URHOtv, siellä se lätkä on...

  • 3 635 144
  • 11 960

Handyy

Jäsen
SM-Liiga UrhoTV:ltä: Kausipaketti 199 euroa, näet silloin kun toimii yhden joukkueen pelejä. Playoffsit eri maksulla, finaaleita et varmasti näe.

NHL GameCenter: Kausipaketti n. 110 euroa, näet yli 1200 runkosarjan ottelua ja playoffit. Voit katsoa neljää ottelua samanaikaisesti, sekä tarjolla on myös 600 menneiden aikojen ottelua katsottavaksi.
 

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhdessä asiassa Urho pitää linjansa. Samat haastattelut pyörivät (antenni TV9 lähetyksissä jatkuvasti. Nyt kuulumisia Petrell/Tyrväinen kaksikolta. Viimeksi samat terveiset kuultiin tiistaina. En oikeasti tiedä itku vai nauru, teknisesti kaikki kusee ja taustatoimitus tehnee muutaman jutun kaudessa joita sitten pyöritellään uusintoina....
Toi kaikki kertoo vaan siitä että firmalla ei ole varaa panostaa toimintaansa, eikä johdossa ketään joka osaisi muutakin kuin ostaa maikkarilta mainosaikaa.
 

Player#69

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sehän se tässä streamissa on vikana että vain tietty määrä mahtuu palvelimelle samanaikaisesti. Huomattu joskus aikoinaan ifk-radiota streamatessa että kun joku poistunut palvelimelta niin päässyt sisään kesken ottelunkin. Sama homma lienee tässäkin taustalla, mutta luulisi että tohon hintaan 500k katsojaa menee helposti rikki ja siihen olisi myös varauduttu.

Meinaa pistää jo ketuttamaan kun olisi päässyt paikallistakin peliä katsomaan Kouvolan halliin mutta ifk:n peli kiinnosti enemmän. Tässä tulos prkl!
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sisään kirjauduttu ja play painettu... Odotellaan...
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mielummin otan sen koodin kun matsit maksaa sen 9 euroa kuitenkin.. hirveästi hyödyttääkin se 2 euroa mitä saa tilille takaisin kun ensi matsi maksaa taas kuitenkin.. ainut ilo olisi se työ kun näpyttelevät mun tilinumeroa..

Niin no... Onnea tuleviin lähetyksiin koodien kera.
 

Broadstreet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Philadelphia Flyers
"Palvelun käyttö ja otteluiden katsominen on helppoa on helppoa:Kirjaudu sisään palveluun. Jos et ole aiemmin Rekisteröiynyt URHOtv:n käyttäjäksi voit tehdä sen tästä."
Lainaus sivuilta
 

Outsider

Jäsen
Laitoin liigalle sähköpostia ja kyselin mikä on kanta tähän Urhon puuhasteluun ja onko pelejä mahdollista nähdä ennen kuin hyvällä tuurilla vuodesta 2013 eteenpäin. Lisäksi kerroin, että URHOtv:n toiminta vähentää mielenkiintoa koko liigaan, kun se kerran aiheuttaa vuodesta toiseen pelkkää vitutusta ja hampaiden kiristelyä. Katsotaan jaksaako tuolta kukaan vastailla ja tuleeko samaa paskaa mitä Urhon aspasta.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin no... Onnea tuleviin lähetyksiin koodien kera.

Noh onhan se noinkin, todennäköisesti kun nyt joutuvat jakamaan tuhansia ja tuhansia koodeja niin myöhemminkin sivut menee jumiin kovan kävijämäärän takia...

Oikeesti ei voi olla paskempaa palvelua urholta. Urhon kanavapakettia et voi ostaa mistään paitsi perus urho josta oman kannattaman joukkueen vierasmatseja tulee ehkä yksi tai kaksi kuukaudessa ja sitten nettipalvelu on vähintään parikertaa kaudessa kun se ei toimi ollenkaan ja sitten pari kertaa kun se pätkii pirusti tai jotain teknisiä ongelmia.. Totalia taas ei saa ostettua melkein missään taloudessa vaikka nyt kaapelissa asuukin.. Ellei ota jotain kallista laajakaistaa rinnalle
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Rahansa antaminen kerjäläisillekkin on parempi idea kuin tämän totaalisesti hommat kusevan Urpo-tv:n tukeminen.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Helvetti, kun piti mennä tilaamaan aiemmin myös nettilippu tuohon huomiseen peliin.

Olin yhtä typerä, ja tein reklamaation molemmista jo nyt. "Haluan rahani takaisin molemista ostamastani ottelusta. Sivut ei toimi, illan suunitelmat pilalla, enkä halua edes yrittää huomista ottelua katsoa.
Parempaakin tekemistä kuin päivitellä sivua joka ei toimi. Voitte maksaa rahani (4€) takaisin tilille: bla bla.."

Elämä ei ole 4€ kiinni, mutta ihan periaatteesta haluan nuo rahat takaisin..
 

Stemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Vancouver Canucks
Nyt alkoi kieltämättä itseänikin vitutaa kun miettii että minne sitä tuli taas 2 euroa lahjotettua.
 

Matick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Kärpät
Nyt joku adressi pystyyn urpopaskaa vastaan! Lähtee järki tässä touhussa. Osasin itsekin pelätä jo valmiiksi liian suurta ryntäystä palveluun kun perjantain täydelle kierrokselle tarjotaan ottelua 2 euron hintaan. Miten on mahdollista, ettei nämä sankarit tule ajatelleeksi tällaista asiaa. Olisin voinut vaikka maksaa sen 9e, että olisi pelin nähnyt. Vittu mitä sekoilua!
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Muistakaa laittaa palautetta myös liigalle tästä tuotteen todella paskasta näkyvyydestä. Tuskin sielläkään asiakkaan tarpeet kiinnostaa, mutta ainahan sitä voi yrittää.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Kaikki (Kelat, verottaja yms.) perii aina korkoa myös. Muistakaa laskea se summaan mukaan. Tietysti myös aspan puhelun hinta. Niin minä teen ja vaikka käräjille asti. Syö miestä niin huolella.
 

mfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joku kirjoitti, että urpolaiset poistavat, tai kehtaavat poistaa ihmisten valitusviestejä facebookissa :D Ei helvetti. Toivottavasti menis konkurssiin koko paska.

Edit. HAHA. Samanlailla tuo sensuuri koskee myös tuota IS:n kommentti osiota aiheesa. Poistelevat jo kertaalleen julkaistuja kommentteja. Taitaa IL ja IS tehdä yhteistyötä Urpon kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös