Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Winnipeg Jets
Sellaisilta ihmisiltä kuulemiini kommenteihin, jotka tuntevat kaverin.
Minä en ole samanlaista viestiä saanut joukkueen läheltä, mutta toki Vuoren pitää kannuksensa ansaita. Aivan kuten missä tahansa muussakin johtotehtävässä, kun uusi kaveri ylennetään, pitää paikka pysytyä täyttämään ja tarkastella omaa tekemistä uudelta kantilta.

Sieltä se tiedote tipahti. Juha Vuorihan tuo uusivalmentaja on.
Rauman Lukko
Hyvä niin! Muu valmennusporukka sen sijaan ihmetyttää, puujumala Laurila sai näemmä lähteä samalla oven avauksella, mutta Elon paluu valmennukseen ja etenkin Moisasen nostaminen varsinaiseksi valmentajaksi oli yllätys? Eikö Moisanen ole tehnyt maalivahtivalmentajan hommia omien töiden ohella aikaisemmin? Jotenkin olisin nähnyt Vuoren apuna ainakin yhden uuden naaman, vaikka täälläkin spekuloitu Manner. Mutta ei siinä mitään, nyt mennään sitten näillä, toivottavasti miehet saavat homman toimimaan.

Jos pelaajien vapaat oli tänään peruutettu ja uusi-vanha valmennus vetänyt jo ensimmäiset treenit, niin muutosta pelitapaan on varmasti tiedossa. Hyvä näin. Jos joku käy huomenna hallilla lounaalla, niin voisi laittaa vaikkapa raporttia miltä on osa-aluetta on ensimmäisenä lähdetty treenaamaan.
 
Valmennukselliset ongelmat on ollut nähtävissä jo useamman kuukauden mutta jostain syystä Lukon johto ei ole halunnut reagoida millään tapaa. On käsittämätöntä, että hankitaan uusia pelaajia vaikka ongelmat on vain ja ainoastaan penkin takana.
Vai useamman kuukauden? Todelliset tietäjät ovat nähneet nämä ongelmat jo useamman vuoden. Mieleeni muistuu eräskin nimimerkki tältä palstalta...
 
RELEASE THE KRAKEN

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuossa muuten kaappeja siivotessa osui käteen Veikkaajan kausiennakko ja aloin lueskelemaan sitä uudelleen läpi, niin pisti silmään Veikkaajan arvio Lukon kaudesta ja erityisesti Uramasta. Siinä sanottiin jotenkin että "Urama väsyttää pelaajansa ja myös apuvalmentajansa pitkillä hallipäivillä ja loputtomilla videosulkeisilla" ja sanottiin Uramaa kovaksi työmieheksi mutta huonoksi ihmisvalmentajaksi. Nyt kun katsoo miten Lukon kausi meni ennen valmentajanvaihdosta, ja mitä se peli on ollut valmentajanvaihdoksen jälkeen niin ehkä tuossa Veikkaajan jutussa on totuuden siemen. Kyllähän tuo meininki alkukaudella näytti aika ilottomalta väkisinpuurtamiselta ja mitä huonommaksi tulokset meni sen suurempi tuska joukkueen sisällä näytti olevan. Ja nyt kun valmentajana on aika erityyppinen mies niin vaikuttaa siltä että joukkue on alkanut taas nauttimaan kiekosta eri tavalla ja pelaa rennommin.

Ehkä se tosiaan on niin että Uraman heikkous on se mikä yleensä koetaan vahvuudeksi - eli kova työmoraali. Mutta tuollainen joukkueen johtaminen on herkkä laji ja siinä pitää pystyä tasapainottelemaan sillä tavalla että tehdään kovasti työtä mutta ei polteta ihmisiä loppuun eikä viedä suorituksista rentoutta.
 
"-OO- on autuas, oikeamielinen ja vanhurskas.
Mitään pahuuteen viittavaa ei löytynyt." Pirunpaljastin
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy