Urheiluaiheisten tavaroiden myynti- ja ostoilmoitukset

  • 830 843
  • 2 269

Myers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Dallas Stars
Myydään 2 lippua tämän illan 26.2.Kärpät - Hifk - matsiin. Lippuja ei myydä erikseen, koska ovat mobiililippuja. Minimitarjous 40 e. Ota yhteyttä yv:llä.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisin kiinnostunut ostamaan Kimmo Kapasen pelipaidan. Paidan ei missään nimessä tarvitse olla aito, koska se tulee vain rekvisiitaksi juhliin. Tarjouksia saa laittaa yksityisviestinä, sillä en muista tätä ketjua kuitenkaan tarkistaa. Paidan tulisi olla minulla viimeistään 9.3.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Olisin kiinnostunut ostamaan Kimmo Kapasen pelipaidan. Paidan ei missään nimessä tarvitse olla aito, koska se tulee vain rekvisiitaksi juhliin.
Muista ostaa kenkälankkia kanssa.
 

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
Mistäs saisi ostettua pientä salikamaa himaan? Esimerkiksi penkin ja säädettävät käsipainot. Halvalla ja vaikka käytettynä olisi siis hakusessa old school rautaa eikä mitään hifistelylaitteita..
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Turo Asplundin JYPin pelipaita

Miehen GW Baselin turnauksessa 2011 siis myynnissä. Turnauksen avausmaalihan tehtiin kyseisen miehen toimesta. Mikkeliläisille vink vink. :) YV ois kiva ja kuviakin on tarjolla.

Hinta sumplittavissa.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pari Jokerit game wornia + kehykset

Myyn Markku Tähtisen (Jokerit) kotipelipaidan kaudelta 2009-2010, sekä Nico Maneliuksen (Jokerit) vieraspelipaidan samalta kaudelta.

Mukaan upeat kehykset Jokereiden väreissä.

Paidat myydään vain yhdessä, ei erikseen.

Kyselyt yv:llä.
 
Suosikkijoukkue
Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
Ollaan ostamassa yhdelle kaverille 40v lahjaksi suomen lätkämaajoukkueen paitaa omalla nimellä ja numerolla. Osaakos kukaan neuvoa hyvää paikkaa mistä hommata ja osaako kukaan sanoa onko Primatex | Urheilutekstiilit luotettava/hyvä/hinta-laatusuhde... jne

Kiitos jo etukäteen.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lauantain Lukko-Tappara peliin myynnissä 3 vierekkäisillä paikoilla olevaa lippua D1-päädyn riviltä 8. Hinta 28,50/lippu (Lippupalvelun hinta kuluineen). Myydään myös yksittäisinä lippuina. Toimitus sähköpostin liitteenä, liput voi tulostaa. Yhteydenotot yksityisviestillä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos jollain on Ässien pelipaita (punainen) ylimääräisenä, niin voi tarjota privalla. Hinnan pitäisi vain olla edullinen, tulee koristeeksi seinälle eikä käyttöön :)
 

MikkoT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Canadiens
Ostan Jokerien game worn -paitoja. Myös vaihto saattaa onnistua, jos tarpeeksi mielenkiintoinen paita tulee tarjolle. :)

-Mikko
 

exobalt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kuten yllä, jos jollain on jäänyt lippuja ylimääräiseksi, ostaisin 2 lippua istumaan perjantain Tappara - Ässät kolmanteen finaaliin. YV toimii hienosti.

edit: yksittäinen lippukin kelpaa!
 
Viimeksi muokattu:

McCracken

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koiraporin Marsut
Myynnissä Ville Niemisen Pittsburgh Penguinsin kaudella 2002-03 käyttämä aito game worn pelipaita.

Paita on myynnissä vain kolmen päivän ajan, joten ostaja ehtii saada paidan päällensä viimeisiin finaaleihin!

Tiedustelu yv:llä.
 

exobalt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kuten yllä, jos jollain on jäänyt lippuja ylimääräiseksi, ostaisin 2 lippua istumaan perjantain Tappara - Ässät kolmanteen finaaliin. YV toimii hienosti.

edit: yksittäinen lippukin kelpaa!

Kaksi lippua löytyi seisomaan ja toinen niistä joutaa myyntiin. Myydään siis yksi seisomalippu kolmanteen finaaliin Lippupalvelun hintaan 32,50. Yhteydenotot yyveellä.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kiekkoreippaa pelipaita

Jos joku haluaisi luopua Kiekkoreipaan pelipaidasta, niin olisin kiinnostunut. Tarjoukset yv:llä. Myös Hockey-Reippaan (yms) kiinnostavat...
 

gozela

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Myydään Antti Pihlströmin game worn-pelipaidat

Myynnissä kaksi upeaa Antti Pihlströmin käyttämää JYP-pelipaitaa (game worn). Mukaan seuran aitoustodistukset!

- JYP 2010-11 Antti Pihlström -kotipaita, erittäin hyvin käytön jälkiä ja mukaan seuran aitoustodistus. Sekä SM-Liiga- että playoffs-patchit. Hinta 250 e

- JYP 2009-10 Antti Pihlström -vieraspaita, myös erittäin hyvin käytön jälkiä ja mukaan seuran aitoustodistus. Sekä SM-Liiga- että playoffs-patchit. Selässä myös Antin nimmari. Hinta 250 e

Yhteydet yv:llä.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Haussa 1-3 lippua 24.4.2013 pelattavaan Ässät-Tappara-otteluun. Mitkä tahansa paikat, sekä lähes mitkä tahansa hinnat kelpaavat.

Tähän sama, mutta yksi lippu riittää. Jos jollain on myytävänä, niin maksan melkein mitä vain.
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Onko kenelläkään tietoa prodirectsoccer.com -sivuston luotettavuudesta? Meinaan nyt lähinnä toimituksia, kun luin arvosteluja sivustosta että tuotteiden toimitus kestää joskus vähän turhankin kauan. Jotkut kuulemma saavat tuotteensa nopeasti ja jotkut todella hitaasti, niin tarvitsisin neuvoa että kannattaako sieltä ostaa mitään ja jos ei niin mistä?
 
Myydään

- Boston Bruinsin semi pro pelipaita (valkoinen), selässä nimi Bourque ja numero 77, rinnassa kapteenin C. Koko XL. Hintaa 50€ posteineen.

Eli kyseessä on siis vastaava paita, kuin alla olevassa linkissä oikeanpuoleinen:
http://www.abdcards.com/clothing/hkyjersy.htm#Boston

- Suomen maajoukkueen game worn -paita Ilkka Heikkisen nimellä ja numerolla 4. Wearia ei paidassa juurikaan ole. Paitaa on käytetty vankan mielipiteeni mukaan kaudella 2007 - 2008. Hintaa paidalla 180€ posteineen.

- HIFK:n game worn -paita Ice Breakers -hyväntekeväisyysottelusta Ilkka Heikkisen nimellä ja numerolla 49. Kyseessähän on ensimmäinen "Bonon" HIFK-paita. Hintaa 250€ sisältäen postit.

- AHL-joukkue Portland Piratesin game worn -paita (valkoinen) kaudelta 2005-2006 Nathan Saundersin nimellä ja numerolla 5. Paidassa hyvin kevyttä wearia, lähinnä mailanjälkiä. Hintaa paidalla 50€ sisältäen postit.

Kaikista paidoista saa toki kysellä, parhaan kykyni mukaan vastailen ja mielelläni lähettelen kuviakin. Jos joku herätti mielenkiintoa, kannattaa myös tarjota!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös