Välieräsarja 2004-2005 Kärpät - Lukko

  • 67 906
  • 479
Tila
Viestiketju on suljettu.

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Viestin lähetti Metsästäjä
Toivotaan kuitenkin reilua ja asiallista keskustelua, hienoja kommentteja ja ennenkaikkea hienoja puolueettomia otteluraportteja Oulun suunnalta. Ei jääkiekko kuitenkaan ole koko elämä!

Onneksi Rauman suunnalta alkoi heti tulemaan asiallista keskustelua ja hienoa kommenttia, vieläpä puolueetonta.

Kärpät joutuu nyt vasta toisen kerran kaudella todelliseen testiin, vai joutuuko? Ensimmäisessä testissä Omskia vastaan taisteltiin tosissaan ja ilman tuomarivirhettä olisi voittokin tullut. Kahdessa viime pelissä Kärppien tekeminen on ollut sillä tasolla, että luottavaisin mielin voi kyllä Lukko-sarjaan lähteä. Ylimielisen lestadiolais-porofarmarina sanon sarjan menevän suoraan 3-0 Kärpille, kaikkiin muihin tuloksiin pitää olla pettynyt.
 

Zzz

Jäsen
Viestin lähetti Repolainen
Silloin koko maailma tulee kuulemaan totuuden Janne Niinimaan seksuaallisesta suuntautumisesta ja totuuden world cupista lähtöön johtuneista syistä äijänsuon pätsin kertomana!
Vaikken Niinimaata arvostakaan niin on pakko todeta että tämä oli lapsellisinta mitä vähään aikaan olen tällä foorumilla lukenut.

Mutta eipä hätää, tässä nyt kuitenkin on lähes tulkoon viikko aikaa keksiä jotain vähän kypsempää. Aivorattaat raksuttamaan!
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Luottovaisena lähdetään sarjaan. Uskon, että Lukko ei pysty vastaamaan Kärppien liikeeseen ja joutuu sitä kautta rikkomaan. Toivon päinvastaista kuin tämä eräs lukko fani tuossa aiemmin, eli toivottavasti tuomarit ottavat koukut ym roikkumiset pois tarkasti ja oikeudenmukaisesti. Sehän ei kuulu jääkiekoon, että jos toinen on hitaampi se saa ottaa vauhdin pois mailalla, eihän? Toivottavasti tuota ei sallita vaikka niin toivoittekin.

Lukon fyysisyyteen tuskin Kärpät pystyy vastaamaan. Tämä onkin ottelusarjan suurin kysymysmerkki. Valmennuksen osalta Kärpät antaa askeleen tai pari tasoitusta, vaikka en Rautakorvesta ja hänen tyylistään pidäkään. Kärppien ase on liike ja taito, Lukon ase on fyysisyys.

Niin ja sillä lukon viime vierailulla Raksilaan on turhan kauheasti hehkuttaa... sellainen munaton joukkue kuin Kärpät silloin oli sai kuitenkin pelin vietyä jatkoajalle... :-) Nykyvireinen joukkue tulee olemaan astetta kovempi vastus. Katsotaan mihin joukkueiden rahkeet riittää. Itse veikkaan Kärppien etenevän finaaliin voitoin 3-1.
 

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
Todella tylsä vastustaja sitten valikoitui vastaan. Saa nähdä voittaako jääkiekko(kärpät) vai rikkomis/räkäkiekko ala takatukka kahvakorpi, jota olen aina pitänyt pelin nimeltä jääkiekko "tappajana".
Ei siis mitään elämää suurempaa, mutta kyllä mä rehellisesti ja enempää uhoamatta sanoisin, että kärppien tasaiset 4-kenttää ja parempi hyökkäysmateriaali vie voiton.
Veikkaukseni kärpille suoraan 3-0
Lukkoa vastaan ei sinänsä mitään, mutta Rautakorpi nyt sattuu olemaan se suuri jääkiekon tappaja.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti jupster
Onko tässä Kärppä-fanien Isaksson?

Toivottavasti.

Jos sinulle on veli Isaksonille asiaa, lähesty häntä yksityisviestillä, tai kerro se IFK-osiossa. Mielestäni nimimerkin halventaminen/tölviminen ei kuulu tälle palstalle (ainakaan tähän ketjuun), eikä kyllä normaaliin käytöstapoihinkaan. Oman joukkueen tukeminen ja kannattaminen lie on fanin tärkein tehtävä. Sinä taas halvennat joukkuettasi ja sen faneja. Jos ei pää kestä, pysy poissa.
 

Violaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Colorado
Itse en ole varsinaisesti kummankaan puolella, pidän molemmista joukkueista yhtä paljon. Voittajavedon kauden alussa kyllä pistin Kärpille, mutta ei häviö pienillä panoksilla paljoa harmita.

Kuten moni on jo sanonut, Lukko voittaa Kärpät reilusti fyysisyydessä, etenkin puolustajien kesken. Muutenkin koska Lukko selvisi noin hyvin välillä sikaakin pelaavasta HIFK:sta, niin hattua täytyy tsempille nostaa. Onhan Kärpilläkin Aarnio ja pari muuta, jotka pystyvät fyysiseen pelaamiseen, mutta Lukolla arsenaali on kuitenkin sillä saralle laajempi aina Yli-Junnilasta Torkkiin.

Taidossa, nopeudessa ja laadussa Kärpät kuitenkin voittavat niin suuressa määrin, että se kumoaa fyysisyyden puutteen. Jos nyt ollaan aivan rehellisiä, niin ei Lukolla ole kunnon pistemiehiä kuin eninstään kaksi hyökkäyskenttää, mutta Kärpillä taas yli kolme. Puolustajissa Lukosta on noussut esiin oikeastaan tehojen puolesta vain Niskala, vaikka potentiaalia on muillakin. Kärpillä taas on kuusi tehoihin pystyvää puolustajaa ja niistäkin ainakin kolme jo onnistunut.

Maaleja molemmat joukkueet ovat ihan kiitettävästi tehneet, etenkin Kärpillä ketsuppipurkki aukesi. Vaikka Roloson saattaakin olla tällä hetkellä paras mokke liigassa, niin ei hän kuitenkaan paljoa Lehtoa parempi ole ollut. Luulen että Kärpät pystyvät tekemään ainakin 3 maalia/peli. Bäckström ja kova puolustus taas on pahempi vastus kuin HIFK:n vastaava, joten Lukko tuskin pääsee maaleilla mässäilemään, vaikka Saarela & kumppanit kovia ovatkin.

Veikkaus: Kärpät jatkoon voitoin 3 - 1.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Mielenkiintoista, niin kovin mielenkiintoista on tämän ketjun anti tähän asti, turhaan täältä yrittää asiatekstejä löytää, joten tulen itsekin pilaamaan tunnelman ja tapetit.

Joo. Kesälomilta tosiaan tulen heittämään parit kommentit tästä sarjasta. Omasta mielestäni on vain yksi asia, joka ratkaisee tämän sarjan. Se on Kärppien ylivoimapelin onnistuminen, sillä ylivoimaa Kärpille suotaneen reilusti tämän sarjan aikana. Ensimmäinen kettu Raumalta jo heristää korviaan, tai siristää silmiään, tässä vaiheessa. "Ai, miten niin?" Vastaus on yksinkertainen. Kärppien liike tulee olemaan sitä luokkaa, että fyysinen, mutta ah, hieman kankea Lukko-puolustus tulee olemaan vaikeuksissa liukkaiden Kärppä-hyökkääjien kanssa.

Siis yksinkertaisesti, mikäli Kärpät onnistuu hyödyntämään ylivoimat, niin kuin voisi kuvitella, ei tästä sarjasta tule mikään pitkä ja puuduttava. Kerran Äijänsuo onnistunee kantamaan kotijoukkueen voittoon, mutta ei sen enempää. Valitettavasti, kai.

Kärpille 3-1

-paze-
 

Blåbär

Jäsen
Suosikkijoukkue
turkkusen pallo seura
Viestin lähetti jupster
Onko tässä Kärppä-fanien Isaksson?

Toivottavasti.
Ihmeen ylimielisesti suhtaudutte Lukkoon.Hypettäkää nyt sitten ihan rauhas Kärppiä.Mä en edes pidä Kärppiä ennakkosuosikkina tässä parissa,mutta sitä ei ole lukkokaan.Vetäkää ny ihmeessä dumarit tähän messiin,kun Lukko vaan roikkuu ja kahvaa. Näköjään alkaa heti lorista ku vähän pääsee nannaa maistamaan.Toivottavasti Lukko menee finaaliin,niin päästään siellä pohjoisessa takaisin maanpinnalle. Länsi-rannikko jytää
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti Blåbär
Ihmeen ylimielisesti suhtaudutte Lukkoon.Hypettäkää nyt sitten ihan rauhas Kärppiä.Mä en edes pidä Kärppiä ennakkosuosikkina tässä parissa,mutta sitä ei ole lukkokaan.Vetäkää ny ihmeessä dumarit tähän messiin,kun Lukko vaan roikkuu ja kahvaa. Näköjään alkaa heti lorista ku vähän pääsee nannaa maistamaan.Toivottavasti Lukko menee finaaliin,niin päästään siellä pohjoisessa takaisin maanpinnalle. Länsi-rannikko jytää

Taas se alkaa. Voisitko hieman perustella noita upeita väitteitäsi? Ihan vaan, että tiedämme, mitä teemme näinkin hienosti väärin.
 
Porukka pienenee ja pidot paranee!

Enää on jäljellä 4 joukkuetta, jotka kaikki ovat potenttiaalisia mestariehdokkaita. Huonot ja heikot on auttamattomasti sysätty sivuun. Parhaat 4 jäljellä ja mitä vain voi sattua.

Lukolla oli mainio loppukausi ja he vastasivat HIFKin laittamisesta laulukuoroon, mikä oli etukäteen ajateltuna yllätys. Tietenkään se ei jatkoajalla yllättänyt ketään, sillä kaikki melusivat jälkeenpäin viisaana kuinka he olivat jo tienneet, että lukolla on mahdollisuudet. Itse pidin lukkoa mustana hevosena silloin ja niin pidän nyttenkin. Jatkaako hepo laukkaa hurjaa vai pysähtyykö kärpän nähdessään?

Lukolla on fyysinen etu puolellaan ja ainoa miten kärpät lähtee lukkoa tässä haastamaan on oman maalin edessä (kunhan Gill ja Saarela eivät sinne tule :D) sekä Lukon maalin edessä ts. haluavatko kaverit ottaa riittäviä iskuja ja mustelmia vastaan. Kärpät eivät varmasti lähde taklauskilpailuun mukaan, mutta lätkää on nekin pojat pelanneet kuitenkin sen verran, että taklauksiakin nähtäneen. Tosin pommit taitavat jäädä lukon hoidettaviksi. Maalivahdeista, kyllähän Roloson on ykkönen, mutta kysymys onkin siinä, pelaako Bäckström yhtä jäätävästi kuin viime vuonna ja ottaa parit game saverit per peli.

Lukko on etukäteen ajateltuna huomattavasti vahvempi ja yhtenäisempi kuin tappara, joten näitä ei kannata vertaillakaan. Tosin... tappara toimi hyvänä sparraajana maalintekoa ajatellen, joten eiköhän Rolin taaksekin silloin tällöin mene.. aivan kuten muillekin. Mutta vaarana aina on, että kun Rolin tasoinen mokke saa unelma päivän, niin sen taakse ei mene mikään. Toisaalta.. Bäckkärilläkin tiedetään olevan näitä päiviä.

Hyökkäyksessä on selvää, että kärpillä on leveyttä enemmän kuin Lukolla. Lukon pistetehtailusta vastaa pääsääntöisesti karmealla prosentilla Saarela. Muitakin viime sarjassa lukolta nousi ratkaisijoihin. Normio teki myös tärkeitä maaleja. Kärpillä on ilahduttavasti Tenkrat alkanut maalikarkeloihin. Paikkoja on miehellä ollut pitkin kautta, mutta harmittavasti tehottomuuden peikko on välillä oireillut. Ujcik on myös tehnyt vähän tehoja työmääräänsä nähden. Mies raataa aivan valtavalla sydämmellä. Ujcikista vielä, että miehellä tuntuu olevan pelihuumori kohdallaan. Kesken tapparapeliä, kun Lehto sulki kiekon patjoihinsa tilanteen jälkeen, meni uki kyselemään, minne se kiekko meni. Lehto siihen notta kai se täällä jossain on.. siinä naureskelivat hetken ilman, että kukaan otti mitään peniksen mittailu kilpailua vihellyksen jälkeen. Ja hauskuttaa kakaroita kivasti uki peli tauoilla ohi mennessään.

Puolustusta en laittaisi lukolle, vaan laittaisin sen aika tasan. Lukolla on maalinedustalla muutama ukko, jotka siivoa todella tehokkaasti tonttinsa. Kaikesta haukkumisesta huolimatta, niin on tehnyt myös Niinimaa ja Bume. Niinimaata ei tunnu kukaan näkevän silloin, kun hän pelaa juuri niinkuin puolustajan pitää eli ottaa hyökkääjältä tilaa pois ja estää tätä kaikin mahdollisin tavoin, ettei tulisi ilmaista maalipaikkaa. Janne huomataan vasta, kun hän tekee hazardin, joita kaikki muutkin pakit tekevät tasaisesti. Kärpillä on hyviä luistelevia pakkeja, jotka avaavat peliä hyvin. Tämä tasoittaa mielestäni puntit molempiin suuntiin. Lukko pakit ovat vahvoja puolustamaan, se on totta.

Joka tapauksessa, itselläni on vähän sellainen tamimainen win-win-situation. Jollain perverssillä tavalla toivon pronssia, koska silloin olisi kaikki mitalit voitettu kolmen vuoden sisään. Tosin.. voittoahan sitä ihmismieli aina haluaa :D

Oma veikkaus... 3-1 kärpille. Omiin on uskottava. Tosin.. musta hevonen laukkasi viimeksi, laukkaako jälleen? Molemmilla on mahdollisuus, haluan vain uskoa, että kärpillä on isompi sellainen.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Minä kun kerkisin jo edellisen sarjan aikana mielessäni muuttamaan kantaani Kärppä-fanien asiallisuudesta ja asintuntemuksesta, mutta ilmeisen pieleen sekin meni.
 

Blåbär

Jäsen
Suosikkijoukkue
turkkusen pallo seura
Viestin lähetti mtmela
Taas se alkaa. Voisitko hieman perustella noita upeita väitteitäsi? Ihan vaan, että tiedämme, mitä teemme näinkin hienosti väärin.
Ei tarkoitukseni ollut yleistää,mutta muutama hajahuomio tietyistä jutuista jäi mieleen. Millä ihmeellä Kärpät esim. voitti runkosarjan ilman yhtäkään tosipeliä. Ainoastaan Omskia vastaan,jonka senkin sitten tuomari ratkaisi. Eipä mulle hirveetä torikammoa tulisi,vaikka kärpät kultaa voittaisikin. Ainahan voi veikata,että Kärpät vie 3-0 se on ihan Ok. Tarkoitukseni on vain näppäyttää,että lukkoa ei pidä aliarvioida,EDES hallitsevien mestareiden. Ja kirjoitan ainoastaan omasta puolestani,en edusta ketään. Ja Tepsi on yhtä paljon lomalla,kuin allekirjoittanutkin!!! No hard feeling`s mtmela
 
Viestin lähetti TBK
Minä kun kerkisin jo edellisen sarjan aikana mielessäni muuttamaan kantaani Kärppä-fanien asiallisuudesta ja asintuntemuksesta, mutta ilmeisen pieleen sekin meni.

Tuo tuli heti minun perään, joten on pakko kysyä:

Onko mielestäsi Tappara yhtä vahva kuin Lukko? Minun mielestäni Lukon näytöt ovat hieman toista luokkaa ja odotan tästä sarjasta tasaisempaa. Mutta toki, on varmasti ylimielistä Oululaista kusipäisyyttä olla sitä mieltä, että Tappara ei kuulunutkaan liigan vahvimpiin joukkueisiin.

Ja ikävä totuus on, että 4 parasta on enää jäljellä. Tämän selvittämiseen pelataan pitkä runkosarja sekä playoffit päälle. Oma mielipiteeni tosiaan on, että Lukko on vahvempi kuin Tappara. Nähtäväksi jää, onko se vahvempi kuin kärpät. Tappara ei ainakaan ollut.

EDIT: sorry chat ja sorry herkkähipiäisyyteni.. ei tule toistumaan.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti Blåbär
Ei tarkoitukseni ollut yleistää,mutta muutama hajahuomio tietyistä jutuista jäi mieleen. Millä ihmeellä Kärpät esim. voitti runkosarjan ilman yhtäkään tosipeliä. Ainoastaan Omskia vastaan,jonka senkin sitten tuomari ratkaisi. Eipä mulle hirveetä torikammoa tulisi,vaikka kärpät kultaa voittaisikin. Ainahan voi veikata,että Kärpät vie 3-0 se on ihan Ok. Tarkoitukseni on vain näppäyttää,että lukkoa ei pidä aliarvioida,EDES hallitsevien mestareiden. Ja kirjoitan ainoastaan omasta puolestani,en edusta ketään. Ja Tepsi on yhtä paljon lomalla,kuin allekirjoittanutkin!!! No hard feeling`s mtmela

No hard feelings, Kärpät pelasi suurimman osan kautta ailahtelevasti ja sai pisteitä välisarjan ansiota enemmän kuin ehkä ansaitsi. ECC oli taas hieno ja kasvattava kokemus peleistä aivan erilaisia vastustajia vastaan. Pleijareiden kynnyksellä ja pleijareissä joukkue on pelannut tasoillaan ja näyttää ensi kertaa kauden aikana olevan valmis menestymään.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti Pula-ajan Tretjak
Tuo tuli heti minun perään, joten on pakko kysyä:
Minä olisin kyllä lainannut sinun viestiä, jos olisi tämän sinulle olisin tarkoittanut. Kirjoitukseni perustui muutamaan hajahuomioon ensimmäiseltä sivulta. Sinun viestiä en ole vielä edes kokonaan lukenut.

Ja mitä kysymykseesi tulee, niin mielestäni oikeat joukkueet on jatkossa ja Tappara jäi juuri sille sijalle mihin sen kuului esitysten valossa jäädäkkin.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Viestin lähetti Blåbär
Millä ihmeellä Kärpät esim. voitti runkosarjan ilman yhtäkään tosipeliä. Ainoastaan Omskia vastaan,jonka senkin sitten tuomari ratkaisi.

Kun tekstistäni asioita poimit, niin saanen myös vastata ihmettelyihisi.

Kaikki kunnia runkosarjalle, mutta eihän sitä voi todelliseksi tesktiksi sanoa, kun jatkoon pääsee joukkue jos toinenkin. Näin ollen en runkosarjaa voi sanoa todelliseksi testiksi. Runkosarjan voitto kyllä irtosi, mutta sillä ei tässä vaiheessa ole mitään merkitystä. Voisin sanoa että "pelailut" on nyt pelattu, oikeat pelit alkavat nyt ja sen myötä todelliset testit. Ja puhuin edellisessäkin viestissäni todellisesta testistä, en mistään "tosipelistä".
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti TBK
Minä kun kerkisin jo edellisen sarjan aikana mielessäni muuttamaan kantaani Kärppä-fanien asiallisuudesta ja asintuntemuksesta, mutta ilmeisen pieleen sekin meni.

Toivottavasti et leimaa kaikkia faneja pelkästään minun kieli poskessa tekemäni veikkauksen takia, joka sitä paitsi oli ytimeltään vastaus nimim. Repolaisen kirjoitukseen.

Jos joku pitää Kärppien ja Lukon puolustuksen tasoeroa sananmukaisesti huvittavana, niin inspiroitumisen on oltava sallittua.
 

Morgoth

Jäsen
Asiallista keskustelua, joten tännehän mahtuu hyvin sekaan :-)

Molemmille joukkueille vastustajan pelityyli on varmaan "pahin mahdollinen".

Kärpät on ehkä yksi liigan anti-fyysisin joukkue, mutta taitoa ja liikettä löytyy eniten. Uskalletaanko mennä maalin eteen seisomaan? Miten käy kun miestä roikkuu reppuselässä, mailaa on kainalossa sekä poikittaista tulee enemmän kuin tarpeeksi kivitalon kokoisilta torneilta?

Lukolle ei enää riitä oman pään pitäminen kylmänä ja olla menemättä mukaan vastustajan provoisointeihin, kun vastaan tulee "urheilullisempaa vastusta" jolla neljä kenttää jotka voivat tehdä maaleja ja joukkue on yhteinäinen eikä NHL-starojen egotrippimatka.

Veikataan, Kärpille 3-1, vaikka toivoisin sarjan menevän Lukolle ja finaalissa olisivat vastakkain "pikkukaupunkien" joukkueet HPK ja Lukko.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin. Kärpäthän olisi voittanut runkosarjan jokatapauksessa, myös ilman näitä turhia välisarjoja. Mistä tuollaiset jutut kumpuaa, ettei ainoanan joukkueena joutunut kunnon testiin ketään vastaan? Millä tavalla esim. Tepsi sitten joutui? Seuratkaa muuten puolustajista Mikko Lehtosen kokonaisvaltaista esitystä. Tulee kovia pommeja, jalat liikkuu ja on usein oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Ei kaikki Lukonkaan pelaajat välttämättä niin kauhean fyysisiä ole(esim. Tähtinen, Pirnes, Snellman, Koivisto, Niskala ym), mutta katsellaan ja toivotaan ennenkaikkea hyviä reiluja vääntöjä.
Lukko on hyvä joukkue silti, ainakin pari-kolme luokkaa Tapparaa parempi. Tosin syytä on ollakin. Välierät käyntiin vaan.
 

Steele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Florida Panthers
Viestin lähetti PES
Todella tylsä vastustaja sitten valikoitui vastaan. Saa nähdä voittaako jääkiekko(kärpät) vai rikkomis/räkäkiekko ala takatukka kahvakorpi, jota olen aina pitänyt pelin nimeltä jääkiekko "tappajana".

Kyllä sä pitäisit Rautakorpea hyvänä valmentajana jos Rautakorpi seisoisi oman joukkueesi penkin takana, ja ehkä tajuaisit Rautakorven pelisysteemistäkin jotain etkä laukoisi tollaisia typeriä kommentteja jääkiekon tappamisesta.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Eepi, Larouche
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
No, onneksi ei sentään Jokerit vastassa. Miksikö? No se olisi ollut tappavan tylsää seurattavaa se, kun tämä on vain kiduttavan tylsää.

Puolustetaan niin perkeleesti, hyökätään jos tila ja aika sopivat, sikaillaan tietenkin, ja maila kainalossa koko väliin jäävä aika. Roloson saattaa torjuakin pari. Siinä Lukon menestysresepti.

Se on kuitenkin Kärppien vastaavaa monipuolisempi. Kärpät luottaa nopeuteen ja taitoon. Siinä kaikki.

Runkkiksen matsit, nyt pleijareissa matseja molemmilta nähneenä, voisi povata Kärppien voittoa, jos niitä vain kiinnostaa pelata. Jos Kärpät löysäilee, kuten odotettua, Lukko pääsee finaaliin häviämään Jokereille.

Tylsä sarja, TPS:n ja IFK:n vika.


En ole koskaan törmännyt pelaajiin tai valmentajaan, jotka haluaisivat mieluummin viihdyttää yleisöä pleijareissa kuin voittaa ne. Kai nyt tyhmemmänkin kaverin aivot tietävät, että pleijareissa ei pelata niin viihtyyllistä kiekkoa kuin runkosarjassa, koska yksikin virhe voi ratkaista ottelun.

Miksi Kärpät lähtisivät löysäilemään tähän sarjaan?! Vertaatko Lukkoa Pelincaansiin jos sanot Kärppien lähtevän löysäilemään tähän sarjaan?!
 

Tita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viiden tähden joukkue
Kärpät vie ottelusarjan, koska Lukon isokokoiset pakit eivät saa Kärppien liukkaita ja taitavia hyökkääjiä kiinni. Tappara jäi tämän asian takia kesälomalle, Lukko koostuu pitkälti saman tyylisistä puolustajista kuin Tappara. Hyökkäys on Lukolla erittäin vaarallinen, jota on vartioitava tarkasti. Saarela ja Pirnes pimentoon niin Kärpät on vahvoilla.

Maalivahdit ovat tasaisia. Toisaalta Bäckström ei ole ollut vielä pudotuspeleissä todellisessa haasteessa. Roloson on näyttänyt tasona. Ja osoittanut olevansa todella hyvä. Toivottavasti Kärpät luo tilanteensa tarpeeksi kauas maalista, koska läheltä ei Rolosonia yllätetä. Tämä osio menee tasan.

Kärpät jatkoon 4-1.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No joo, jotenkin pidin etukäteen ajateltuna Jokereita Lukolle sopivampana välierävastustajana kuin Kärppiä, mutta samapa tuo, menee se näinkin.

Pitäisiköhän Lukon keksiä jotain muuta näihin peleihin kuin HIFK-sarjaan? Siinä nimittäin Lukko oli ainakin vieraissa ja kotikaukalossakin varsinkin jälkimmäisessä pelissä aika lailla jyrän alla, ja maalivahtipeli lopulta ratkaisi sen jatkoonmenijän. En epäile Rolosonia nytkään, mutta nähdyn perusteella tuo HIFK ei niin kova ollutkaan kuin etukäteen veikkailtiin, sen sijaan Kärpät on neljällä ketjulla jyräävä porukka jossa kaikki pystyvät ratkaisuihin.

Mutta niin on silti Lukkokin, edellyttäen että Tähtisen ketju ryhtyy myös maaleja tekemään. Heille ei vielä onnistumisia ole tullut, tuota HIFK-sarjan avauspelin avausmaalia lukuunottamatta. Silloinkin maalintekijänä oli puolustaja Hämäläinen.

Kärppiä on nyt kolme kertaa peräkkäin viety Lukon toimesta. Ensin kahdesti Raumalla: ennen joulua tuomarivirheen avulla Lukko voitti 3-2, sitten Kärpät meni kyykkyyn tammikuussa maalein 4-1 ja siinä pelissä muistaakseni oli valmentajien välilläkin pelin aikana jotain sanaharkkaa, lopulta Lukko kävi Oulustakin hakemassa jatkoaikavoiton nousten 0-2 tappiosta 3-2-voittoon. Jatkuuko tämä tahti nyt välierissäkin?

Ei taida jatkua. Kotipelit uskon Lukon kyllä voittavan, mutta jatkoon mennäkseen pitäisi hakea myös Oulusta yksi voitto. Paras paikka tähän varmaan olisi heti perjantaina sarjan avauspelissä, mutta katsotaan nyt.

Tuli mieleen että kun runkosarjan aikana noita Oulun reissuja on aina tuskailtu etukäteen pitkien matkojen takia, niin ei kai Lukko nyt sentään rupea tässä vaiheessa kautta enää pelleilemään? Bussilla Poriin ja sieltä sinivalkoisin siivin Ouluun ja takaisin myös, kun kerta 1. ja 2. peli pelataan peräkkäisinä päivinä. Myös kannattajille voi ensi viikonlopusta tulla kiireinen, jos joku aikoo vaikkapa molemmat matsit käydä katsomassa.

Paha sarja tästä tulee, ja vaikkei tässä vaiheessa kukaan enää helpolla pääse niin onhan Kärpät sarjan suosikki.

Parempi kumminkin voittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös