Välitodistukset liigajoukkueille!!

  • 3 934
  • 17

rinkeli22

Jäsen
Hockey Playing Knights

GR-R-REAT:

Antti Miettinen 10 -viime kaudella 24 pinnaa, nyt jo 25.. Huikeaa showta! Vähän odottelinkin kovaa jälkee, mut että näin kovaa..

Teemu Aalto 9,5 -Toivottomaksi tapaukseksi tuomittu on noussut isoon rooliin! Edelleen vähä ongelmissa omassa päässä(ei niin paljo ku ennen), mut hyökkäyspäässä, ja ylivoimalla huikea esitys! Ruoska kunnossa!

Sebastian Sulku 9,5 -9 maalia, tehotilastossa vahvasti plussalla.. Luottopakki on tehnyt aluevaltauksen hyökkäyspäähän.

Eero Somervuori 9 -Kadotettu lupaus.. NOT.. Eerolla on melkonen lento hokkareissa, ja tehoja on alkanu tulla, mitä viime kauden loppu jo pikkasen enteili.. Syrjäytti VLADIMIR VUJTEKIN ykkösketjusta...

Tommi Santala 9 -Harmittava loukkaantuminen, mutta on noussut liigan eliittiin. Merkitty mies NHL:ssä. Iso, vahva ja taitava sentteri kuumaa kamaa NHL:ssä..

Tomas Kucharcik 9 -Odottiko tältä mieheltä kukaan mitään? Parjattu jo saapuessaan, mut on osottanu olevansa kova vahvistus! Maajoukkuepaikka palkkioksi vahvasta työnteosta! Erinomainen joukkuepelaaja, all-around sentteri..

Vladimir Vujtek 9 -Pistepörssin kärjelle ei voi antaa kuin kehuja, mut alimpana miehenä jalkakikkailua ja kiekonmenetyksiä sallitaan ilman vilttikomennusta vain Vladolle.. :D Henkilökohtainen osaaminen aivan uskomaton.. En pidä Vlasakia enää minään..

GoooooD:

Erkki Rajamäki 8 -Laita ryskyy ja osaa maalinteonkin.. Hiukka huolimaton, mut silti vahvasti onnistujia

Marko Tuulola 8 -Puolustuksen johtaja on alkukauden totutellut Suomen pelityyliin, mut alkaa päästä vauhtiin.. Ei höntyile..

Kimmo Peltonen 8 -Kapteenin taso ei heilu.. Tuulolan kanssa ryhdikäs pakkipari, jonka jäällä ollessa ei kovin usein omissa soi..

Tuukka Mäkelä 7,5 -Peliaikaa niukalti alkukaudesta, mut jäälle päästyään pelannut hyvin! Ei väistä ketään.. Kansa vaatii pommeja Tuukalta, mut ei myöskään pelaa itseään ulos tilanteesta..

Olli Sillanpää,
Kasper kenig,
Harri Suutarinen,
Janne Laakkonen 7,5 -Energiaa.. Pitkästä aikaa todella hyvä nelosketju Kerholla. Voi heittää jäälle koska vaan, ja myös heitetään pahoihinkin paikkoihin. Pelaa ajoittain ylivoimaa ja alivoimaakin..

Pasi Määttänen 7+ -Parasta peliä HPK-paidassa viime aikoina! Parjattu mies alkanut vastata huutoon! Kolmosketjun sentterinä löytämässä uuden kevään, mutta ootellaan.. Parin kauden määttästely ei unohdu muutamalla hyvällä pelillä! Tason pitää pysyä tällaisena

Markus Kankaanperä 7 -Peruspakki hoitaa hommansa. Ajoittain hyviä nousuja, ja taklaa hyvin.. Nousi otsikoihin Banhamin telomisella, mistä ei voi miestä kiitellä, vaikkei se nyt tahallinen ollu.. Puolustuksena sanottakoon, et vastaavia taklauksia menee kyl liigassa läpi.. Iso rangaistus vaatii vastustajan loukkaantumisen, mikä on väärin.. Teko pitää olla rangaistava, eikä seuraus! Ansaitsi pelikiellon.. Kun vaan linja jatkuis muutenkin liigassa

SOMETHING'S MISSING

Jarkko Savijoki 6,5 -Loukkaantuminen sotkenut liiga-comebackia, ja paha loukkaantuminen viime kaudelta taitaa vähä vielä näkyä.. Tulee oleen kuitenkin keväällä vielä arvossaan.. Kertoo kuitenkin jotain Kerhon hyökkäyskalustosta, jos "Jakke" pelaa nelosketjussa!!!

Zdenek Nedved 6,5 -Ei missään nimessä surkea, mutta kun pystyy niin paljon parempaankin. Hetkittäisiä välähdyksiä, mut jotain vielä puuttuu.. Maaleja tää mies hankittiin tekemään..

Vladimir Sicak 6,5 -Näkymätön alkukaudesta, mikä vielä korostui muun pakiston pelatessa hyvin.. Petrannut kuitenkin koko ajan.. Ehkä vielä hyvä tulee..

Zdenek Smid 6 -Harkkakaudella hyvä, mutta hermoilee?!? Aivan järkyttävä määrä helppoja maaleja. Ollut vaikeassa paikassa kun vetoja on tullut vain kahdessa pelissä yli 30.. Seisoo usein kylmissään.. Pää ei taida kestää, mut Smidillä oli vain 10 pääsarjatason peliä ennen tätä kautta, joten oppirahoja tässä maksetaan, jotka saadaan korkoina takasin loppukaudesta..:D Jotenkin jaksan kyllä uskoa "Zedeen"... Ainakin enemmän kuin Pietilään..

Mika Pietilä 6 -Täysin pakkohankinta... Ei pelaa kovin monta peliä..

VALMENTAJAKOMMENTTI:

Jukka tuntuu olevan hyvin pelin tasalla, ja osaa mukautua pelin mukaan. Nelosketju on kovassa käytössä, ja saanut pelata ylivoimaakin ihan kivasti. Hakkaa kyllä 100-0 Teisan, joka sokeasti luotti kokemukseen, eikä nähnyt nuorten potentiaalia.. Teisan aikana tuli 2 pronssia, mut ei Teisan ansiosta.. Joukkue oli vaan niin kova et Teisan ei tarvinnu tehä mitään.. Viime kausi ja tää kausi on näyttäny, ettei Teisa saa jengiä pelaan jos tulee ongelmia..


No niin, kirjotelkaas muista joukkueista välitodistuksia!!
 
Viimeksi muokattu:

Honug

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa: (osa pelaajista)

Vladimir Machulda: (9) Osaa edelleen tehdä maaleja ja on SaiPan paras maalintekijä. Valitettavan yksin on Vallu joutunut seikkailemaan alkukaudesta, toivottavasti jatkossa löytyy apuja.

Pasi Tuominen: (7) Alkaa heräillä, ihanaa. Ollut alkukauden yhtä pihalla kuin koko muu joukkue, viime peleissä on alkanut näkyä sitä Tuomista parhaimmillaan, eli kovaa peliä ja maaleja.

Paul Brousseau: (6) Maali vihdoin TPS:ää vastaan, toivottavasti peli rentoutuu ja lisää maaleja alkaa tulla. Tuominen ja Machulda kaipaavat kipeästi apuja ja onnistumisia myös Brousseaulta. Lupaavalta vaikuttaa kuitenkin.

Mika Skyttä: (7) Alkukauden on ollut paras vire kadoksissa, mutta Skyttä on selkeästi parantanut viime aikoina. Kova karvaamaan ja taistelee loppuun asti. Lisää maaleja, kiitos. :)

Mika Kauppinen: (8) Ollut loistava viimeisimmissä peleissä! Toivottavasti jatkaa samaan malliin. Alkukaudella näytti Kauppisen peli kamalalta, syötöt menivät minne sattuu ja mikään ei onnistunut.

Ville Immonen: (7) Joissain peleissä pelannut hyvin, välillä taas luvattoman saamaton. Piristymässä on Immonenkin.

Ville Hämäläinen: (7½) Selvästi alkanut heräillä uutta nousua varten. Maalikin tuli vihdoin tehtyä Jokereita vastaan, toivottavasti jatkossa vastustajan verkot soi useammin. :)

Pekka Tirkkonen: (6) Kolmosketjuun löytyi Tirkkosen paikka lopulta, onneksi. Kokenut on..

Joni Yli-Torkko: (8½) Loistava alkukausi, taklaa ja taistelee.

Janne Jokila: (7) Peliaika vähenee, itse kuitenkin nostaisin Jokilan suurempaan rooliin. Kova taistelija ja yritystä riittää.

Jesse Welling: (6) Joissakin peleissä ollut hyvä, välillä täysin pimennossa. Saisi taklata, siksi hänet on tänne hankittukin.

Mikko Kinnunen: (5½) Typeriä jäähyjä hyökkäyspäässä, muuten pelannut pirteästi. Ei taida enää mahtua edes kokoonpanoon.

Juri Kuznetsov: (5½) Edelleen pihalla kuin lumiukko.

Riku Kallioniemi: (5) Kieltämättä toivoin, että Riku pystyisi vähän parempaan. Taso ei kuitenkaan ole mikään yllätys.

Antti Hulkkonen: (7) Saisi löytää alkukauden ja etenkin harjoituspelien vireen uudelleen. Loukkaantuminen taisi sekoittaa Hulkkosen peliä. Osaa taklata ja on erittäin hyvä ja lupaava puolustaja.

Jan Huokko: (7) Parempaa odotin. Välillä turhan pehmeä. Mahdollisuuksia ottaa johtavampaa roolia SaiPan puolustuksessa.

Petri Kokko: (7½) Hyvä kausi Petriltä ollut tähän saakka.

Juha Pursiainen: (9) Loistavasti on nuori puolustaja pelannut, parhaimpia pakkeja ehdottomasti. Toivottavasti saisi peliaikaa jatkossakin.

Harri Tikkanen: (9) Istuskellut penkillä ihan syyttä. SaiPan parhaita pakkeja, kumma kun ei pelaamaan mahdu.

Tomas Duba: (10-) Loistava maalivahtilöytö Ililtä taas kerran. Parhaimmillaan ohittamaton, viime peleissä on ollut havaittavissa pientä väsymistä. Toivottavasti jaksaa rankan sarjan loppuun saakka.

Sami Lehtinen: (5-) Kokenut vaihtoaition luukun aukoja.

Teijo Räsänen: (7) Ei muuta kritisoitavaa, mutta Pursin ja Tikkasen kuuluisi olla mukana pelaamassa, molempien siis, ei vaan toisen. Kentälliset (etenkin sentteriosasto ykköskentässä) oli pahasti hakusessa alkukauden.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Vielä kerran...

Meni ensin väärään ryhmään. Toistetaan tänne: Tässä haetaan miten pelaajat ovat onnistuneet odotuksiin nähden:

IFK:n välitodistukset:
Aina kaksi numeroa, ensin mitä esitysten mukainen numero ja suluissa odotus:

tähdet:
Zidlicky 8- (8,5)
runkopelaajat:
Lindfors 7- (7,5); (Levokari 7,5(7)); Kantor 7+ (8); Kurvinen 6,5 (7+);Eskelinen 7 (6,5); Junkka 6+ (8-);Cipruss 7- (8-); Podko 7-(8); Kuhta 6,5 (8); Mäkiaho 7 (7,5); Salminen 7- (6); Kortelainen 5,5 (7)
Junnut:
Strömberg 7- (7); Honkanen 6 (6-); Vihko 7+(6); Häppölä 7 (6);Grunn 6 (7); Viitaluoma 6- (7); Pikkarainen 7 (7); Hirschovits 6+ (6); (Kolehmainen, Lamberg, Ilkka, Järvinen, Loppi, Riksman, Kobezda) ei num.
Täytemiehet:
Tuominen 6 (apukoulu tai 5-); Rajala ei num. (6); Nielikäinen 5,5 (5-); Vauhkonen 5,5 (6,5);
Muut:
Mälkiä 7 (8); Matikainen 5(7)

Tiivistelmänä suoritus / odotukset
++ Vihko, Häppölä
+ Levokari, Eskelinen, Salminen, Nielikäinen, Tuominen
= Mäkiaho, Strömbeg. Honkanen, Pikkarainen, Hirschovits
- Zidlicky, Lindfors, Kantor, Kurvinen,Cipruss, Grunn, Viitaluoma, Vauhkonen, Mälkiä
-- Junkka, Podkonicky, Kuhta, Kortelainen
--- Matikainen
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Espoo Blues

Maalivahdit 8
Jarmo Myllys
Jamo on pelastanut Bluesille monta pistettä.

Mika Oksa 8
Pelannut yhden ottelun ja yhden erän. Hoitanut hyvin hommansa.

Puolustajat: 6

Juha Gustafsson 7
Välillä tullut huonoja jaksoja, mutta enimmäkseen pelannut ihan hyvin. Parantanut kuitenkin viime kaudesta selvästi.

Jermu Pisto
Pettymys. Viime kaudella hyvä, mutta kausi jäi kesken. Nyt on paikat kunnossa, mutta ei näytä vaan natsaavan. Mutta viime lauantaina kuitenkin pelasi kauden parhaan ottelunsa kärppiä vastaan.

Cory Murphy 8+
Murphy on tuonut Bluesin takalinjoille juuri sitä mitä häneltä odotettiinkin. Eli tehoja ja hyvää pelin avaamista.
Hyvä hankinta.

Matti Kuusisto
Aloitti hyvin, mutta vielä ei rahkeet riitä SM-Liiga tasolle. Mutta potentiaalia kyllä löytyy.

Niklas Hedberg 6
Odotukset olivat kovat treenipelien perusteella, mutta ei ole kyennyt lunastamaan odotuksia. Varsinkin omassa päässä on ollut suuria vaikeuksia ja hyökkäyssuuntaankaan ei ole oikein sujunut. Laukauksessa kehitettävää ja paljon.

Tero Määttä
Huippulupaus, mutta ei ole siltä kylläkään näyttänyt. Todellisia hasardeja on tullut ottelusta toiseen ja ainoa keino avata peliä on heittää IFK-mainen roikku vastustajan siniviivalle. Mutta viime peleissä on Tertsikin parantanut.

Jani Virtanen 6
Ei ole pahemmin päässyt pelaamaan ja on huhuttu, että olisi lähdössä pois Bluesista.

Arto Laatikainen 6+
Ei ole "lada" jatkanut viime kauden tahtiin jolloin oli joukkueen ykköspakki. Saa luvan nostaa profiiliaan tauon jälkeen rutkasti.
Hyvä kiekollinen pakki, mutta ei ole siltä näyttänyt alkukaudesta. Itseluottamus saattaa olla kovilla.

Jiri Vykoukal 8
Jirsi ei ole ollut parhaimmillaan pitkän pelaamattomuuden jäljiltä, mutta ei ole missään tapauksessa ole ollut huonokaan. Mutta parantamisen varaa on Jirsilläkin.

Hyökkääjät

Tommi Jäminki 7
Pelannut muutamassa pelissä. Hyvä kosketus kiekkoon. Erittäin lupaava pelimies.

Teemu Virkkunen 6
Tippunut nelosketjuun. Viime pelissä ei pelannut minuuttiakaan.
Mutta taitoa kyllä löytyy. Tamin mukaan tämän piti olla Virkkusen "kanuunakausi", mutta hiljaista on pidellyt.

Marko Sakko 7
A-junioreiden kapteeni. Lupaava kaveri, tulevaisuuden power forward.

Jan Caloun
Luonut hyvin paikkoja muille, mutta ei ole itse ratkaissut riittävästi.

Markku Hurme 7
Hurme on pelannut hyvin tässä todellisessa taistelijakentällisessä. Eli Hirvonen-Hurme-Kalto. Kaikki pelaavat illasta toiseen sata lasissa. On voittanut aloituksia erittäin kovalla prosentilla.

Vallu Krykov 9
Hieno alkukausi. Kapteeni on näyttänyt loistavaa esimerkkiä. Toivottavasti jatkaa samaa tahtia.

Mike Stapleton 9
Kolme ottelua pelannut ja tehot 2+3. Todellinen vahvistus. Hienoa peliä molempiin suuntiin. Valittiin viime viikon pelaajaksi.

Ladislav kohn 8
Samoin kolme ottelua ja niissä tehot 2+0. Todella taitava ja nopea. Hakee myös taklauksia ja vääntää erittäin hyvin kulmissa. Ja mikä pelisilmä.

Tero Lehterä 9
Ihailtavaa joukkuepelaamista. Mahtavaa peliä molemmissa päissä. Arvostus on noussut alkukauden aikana erittäin paljon.

Teemu Sirén 7
Hyvin on karvannut neloskentällisessä. Tekniikassa parantamista.

Timo Hirvonen 8+
Kovaa työtä molempiin suuntiin ja pistää aina itsensä likoon täysillä.

Janne Seva 5-
Tippunut nelossentteriksi. Ei tehoja eikä oikein mitään muutakaan paitsi turhia jäähyjä.

Teemu Elomo 9
Mahtavaa energistä peliä. Joka paikan höylä ja on saanut myös hyvin tehoja itsestään irti. Nousemassa fanien suosikiksi tai oikeastaan on jo noussut.

Mikael Jämsänen
Hyvää vääntöä yhdeltä Sm-liigan pieneimmältä pelaajalta. Erittäin vahva pelaaja, nostaa penkiltä kuulemma 140 kg eli kaksi kertaa oman painonsa.

Kari Kalto 8+
Peräänantamatonta työtä molempiin suuntiin. Pystyy pelaamaan myös hyökkäävässä roolissa, mutta todella hyvä tuossa kolmoskentässäkin. Mahtava AV-pelaaja.

Filip Turek, Jiri Zelenka ja Lukas Zib 4

Valmennus:

Tuomi oli floppi koko Bluesuransa aikana. Kapanen on tuonut selvää rentoutta peliin ja käyrä on mennyt kokoajan ylöspäin.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ohhhoh, Jämsänen 140kg penkiltä?? Vaikea uskoa, jos Topperi veti jotain 150kg ja massaa on sentään 'hieman' enemmän kuin Jämsäsellä.

Ei silti, huhu kertoo että Kassu Haakanalla menee 180kg...mene ja tiedä...
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti Daespoo
Ohhhoh, Jämsänen 140kg penkiltä?? Vaikea uskoa, jos Topperi veti jotain 150kg ja massaa on sentään 'hieman' enemmän kuin Jämsäsellä.

Ei silti, huhu kertoo että Kassu Haakanalla menee 180kg...mene ja tiedä...

No itse Niki Andersson tämän kertoi osoitteessa www.blues.fi
Jämsänen on varmaan koko ikänsä käynyt salilla ja onhan se kyllä yhtä leveä kuin pitkä. Haakanalla voi hyvinkin nousta tuo 180 kg.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
TPS

Maalivahdit: kokonaisuudessa Suomen paras kaksikko 9

#1 Antero Niittymäki 10 ott. 1,54 m/ott. 95.16 %

Loistava alkukausi. Yli kolmasosan pelanneiden maalivahtien ykkönen. Muutama helppoa uppoaa aina silloin tällöin, tästä syystä vain 9 +

#19 Fredrik Norrena 10 ott. 2,09 m/ott. 92,66%

Jäänyt Niittymäen varjoon? Tasainen suorittaja, tällä kaudella ei ole vielä häikäissyt, mutta ei pettänytkään.

Puolustajat: 9-

#4 Mika Lehtinen 19 ott. 2+4=6, -4, 14 min.

Alkukausi ollut pienoinen pettymys. Pisteitä tullut kohtalaisesti (ylivoimassa suurin osa), mutta omissa on soinut liikaa. tasalla pelattuna, 9 ylivoimassa.

#6 Marko Kauppinen 19 ott. 3+2=5, +4, 12 min.

Vaihto Kauppinen-Mikkola oli TPS:lle parempi kuin Jokereille? Tasaista suorittamista. 8+

#12 Markus Seikola 19 ott. 2+3=5, +1, 8 min.

Tuleva NHL-pakki, kokoa ja taitoa. TPS:n paras kotimainen pakki tällä kaudella. 9-

#32 Chris Joseph 5 ott. 2+2=4, +4, 6 min.

Ekassa pelissä otti kauden jäähynsä? Kokoa ja voimaa. Viiden ottelun perusteella voi melkein sanoa, että paras TPS:ssä pelannut pakki H. Virran jälkeen.

#33 Pasi Petriläinen 19 ott. 0+4=4, +4, 8 min.

Tasaisen varmaa peliä.8+

#36 Kimmo Eronen 19 ott. 0+1=1, -2, 8 min.

Eke pelannut niinkuin aina. Ei kerätä pisteitä, mutta tänä vuonna omiin mennyt liian usein 8-

#42 Pekka Kangasalusta 15 ott. 0+1=1, +2, 12 min.

Alkukaudesta parissa pelissä pahasti pihalla. Viimeiset pelit loukkantuneena. 8-

#45 Markku Paukkunen 19 ott. 1+1=2, +4, 12 min

Varmat otteet. Kokemuksen puute näkyy monissa tilanteissa. 8

Hyökkääjät: 8+

#7 Mikko Rautee 15 ott. 2+5=7, +4, 12 min.

Alkukausi loistava, mutta Ässät-pelin loukaantumisen jälkeen tehot ovat kadonneet. 8+

#9 Mikko Koivu 19 ott. 0+1=1, -2, 12 min.

Tulevan supertähden tehot antavat edelleen odottaa. Avausmaalia ei ole vieläkään SM-liigassa nähty. Voimaa ja vääntöä löytyy ja aloituksetkin alkavat pikku hiljaa tulemaan omille. 8

#13 Marco Tuokko 12 ott. 0+1=1, -2, 16 min.

Sama Tuokko kuin viime vuonna. Marcon anti joukkueelle on muualla kuin pisteissä. 8

#15 Matias Metsäranta 7 0+0=0, -1, 0 min.

Kokemuksen puute näkyy, mutta Matiaksessa on selvästi potentiaalia. Vauhtia löytyy ja innokkuutta kulmataisteluihin.

#18 Matti Aho 13 ott. 0+0=0, 0, 0 min.

Peliaika jäänyt vähiin. En osaa oikein sanoa mitään.

#21 Kai Nurminen 15 ott. 5+2=7, -1, 10 min.

Kultaranne ollut hukassa alkukauden ja juuri kun peli-iloa löytyi sattui ikävä tapahtuma, josta en viitsi puhua enää. Alkukauden pettymys. 7-

#22 Miika Elomo 19 ott. 3+3=6, -3, 32 min.

Viimeinkin TPS:läinen, joka heittää hanskansa pois! Kovaa työtä ja runsaasti laukauksia. Kerrankin TPS:ssä tehokas Elomo. 8+

#24 Michael Holmkvist 19 ott. 2+2=4, +5, 2 min.

Tuskinpa Honken keväällä ajatteli että hän on TPS:n ykkössentteri syksyllä! Miehet ovat vaihtuneet vierellä tiuhaan, ja Honkkenin tehot ovat hieman kadoksissa. 8+

#26 Mikko Kankaanperä 19 ott. 2+3=5, +2, 2 min.

TPS:n positiivisin hyökkääjä syksyllä. Pari vuotta lisää ikää lasiin ja Mikko on maajoukkueessa? 9

#28 Ville Vahalahti 19 ott. 2+11=13, +4, 4 min.

Vahan ympärille kootaan joka vuosi TPS:n tehoketju: viime vuonna Virta-Sahlstedt, nyt Alatalo-Shearer. Villen rooli muuttunut maalintekijästä syöttäjäksi. 9-

#29 Tommi Hannus 18 ott. 1+0=1, -3, 2 min.

Hannuksen avausmaali muistetaan pitkään. Ja siihen tehot ovatkin jääneet. 8-

#30 Mika Alatalo 19 ott. 8+8=16, +4, 32 min.

Ilman Altsia TPS olisi alkukauden pelannut vielä huonommin. Kokojan 110 % työtä. Uskomaton työmoraali. 10-

#34 Mika Suoraniemi 8 ott. 2+1=3, +1, 2 min.

Poika tulee isäänsä, kiekkomies mikä kiekkomies. Yllättävän hyvät tehot rottaketjun junioriksi. 8+

#44 Rob Shearer 19 ott. 7+9=16, +4, 22 min.

Monien mielestä riskiostos, joka kuitenkin kannatti. Muodostaa oivan tutkaparin Alatalon kanssa. 9+

#72 Peter Schaefer 4 ott. 1+2=3, +2, 2 min.

Osoitti heti että peli-iloa ja moraalia löytyy. NHL-miesten tapaan pelaa tilanteet loppuun asti. Nopeat jalat ja kädet. 9

#74 Jani Kiviharju 5 ott. 0+0=0, +3, 0 min.

Loukkaantumisen jälkeen tuntuma on vielä hakusessa, mutta pelatuissa 5 ottelussa jo enemmän kiekon eteen heittäytymisiä kuin muilla koko alkukauden aikana. Joukkueen sytyttäjä: Stounin aikana TPS ei ole hävinnyt yhtään peliä. 8+

Kukaan ei siis jää luokalle. Joukkueen paras Alatalo 10 - ja huonoin Nurminen 7 -. Arvosanoista voitte olla montaa mieltä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokereiden alkukauden arvostelu

Maalivahdit:
1 Markus Helanen, -
- ei ole pelannut Jokereissa kuin harjoituskaudella, joten ei arvosanaa
21 Jamie Ram, 6.5
- Kanadan maajoukkueessakin pelannut veskari joka hankittiin johdon puheista huolimatta kauden alla ja alku oli suurien odotuksien ansiosta todellista shokkihoitoa. Ensimmäisessä pelissä jopa keskiaalueen roiskasut tuntuivat mahdottomilta torjuttavilta ja kiekot kimpoilivat minne sattui. Nyt viime peleissä kiekko kontrolli parantunut huomattavsti ja torjuntatyöskentely huomattavasti varmempaa. Selvästi tulossa. Odotuksiin nähden silti alkukauden perusteella pettymys joten siksi arvosana noinkin huono.
32 Kari Lehtonen, 10-
- Nuori junnu maalivahti joutui tiukkaan paikkaan kun sateentekijäksi hankittu Jamie Ram olikin puolikuntoinen mutta varmasti lähes kaikkien yllätykseksi Kari vastasi huutoon jäätävän kovilla otteilla. Alkukaudesta koko liigan paras maalivahti, viime aikojen sairastelu sotkenut ja otteet hieman hiipuneet. Tästä kaverista kuullaan takuu varmasti tulevaisuudessa.

Puolustajat:
2 Ari Vallin, 10-
- Kerhosta hankittu "ylijäämä" pakki joka on yllättäen noussut Jokereiden nimivahvan miehityksen ykkös pakkipariin. Koikan parina upeaa hyökkäystentukemista ja siitä seurauksena puolustajien pistepörssin kärkisijoilla omalla piste ennätyksellä vaikka kausi on vasta aluillaan. Näillä alku kauden otteilla valinta maajoukkueeseen ei tullut yllätyksenä ja mikäli kehitys jatkaa tätä rataa niin tuo valinta ei varmasti jää viimeiseksi maajoukkue komennukseksi.
3 Rami Alanko, 6
- Alku kausi mennyt loukkaantumisten kourissa ja siitä syystä Rami ei ole ollut lähelläkään omaa vakio tasoaan. Toistuvien loukkaantumisten takia tuon otteiden huonouden voi vielä antaa anteeksi mutta tällä hetkellä nuo otteet eivät ansaitse tuota parempaa arvosanaa. Otteissa vielä rutkasti parannettavaa mutta uskon että näin myös tulee tapahtumaan.
4 Tuomas Luotonen, 7
- Myös Luotosen peliä on loukkaantumiset päässeet sotkemaan mutta silloin kun on päässyt kokoonpanoon on lunastanut paikkansa. Toiminut myös muutamassa pelissä hyökkääjän paikalla. Omaa kovan laukauksen. Ei loistanut mutta ei myöskään pettänyt. Ei vielä asiaa vakio kokoonpanoon mutta varmasti tulevaisuudessa.
6 Ilkka Mikkola, 6-
- Vaihtokauppana Tepsistä, paha käsivamma kiusannut ja muutenkin loukkaantumiset sotkeneet kauden alkua. Ei kovinkaan kovat odotukset mutta ei ole onnistunut vastaamaan niihinkään vähiin. Varsinkin omanpään pelissä todella epävarma. Kärsivällisyydelle Ilkasta ehkä saataisiin ihan kelpo pakki mutta halutaanko odotella, vai saako lähteä Haakanan tullessa.
7 Olli Malmivaara, 9
- Nuori, lupaava ja isokokoinen junnupakki. Viime kaudella kauheita hasardeja ja sitä myöten siirto Ki-Vaan, tällä kaudella nostanut tasoaan huimasti ja varsinkin omassa päässä Olli on ollut ehkä koko Jokeri puolustuksen parhaimmistoa. Pelaa paljon varsinkin alivoimissa ja ollut siellä mies paikallaan. Olli on siis selkeästi ylittänyt odotukseni ja toivottavasti saa Haakanan tulonkin jälkeen yhä paikan pelaavassa kokoonpanossa.
12 Alex Brooks, 7-
- Perus varma pakki, ei yritä enempää kuin osaa. Puolustaa tarvittaessa joukkue kavereitaan, mutta kun pelitapa muutenkin on sääntöjen rajamailla on viime aikoina tullut liikaa jäähyjä. Pohjoisamerikkalaiseen tapaan hyvä joukkuepelaaja. Ei ole pettänyt mutta ei oikeastaan loistanutkaan. Haakana tulo saattaa tiputtaa joukkueesta.
33 Pasi Saarinen, 6+
- Viime kaudella Jokereiden parhaimmistoon kuulunut All-a-round pakki joka loukkaantui juuri kauden alla. Loukkaantumisen jäljiltä myös Pasin peli on ollut yllättävän vaisua ja miestä tuskin näkyy kentällä. Ei ole vastannut odotuksiin ainakaan vielä mutta aivan avrmasti on tulossa.
66 Tom Koivisto, 9+
- Liigan kiekollisten puolustajien eliittiä joka on pikku hiljaa oppinut myös puolustamaan. Muodostanut Vallinin kanssa hyvin liikkuvan ja kiekollisesti erittäin taitavan ja varman pakkiparin. Viime kauden pleijaripettymyksen jälkeen tällä kaudella näyttää tuo tuttu Koikka taas löytyneen. Olisi päässyt maajoukkueeseenkin mutta loukkasi nilkkansa saatuaan kiekon siihen. Hyvä alku kausi.
77 Rob Cowie, 9,5
- Virmasen "20+30" pakki, joka ainakin allekirjoittaneen yllätykseksi on todellakin ollut Matin uhoamassa vauhdissa. Hieman tilanne hidas kanukki pakki joka korvaa hitautensa kokemuksellaan, osaa sijoittua hyvin. Laukaus on yksi liigan kovimmista ja tällä pyssyllä on syntynytkin monia ylivoima maaleja. Kun siis kyseessä on Matin hankinta josta on vielä pidetty meteliä niin odotukset ei todellakaan olleet korkealla siksi siis jopa hieman liiankin iso arvosana - oikea numero olisi siinä 8 paikkeilla mutta odotusten reipas ylitys nostaa sen noinkin korkeaksi.

Hyökkääjät:
10 Sean Bergenheim, 9+
- Itselleni suuresta tuntemattomuudesta noussut junnu, tai tiesin kaverin pelanneen hyvin A-junnuissa ja nuorten maajoukkueessa, mutta se kuinka hyvin pystynyt sopeutumaan liiga vauhtiin on ollut positiivinen yllätys. Rohkeita haastamisia ja kiekollista taitoa, luistelu uskomattoman sulavaa - uusi Selänne tai S.Kapanen? Ei vielä ainesta suuremmaksi vastuunkantajaksi mutta aikaahan riittää.
11 Tomek Valtonen, 8-
- Jättänyt hölmöilyt lähes kokonaan, mutta valitettavasti myös taklauspeli on vähentynyt siinä mukana. Yllättävänkin hyvä kiekon ylöstuoja ja vahva kulmavääntäjä, maalipaikossa kädet tuntuu vielä jäätyvän mutta josko sekin alkaisi vielä sujumaan kun niitä paikkoja tuntuu siunaantuvan joka pelissä. Peli muuten kohdallaan mutta niitä taklauksia kaipaisi enemmän.
13 Teemu Sainomaa, 9-
- Teemu on nostanut profiiliaan rajusti viime kaudesta, kiekollinen varmuus lisääntynyt huomattavasti ja pelit junnu kentän keskellä on lähtenyt hyvin käyntiin. Saanut rajusti vastuuta alivoimissa onnistuen hyvin.
14 Antti Aalto, 8+
- NHL paluumuuttaja, Anaheimin 4.kentän jarrusta nouseminen Jokereiden 1. ja 2. kentän pelintekijäksi onnistunut jopa odotuksia paremmin. Erinomainen aloittaja ja käsistä yllättävänkin taitava pelintekijä, liikkumisessa parannettavaa. Ylittänyt odotukset.
15 Antti Törmänen, 8-
- Tärkeitä maaleja, armotonta raatamista joukkueen eteen molemmissa päissä ja pientä vastustajan ärsyttämistä. Kausi alkoi upeasti hattutempulla mutta onnistunut senkin jälkeen, maalin edessä yhä liigan kärkipäätä. Liike ei aina tuppaa riittämään. Yllätys valinta maajoukkueeseen. Kaiken kaikkiaan siis melko hyvin odotusten mukaista pelailua.
16 Ville Peltonen, 10-
- Ristiriitaisia tunteita herättänyt paluu Helsinkiin, nyt vain Jokeripaitaan. Ja kun vielä ilmeni että pelaajat olivat valinneet Peltosen Jokeri kapteeniksi oli varmaa että Ville oli heti erityisen tarkkailun alla. Ikävä loukkaantuminen kauden viimeisessä harjoitusturnauksessa siirsi ensimmäistä liigapeliä Jokeripaidassa parilla viikolla. Palattuaan muutama peli hakemista mutta sen jälkeen Ville on ollut kentän ehdottomia kunkkuja ja näyttääpä Peltonen nykyään nauttivan jo melkoista arvostusta ja kannustusta meidän Jokerifanien keskuudessa. Kovat odotukset mutta onnistunut jopa ylittämään ne reilusti.
19 Tomi Mäki, 7+
- Silloin tällöin kokoonpanossa, täyttänyt paikkansa vaikka ei varsinaisesti ole loistanutkaan. Ei vielä vakiopaikkaa.
20 Petri Pakaslahti, 7.5
- Liigan parhaita aloittajia, ja hyvää tasapainottavaa peliä Jokereiden 1.kentässä. Pistepussi olisi voinut karttua huomattavasti enemmän, mutta Pakaslahti on kunnostautunut varsinaisena tuhlaajapoikana. No ei ainakaan allekirjoittaneella ollut kovinkaan suuria tehollisia odotuksia Petrin suhteen ja aloituksissa Pakaslahti on ollut jopa odottamaani parempi.
26 Teemu Laine, 6.5
- Viime kauden ilopilleri ja vauhtikonen tuntui hukanneen pelistään sen jonkin ja Teemu onkin pelaillut viime aikoina Ki-Vassa. Pettymys vaikka ei kovin suuri odotuksia vielä täksi kaudeksi ollutkaan.
27 Mikko Ruutu, 7+
- Jokapaikan höylä joka on loukkantumisten takia pelannut sekä hyökkääjänä että puolustajana. Armoton taistelija joka ei anna itselleen tippaakaan armoa ja tilanteisiin mennään säälimättömästi. Puolustajana pelatessa joutunut jäähyilemään hieman liikaa. Ei loistoa mutta takuu varmaa suoritusta pelistä peliin.
28 Timo Saarikoski, -
- Loukkaantunut, ei pelejä
29 Jussi Pesonen, 5-
- Power Forward joka ei näy muuten kuin kokoonpano listaa katsomalla. Todella onnetonta ja näkymätöntä työskentelyä, muutaman maalin noudettu on sentään pystynyt tekemään mutta ei todellakaan vastannut edes niihin pieniin odotuksiin. Ei mitään asiaa pelaavaan kokoonpanoon ja en pistäisi pahitteeksi vaikka Jussi myytäisiin/vuokrattaisiin jonnekin muualle.
39 Frank Banham, 7+
- Toisaalta yllättävän hyvää kiekollista peliä ja syöttelyä mutta toisaalta maalimäärä lievä pettymys. Kuuma verinen inkkari joka ei vielä ole saanut ihan samaa draivia päälle Kerho pelissä saamansa aivotärähdyksen jäljiltä. Ei ihan sitä mitä odotettu mutta toisaalta saatu jopa enemmänkin.
42 Tuomo Ruutu, 8-
- Kehitys jatkunut mukavasti ja pisteitä kertynyt tasaiseen tahtiin. Kaiken kaikkiaan taitava hyökkääjä joka ei kaihda kovaakaan kontaktia. Vastannut huutoon mukavasti vaikka ikää ei liikaa olekaan.
44 Niko Mikkola, 9-
- Jokeri uran paras aloitus kauteen, jalat liikkuu ja maisema vaihtuu. Pelit sujui ja pisteitä tuli tiuhaan tahtiin. Valitettavasti ikävä solisluu vamma pisti tämän pistetehtailun katkolle ja saa nähdä vieläkö Niko saa saman vauhdin päälle - toivotaan näin.
51 Jukka Voutilainen, -
- Ei pelajä, loukkaantunut
55 Pavel Rosa, 9+
- Alku kaudesta Villen ollessa loukkaantuneena kantoi Jokereita loistavasti, nyt Villen palattua on Rosan maalijyvä hieman ollut kateissa mutta pisteitä on silti tullut tasaiseen tahtiin. Maagisen taitava pelaaja joka kestää yllättävänkin hyvin kontakti peliä. Alku kaudesta kaatuili helpohkosti mutta oiskohan Summanen sanonut jotain mutta nykyään ei ainakaan Hartwall Areenassa ole syyllistynyt kalasteluun. Kovat odotukset joihin vastannut hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

Milou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Jii
Kukaan ei siis jää luokalle. Joukkueen paras Alatalo 10 - ja huonoin Nurminen 7 -. Arvosanoista voitte olla montaa mieltä.

Piti ihan tuon arviosi jälkeen tarkistaa missä kohtaa se TPS olikaan sarjataulukossa, sillä jos TPS:n tasoisen joukkueen yhteisarvosanaksi tulee lähes 9, niin kyllä helposti luulisi Tepsin olevan ihan siellä kärkikahinoissa.
Mutta ehkä joukkue on sitten todella vain pelannut mahtavasti, mutta ei ole saanut pisteitä. Mutta olenkin nähnyt vain pari Palloseuran ottelua, jotka eivät kyllä tue tuota näkemystä.

Silti, ehkä hieman meni yläkanttiin?

Ja Flint, hyvät arviot, samalla linjalla liikutaan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Viestin lähetti Milou
Piti ihan tuon arviosi jälkeen tarkistaa missä kohtaa se TPS olikaan sarjataulukossa, sillä jos TPS:n tasoisen joukkueen yhteisarvosanaksi tulee lähes 9, niin kyllä helposti luulisi Tepsin olevan ihan siellä kärkikahinoissa.
Mutta ehkä joukkue on sitten todella vain pelannut mahtavasti, mutta ei ole saanut pisteitä. Mutta olenkin nähnyt vain pari Palloseuran ottelua, jotka eivät kyllä tue tuota näkemystä.

Silti, ehkä hieman meni yläkanttiin?
TPS:n taso on yhtä kova kuin sen pelaajien taso. Joukkueessa on paljon nuoria, jotka ovat pelanneet omalle tasolleen hyvin. Esim. Suoraniemen hyvä taso ei ole tehojen puolesta sama kuin Toke Virran vastaava. Nyt oli kai tarkoitus arvostella pelaajien suorituksia, ei verrata niitä edeltäjien suoritukseen.
 

D2

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässäpä jotain JYPistä.

Maalivahdit:

Mika Lehto 8½
Pelaa välillä loistavasti ja pitää joukkuetta pystyssä useimmissa peleissä. Päästänyt liikaa helppoja maaleja.
Tero Leinonen 8
Pelannut ihan hyvin silloin kun on pelaamaan päässyt. Liigatason maalivahti.

Puolustajat:

Angel Nikolov 9+
Hyvää peliä sekä hyökkäys-, että puolustussuunnassa. Avaa ja laukoo hyvin. Ottaa välillä turhan isoja riskejä.
Martin Cech 9-
Avaa hyvin peliä ja hallitsee kiekollisen pelin. Puolustamisessakaan ei valittamista. Saanut kritiikkiä lukuisista virheistä - osittain aiheestakin.
Pekka Poikolainen 8½
Edelleen JYPin runkopelaajia. Hyvää kiekollista peliä ja kova lämäri. Peli ollut välillä "hiihtämistä", kuten mies itse kuvaili.
Jarkko Glad 8-
Hyvää puolustuspeliä ja loistava asenne. Saanut Jyppifanien suut montulle parilla hienolla maalilla. :) Viime peleissä sählännyt karmeasti.
Jani-Matti Loikala 8-
Hyvää peruspeliä, ylittäny ainakin omat odotukseni.
Petri Virolainen 7+
Puolustuspeli hyvää. Kiekollisesta pelistä kertovat tehot 0+0.
Jyri Marttinen 7-
Ikäisekseen hyvää peliä ja JYPin lupaavimpia pelaajia. Ei varo kentällä ketään. Nousee välillä liian hanakasti.
Sami Siltavirta 6+
Täyttää paikkansa nelospakkiparissa. Fyysistä peliä, välillä hasardeja.
Miika Huczkowski 6
Käynyt kokeilemassa liigavauhtia pari peliä ja onnistunut kohtuullisesti. Tulevaisuuden lupaus.

Hyökkääjät:

Petr Ton 9½
Liigan parhaita hyökkääjiä. Aiheuttaa nopeudellaan ja mailatekniikallaan harmeja vastustajalle. Tasaisessa 1 piste/1 peli tahdissa.
Harri Sillgren 9+
Todella positiivinen yllätys. Hyvä tekniikka ja pelaa hyvin yhteen Tonin kanssa. Pisteitä ropisee.
Tomas Chlubna 9-
Vahva ja röyhkeä hyökkääjä, taitoakaan ei puutu. 9 maalia.
Olli Ahonen 8½
Pelaa tasaisesti illasta toiseen ja kykenee ratkaisuihin molemmissa päissä. Kehittynyt viime kaudesta, mutta tehot eivät mairittele.
Antti Virtanen 8½
Loistava mailatekniikka ja osaa tehdä maaleja. Pienikokoinen ja kaipaisi enemmän röyhkeyttä.
Tomi Hirvonen 8
Taistelee ja pelaa molempiin suuntiin. Parantanut viime kaudesta. Kädet eivät ole kummoiset.
Tuomas Pihlman 8-
Parantanut kauden myötä ja astunut Pesosen saappaisiin. Powerforward ja Kärpäntappaja. :)
Janne Hauhtonen 7½
Perusvarmaa peliä, hyvä puolustussuunnassa ja kova asenne. Hyökkäyspelissä parantamisen varaa.
Juha-Pekka Hytönen 7+
Hyvää peruspeliä ja täyttää paikkansa. Lupaava pelaaja.
Tuomo Jääskeläinen 7
Tekee likaista työtä hyvällä asenteella, joskus hieman näkymätön.
Jari Jääskeläinen 6½
Lupaava pelaaja ja esiintynyt pirteästi. Pelannut välillä A-junnujen mukana.
Tuomas Mikkonen 6½
Vahva ja lupaava hyökkääjä. Nousi joukkueeseen Voskarin lähdettyä.
Pekka Kärkkäinen 6+
Hyvää peruspeliä, pystyy pelaamaan laidassa ja keskellä.
Jouni Kulonen 6+
Karvaa hyvin ja pelaa melko fyysistä peliä pienestä koostaan huolimatta.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Daespoo

Ei se Toporowski 150 saanut ainakaan omien sanojensa mukaan. Se sanoi n. 315 pounds eli siitä voi laskea. Ehkä juuri se 140 menee parhaimmillaan Topperilla. Eli ts. hyvä jos voittaa Jämsäsen :) Mutta eihän se siitä penkinnostotuloksesta ole kiinni se voima kaukalossa. Se ollaan jo nähty.
 

Paake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hetkinen hetkinen, kyllä siis penkkitulokset ovat ilman muuta tärkein osa-alue jääkiekossa. Jos jotain tuloksia alatte vertailemaan pelaajilla niin kysykää jalkakyykyn tai rinnallevedon tuloksia. Penkkitulosten vertailu on lähinnä amis teinien keskinäistä vertailua....
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Olisi kyllä mielenkiintoista tietää, paljonko Ari "Reisi" Vallin nostaa jalkakyykyssä. Ei taida olla ihan pieni määrä. Tässä vaikka Flintstonelle haastetta, otapa tuosta selvää! :)
 

HIFK1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, muut narrienkaatajajoukkueet
TPSssä onnistumisia

Vaikka TPS on sarjataulukossa mitä on niin silti pelaajaarvosanat voi olla noi mainitut- nehän on nimenomaan kirjoittajan arvio eikä raamatusta haettuja.

Ehkä pienen narripäähän ei mahdu että kokonaisuus ei todellakaan aina ole osiensa summa:confused:
 

Milou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tähän ei pitäisi tarttua...

...mutta jos julli, joka on erittäin Jokerivihainen, ja huomauttaa päivänselvästä asiasta, sekä myös "pienestä narripäästäni"(?), niin...

Pyydänpä häntä siis vain lukemaan Jiin ensimmäisen viestin viimeisen lauseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös