Välieräsarja Jukurit-Sport

  • 74 914
  • 564

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
No niin. Nyt on vähän rauhoituttu voitosta. Toivottavasti pojat tekee saman.

Oli kertakaikkiaan yksi elämäni otteluista. Pyysin avausviestissäni tähän ketjuun, että jätkät pelaisi sydämellä etc. Näin tehtiin! Siihen vielä Red Armyn luoma tunnelma ja Strömbergin hiillostaminen, niin alkoi Mikollakin ihan pikkiriikkisen kiekko jo polttamaan.

Mielestäni Sportilta jäi toisessa erässä viheltämättä rankku. Muutakinmieltäsaaolla.

Aivan loistavaa. Itseäni vain pelottaa hieman se, että Kristian Hjerpe tyylilleen uskollisena tuuletteli faneille pelin jälkeen hallin pihalla. Niin kikua. Ei siinä mitään, mutta se tuulettelu pitää jättää ja keskittyä voittoon. Pystyykö kiku ja muu Sport siihen?
 

Vousku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Soprt
Aivan uskomaton ottelu!!!!1

Näin hienoja kiekkohetkiä ei tarjoa edes Mastercard, voi jumankauta, että oli upea peli! Tälläistä tunnelmaa ei kiekkofanilla ole hetkeen ollut. Ensin riemua, sitten tasoihin. Westerback jäähylle, ja se saturnuksen renkaankokoinen kylmä rinki perssiissiin. Mutta toisin kävi, ja Kiku perkules teki maalin, ja millä tahdolla. OOOH suit you sir..
Vielä Fandun syöttämä ja Inkkarin viimeistelemä maali.. oijoi, en ole hetkeen kokenut tälläistä riemua. KIITOS SPORT ja KIITOS JUKURIT!

Ja terveiset Jukuri-fani pariskunnalle, joiden kanssa keskustelin ottelun jälkeen, lepposta sakkia.
 

Bowman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia, Sport
Käsikirjoituksen mukaan

Oli melkoisen jännittävä ottelu, jonka lopputulosta ei vielä kolamnnen erän alussa uskaltanut veikata. Kumpi tahansa olisi nimittäin voinut voittaa.

Ensimmäinen erä oli aika selvästi Sportin dominoima. Ero edelliseen Jukuri -peliin oli aika suuri. Maalipaikat suunnilleen tasan kuitenkin, tai ehkä hieman Sportin eduksi. Jukurit ei juuri päässy vaarallisiin paikkoihin. Näytti siltä, että Sport pystyy hoitelemaan tämän pelin.
Erän alussa Sipiläinen jäi kovan taklauksen jälkeen jäähän makaamaan, mutta pelasi hetken kuluuttua ja oli Jukurien parhaimmistoa.

Toisessa erässä pelin hallinta muuttui. Molemmat tekivät maalin, Jukurit ylivoimalla. Jukureilla oli kuitenkin enemmän maalintekopaikkoja ja vaarallisia tilanteita kuin Sportilla. Tässä vaiheessa ei näyttänyt hyvältä Sportin kannalta. Tilanne erän jälkeen 1-1. Aku Limnell pelasti Sportin monelta takaiskulta.

Kolmannessa erässä tilanne taas tasaantui, mutta kuinka ollakaan Sport teki alivoimamaalin ja sen päälle vielä kolmannen tasalukuisena. Tästä ei Jukurit enää noussut. maalintekopaikkoja oli myös Jukureilla mm. Sipiläisen läpiajo, mutta Limnell torjui.

Sportin puolella oli havaittavissa eräiden pelaajien tason nosto. Fandul oli aika hyvä ja hänen laiturinsa Jämsä ja erityisesti Dadphale vaarallisia. Kalle Mattila ja hänen röllikaverinsa Kristian Hjerpe ovat elementissään tällaisissa otteluissa. Patrik Westerback on edelleen hyvin vaisu ollaakseen juuri Patrik Westerback -tosin hän rakensi Sportin ensimmäisen maalin.
Kantava voima oli kuitenkin Aku Limnell, jota ilman Sport olisi ilman muuta hävinnyt, sillä ei Jukurit nytkään huono ollut, ei se varmaan osaa enää ollakaan. Odotin Sportilta selvempää dominointia, mitä se kuitenkin esitti vain ensimmäisessä erässä ja osin kolmannessa. Toinen oli Jukurien.

Tommi T. Laitinen puhaltelee omaan tyyliinsä, mutta ei missään tapauksessa ratkaissut tätä ottelua.

Meneeköhän seuraavakin ottelu vielä käsikirjoituksen mukaan?
Jos menee, niin Sport sen voittaa.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Viestin lähetti Jukka L
Kaikki kulminoituu sitten Tiistain peliin, jossa onkin aika kovat panokset.

On aika timantinkova jätkä, joka pystyy seuraamaan tuota viidettä matsia, varsinkaan teksti-tv:stä... Saa nähdä uskaltaako avata edes seuraavan päivän lehteä.

Mutta siis erittäin hieno nousu Sportilta. Joukkue osaa sittenkin taistella.
 

ViVa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Desibelit sen kun nousevat Kuparisaaren jäähallissa, mitä pidemmälle kevääseen mennään. 1-0 maalin huuto jo sattui korviin ja tilanne ainoastaan parantui 2-1:n kohdalla. Olipahan piinaavan jännittävä ilta.

Kiitokset myös Jukuri-faneille, jotka tänne vetisten rajojemme lähistölle olivat matkustaneet. Molemmilla kannattajilla on nyt ollut yksi riemuntäytteinen ja yksi pitkä ja hiljainen kotimatka. Millainen on vaasalaisten kotimatka tiistaina? Jospa suunnataankin suoraan Kuopioon Vaasan sijasta?

Parasta on kuitenkin olla leijumatta. Niin kannattajille kuin Sportillekin. Tiistain otteluun täytyy saada sama lataus, kuin lauantaina. Tilanne ei ole muuttunut. Vieläkin ollaan yhden tappion päässä pronssiottelusta. Jukurit oli pelottavan hyvä ainakin ensimmäisessä ottelussa. Sportilla ei ollut ensimmäisellä Mikkelinturneella mitään mahdollisuuksia, kun Jukurimylly jauhoi, uhmasi ja kuritti.

Paineet kuitenkin ovat Mikkelissä, vaikka ennakkosuosikin viittaa voidaan heitellä sinne tänne. Jukuri-päänupit eivät kestäneet kahta "helppoa" voittoa, mutta kestävätkö Sporttilaisten? Se jää nähtäväksi. Jukurit on kaikkea muuta kuin voitettu. Nyt pitää Tamin psyykkauksen onnistua täydelleen, jotta saadaan pojat alas pilvistä.

Tuomarina kai on jälleen Tommi "T. niinkuin tuomari K. niinkuin isopää" Laitinen. Enpä sitten tiedä miehestä, mielestäni on tuominnut ihan mukiinmenevästi. Muutamia ihmeellisiä linjasta poikkeamisia, kuten Jukureiden jatkoaikajäähy, mutta enimmäkseen ihan jees.
 

Timer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport....vain ja ainoastaan.
Olipahan peli ja tunnelma...ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita, eipä eilinen peli näyttänyt paljoa painavan.

Olisko ollut Sipiläinen joka sai vastaanottaa kunnon taklauksen pelin alkupuolella. Hetken näytti, että se kuoli, mutta nousi lopulta ja pelasikin kelpo ottelun. Varmaan otti lukua oikein kunnolla. Hyvä, ettei käynyt pahemmin.

Ensimmäinen erä Sportin. Ei jukurteilla asiaa punanuttujen maalille. Tokassa erässä maalien jälkeen vierailla aika jopa mahdollisuus mennä ohi, mutta eipä ratkaisijoita löytynyt. Jukurit luistelee hyvin ja kuviot Ok, mutta fyysisyyttä saisi olla enemmän.

Kun Sport nosti tasoaan kolmannessa erässä (luistelua ja taklauksia (jotka tokasta erästä puuttuivat...ottelun alussa kylläkin), niin ei riittänyt enää paukkuja vastaamaan. Duuva otti Ströbän pois maalilta 4min ennen pelin loppua (hyvä veto), mutta Sport ohjasi pelin kulmiin ja maalinedustalle pienillä (mutta vikkelillä) jukureilla ei ollut asiaa.

Muuten, ainakun paine alkoi kasvamaan jukuripäädyssä, maali ei tahtonut pysyä paikalla. Samoin kolmannessa erässä jukiripuolustuksessa alkoi näkymään väsymys. Pakkien purkukiekot eivät enää onnistuneet 100%.

Ehkä jukurit on sittenkin lyötävissä. Ovat niin monta vuotta olleet mestikseksen loppuottelussa, että joskus tuokin putki tulee katkeamaan. Miksei jo tänä vuonna?

No, itse lasken kuitenkin Jukurit pienoiseksi suosikiksi tiistaina, mutta Sportilla saattaa olla mahdollisuuksia....
 

FinJeevel_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, NHL, Liigakarsinnat
Viestin lähetti pekutti
Per...le Jugoroovi ja Viltsu, ei saa..na luovuteta!! Olkoon vaikka Laitinen ja Virolainen yhdessä tuomarina, niin tiistaina Sportti kohtaa Mikkelissä sellaisen Jukurilauman, että oksat pois. Purraan niitä isoja nakadalaisia vaikka nilkasta, jos ei muu auta..prrle...


Nyt on Pekutilla oikea asenne. Ja, saatana, mehän taistellaan se voitto. Nyt on Jukuritkin niin ärsytettyjä että tätä peliähän ei sitten hävitä! Ja nyt varmasti myös RA tulee Mikkeliin suurempana kuin koskaan tällä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Tunelmaa

Tunnelmaa oli. Yleisäö oli mukana.
Limnell pelasi hyvin, mutta kyllä sen tyyli on dramaatinen. Meinasin kusta housuihin pari kertaa. Pääasua toki on että se voitti pelin.

Huomasin että jukurit fanit on ihmisiä, ja ihan fiksuja sellaisia. Oli kivaa jutella. Teillä mikkeliläisillä on ihan sama into kuin meillä vaasassa. Ja se vielä, että aika iso määrä teitä oli, jos ottaa huomion sen, että eilen vasta selvisi tämän päivän pelistä.

Mutta missä Westerback? Mitä mättää? Toivottavasti se kans herää tiistaina.

Sportilla on minun mielestäni enemmän voitettavaa, tai hävittävää tiistaina. Olen vähän ymmärtänyt sen, ettei Jukurit niin tosissaan liigaan haluakaan. Pelaajilla ei varmaan siinä tapauksessa ole yhtä korkea motivaatio.
 

Viikatemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Hifk
Olihan loistava tunnelma,kiitoksia kaikille sen luoneille!

En ole vielä katsonut ketkä pokkasivat mitäkin pystejä,mutta mielestäni illan ykkönen oli Aku.Hyvänä kakkosena perässä seurasi Slava,eikä juuri moittia voi Kalleakaan.Tietenkään Kikun voittomaalia ei voi tarpeeksi kehua,oli tahtoa enemmän kuin taitoa.Kiitos Kiku.

Jonkinlaista epävarmuutta tulevaan peliin aiheutti pakkien lukuisat oman miehen kadottamiset.Lähes poikkeuksetta kun Jukurien hyökkääjä luisteli alueelle,teki kaarroksen keskemmälle,oli pakki pelattu osittain ulos.
Tuskin tuo ainakaan taktiikkaan kuului,ajaa Jukurit hyvään laukaisusektoriin?

Kikun hieno taklaus heti ottelun alkuun saattoi olla positiivinen signaali koko remmille,nyt mennään eikä neiteillä!

Nyt samalla,tai hieman vielä jyräävämmällä asenteella Mikkeliin.
Tehkää se nyt,on jo aika.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viestin lähetti Moottori
Lähes poikkeuksetta kun Jukurien hyökkääjä luisteli alueelle,teki kaarroksen keskemmälle,oli pakki pelattu osittain ulos.
Tuskin tuo ainakaan taktiikkaan kuului,ajaa Jukurit hyvään laukaisusektoriin?

Joo olen ihmetellyt samaa. Sportin pakit pakittaa välillä ihan liian alas kun Jukurien hyökkäys tulee siniviivan yli, lähes veskarin syliin. Juuri tällä samalla tavalla Jukurit teki ekassa Vaasan matsissa 1-1 tasoituksen, vai olikohan se 1-2 maali? Joka tapauksessa tänäänkin noista, jatkuvasti samalla tavalla tulleista hyökkäyksistä Jukurit sai monta vaarallista paikkaa. Onneksi Aku oli mies paikallaan ja pakit siivosi mahdolliset irtokiekot.
 

Bowman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia, Sport
Tällaisia tilanteita , joissa Jukurien hyökkääjä leikkaa keskelle ja Sportin puolustaja pudottaa kovin alas, sattui nimenomaan toisessa erässä. Se saattoi johtua kahdesta asiasta. Toisaalta siitä, että Jukureilla on taitavia hyökkääjiä ja toisaalta siitä, että Sportin karvaus oli sillä tavoin epäonnistunut (alin hyökkääjä liian ylhäällä), että Jukureilla oli joko 3-2 tai 2-1 tilanne hyökkäyspäässä. Ensimmäisessä ja kolmannessa erässä näitä ei tainnut olla lainkaan.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Tuo keskelle leikkaaminen yhtyy monesti siihen, että toinen pari leikkaa/tai luistelee suoraan sen vartiovan pakin linjalle. Eli silloin se monesti pääsee sen "screenin" ansiosta hyvään vetopaikkaan. Tuossa vauhdissa vartiotavan miehen vaihtaminen on todella vaikeaa. Selkeästi suunniteltua hyökkäämistä.
 

Scotty

Jäsen
Kuparisaaressa rymisi

Pitipä oikein paikan päällä käydä ihmettelemässä Mestiksen huippuottelua.

Johan oli tupa täynnä ja mahtava tunnelma. Olisi varmaan ollut hyvä kun liigaherroja olisi ollut paikalla. Nythän vasta oli kyseessä Metiksen semifinaali.

Istumakatsomossakin nousivat kaikki seisomaan ja huurraamaan. Ei liene tavallista Vaasassakaan! Koko tapahtuma on tietenkin Mestiksen huippua mutta taitaapa moni liigapaikkauntakin jäädä toiseksi?

Vaikutti siltä että taitavien Jukureiden (ml. Dufvan) henkinen kantti ei kestänyt.
Sipiläinen ja Strömberg olivat hyviä - muuten vaisua: missä oli Laakso, Kanerva?
Ehkä Dufvan henkset taidot eivät oikein riitä näin tiukkuihin vääntöihin (eihän ne U20 MM-kisatkaaan häikäiseet)?

Voisi kuvitella että tiistaina vain jännitys kasvaa ja Sport voi viedä peln helpostikin.

Ihan alussa Hjerpe karvasi nopeaa Sipiläistä, joka luuli ehtivänsä laidan ja Hjerpen välistä kiekon kanssa mutta Hjerpe taklasi Sipiläisen laidalle että rymisi. Hyvä filmaus kun oli tajuttomana minuutin (tuli muka kentältä tuettuna polvet notkuen) mutta jo seuraavassa vaihdossa taas jäällä ja Jukureiden paras kenttäpelaaja! Itse taklaus näytti siistiltä olka vasten olkaa - Sipiläinen ei tiennyt että Hjepre ei ole kovin hidas hänkään...

Tuomari antoi aika heppoisesti ainakin Westerbackille ja Dhadphalelle jäähyt. Muuten aika sopivan salliva linja. Ei ratkaissut peliä, oli sopivan näkymätön.

Sportin maalivahti Limnell joutui kyllä torjumaan vaikeampia kuteja kuin Strömberg ja ykköspalkinto olisi kuulunut hänelle.

Mielenkiintoista kun Sport peluuttaa kolmea sentteriä samassa ketjussa! (Ja vielä yksi viltissä)

Dhadphale on löytö mutta muut ulkomaalasvahvistukset eivät Sportissa loistaneeet. No, Fandul on toki hyvä tälle tasolle....

Ennuste: Sport vie nuosukiidossaan ja hieman kokeneemmalla kaartilla (esim Hjerpe, Mattila, Westerback) tiistain pelin.
edit: kirjoitusvirheitä korjailin
 
Viimeksi muokattu:

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Otetaan nyt kantaa Scottyn viestiin.

Karmeeta paskaa!

Sipiläinen lensi kolmen metrin ilmalennon jälkeen niin kovalla vauhdilla kylki edellä siniviivan kohdalla laitaan, että pleksin muovikiinnike meni pelialueen kulmassa rikki. Kaverilla meni aivan selkeästi vintti pimeäksi ja ottelulääkäri kävi Dufvan kanssa lämpimän keskustelun siitä, että pelaako Sipiläinen enää vai ei. Risto voitti. Kun pleksiä korjattiin, niin Sipiläinenkin lämmitteli kentällä ja välillä näytti siltä, että kaveri ei oikeasti pysy pystyssä kentällä. Aika hirveää, että tuollaisenkin tilanteen jälkeen joku viitsii vielä marista filmaamisesta. Filmaaminen on asia erikseen. Sellainen nähtiin mm. meidän oman Westerbackin toimesta pariinkiin otteeseen eilen.

Ja kyllä Dhadphale ansaitsi tempustaan jäähyn. Tosin poikittainen maila se ei kyllä ollut. Samoin Patte. Suonpään jäähyn syytä en nähnyt.

Olenko ainut tässä maailmassa, jonka mielestä ensimmäinen maali meni täysin Aku Limnellin piikkiin? Suora laukaus viivalta ja etukulmasta sisään. Kaveri oli väärin sijoittunut tilanteessa. Kahdessa ensimmäisessä erässä aivan karmeaa haparointia ja kaksi kertaa Sportin pelaajat sai putsata kiekkoa Limnellin ja maalin välistä. Toisessa erässä tuli mm. helppo laukaus viivalta, jonka Limnell sai senkin pomputeltua räpylässään. Onneksi se meni kulmaan eikä maaliin.

Kaksi kertaa mies lähti seikkailemaan oman maalin taakse niin, että siitä syntyi vaarallinen tilanne omalle maalille. Toisella kertaa Kanerva oli jo tyhjän maalin edessä, mutta Pasi Kuusisto sai mailan kiekon tielle, ennenkuin harvinaisen ruma Kanerva olisi päässyt ampumaan kiekon tolppaan. Kolmannessa erässä "Ankka" oli sitten oma itsensä ja pelasi hyvin. Mutta kun kaikki tietää, kuinka hyvä Limnell oli syyskaudella, niin ainakaan omasta mielestäni hän ei kolmatta erää lukuunottamatta pelannut omalla tasollaan koko ottelua.
 
Viimeksi muokattu:

Bowman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia, Sport
Väärän puolen "porvarikatsomoon" ei oikein näkynyt, miten se Jukurien ylivoimamaali meni sisään, etukulmasta kyllä ja pakin paikalta ammuttuna. Kentällä olivat silloin Allen ja Cloutier, joiden piikkiin katsomokommentaattorit tuon maalin mieluummin laittoivat.

Tuo pitää paikkansa, mitä Castillo lausui maalin takana seikkailuista sun muusta. Mutta tärkeintä oli, että Jukurit ei tehnyt toisessa erässä lisämaaleja, vaikka erinomaisia tilanteita oli useita. Siinä oli Limnellillä kiistaton ansio.

Kolmannesssa erässä Limnell torjui omaperäisellä tyylillään yhden läpiajon, ja ainakin yksi ratkaiseva hanskanheilautus on myös mielessä tuosta erästä. Muutenkin hän oli ns. omalla tasollaan kuten Castillo toteaa.

Olen kyllä "velipuoleni" Scottyn kanssa samaa mieltä siitä, että Limnell olisi ansainnut tulla palkituksi.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
No niin. Vähän väärin muistin tuon kikun voittomaalin, mutta katsokaapa tuota hallin totaalista räjähtämistä Dhadphalen maalin jälkeen..

Täältä löytyy

Cloutier oli vähän huonosti tuossa Jukureiden maalissa tiellä, mutta se ei poista sitä faktaa, että Limnell oli väärin sijoittunut ja kiekko meni hänen ohitseen etukulmasta luvattoman helposti.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viestin lähetti Scotty
Vaikutti siltä että taitavien Jukureiden (ml. Dufvan) henkinen kantti ei kestänyt.
Sipiläinen ja Strömberg olivat hyviä - muuten vaisua: missä oli Laakso, Kanerva?
Ehkä Dufvan henkset taidot eivät oikein riitä näin tiukkuihin vääntöihin (eihän ne U20 MM-kisatkaaan häikäiseet)?

Voisi kuvitella että tiistaina vain jännitys kasvaa ja Sport voi viedä peln helpostikin.

Ennuste: Sport vie nuosukiidossaan ja hieman kokeneemmalla kaartilla (esim Hjerpe, Mattila, Westervback) tiistain pelin.
Taidat aika vähän muistaa menneitä..
En usko Jukurien kaatuvan henkisen kantin murtumiseen. Tukalissa tilanteissa on nimittäin Risto suojattiensa kanssa ollut monesti aiemminkin ja aina on noustu. Ensinnäkin koko Mestikseen pääseminen oli hilkulla SaPKon voitettua kaksi ensimmäistä karsintapeliä, mutta kolme seuraavaa varmistivatkin Jukureille nousun.

Muutama vuosi sitten finaalissa Vantaata vastaan Jukurit oli hankalassa tilanteessa ja sieltä vaan noustiin. Viimeisellä minuutilla K-Vantaa vielä johti ja Kummola&kumppanit olivat tulossa jo jakamaan mestaruuspystiä vantaalaisille, mutta sehän oli liian aikaista..
Viime vuoden puolivälierissä Jukurit oli otteluvoitoin 1-2 tappiolla Vantaalle ja neljännessä pelissä jatkoajalla, mutta sieltäkin noustiin.

Kyllä Dufva on ollut ainakin seurajoukkueensa kanssa monta kertaa tukalassa tilanteessa ja tietää varmasti miten usko omaan tekemiseen säilyy loppuun saakka.

Jos tämä Jukureilta johonkin kaatuu, niin pelaajamateriaalin harveneminen saattaa olla uhka. Silvanderin Sport jo hakkasi sivuun loppukaudeksi ja Hakkarainenkaan ei sunnuntaina pelannut aivotärähdyksen vuoksi. Tuosta porukasta ei Jukureilla ole varaa menettää ketään, kun materiaalia on se neljä kenttää, eikä yhtään yli, kuten Sportilla.

Vaasalaisten on turha kuvitella, ettei Jukurien motivaatio olisi kovinkaan korkealla siksi, ettei liigapaikasta ole yhtä äänekkäästi rummutettu. Kyllä se niin päin on, että tämä liigarummutus nimenomaan lisää vaasalaisten paineita. Jukureissa jokainen jätkä varmasti haluaa tehdä loppuun asti parhaansa ja onhan siinä panoksena ainakin oma työpaikka ensi kaudeksi. Mikä olisikaan makoisampaa kuin päästä tänä keväänä kiusaamaan KalPaa finaaleihin.. Kyllä siinä motivaatiota on tiistaille ihan tarpeeksi.

Tulee varmasti jännä peli ja toivottavasti yleisö viimeinkin löytää Kalevankankaalle, sillä pelit vähenee. Panokset ottelussa ovat kovat, mutta uskon kotikentän tuovan Jukureille pienen edun. Riittääkö se etu voittoon asti, niin on jo toinen asia. Olisipa huikea näytelmä jos ratkaisua haettaisiin taas jatkoerästä..
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
No niin, yö on nukuttu hyvin!
Eilisessä ottelunjälkeisessä huumassa oli semmoinen fiilis että nyt ollaan saletisti finaalissa.. Kun vähän on tunteet rauhoittunut on tullut hirveä hermopaine: mitä jos sportti häviää mikkelissä???
Olisi kyllä oikein kunnon palautus maan tasalle!!!
Toivottavasti tulee kolmas peräkkäinen voitto niin saataisiin mieletön finaalisarja Kalpaa vastaan!

Ps. Jukureiden maali meni mielestäni selkeästi Akun piikkiin...
ja muutenkin muutama haparointi ja seikkailu, Mikkelissä ei ole varaa semmoiseen!
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Silvanderin kausi ohi niinkuin etusivulla mainitaan. Toivottavasti Fandul saa lisäpenalttia tästä suckerpunch liikkeestään!
Toivottavasti Hakkarainen toipuu Tiistain peliin, saattaa muuten tulla liiankin kuumat paikat Kalevankankaalla.
Jukurit on aikaisemminkin ollut vaikeissa tilanteissa niinkuin Jape tuossa mainitsikin. Itse uskon vakaasti että Jukurit hoitaa tuon ratkaisevan pelin ja kohtaa finaalissa Kalpan.
Parempi voittakoon.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Eipä meilläkään ole itketty Sami Nummelle lisäpenaltia kahdesta polvitaklauksesta. Siinä meillä meni vain ykköspakki ja kakkosketjun laituri..
 

urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
Taitaa tuo sportti ottaneen halohakkulinjan jola se aikoo nujertaa Jukurit. Kylä näihin pitäisi puuttua vai eikö tuomarit uskallakun vastassa Tami.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Krapula on kohtuullinen, mutta ei edes meinaa haitata. Naama vääntyyn iloiseen virneeseen kerta toisena jälkeen, kun muistelee eilistä peliä. Niin kuin eilen ircissä mainostin niin tämä menee omalla listalla top 3:een nähdyistä kiekkopeleistä. Aivan huikea matsi ja aivan huikea tunnelma. Nämä on tälläisiä asioita, jotka tulee muistamaan ikuisesti. Sportin kahden viimeisen maalin aikana appuranpäädyssä oli semmoinen mellakka, että ei mitään rajaa.

Limnell torjuu omintakaiselle tyylillä ja usein kiekot pomppii eteen, mutta mikä tärkeintä ne ei mene maaliin. Puhuttiin Jukureiden maalin jälkeen, että tuon HD olisi varmasti ulottuvampana kassarina poiminut, mutta se on fyysinen ero noilla jätkillä. Muuten helvetin hyvä peli Limnelliltä, vaikka pelaamattomuus jonkin verran näkyikin seikkaluina ym.

Kun Kikun laukaus nanosekunti ennen maalia pomppi siinä kehikoissa niin tuli semmoinen fiilis, että voi vittu. Ja sitten kun kaiffari kiskaisi reboundin verkkoon niin hirveät tuuletukset. Hirveästi pettymyksestä, suureen onnellisuuteen...

Nostaisin esille Markus Jämsän eilisestä ottelusta. On jäänyt vaille kaikkia kehuja. Pelasi helvetin hyvin verrattuna aiempiin kohtaamisiin. Samoin Dhadphale. Pojat on nyt herännyt. W on edelleen varjojen mailla. Painaisikohan joku haaveri, liike on surkeaa verrattuna Hermes-sarjaan.

Kävi tiistaina miten kävi, jos tulee samanlaisen taistelun kautta turpaan niin ei voi olla pettynyt. Uskomaton nousu on tehty ja ainakin minä sain eilisestä pelistä semmoiset muistot mitä on kiva pohdiskella vaikka sitten kiikkustuolista. Toivotaan, että mennään finaaliin asti, tottakai.

Pakkohan sinne landelle on tiistaina lähteä.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Viestin lähetti Castillo
Eipä meilläkään ole itketty Sami Nummelle lisäpenaltia kahdesta polvitaklauksesta. Siinä meillä meni vain ykköspakki ja kakkosketjun laituri..

Ehkä olisi ollut aihetta vaatia? Ei tuokaan nyt kovin miehekästä ole. Ollaan katkeria loukkaantumisista, mutta siltikään ylpeys ei anna periksi vaatia rangaistuksia teosta.

Mielestäni loukkaantumiseen johtavat tahalliset teot pitää automaattisesti viedä eteenpäin. Niin, ja tämä koskee myös sitä tilannetta, jos joku jukuripelaaja lyö vaikka "jumalalta" nivelet paskaksi.

Mutta, ihan löysin rantein. Ei Jukureiltakaan mennyt kuin ykkössentteri ja erinomainen maalintekijä.

Olisikohan Nummen tapauksessa jotain syytä siinä, että hänellä on jukuritaustaa...

Huomisesta pelistä enemmän sitten joskus...
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Viestin lähetti dali
Ehkä olisi ollut aihetta vaatia? Ei tuokaan nyt kovin miehekästä ole. Ollaan katkeria loukkaantumisista, mutta siltikään ylpeys ei anna periksi vaatia rangaistuksia teosta.

Mielestäni loukkaantumiseen johtavat tahalliset teot pitää automaattisesti viedä eteenpäin. Niin, ja tämä koskee myös sitä tilannetta, jos joku jukuripelaaja lyö vaikka "jumalalta" nivelet paskaksi.
Ei loukkaantuminen ole automaattinen syy rangaistuksiin.
Nimenomaan tästä pitäisi päästä pois rangaistukset teosta ei seurauksista.
 

Bowman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia, Sport
Viestin lähetti urpo
Taitaa tuo sportti ottaneen halohakkulinjan jola se aikoo nujertaa Jukurit. Kylä näihin pitäisi puuttua vai eikö tuomarit uskallakun vastassa Tami.

Kun on nähnyt vain kotiottelut, niin ei voi tuohon yhtyä. Näissä kahdessa Vaasan pelissä ei ainakaan kotikatsojan mielestä halonhakkuuta ei ole esiintynyt.

Tamin vaikutus tuomareihin on tietenkin sekin keskustelun arvoinen asia. Alkukaudesta näytti siltä, että Sportille on pelkkää vahinkoa siitä, että valmentajana on juuri Tamminen. Jokuue näytti saavan paljon helppoja jäähyjä, joiden syy saattoi olla se, että heikolla itsetunnolla varustetut tuomarit halusivat näyttää Tamille. Eli: tuomarit ylireagoivat, kun vastassa oli Tami. Nyt tuo linja näyttää jotenkin tasoittuneen.

Ensimmäisen Vaasan -ottelun jälkeen en olisi millään uskonut, että Sport kykenee tässä ottelusarjasssa lyömään Jukureita. Nyt se on osoitettu, että kykenee kyllä. Mielestäni Sport ei vieläkään ole esittänyt läheskään parasta osaamistaan, eli potentiaalia löytyy vielä paljon parempaan.

Mielenkiintoista nähdä, miten viimeisessä ottelussa käy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös