Uudet logot TPS:lle?

  • 117 724
  • 407

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Ei saatana tämä on sittenkin totta. Siellä ne nyt markkinoivat tätä paskaa mm. FB:ssä ja deletoivat kirsikkana paskan päällä sattumanvaraisesti kriittisiä viestejä. Missähän vitun tynnyrissä tätä on kehitetty, missä välissä ja kenen toimesta? Sitä jotenkin jo tyytyi ottamaan kaikki 30cm hanuriin tältä kaudelta ja luuli, että se on siinä, mutta ei helvetti ei paska loppunutkaan peleihin.

Jotain jo kertoo se, että yleensä jos TPS jotenkin mokaa, niin ilkkujia löytyy, mutta tässä on nyt näemmä muidenkin joukkueiden kannattajat kämmenet otsalla Tepsin puolesta.

Nyt organisaatiossa on raviseltava välittömästi pää selväksi, tehtävä johtopäätökset ja myöntää ensi tilassa, että vituiksi meni ja peruuttaa koko homma.

"Joukkue olemme me, ette te!"
 

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
EIIII NÄIN!!!! Itse ehdin jo huokaista helpotuksesta illalla kun uutinen oli poistettu iltapulun sivuilta mutta mutta... vetää sanattomaksi.
Eilen tuli tilattua "vanha" tepsin fanipaita (menee lahjaksi). Voi kerrankin sanoa että ei tiedä pitäisikö tilanteelle itkeä vai nauraa
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Viittasin jo aloitusviestissä adressiin. Aihe näyttää synnyttävän melkoisesti intohimoja ihan valtakunnallisestikin, että mahtaisikohan tästä kehkeytyä uskottava nettiadressin aihe? Onkos joku tutustunut moisten sielunelämään?

Tästä threadistakin syntynee toki jo melkoinen adressi itsessään...
 

Aurelius

Jäsen
Ehdotan että valitaan noista logoehdotuksista rumin ja painetaan se tasan yhteen tuotteeseen: pohjakuvioksi valtavaan oikean jalan monoon, jolla kengitään tämän idean isä kaaressa pellolle.

Jep, näin juuri. Tuosta joukosta rumimman valitseminen on kylläkin haastava tehtävä.

Pahintahan tässä ei ole nuo kamalat logohirvitykset (jotka kyllä itsessäänkin vie yöunet viikoiksi), vaan se, mitä tämä kertoo seuran johdosta. Millainen tonttu ylipäätään saa tällaisen idean? Asiat taitaa olla paljon huonommin kuin edes pelkäsin.

Vai onkohan tässä kyse siitä, että halutaan päivittää logo samalle tasolle kuin muu seura? Nythän se on suurin piirtein ainoa asia, joka Tepsissä toimii ja näyttää hyvältä.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Logot pitäisi suojella jollain lailla näiltä puuhastelijoilta. Tämä on sama jos Suomen seuraava hallitus piirtelisi ensi töikseen Suomelle uuden lipun. Kirjainyhdistelmä TPS logoineen on jotain suurempaa kuin kaikki tällä hetkellä seuran palkkalistoilla olevat henkilöt.

Ihan uskomatonta. "Hei me melkein tiputettiin koko seura sarjasta, mutta katsokaa mitä logoja ollaan samalla piirretty."

Kenkää kaikille. Päitä pölkylle. Saunan takana jne.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Siis mitä peeveliä?

Aivan käsittämätön ratkaisu TPS:n nokkamiehiltä. Kaikki kolme logoehdotusta ovat kaiken lisäksi hirvittävän rumia, vaikka vaihtoehto yksi nyt jotakuinkin voisi jollekin uudelle kuutosdivarin kaveriporukan joukkueelle ollakin "ihan kiva".

On kyllä huolestuttavalla tolalla tilanne Turussa, kun molemmissa jääkiekon nokkaseuroissa perinteille näytetään keskisormea ja luodaan muovista tulevaisuutta.

Olen todella hämmästynyt ja pettynyt.

EDIT: Liitin vielä mukaan oman ehdotukseni TPS:n uudeksi logoksi. Se on moderni ja vauhdikas, kuvastaa TPS:n tulevaisuutta. Ei varmasti ole huonompi kuin nyt ehdotetut.
 

Liitteet

  • tpslogo.jpg
    tpslogo.jpg
    28,3 KB · kertaa luettu: 5 635
Viimeksi muokattu:

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä on nyt oikeasti niin vakava asia, ettei tässä riitä mitkään pelkät hölmöt nettiadressit, tätä pitää vastustaa ankarasti. Vaikka mielenosoitus joka päivä pystyyn TPS:n toimiston eteen kunnes uudet logoideat on lopullisesti kuopattu ja hallille ei ainakaan pidä kenenkään mennä ikinä katsomaan joukkuetta, jolla on jollain tavalla joku noista logoista esillä. Luulisi, että siitä moni olisi valmis antamaan kirjallisen sitoumuksenkin, ettei suostu katsomaan joukkuetta, joka pelaa tuolla logolla. Ei, vaikka se logo olisi vain johonkin kypärän taakse pikkukuvakkeena piilotettu.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pahintahan tässä ei ole nuo kamalat logohirvitykset (jotka kyllä itsessäänkin vie yöunet viikoiksi), vaan se, mitä tämä kertoo seuran johdosta. Millainen tonttu ylipäätään saa tällaisen idean? Asiat taitaa olla paljon huonommin kuin edes pelkäsin.

Näinhän se on. Uuden logon ulkomuoto on ihan sivuseikka, koska sen ei missään tapauksessa pitäisi "koristaa" Tepsin paitaa ensi syksynä. Jos joku noista logoista on oikeasti pallon tilalla syksyllä niin onhan se täysi katastrofi ja merkki seuran lopullisesta rappiosta. En voi mitenkään uskoa että tämän annetaan tapahtua. Järkyttävintä tässä on vanhan logon syrjäyttäminen ylipäätään. Itse en siihen lähtisi vaikka tarjolla olisi maailman paras logo™ tilalle. Jos juhlakaudeksi väkisin halutaan jotain muutosta niin se tehdään hillitysti perinteitä kunnioittaen, ei hylkäämällä ne kokonaan. Lisätkää paitaan vaikka vähän punaista niin kuin ennen wanhaan: linkki Jatkoaikaan.

Huvittavaa on myös tuo "logo on vaihtunut ennenkin!!!"-todistelu. Siis käytännössä kerran vaihtunut (1980-luvulla) ja siitäkin virheestä opittiin. Lehväslogo on minun silmissäni lähes sama kuin nykyinen, ja oikeastaan yksi parhaista logon päivityksistä ikinä. Sen voisi ihan hyvin lanseerata vaikka kolmospaidaksi ja kaikki olisivat tyytyväisiä.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
- Äänestettävänä on kolme erilaista vaihtoehtoa, joista yksi muistuttaa Turun historiasta modernisoidussa heraldisessa kilvessä. Toisessa on vaikutteita perinteisistä pohjoisamerikkalaisista seuralogoista. Kolmas logovaihtoehto on maskuliininen, nuorekas ja hyökkäävä, seuran toimitusjohtaja Kari Hietarinta toteaa.

Otan osaa.

Lisäksi olisi kiva tietää paljonkohan on mainostoimisto tällä kertaa velottanut noista? Bluessin B kirjaimen kohdalla veikkailtiin kymppitonnia, mutta tossahan on kolme kirjainta joten kulunkia tulee varmaan ainakin se kolkyt donaa per logo. Koko setti on varmaan lähtenyt abauttiarallaa satkulla.
 

SirMacPuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit
EDIT: Liitin vielä mukaan oman ehdotukseni TPS:n uudeksi logoksi. Se on moderni ja vauhdikas, kuvastaa TPS:n tulevaisuutta. Ei varmasti ole huonompi kuin nyt ehdotetut.

Surkuhupaisaa tässä on se, että tuokin on paljon parempi kuin yksikään äänestettävistä vaihtoehdoista. Taidan äänestää jaloin...
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuo ei näytä olevan pilaa, joten jää vain järeät keinot käyttöön. Nyt pitää koko Turun näyttää, että tämä ei ole mikään leikinasia. Nyt järjestäjänä ottaisin käyttöön mielenosoitukset. Ei tällaista voi yksinkertaisesti hyväksyä. Vaikka olenkin TPS:aa vastaan, niin ei tällaista pidä antaa tapahtua. Jumalauta, sinne toimistolle kaikki vuorollaan kertomaan, että tämä on aivan järjetön ratkaisu. Tehkää se, turkulaiset. Olisin ehdottomasti mukana, mutta täältä päin Suomea se on aika hankalaa.
 

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
mielenosoitus joka päivä pystyyn TPS:n toimiston eteen kunnes uudet logoideat on lopullisesti kuopattu

Olen mukana.

Että voikin pistää vihaksi näin yön pimeinä tunteina. Tuntuu uskomattomalta että suomen suosituimman urheilulajin korkeimmalla sarjatasolla on näin amatöörimaista toimintaa!!
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Onhan tämä nyt herranjestas täysin käsittämätöntä. :D

En ymmärrä yhtään miksi logo pitää ylipäätään lähteä vaihtamaan. Pelaajat vaihtuu, valmentajat vaihtuu, toimiston väki vaihtuu, omistajat vaihtuu, kannattajat vaihtuu, mutta seura ja logo on ja pysyy. Prkl.

Toivottavasti Ilves ei vaihda ikinä tätä nykyistä logoaan. Jos jollain juhlakaudella pitää menneitä muistella ja kunnioittaa, niin sitten pelataan esim. lauantaipelit tai koko kausi retropaidoilla.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Jos siitä futiksesta on noin hinku ottaa pesäeroa, niin olisivat tyytyneet johonkin tämän tyyliseen ratkaisuun. Simsalabim ja kas pallosta tuli kiekko + perinteet tallella. Edit. heikko esitys tämäkin.
 

Liitteet

  • tps.jpg
    tps.jpg
    9,1 KB · kertaa luettu: 1 853
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Onpahan aivan järkyttävän rumia logoja, mitä vittua siellä oikein on päissä liikkunut? Tuskin mitään.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Veti kyllä ensialkuun melko sanattomaksi tämä uutinen. Shokista joten kuten selvittyäni olisin voinut tiivistää rehellisen mielipiteeni aiheesta muutamaan selkokieliseen lauseeseen, mutta niiden arvioinnissa ei Jatkoajan normaali pelikieltoasteikko olisi varmaan enää riittänyt.

Mutta siis ihan oikeasti: "Joukkue päättää miltä joukkue näyttää", valitkaa tosta listalta. Onnea Hietarinta ja koko Ruissalo, ihan vitun hyvin vedetty. Jos kannattajien annettaisiin oikeasti päättää, halutaanko Palloseuralle uusi logo, lopputulos olisi hyvin selvä ja te tiedätte sen yhtä hyvin kuin minä tai kuka tahansa muukin täällä.

Vuosi sitten mestaruusjuhlat, sen jälkeen yhden kauden sisällä kolme valmentajaa, karsintojen välttäminen täpärimmällä mahdollisella erolla ja kauden päätteeksi kruununa logo vaihtoon. Ruissalolle voisi sanoa samat sanat kuin Jortikka aikoinaan Kiviharjulle: jumalauta poltaksää seuraavaks mun talon.

En ole koskaan jaksanut hirveästi innostua suomalaisesta jalkapallosta, mutta suurin osa siitä, mitä HC TPS:n puolella on viimeisen viiden vuoden aikana tapahtunut, on saanut harkitsemaan lajinvaihtoa penkkiurheilun suhteen. Nyt alkaa mitta olla täynnä. Ehkä päähuomio pitäisi sittenkin kiinnittää FC TPS:ään ja jättää jääkiekko toissijaiseksi. Futispuolella tällainen neronleimaus ei menisi ikinä läpi.

Ruissaloon vielä sellaisia terkkuja, että Joukkue olemme Me -teeman voitte tämän jälkeen tunkea sinne minne aurinko ei paista. Tätä fiaskoa on turha yrittää legitimoida faniäänestyksillä. Joku raja siinäkin on oltava, millainen määrä paskaa kannattajille voidaan syöttää. Tämä ihan teidän ikioma kuningasajatuksenne. Moka olette Te.
 
Viimeksi muokattu:

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin kannattajaryhmä vois tehdä sellaisen tempauksen että kun saatte ne uudet paidat kausikortin mukana niin askarrelkaa niihin vanha logo. Sillä saattas päästä jopa lehteen, vähintään paikalliseen!

Saa nähdä koska musta ja valkoinen vaihtuvat pinkkiin ja saparoon...
 

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viittasin jo aloitusviestissä adressiin. Aihe näyttää synnyttävän melkoisesti intohimoja ihan valtakunnallisestikin, että mahtaisikohan tästä kehkeytyä uskottava nettiadressin aihe? Onkos joku tutustunut moisten sielunelämään?

Tästä threadistakin syntynee toki jo melkoinen adressi itsessään...
Adressi on näköjään illan aikana jo luotu: Jyrkkä EI Turun Palloseuran logonvaihdokselle! - Adressit.com. Tulee kyllä todellakin tarpeeseen. Tämä on käsittämättömän surullista. Harvoin häpeää omaa seuraansa, mutta nyt hävettää oikeasti.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu teidän seuran johto on pihalla. En voi kuin ottaa osaa ja toivoa, että joku siellä havahtuu ja pistää tämän masterplanin jäihin. Mun mielestä TPS:n logo ei ole koskaan ollut mikään sairaan tyylikäs, mutta ihan perushyvä logo, jolla on ennen kaikkea perinteitä ja on varmasti tärkeä seuran kannattajille. Sen muuttamisen harkitseminen saati toteuttaminen ylipäätään ovat virheitä - kuten logoon kajoaminen 99% tapauksissa muutenkin - mutta ehkä vielä surullisempaa on nuo teille kannattajille annetut vaihtoehdot. Varmaan sama jätkä asialla, joka suunnitteli Bluesin logon.

Toivon toden totta, että ensi kaudella Jokerit-TPS -ottelussa mun ei tarvitse katsoa yhtäkään noista kamalista tuotoksista.

EDIT: Kertoo tietysti paljon, että kannattajien vilpitön ensireaktio uusiin logoehdotuksiin on luulo, että kyseessä on myöhästynyt aprillipila.
 
Viimeksi muokattu:

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Jotenkin tästä ideasta tulee puhtaasti mieleen se että HC:ssa ollaan nyt ryhdytty ahneiksi, nythän kitsaat fanit ovat voineet ostella FC:nkin fanituotteita ja kannattaa niiden kautta myös HC:ta(tietenkin mahdollisuudet myös päinvastaiseen olemassa). Mikäpä ratkaisuksi? No muutetaan tietenkin HC:n fanituotteiden ulkoasua erilaiseksi! Lisäksi tietysti toiveissa varmaan on että muukin oheistuotemyynti nousisi uusien logojen myötä jos fanit haluavat pysyä "moderneina". Tämä tuli niinkuin markkinointia opiskelevalla ensimmäiseksi mieleen, enkä kovin yllättynyt olisi vaikka tämä olisi toimistollakin mielessä.

Vaikka tuo logovaihto menisikin jostain käsittämättömästä syystä läpi, en silti aio jättää TPS:n kannattamista. Mutta sen totean että seura ei valitettavasti tule saamaan euroakaan minulta myymällä noita tuotteita joissa tuo uusi logo seisoo.

EDIT 1:Sinänsä muutenkin hölmöä että tällaista on lähdetty suunnittelemaan vasta nyt, varsinkin kun tuo suuri buumi modernisoida logoja meni jo vuosia sitten ja sen jälkeenhän osa seuroista palasi suosiolla vanhaan(Jokerit, HIFK)

EDIT 2: Olikohan jonkun lehden(tai Jatkoajan) sivuilla juuri heitetty jossakin artikkelissa seuraavanlainen lause hiljattain: "....tätä tyhmempi liike olisi vain se että TPS:n johto yrittäisi vaihtaa seuran logoa, mutta tuskin hekään niin typerää liikettä tekisivät"? Vahvasti omaan muistikuvan siitä että viime viikoilla joku olisi asian heittänyt ilmoille.

Tepsin kannattajaryhmä vois tehdä sellaisen tempauksen että kun saatte ne uudet paidat kausikortin mukana niin askarrelkaa niihin vanha logo. Sillä saattas päästä jopa lehteen, vähintään paikalliseen!

Vielä parempi idea olisi polttaa ne HK Areenan pihalla roviossa.

Adressi on näköjään illan aikana jo luotu: Jyrkkä EI Turun Palloseuran logonvaihdokselle! - Adressit.com. Tulee kyllä todellakin tarpeeseen. Tämä on käsittämättömän surullista. Harvoin häpeää omaa seuraansa, mutta nyt hävettää oikeasti.

Nettiadresseilla on ymmärtääkseni saatu oikeasti aika vähän aikaan ainakaan Suomessa, varsinkin kun tuonne varmasti ilmestyy sellaisia nimiä kuin "Saku Koivu", "Mikko Koivu", "Kai Hietarinta" tai "Kai Suikkanen". Ehkä tehokkaampi ja suorempi keino ainakin on käydä sanomassa oma vastalauseensa "sosiaalisissa medioissa"(eli tässä tapauksessa Facebookissa HC TPS:n virallisessa profiilissa), niiden viestien pitäisi ainakin mennä suoraan toimistolle.
 
Viimeksi muokattu:

Samurai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS (+sympatiat muille turkulaisseuroille)
Ja mä kun kuvittelin ton TuTosta liikkuvien huhujen jälkeen ettei sen syvemmälle voi turkulainen jääkiekko vajota. Henkilökohtaisesti voin luovuttaa Vittu-mitä-paskaa-awardin Ruissaloon. Näin kirjoituskiellon uhallakin kannustan kaikkia palstaveljiä- ja sisaria spämmäämään tukkoon HC TPS:n nettisivuilta löytyvän palautesähköpostin tps(at)tps.fi. Näin törkeää perinteidenraiskausyritystä en osannut edes kaikkein hurjimmissa kuvitelmissani ajatella, lupaan olla mukana jos tämä paska toteutuu ja kauden avauspelissä järjestetään fanien kesken joku vanhojen fanituotteiden polttorovio/hallista ulosmarssimielenilmaus.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tepsin kannattajaryhmä vois tehdä sellaisen tempauksen että kun saatte ne uudet paidat kausikortin mukana niin askarrelkaa niihin vanha logo. Sillä saattas päästä jopa lehteen, vähintään paikalliseen!
Vielä parempi idea olisi polttaa ne HK Areenan pihalla roviossa.
Paskan marjat!

Meillähän on jo valmis malli! Ensi syksyn ensimmäinen UrhoTV:n pääottelu Turusta: muutama kymmenen paitaa uudella logolla lentää kaaressa jäälle + ulosmarssi. Mallia suoraan NHL:sta: Dany Heatley palaa Ottawaan San Jose Sharksien paidassa.

Fans Throw Heatley Jerseys Onto The Ice - Sharks vs Sens - Dec 2nd 2010
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Logojen vaihto itsessään ei ole huono homma, mutta tämä kyllä vetää sanattomaksi. Kaksi noista näyttää 30 sekuntissa tehtynä, senkun on vain Wordin fontti vaihdettu hieman Times New Romanista poikkeavaksi. Kolmas sitten näyttää vähän samalta kuin Leimeen valmennusura teillä; surkuhupaisalta, vaikka ei aivan samanlaiselta pelleilyltä kuin nuo pari edellistä.

Vieraastakin pöydästä on nyt helppo huudella, että pitäkää joko vanha tai tehkää parempia vaihtoehtoja. Nuo kolme ovat jotain sellaista, jota voisi kuvitella näkevänsä jossain Kyröskosken Pärskeen ikämiesten paidoissa.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Vaikka minulle TPS tuo mieleen hyvin vähän positiivisia tuntemuksia noin yleisesti ottaen, niin on se nyt vain esteettisessä katsantokannassa sanottava, että viehän tuo teidän nykyinen pallologo aika satanolla noita täysin muovisia virityksiä.

Tämä on täysin käsittämätöntä touhuilua, etenkin silloin, kun joukkueen nimi tai organisaatio ei ole muuttunut miksikään niin halutaan muokata sen keskeisintä tunnusta. Juuri kun ajattelin, että vielä kun Raumalle saataisiin takaisin se vanha kunnon lukko-logo, niin sitten Turussa härvätään.

Kaikki propsit siis vanhan TPS:n logon puolelle.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
HK-Areena ja nyt vielä tämä.. Kaikkea jouduttekin kokemaan, joten otan osaa turkulaisten puolesta. TPS:n logo oli yksi niistä jonka luulin säilyvän ikuisuuden tuollaisenaan, koska kuten noista uusista ideoistakin näkee, niin ei tuohon oikein parempaa vain voi saada. Perinteet on jotain sellaista joihin amatöörit eivät saisi vain mennä koskemaan, luulin Hietarantaakin järkeväksi TJ:ksi, mutta käsitys muuttui samantien.

Älkää nyt menkö apinoimaan raumalaisia ja muuttako logoanne sellaiseksi ettei sitä siedä vieraat eikä omatkaan fanit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös