleijoffeissa....
 

mukava valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuukka Mäntylä
Juhavaan kirjoitti:
Ja Forsbacka nouti pikkujannen jo pleijoffeissa....

eipä se nyt kai vielä sillä selvä oo.
Ja pitäähän "Uusikartanon telominenkin" jollain tavalla kostaa.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Juhavaan kirjoitti:
näyttää siltä että ensimmäinen absoluuttinen totuuteni on jo kovaa vauhtia toteutumassa.

Niin mutta jos "ikoni" erotetaan jo ennen kauden alkua niin olit väärässä ;)
 

TouZa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi, LHT
1. Hymyilevän Hanneksen pyssy on liigan kuumin!
2. Iso-Aki jäätyy monta kertaa ja todella pahasti..
3. Ilveksen vuonna 85-syntyneet hyökkääjät muodostavat oivan tutkaparin.. (Anttila-Darzins)
4. Jokerit on vaarallisen kova - välierissä
5. Kontiola on kuin velho kentällä ja Nurmi kiittää!
6. Ässät yllättää KalPan (+kaikki muut) ja ovat kolmannellatoista sijalla, kun pelit on runkosarjan osalta ohi!
7. HPK:n Seydoux ja Svensson todistautuvat mestis-tason pakeiksi.
8. Jutila nähdään Hakametsässä lihapiirakalla
9. HIFK on alkukaudesta vaisu, mutta on play-offeissa vaikea vastustaja..
10.Vuoden tulokas tulee Tampereelta!
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Tämmösiä...

1. "Asiantuntijat" (+Sihvonen) rankkaavat Karalahden liigan kärkipuolustajiin, vaikka aika kuluukin lähinnä kaukalon ulkopuolella.
2. Samuli Suhonen ja Cory Murphy jakavat tasapisteissä runkosarjan pakkien pistepörssikuninkuuden.
3. Juuso Hietanen tekee runkosarjassa yhdeksän (9) maalia.
4. V-P Laitinen ei missaa yhtäkään HPK:n runkosarjaottelua.
5. Hannes Hyvönen EI mahdu runkosarjassa maalintekijöiden top vitoseen.
6. HPK:n Andersson mahtuu runkosarjassa maalintekijöiden top vitoseen.
7. Jyrki Lumme pelaa SM-liigaa Ilveksen paidassa.
8. Yksikään seura ei vaihda valmentajaa kesken kauden.
9. Risto Korhonen pudottaa hanskat runkosarjan aikana ainakin kolme (3) kertaa.
10.Mitalit menevät seuraaville: HPK, HIFK, Ilves.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös