AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Arsenal
Ei auttanut edes venäläisen selvääkin selvempi varaslähtö, vaan Pirjo Manninen ja Kati Sundqvist ottivat kaksoisvoiton sprinttihiihdossa. Palolahti vielä mitaleille, niin loistavaa...
<BR>
<BR>Ja vielä illan päälle mäkihypyn joukkuekisassa kultaa niin tästä päivästä tulee loistava urheilupäivä Suomelle!!!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jep, jep.
<BR>
<BR>Kerrassaan mainio televisiolaji tuo sprinttihiihto. Yleensä en ole jaksanut katsoa niitä pidempiä matkoja, tulosten kuuleminen on riittänyt, mutta nyt tuossa sprintissä pulssi nousi kuin parhaassa lätkämatsissa.
<BR>
<BR>Harmi, että se joukkuemäki peruutettiin. Meni viimeinen hyvä tekosyy lykätä tenttiin lukemisen aloittamista huomiseen...
<BR>
<BR>Ei ole tuo Mannisen Pirjo hiihtäjäksi mitenkään hullumman näköinen.[addsig]
 
30:00 3-8 "Tää on meidän peli." - 45:19 7-13 - 60:00 17-17 (7m) - 69:59 20-19
#14 Kathlen Ax 12.5.2019

Don't Stop Believin'

sportfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Upeetahan toi on, vaikkei hiihto kiinnosta tippaakaan!
<BR><IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
<BR>Huomenna sit joukkuemäessä mitaleille![addsig]
 
Se on siellä! -Vai onko?

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pirjo Manniselle voisi joku perustaa vaikka Fan Clubin. Voi olla että siinä on 2000-luvun tuleva Suomen hiihtokuningatar. Pirjo on vuoden 2006 Olympialaisissakin vasta 24-vuotias! Naisten hiihto on palannut huipulle muutaman laihemman vuoden jälkeen komealla tavalla. Eikä tämä tähän jää, viestistä mestaruus niin se on jo kolmas kirkkain mitali Suomen nuorille naisille näistä kisoista.
 
”Kyllä tää on ollu hyvä kesä siinä mielessä, että meillä ei lusmuilijoita ole porukassa, on jo lähteneet jonnekin muualle, lentäneet." Kailajärvi syksyllä 2002.

thor

Jäsen
Kyllähän Suomen naishiihdon tulevaisuus näyttää suorastaan uskomattoman valoisalta. Suomalaishuipuista yksikään ei taida olla yli 25-vuotias. Sen sijaan muista huipuista Danilova, Lazutina, Gavriljuk, Nagejkina ja Belmondo ovat ilkeästi sanottuna vanhoja ämmiä, joille ensi talven olympialaiset saattavat jäädä viimeisiksi arvokisoiksi. Jäljelle jäävät Skari, Tshepalova, varauksin Pedersen, Valbusa, Savjalova ja Parruzzi. Ja puolenkymmentä suomalaista. Voisi olla huonomminkin.
<BR>
<BR>Mitä viestiin tulee, niin kulta taitaa vielä tänä vuonna olla liikaa. Kyllä Venäjän porukka vaikuttaa liian kovalta. Tosin Tshepalovan ja Gavriljukin urakointi tänään parantaa mahdollisuuksia.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pirjo Manninen on ihana! Edessä on loistava tulevaisuus: 1) fiksu 2) nopea 3) kaunis. Hänen ulkonäöllisen viehättävyytensä suurimmat salaisuudet ovat mielestäni kauniin suuret silmät ja pitkät silmäripset. Olettekohan samaa mieltä?
<BR>
<BR>On se hyvä, että Suomen naiset pitävät hiihtomainetta yllä silloin kun miehet rypevät!
 
- Jos Miklik tekee kaksi maalia tai enemmän tänä vuonna niin minä kiskon uudenvuoden kunniaksi kännit Zlaty Blazantin tahtiin, SergeiK totesi ennen 28.12. pelattua Miklikin avausottelua (tehot 2+0).

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Meikäläisen silmään Mannisessa iski - huiman hiihtosuorituksen lisäksi - tytön viehko hymy, tuosta kun ei oikein millään saa tarpeekseen. :) Onnea vaan Manniselle ja koko Suomen naismaajoukkueelle, mitaleita on lupa odottaa jatkossakin, sen verran nuori ja iskukykyinen porukka on kasassa![addsig]
 
<FONT SIZE="1"> "Mitä tulee omiin tietoihini IFK:sta, kyllähän ne ovat ja olivat taas oikein."</FONT>

<FONT FACE="Comic Sans MS" SIZE="3" COLOR="RED">B</FONT>

Mäkelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Durrels Palace
Täytyy todeta sellainen huomio, että vaikka naiset eivät vielä yhtä kovaa mitalisadetta ole nyt saaneet aikaan kuin 1989, niin nyt löytyy silmäniloa naisten hiihtojoukkueesta paljon enemmän kuin tuolloin. Manninen on tietysti aivan ykkönen, mutta onhan siellä muutama muukin varsin viehättävän oloinen tapaus (Jauho, Kuitunen jne.)
 
I've got a life but it won't run on my operating system.
Joo todella hieno suoritus, mutta finaalissa se venäläinen ei ottanut varaslähtöä, vaikka siltä näyttikin. Hidastuksessa näky kuinka ase laukesi ennenkuin venäläinen lähti. Muut oli vaan vähän hitaampia.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Kisan neljä parasta testataan aina heti kilpailun jälkeen. Tulokset viipyvät pari päivää. Jos Suomen mitalinaisista yksikin olisi kärähtänyt, positiivinen tulos olisi julkistettu jo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy