Unkari

  • 39 206
  • 206

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Vaikka ulospäin näyttääkin siltä, että Orban pitää kaikkia Unkarin poliittisia lankoja tiukasti käsissään, on maan presidentin ero saanut aikaan poliittisen kaaoksen.
Siinäkin "perinteisiin arvoihin nojaavat kansalliskonservatiivit" ovat yllättäen täysin vailla tunnontuskia armahtaneet lastenkodissa tapahtunutta pedofiliaa suojanneen ja siten touhun mahdollistaneen henkilön, kun on kuulunut sopivasti omaan kaveripiiriin. Kuvastaa hyvin näiden oman edun tavoittelijoiden kaksinaismoralismia. Sinänsä ihmeellistä että Unkarissa tuommoinen pääsee ylipäätään julkisuuteen, saati että saa aikaan jonkunlaista poliittista kuohuntaa, mutta ehkä maan toivo ei ole täysin mennyt ainakaan vielä. Valtionmediathan ovat täysin orbaniittien hallinnassa, mutta riippumattomia löytyy vielä sen verran että näitä paljastetaan ja onneksi niille piisaa lukijoita siinä määrin että paljastus leviää myös laajemmin.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kas kun ei sitten diiliä Pohjois-Korean kanssa... Samaan länttä vastustavaan Venäjä-mieliseen blokkiin kun Iran kuuluu Syyrian, Kuuban ja Nicaraguan kanssa.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Politiikkaradiossa:

"Unkarin ulko- ja sisäpolitiikasta keskustelevat tutkijatohtori Annastiina Kallius Helsingin yliopistosta, sekä Turun yliopiston dosentti Heino Nyyssönen."

Ei tarvitse Tapio Pajusen paljoa puhua, kun Kallius ja Nyyssönen päästävät menemään. Olispa YLE:n vakioasiantuntijoissa enemmän tämän kaksikon tapaisia tyyppejä eikä benitaheiskaisia tai timomiettisiä.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös