Mainos

Uusi CBA

  • 9 037
  • 33

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ferris kirjoitti:
Itsekin ajattelin asian loogisemmaksi noin niin kuin sinä kirjoitit, mutta täältä löytyy se "toisinajattelija":

http://www.washingtontimes.com/sports/20050724-010426-5807r.htm

"As Leonsis and McPhee were leaving the board of governors' meeting Friday in New York, they learned almost by accident that any bonuses offered to promising Russian wing Alexander Ovechkin, whether he earned them or not, would count against the salary cap. "


Voihan se olla, että jutun tekijä on ymmärtänyt asian väärin. Se on toki mahdollista, kun on niinkin perinteisen kiekkokaupungin kuin Washingtonin lehdistöstä kyse...

Tiedä sitten mikä totuus on, mikäli niin on tuo paid to FAQ:ssa on hieman harhaanjohtava. Kyllä varmasti Washington Postilla on ihan pätevät toimittajat mutta väärinkäsitys voi toki olla mahdollinen. NFL määrittelee bonukset todennäköisesti saavutettaviin jotka laskevat kyseisen vuoden kattoon ja vaikeasti saavutettaviin jotka mikäli saavutetaan lasketaan seuraavan vuoden kattoon, olisiko joku tälläinen järjestely mahdollinen.

Entry Level players may negotiate for performance bonuses up to a maximum of $850,000 in individual "Schedule A" bonuses per year (maximum of $212,500 per bonus). A player may also be eligible to earn individual "B" bonuses for League-wide excellence, which will, as a general matter, be paid by the League. In addition, a player will be eligible to negotiate with his club "excess" individual "B" bonuses, subject to a maximum aggregate of $2 million in any year.

Clubs may sign 2004 draftees to a maximum salary of $984,200 and 2003 draftees to a maximum salary of $942,400. These salaries are based on a 24% rollback to the maximum salary under the previous CBA for the players' respective draft years. Additionally, draftees from prior years may negotiate for a signing bonus not to exceed 30% of his maximum annual compensation. Performance bonuses may be negotiated as per new CBA rules.

Eli tämän mukaan AO:n maksimi cap hit olisi $4.129.460,00. Eli ihan mukava summa mutta Capseille ei mikään ongelma koska eivät aikoneet lähellekään kattoa mennä. Toki tilanne voi olla toinen ensi tai sitä seuraavalla kaudella.

Kyllä tuota fyrkkaa nämä tulokkaathin maksimissaan pystyvät edelleen ihan mukavasti tienaamaa, toki riippuu minkä tason edellytyksiä noilla bonuksille on eli miten helppo ne on saavuttaa.

Mikäli tämä pitää paikkansa Flyersilla voi olla ongelmia saada kummatkin Carter ja Richards katon alle jos vaativat koviakin bonuksia.
 

Ferris

Jäsen
PHPA haastamassa NHL:ää oikeuteen?

AHL ja ECHL-pelaajien pelaajayhdistys PHPA valmistautuu pahimmassa tapauksessa haastamaan NHL:n oikeuteen uuden työehtosopimuksen takia. Farmiliigojen pelaajayhdistys ei tykänneet siitä, että NHL teki työehtosopimukseensa tämän 75k-säännön, joka käytännössä estää farmitähtiä tienaamasta yli 75k, jos heitä samalla vielä kiinnostaa NHL:ään yrittäminen.

PHPA perustanee mahdollisen haasteensa siihen, että NHL:n uusi CBA ja etenkin tämä 75k-sääntö muutti AHL:n CBA:ta ilman, että AHL-väkeä kuultiin asiassa mitenkään. Allaolevassa artikkelissa spekuloidaan, että mikäli NHL suostuisi nostamaan rajan 100-125 tuhanteen dollariin, niin haaste jäänee näkemättä.

http://www.pennlive.com/columns/pat...umnists/113031841494160.xml&coll=1&thispage=1
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Ferris kirjoitti:
Alla olevalta sivulta löytyy lähes 200-sivuinen word-asiakirja, jota väittävät täksi uudeksi CBA:ksi... ulkoisesti näyttäisi kyllä siltä, sisältöön en ole ehtinyt vielä tutustua...
Kyllä se sisällönkin puolesta vaikuttaa ns. aidolta asialta. Vielä kun saisi jostain kaivettua sen NHL-NHLPA-IIHF-diilin avainkohdat mustana valkoisella...
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Täältähän löytyi oikein CBA-ketjukin. Nostetaanpas esille. Ihan mielenkiintoista keskustelua käydään NHL:n ja NHLPA:n välillä. NHL:n puolelta on ehdotettu, että nykyisen CBA:n voimassaoloa pidennettäisiin kolmella vuodella ja vastineeksi pelaajat pääsisivät vuoden 2018 olympialaisiin. Donald Fehr on vahvistanut, että keskustelut pelaajien kanssa asian tiimoilta on aloitettu. Tällä hetkellä molemmilla osapuolilla on mahdollisuus irtaantua nykyisestä CBA:sta syyskuussa 2019, jolloin uusi neuvoteltaisiin kaudelle 2020-21. Pidennyksen myötä uusi CBA tulisi siis vasta kaudelle 2023-24. Saa nähdä, pelaajat eivät kauhean mielissään kuitenkaan ole tuosta korkeasta escrow-osuudesta nykyisessä CBA:ssa, joten ei kovin kannattavalta kuulosta pelaajien kannalta.

Would NHLPA agree to CBA extension for Olympic participation?
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Aamulla yön twiittejä lukiessani huomasin jonkun, olikohan Strickland, notta useat pelaajat ovat ilmoittaneet lähtevänsä olympialaisiin, luvan kanssa tai ilman. Varmasti venäläisiä ainakin osa ja esimerkiksi Ovechkin asiaan jo ottikin kantaa.

Ihan ok tarjous, mutta kyllä uusi lock-out väistämättä tulee, sillä en usko NHLPA:n tuohon suostuvan mm. tuon escrowin takia.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kysyn laiskuuttani kysymyksen, kun jospa joku tietäisi. NHL:n yhteenlasketettu palkkasummahan ei riipu siitä, että minkälaisia sopimuksia joukkueet ja pelaajat tekevät, vaan pelaajien osuus on tietty prosenttiosuus tuloista. Sopimuksilla säädetään vain pelaajien palkkojen määrää suhteessa toisiinsa.

Lasketaanko ulos-ostettujen pelaajien palkat mukaan tähän yhteenlaskettuun palkkasummaan vai ei? Vähän pelkään että lasketaan, vaikka olisi kyllä ihan oikein ettei laskettaisi, vaan ne menisi aina omistajien osuudesta pois.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kysyn laiskuuttani kysymyksen, kun jospa joku tietäisi. NHL:n yhteenlasketettu palkkasummahan ei riipu siitä, että minkälaisia sopimuksia joukkueet ja pelaajat tekevät, vaan pelaajien osuus on tietty prosenttiosuus tuloista. Sopimuksilla säädetään vain pelaajien palkkojen määrää suhteessa toisiinsa.

Lasketaanko ulos-ostettujen pelaajien palkat mukaan tähän yhteenlaskettuun palkkasummaan vai ei? Vähän pelkään että lasketaan, vaikka olisi kyllä ihan oikein ettei laskettaisi, vaan ne menisi aina omistajien osuudesta pois.

Eiköhän ne kaikella järjellä lasketa. Koska siitä jää caphititkin vaikuttamaan, mitkä ovat sitä ulososton jälkeen maksettavaa rahaa, vain eri tavalla jaoteltuna.

Eli maksetaan pois 2/3 jäljellä olevasta palkasta ja sitten tuo jakaantuu vielä tuplasti pidemmälle ajanjaksolle. Perustilanteessa aina yksittäinen "ongelma" saadaan pilkottua kolmasosaan yhden kauden kannalta. Ostat ulos 3 miljoonan sopimuksen (1-vuotinen), maksua jää 2 miljoonaa ja se jakaantuu kahdelle vuodelle 1+1 milliä.

Se kerta kun ne eivät ehkä vaikuttaneet, oli compliance buyouttien kohdalla, mistä ei jäänyt caphittejä. Mut en nyt varma tuosta ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös