Urheilulehden siirtohuhuja

  • 10 161
  • 42

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Re: Re: Re: Huhusivuja?

Viestin lähetti Sistis
Muistelen, että Pärssisen sopimus kattoi vain tämän kauden. Pärssinen on kuitenkin itse sanonut, että pitää Turkua kotikaupunkinaan ja haluaa pelata vielä joskus siellä.

Sopimuksesta en sen enempää, mutta tuon Turku-episodin olen kuullut.
Noh, jos hän Nikereihin tai tuppuraan lähtee niin sen kohtelun kanssa mahdollisen tännetulon jälkeen saattaa olla hiljaista.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Nimimerkit

Tumba+Nuorempi Nelson: Valitan sekaannusta, en tiennyt nickiäni valitessa, että jollain on niin samanlainen jo otettuna.

T: Rita T.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Re: Re: Mitä helvettiä?

Viestin lähetti cobol


Heh-heh, eipähän siitä viimeisestä itkusta kovin kauan aikaa ole. Tällä(kin) palstalla. Vaikka tässä:

http://www.jatkoaika.com/keskustelu/showthread.php?threadid=9232

No toi juttuhan oli pelkkää vituilua. Sen innoittajana taisi toimia cobolin kirjoittama juttu, jossa oli varsin vilkkaalla mielikuvituksella povattu kerhon pelaajiston kerman siirtymistä hjalliksen konsernin alaisuuteen. Vituilu on vituilua, ja faktat faktoja. Ja hjallis on ruma - se on fakta (sekä asiaan kuulumaton kommentti).
 

Tumba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK
Re: Nimimerkit

Viestin lähetti tumba17
Tumba+Nuorempi Nelson: Valitan sekaannusta, en tiennyt nickiäni valitessa, että jollain on niin samanlainen jo otettuna.

T: Rita T.
Sinulla on hieno nimimerkki, Jatkoajan toiseksi hienoin, eikä ole sinun vikasi, että jotkut täällä ei osaa lukea. Sorry toi Rita Tainola juttu, sillä tiedän, että olet Marion Rung. Itse olen Seija Simola.

Tervetuloa Jatkoaikaan Tumba ;)
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kun uusi Urheilulehti taas tuli, niin pistetäämpäs taas lisää huhuja.
Veikko Nieminen menossa Sveitsiin tai lopettaa
Tomi Pettinen lähdössä AHL:ään
Ilves neuvottelee jälleen Jukka-Pekka Laamasen kanssa.
Jan Pardavy on osoittautumassa liian kalliiksi HIFKille, Nemirovskikaan tuskin tulee HIFKiin, ottajia olisi Ruotsissa useita mm HV-71.
Färjestad tavoittelee Tony Virtaa.
TPS on aloittanut neuvottelut Arto Tukion ja Kimmo Peltosen kanssa sekä harkitsee Pasi Petriläisestä luopumista, jolle löytyisi ottaja varmasti ainakin Tampereelta.
 

jokerimesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, San Jose Sharks
"Jokerit ei neuvottele kenenkään pelaajan kanssa jatkosopimuksista ennen kuin kausi loppuu ja tähän on osa pelaajista ollut tyytymättömiä."

Jaahas, ihme kyllä, Jokerit solmi juuri jatkosopimuksen Peltosen kanssa....
 

Raimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Veikko

Vai on Nieminen lähössä viä ulkomaille! Itse veikkaan että mies lopettaa. Katotaan sitte pleijareissa, siä on Veikko tulessa;)
 

railwayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät (& Devils)
Itselläni ainakin on sellainen kuva, että nimenomaan Jokerit on pitkälti värväyksissään pahimpia häiriökäyttäytyjiä. Ymmärtääkseni HPK sai pari kautta sitten hieman siipiinsä, kun oli markkinoilla liikkeellä liian myöhään. Jos Hämeenlinnassa on sen jälkeen jotain opittu, niin turha sinne päin on syytöksiäkään syytää.

Kun seuraa pelaajaliikennettä eli mistä seuroista siirrytään ja minne, niin kyllä värvääjä-seurat pitäisi erottua, etenkin kun aletaan katsomaan minne maajoukkuetason pelaajat tuntuvat muuttavan. Minusta ainakin on jo jonkin aikaa näyttänyt siltä, että HPK löytää todellisia pelimiehiä ulkomailta ja muutamat seurat löytävät nämä samat pelaajat Kerhosta, sama kyllä pätee kotimaisiinkin kykyihin.

Eipä silti, onhan sitä muidenkin seurojen välillä liikettä kuin Kerhon ja Jokereiden. Monet Tappara-pelaajat on ymmärtääkseni tuttuja jo JYP-paidasta, osa jo KalPa-paidastakin, joten muutkin osaavat. Oulussa on pelannut entisiä Ässiä muutama, tosin ne oli puhtaasti Tammisen aikaisia hankintoja. Oululaisia on matkannut aikoinaan kovastikin Turkuun ja Jyväskylään, tosin tämäkin on hiljentynyt nykyään.

Neuvotteluja käydään ennen kauden loppua, se lienee tosiasia. Palveleeko moinen ketään onkin jo toinen juttu. Kuinka paljon viime keväänä Jokereiden vaisuus pleijareissa johtui siitä, että pelaajat oli jättämässä seuraa, eivätkä näin ollen olleet täysillä mukana itse peleissä. Saattaa olla, ettei pelaajat välttämättä aktiivisesti edes neuvottele, vaan heidän agenttinsa kartoittaa mahdollisesti markkinoita pelaajille, joiden sopimukset loppuu. Koska SM-liiga on siirto käytännöltään hieman sekava, verrattuna esimerkiksi NHL:ään, niin tämä huhujen ja värväysten olemassa olo on vain hyväksyttävä. Helsingin suunnalta asian tilaa ei tunnuta pitävän edes huonona, joten kaipa se heitä jossain määrin palveleekin, ainakin rahaa Jokereilla tuntuu piisaavan, jos kohta molemmilla kilpailevallakin paikkakunnan seuralla.

Semmoinenkin seikka on hyvä muistaa, että vaikka liigaseurat noudattaisivat sääntöjä eli aloittaisivat neuvottelut vasta kauden päädyttyä, niin mikään ei estä ulkomaisia seuroja neuvottelemasta pelaajien kanssa kesken kauden. Ruotsalaiset tai sveitsiläiset voivat tehdä sopimuksen, vaikka edellinenkin sopimus olisi voimassa, sille ei liiga mahda yhtään mitään. Se hyvä puoli värväämisessä siis ainakin on, että näin parhaita pelaajiamme nähdään liigassa enemmän kuin muuten, sillä uskon agenttien haluavan pelaajilleen sopimukset mahdollisimman pian aina kun entinen on umpeutumassa ja jos kotimaan markkinat on kiinni, niin sitten pelaajia tarjottaisiin ulkomaille.
 

Valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitäs tällä viikolla?

Kiinnostais tietää, mitä arvon Urheilulehti tietää kertoa tällä viikolla huhurintamalta?
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Mustavalkoinen
No se Roman Simicek Tepsiin ja Jani Hassinen HV:hen. Siinä tärkeimmät.

Tuossa tosiaan tärkeimmät. Noiden lisäksi vielä:
Pelicans taivuttelee Koivua.
Marko Tuomainen palaamassa pääkaupunkiseudulle, Sveitsiin tai Ruotsiin.
Satosaari ehdolla Jypiin
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oma uskoni Urheilulehteen on lentänyt ulos.
Roman Simicek on täysin utopiaa. Kaiken lisäksi thsekkejä ei Turussa hirveästi liiku, he kun ovat tunnettuja turhautumisistaan ja päähänpistoistaan.
Koivu ja Ruutu tuskin ovat siirtymässä minnekään.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Urheilulehden jutut ovat pääosin joko suoraan näiltä sivuilta haettuja tai tännekin kirjoittavilta henkilöiltä hankittuja. Eli nopeimmin täältä löytyy oikeata tietoa.

Muutenkin em. lehden sapluuna on mennyt alaspäin kuin katin häntä. Aiemmin asiallisesta lehdestä on tullut keltaiseen lehdistöön päin kallellaan oleva otsikkojulkaisu. Kerta pieraisulla on lehti luettu.
 

ysiysi

Jäsen
Ruudusta

Ruudusta sen verran, että eiköhän mies siirtyne ensi kaudeksi jo rapakon taakse. Chicagon toimitusjohtaja Smith ainakin sanoi noin viikko sitten, että tulevat varmasti tekemään Ruudulle kesällä sopimustarjouksen. Eri asia on tietysti haluaako Ruutu lähteä, mutta sitä vaihtoehtoakin hän on haastatteluissa väläytellyt. Nyt ei ainakaan näytä siltä, että hän Jokereissa sen enempää peliaikaakaan saisi kuin rapakon takana (tänään Tapparaa vastaan ei alivoima- saati sitten ylivoimavaihtoja, joita hän kuitenkin kauden aikana on päässyt pelaamaan).
Eli saattaapi lähteä Chicagoon.
 

Hawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks
Simicekistä tarjous

Simicekin agentti on vahvistanut, että TPS on tehnyt miehelle tarjouksen. Lienee toinen juttu, siirtyykö mies TPS:aan...
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja taas uusia huhuja.
HIFK jahtaa Hannes Hyvöstä. Hyvönen yrittää kuitenkin vielä löytä uuden NHL seuran, mutta jos ei onnistu, on HIFKiin palaaminen todennäköistä.
Kari Eloranta haluaa Mikko Peltolan Rapperswiliin. Viitakoski sen sijaan ei siirry Rapperwiliin.
Lukko tavoittelee kanadalaista Lee Jinmania. Mies on pelannut kauden brittiliigassa tehoilla 11+34 46 ottelussa. NHL otteluita miehellä ei ole. Lukkoa kiinnostavat myös Toni Porkka ja Tomi Pettinen.
Blues on tarjonnut jatkosopimusta Kohnille.
Saipa tehnee sopimuksen Bombicin kanssa. Vaicin jatko ratkeaa vasta huhtikuussa.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lisää huhuja/uutisia pöytään:
Ilves jättänyt tarjouksen tsekkiparille.
Risto Jalo vahvistaa, että Ilves on jättänyt tarjoukset viime kaudella Havirovissa pelanneille laitahyökkääjä Lubomir Korhonille (tehot 25+20, 51 ottelua) ja sentteri Petr Valalle (17+20, 52)
HIFK haluaa Tom Draperin.
Markus Kankaanperä lähdössä Vancouveriin.
Brynäs tavoittelee Tommi Miettistä ja Frederik Norrenaa/ Pasi Kuivalaista.
TPS:n lisäksi myös Jokerit haluaa Arto Tukion.
Uusin Hannes Hyvöstä tavoitteleva seura on HPK.
Saipa ei palkkaa testissä ollutta Ondrej Veselyä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös